تقریبا در اکثر کشورها باشگاه های متعدد وجود دارند که به صورت تعاونی اداره می شود. (فهرست کشورها و باشگاه ها)
تیم هایی که به صورت تعاونی اداره می شوند در بیش از نیمی از فینال های لینگ قهرمانان اروپا حضور داشته اند و تقریباً یک چهارم از باشگاههای برتر در 53 کشور عضو یوفا تعاونی هستند! (گاردین)
آنوقت تا ما می گوییم تعاونی! یک عده بی سوادِ همیشه مخالف و البته پرادعا می گویند ایده های شما کجا تجربه شده در دنیا؟!
اینگونه افراد معمولا نوکران بی جیره و مواجب سرمایه داران و بخش خصوصی هستند و مدافعان جان بر کف حقوق سرمایه داران!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از مردم_سالاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید چمران: رمز اطمینان ما به پیروزی در جنگ تکیه ی ما بر قدرت بی نهایت و لایزال مردمی ست.
صنعتگران مردمی مخلصانه و بدون اطلاع دیگران مهمترین و حساس ترین قطعات جنگ افزارهای ما را ساختند.
#مردمی_سازی_ساختار_اداره_کشور_تنها_راه_عبور_از_مشکلات_کشور
https://eitaa.com/mardom_salari
ایران آنقدر وسعت و تنوع فرهنگی و جغرافیایی دارد که اگر دور تا دورش را دیوار بکشد باز هم می تواند ادعا کند من تجارت بین الملل دارم! وسعت سرزمینی ایران به اندازه 30 کشور اروپایی است و برخی از استان های ایران بزرگتر از چند کشور اروپایی هستند. سوال اینجاست که چرا استانهای ما استقلال و خودکفایی ندارند نه اینکه چرا کشور ما به دنبال خودکفایی است. ما در مساله تولید باید به سمتی برویم که هر شهر و روستای ما به خودکفایی برسد. بلکه هر محله ما.
باید بتوانیم در شهر خودمان اقتصاد مقاومتی را پیاده کرده و از تکانه های بیرونی در امان باشیم. باید در شهر خودمان آنقدر تولید کنیم و به همه دنیا صادر کنیم اما نباید اسیر و تحت سلطه شرکت ها و قدرت های بزرگ باشیم.
باید یک شهر در ایران بتواند نرخ تورم خودش را صفر کند حتی اگر نرخ تورم در یک شهر دیگر دو رقمی شده است.
هر چند به این دلیل که درون یک کشور تحریم بی معناست و تجارت بین شهرها همیشه امکان پذیر است می توان در مسیر تعامل قرار گرفت و تقسیم کار کرد و در طراحی برنامه پیشرفت هر شهر این ملاحظه را در نظر گرفت.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
100 میلیون لیتر بنزین در روز مصرف می کنیم
اگر لیتری 15 هزار تومان بفروشیم و بین 85 میلیون نفر تقسیم کنیم می شود 17 هزار تومان!
مردم عزیز!
شما را فریب ندهند. فکر نکنید اگر بنزین را گران کنند ماهی چند میلیون تومان به حسابتان واریز می شود!
آن مقداری که به شما خواهند داد کمتر از کرایه یک سفر داخل شهر است.
بماند تورم ناشی از افزایش قیمت بنزین که چند برابر یارانه نقدی از جیبتان بیرون می کشد!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از کتابخانۀ قصد
🔶 رام کردن لویاتان مالی؛ تنها راه چاره
در سال ۲۰۱۳ یعنی ۱۴۶ سال پس از آنکه مارکس کتاب سرمایه را منتشر کرد، توماس پیکتی کتاب سرمایه در قرن بیست و یکم را منتشر ساخت. پیکتی در سرمایه عنوان می کند که مشکل اصلی زمانه ما گرایش بازده ثروت به پیشی گرفتن از رشد اقتصادی است. از آنجا که ثروت در نظم اقتصادی کنونی توزیعی به شدت نابرابر دارد، این گرایش منجر به نابرابری بیشتر خواهد شد. این خصیصه مربوط به دوره حاضر است که آن را تحت عنوان دوره رشد مالی سالار می شناسیم. در این دوره افراد به دو دسته تقسیم می شوند: افرادی که از طریق کار کسب درآمد کرده و زندگی می کنند و دسته ای دیگر که از قِبل ثروت و دارایی هایشان کسب درآمد می کنند. دسته دوم کسانی هستند که به قدری دارایی دارند که قادرند به واسطه سرمایه گذاری یا اجاره دارایی های خود سود کسب کنند. این افراد تمایل دارند که قیمت دارایی ها روز به روز افزایش یابد. کل نظام پولی و مالی با سلیقه همین افراد تنظیم می شود. آن انگیزه شدید برای تورم قیمت دارایی ها و البته اختیار وسیعی که در اختیار این الیگارش قرار دارد، هیولایی را در اقتصاد به راه می اندازد که با قدرت وصف ناپذیری فرایند تصاحب را رقم می زند. این هیولا را با الهام از استعارهای که هابز به کار می برد لویاتان مالی نامیدهام. زمان آن فرارسیده است که دولت با اقتدار متکی به اراده و اجماع عمومی افسار بر گردن لویاتان مالی افکند و آن را رام کند درغیر این صورت هر روز باید شاهد دریده شدن سفره و معیشت مردم باشد. تضعیف قدرت مالی خصوصی و اختصاصی با هدف کنترل تورم قیمت داراییها تنها راه است...
🆔 @SSL_Qasd
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
ماده (2) قانون نفت:
منابع نفت کشور جزء انفال و ثروتهای عمومی است و طبق اصل 45 قانون اساسی در اختیار حکومت اسلامی میباشد و کلیه تأسیساتو تجهیزات و داراییها و سرمایهگذاریهایی که در داخل و خارج کشور توسط وزارت نفت و شرکتهای تابعه به عمل آمده و یا خواهد آمد، متعلق بهملت ایران و در اختیار حکومت اسلامی خواهد بود.
هدایت شده از اندیشکده قصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پنج گانه کاپیتالیسم
🔹 شناخت نظام سرمایه داری در پنج دقیقه!
🔹 چرا شهید بهشتی معتقد است که تبلیغات بازرگانی حرام است؟
🔹 بانک و بورس چگونه ایجاد شده اند؟
🔹 آیا خصوصی سازی راهکار درستی برای مدیریت مجموعه های بزرگی همچون استقلال و پرسپولیس است؟
🔸حسین عباسیفر
پژوهشگر اقتصاد و رسانه اندیشکده قصد
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لسآنجلس؛ متفاوت با آنچه در هالیوود دیدهاید
🔹علیرغم تصور سینمایی اکثر مردم، شهرهای آمریکایی سراسر پوشیده از برجهای بلند و متراکم نیستند. آنچه در سینما دیدهاید تنها قسمت کوچکی از شهر را شامل میشود. اتفاقا قسمت بزرگ شهر را خانههای تکطبقه و حیاطدار تشکیل میدهند.
🔹نمونهاش لسآنجلس، شهری که هالیوود را در خود جای داده است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وقتی زاویه دیدمان به اقتصاد و جامعه اصلاح شود و فرهنگ را بعنوان زیربنای اقتصاد ببینیم نه برعکس، آنوقت پدیدههایی مثل پول هم ماهیتشان تغییر میکند و ارزشها سرجای خودشان قرار میگیرند.
روایاتی که در مورد بیارزش شدن پول در عصر مهدوی است را همه شنیدهایم. در اربعین جلوهای از آن را دیدهایم و در رابطه خانوادگی آن را زندگی کردهایم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت معنای آزادی در اسلام و لیبرالیسمی که امثال غنینژاد از آن دفاع میکنند همین است. هرچند غنینژاد بگوید لیبرالیسم یعنی آزادی از بندگی غیرخدا اما هر اهل مطالعهای میداند که لیبرالیسم یعنی آزادی از دین و خدا و حاکمیت اولیاء خدا.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از رادیو سداد
عدالت ( رهبر معظم انقلاب).mp3
2.95M
یک مقاله بسیار خوب در رابطه با بحث "علم" و آنها که فکر می کنند کارشناسان اقتصادی اگر کنار هم بنشینند می توانند به جمع بندی برسند!
در این مقاله آمده است:
🔸 محال است بتوان علم را از جامعه جدا کرد...
🔹 ما نشان داده ایم که دانشمندان خط مقدمِ تحقیق نمی توانند اختلافات خود را با آزمایش های بهتر، معرفت بیش تر، نظریه ی پیشرفته تر، و یا اندیشیدن شفاف تر فیصله بخشند!
🔸 محدوده ی مناسبِ نتایج در ابتدا معلوم است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از میثم
⚙ "در اقتصاد خُرد، من هم یک تولید کننده ام."
🔗پرداخت اول:
@mtra1395
نکته1⃣:
براساس آمار های گوناگون، در ۲۵سال گذشته یکی از مشکلاتی که همواره گریبان گیر اقتصاد ایران بوده، مسئله بیکاری جوانان است.
معضلی که دولت ها وعده های زیادی برای کاهش آن داده اند. در این زمینه برخی از آنها تا حدودی موفق بوده و متاسفانه برخی نیز هیچگونه موفقیتی کسب نکرده اند.
نکته2⃣:
از طرفی نیز نسل جوان این انتظار را دارد که بلافاصله پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی، با یک بازار کار از جنس کارمندیِ دولت روبرو شده و بتواند ردای کارمندی را به تن کرده و در این جایگاه خدمت کند.
نکته3⃣:
درحالی که تصور موجود در کشور ما در زمینه رشد اقتصادی و بهبود وضعیت بیکاری، صرفا به دنبال راه اندازی کارخانه های بزرگ با سرمایهگذاری های هنگفت است و تمام اهتمام خود را بر آن نهاده اند.(البته که راه اندازی کارخانههای مادر کار بسیار خوب و پسندیده ای است اما چنین کاری کافی نبوده و به تنهایی توانایی رفع مشکل مذکور را ندارد.)
کشور های توسعه یافته اقتصادی در دنیا این معضل را به شیوه ای دیگر برطرف نموده اند. شیوه ای که ثمره آن علاوه بر رفع مشکل بیکاری، رشد چشمگیر در اقتصادشان بوده است.
جالب اینجاست که برخلاف تصورات موجود، پایه و اساس و رکن اصلی اقتصاد آنها را خود اشتغالزایی یا اصطلاحاً کسب و کار خُرد تشکیل داده است و در ادامه نیز آمار های موجود در این زمینه مطرح می گردد.
📒مرکز تحقیقات راهبردی آسیب های اجتماعی بر اساس بررسیهای میدانی ای که به سرانجام رسانده است موفق شده بیش از ۵۵۰ مورد از ظرفیت های اقتصاد خُرد جامعه آماری را به عنوان نمونه( پایلوت ) احصاء کرده و خدمت سروران ارجمند ارائه نماید.
⚠️پ.ن: جامعه آماری این تحقیق با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت بالای زیست بوم و طبیعت متنوع منطقه، یکی از شهرهای جنوب غرب کشور میباشد.
ادامه دارد.....
✍🏻میثم آذرگون
#اقتصاد
#کسب_و_کار
#بیکاری
📍مرکز تحقیقات راهبردی آسیب های اجتماعی(مترآ)
@mtra1395
هدایت شده از کانال سید مقدام حیدری
رفتار اقتصادی ما مردم هم میتواند در کم یا زیاد شدن عدالت تأثیرگذار باشد.
https://eitaa.com/sayedmeqdam
سلام. چند روزی نائب الزیاره دوستان بودم... الحمدلله امروز عتبات عالیات رفتن از هر سفر دیگهای راحتتر و ارزونتره...
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙 #کلیپ_صوتی | سرنوشتسازان
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر خانوادههای شهدا: انقلاب اسلامی رخ داد تا کشور را که داشت بسرعت به سمت درّهی انحطاط اخلاقی و دینی و سیاسی پیش میرفت حفظ کند و حفظ کرد، بعد دشمن حملهی نظامی کرد و این جوانها بودند که رفتند ایستادند هشت سال مقاومت کردند، کشور را نجات دادند؛ بعد، در طول این زمان تا امروز، در فتنههای مختلف، در آشوبافکنیهای مختلف، در نوع متنوّع حملات دشمن، جوانها سینه سپر کردند، تعدادی از اینها به شهادت رسیدند ــ مثل همین حوادثی که در این سال گذشته یا سالهای گذشته اتّفاق افتاد ــ توانستند این کشور را حفظ کنند. سرنوشت کشور را اینها به سمت سربلندی کشاندند. امروز کشور ما سربلند است؛ جوانها این کار را کردند، شهدای شما این کار را کردند. ۱۴۰۲/۰۴/۰۴
🎧 بشنوید👇
اقتصاد فرهنگی
🎙 #کلیپ_صوتی | سرنوشتسازان ✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر خانوادههای شهدا: انقلاب اسلامی رخ داد تا ک
انقلاب فرهنگی... اقتصاد فرهنگی...
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
🔰«بهشتـی» و پیوند میان اقتصــاد و سیاست با جمهــوریت
استــاد محسن #قنبریان
🔻نظام اقتصادی اسلام دارای یک زیربنای حقــوقی است که «جهتِ حرکت» این نظام را مشخص میکند. در ادبیات شهید مطهری و شهید صدر، جهت همان «مکتب اسلام» است.
یکی از اساسیترین مبانی این نظام حقوقی از منظر شهید بهشتی، «اصالت کــار» در برایر «اصالت سرمــایه» و تبعی بودن انواع تملیکها مانند هبه و ارث و... نسبت به کار است.
کار به دو صورت مستقیـم و غیر مستقیم یعنی حیازت و صناعــــت متبلور میشود، لذا طبق این مبنا منابع طبیعی که به مثابهی مواد اولیه بسیاری از امور است، تحت مالکیت هیچکس قرار نمیگیرد، مگر به وسیله حیازت و یا صناعت.
🔻این مبنای مهم در نظام حقوقی مولد یک بنای اســاسی دیگر به نام مالکیت خصوصی است. در واقع کار مستقیم و یا غیر مستقیم منشا ارزش و مالکیت میگردد. حال سؤال مهم این جاست که «آیا این مالکیت خصوصـــی همان مالکیت آزاد سرمایهداری است که هیچ قیدی ندارد؟»
نگاه مرحوم شهید بهشتی این است که محدودهی «مالکیت خصوصی» افراد تا آنجایی است که ضرری برای دیگر آحــاد جامـعه نداشته باشد و اگر تعارض بین مالکیت فرد و مصالح جامعه پیدا شد، مصلحت جامعه نسبت مالکیت فرد ارجحیت دارد.
از این اصل حقوقی مهم اصل دیگری استفاده میشود که حکومتی که نمایندهی جامعه باشد، نسبت به تمام اموال شخصی در جهت مصالح ضروری جامعه، بر شخص مالـــک حق تقدم دارد.
💠 نوآوری شهید بهشتی در این اصول حقوقی ایجاد پیوند وثیق بین اقتصاد و سیاست با اجتماع و جمهوریت است. زیرا مالکیت خصوصــــی مقید به مصالح عمومی جامعه است و حق تقدم حکومت بر مالکیت خصوصی افراد مشــــروط بر این است که برآمده از جامعه باشد و در چارچوب مصـــــالح جامعه عمل کند.
برشی از #جلسهاول درسگفتار #نظام_اقتصادی_در_اسلام
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔️ @sch_negah
هدایت شده از محسن قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دعوا سر نظام ارزش بود نه دو شخص!
🎬 برشی از سخنرانی: نظام امت و امامت
حجت الاسلام #قنبریان
• بیت المال خصوصی بدعت معاویه است!
• علی(ع) یک بیت المال داشت که هفتگی هم تقسیم مساوی می شد؛ خودش آخر همه و کمتر همه می برد.۱
..............................
۱. حضرت امیر(ع) مقری بیت المال را در زمان خلفاء می گرفت اما در زمان حکومت خودش از بیت المال هیچ نمی گرفت! وابستگان باید منتظر تقسیم می شدند و بعد مردم به اندازه سهم شان می گرفتند نه بیشتر؛ که در این سخنرانی مواردی ذکر شد!
☑️ @m_ghanbarian
خداوند در قرآن میفرماد قراردادهاتون رو بنویسید. فقه شیعه هم میگه کاملا معتبره. رهبری میفرمان منشا فساده این کار!!!
فیه آیات لاولی الالباب...
پن: کسانی که به یک روایت اشاره میکنند و به امر ولی جامعه ایراد میگیرند و از فساد و سفتهبازی و کنز طلا و ... حمایت میکنند کمی تامل کنند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
خونه پدری فقط نجف! یک نقطه پیدا نمیکنی کولر روشن نباشه... یخ زدیم 😍
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar