♦️مطلبی که زنان باید بخوانند!
🔹اختلالات اضطرابی باعث میشود افراد از مواجهه با موقعیتهایی که باعث تحریک یا تشدید علائم آنها میشود اجتناب کنند. این اختلالات ممکن است عملکرد شغلی، تحصیلی و روابط شخصی را تحت تأثیر قرار دهند و در صورت عدم درمان، زندگی فرد را مختل کنند.
🔹اضطراب یک واکنش طبیعی به استرس است. سطوح خفیف اضطراب میتواند در برخی شرایط مفید باشد و ما را نسبت به خطرات آگاه کند. اختلالات اضطرابی با احساسات عادی عصبی یا اضطراب متفاوت است و شامل ترس یا اضطراب بیش از حد است. اختلالات اضطرابی یکی از شایعترین اختلالات روانی هستند؛ که تقریباً ۳۰ درصد از بزرگسالان را در مقطعی از زندگی تحت تأثیر قرار میدهند. همچنین بر اساس تحقیقات، زنان بیشتر از مردان دچار اختلالات اضطرابی میشوند.
انواع اختلالات اضطرابی:
🔹اختلال اضطراب فراگیر
🔹اختلال هراس
🔹فوبیای خاص
🔹آگورافوبیا
🔹اختلال اضطراب اجتماعی
🔹اختلال اضطراب جدایی
یلدا آخرین شب فصل پاییز است، حتی اگر طولانیترینش نباشد
🔹یک متخصص اختر فیزیک و عضو شورای علمی مرکز نجوم ادیب اصفهان: یلدا طبق آداب و رسوم ایرانی همان آخرین شب پاییز(از غروب ۳۰ آذر تا طلوع خورشید یکم دی) است و لزومی ندارد که حتما این موعد همان بلندترین شب سال باشد.
🔹ممکن است زمان بلندترین شب در چنین روزهایی مقداری کم یا زیاد شود و این موضوع به مناطق و عرضهای جغرافیایی مختلف بستگی دارد و این طور نیست که حتما ۳۰ آذر، بلندترین شب در سراسر جهان باشد.
🔹در واقع این تفاوت به میزان بسیار کم و در حد چند ثانیه است و هرچه به سمت عرض های جغرافیایی شمالیتر برویم ممکن است تعداد شبهای بلندی که از نظر زمانی باهم مساوی هستند، بیشتر شود. بعنوان مثال امسال در اصفهان ۳۰ آذر مصادف با طولانیترین شب است و شب قبل و بعد از آن در حد یک تا ۲ ثانیه تفاوت دارد اما در برخی از مناطق شمالی کشور، اختلاف بین این سه شب متوالی بازهم کمتر خواهد بود و حتی در برخی از شهرها ممکن است به صفر برسد بنابراین طول ۲ شب باهم برابر میشود.
🔹براین اساس همه این موارد دلیل بر آن نیست که مناسبت شب یلدا پس و پیش شود و در برخی شهرها زودتر یا دیرتر باشد.
✨﷽✨
🔴ترک غیبت
✍راهکار آیت الله بهجت برای درمان اخلاق زشت غیبت کردن، به ویژه برای کسانی که این کار برایشان به صورت یک عادت درآمده این است که قبل از هر چیز بر زبان و صحبت هایشان نظارت دقیق داشته باشند و از دوستانی که آنها را به غیبت تشویق می کنند و همچنین از مجالسی که به نظر می رسد برای غیبت آماده شده اند، پرهیز کنند.
راه دیگر ایشان، توجه به این نکته است که غیبت کردن یکی از نشانه های ناتوانی، فقدان شخصیت و عقده خود کم بینی است. فرد با غیبت کردن، پرده از این صفات خود برمی دارد و قبل از اینکه شخصیت اجتماعی دیگری را بشکند، شخصیت خودش را درهم می شکند. و موجبات سلب اعتماد دیگران را فراهم می آورد.
♨️همچنین غیبت کننده باید به این نکته توجه کند که نیروهای انسان محدود است؛ بنابراین اگر نیرویی را که برای ریختن آبروی اشخاص و شکستن موقعیت اجتماعی آنها صرف می کند، در رقابت های صحیح و سازنده به کار بگیرد، در زمان کوتاهی از رقیبان خود پیشی می گیرد بدون اینکه ضربه ای بر افراد وارد کند.
📚کتاب در محضر بهجت ص۱۹
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
┅❅⊰𑁍⊱⊰⊱⊰𑁍⊱⊰⊱⊰𑁍⊱❅┅
اَلٰا بِـذِكْـرِٱللّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ