17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوت مورد اشاره مقام معظم رهبری از استاد مصطفی اسماعیل. سوره قصص (فجاءته احدئهما تمشی علی استحیاء...)
💠 @h_abasifar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⛔️ در راه پیشرفت متوقف نشوید
🔻 رهبر انقلاب، امروز: هرجایی آدم فکر کرد دیگر به آخر خط رسیده [و] دیگر بالاتر از این چیزی نیست، همانجا نقطهی سقوط انسان است. باید پیش بروید. ۱۴۰۱/۱/۱۴
🏷 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوتی دیگر از مصطفی اسماعیل که در روز اول ماه مبارک رمضان ١۴٠١ رهبری به آن اشاره کردند. سوره نمل (انا اتیک به قبل ان تقوم من مقامک)
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01.14_2.mp3
6.45M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه اول: مال و توحید!
• مال، مال الله است.
• انسان، مستخلف و جانشین خداوند در اقتصاد!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01.15_2.mp3
6.81M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه دوم: مال و برپایی مردم
• مال مثل خون باید در گردش باشد نه گنج و نه دست به دستِ اغنیاء
• اموال عمومی نباید دست سفیهان جامعه باشد
- حضرت امیر(ع) حزب اموی را از سفیهان خواند.
- امام صادق(ع) بقاء و فناء اسلام و مسلمین را به این مهم مربوط کرد که اموال عمومی جامعه دست چه کسانی باشد!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
اقتصاد فرهنگی
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱ #حجت_الاسلام_قنبریان ▫️ لطیفه دوم: مال و
همیشه شنیده و خوانده بودم که بر اساس این آیه شریفه باید اموال سفهاء یعنی نابالغان و دیوانگان را گرفت و به ثروتمندان و به اصطلاح بیزنسمنهایی داد که میتوانند با پول کار کنند!
اینکه در روایات دقیقا برعکس این تفسیر آمده است و میفرمایند ثروتمندانی که تداول ثروت میکنند و ثروت را بین خودشان میچرخانند مصداق سفیه هستند، خودش یک نکته است. اما من با این نکته کار دارم که چرا اینگونه روایات و بسیاری از روایات در مورد فقر و غنی حتی به گوش ما هم نخورده و همیشه روایات در ذم فقر و فقرا و مدح ثروت و ثروتمندان را شنیدهایم؟
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره دانشجعفری از کنترل تورم توسط ترکیه که با کاهش دستمزد کارمندان حاصل شده است، مستمسک شده بود برای نئولیبرالهای ایرانی که دستمزد کارکنان دولتی و کارگران را افزایش دهند.
اما
تورم سالانه در ترکیه از ۶۱ درصد عبور کرد
🔹تورم سالانه در ترکیه از مارس ۲۰۲۱ تا مارس ۲۰۲۲ با عبور از ۶۱ درصد، بالاترین نرخ را در ۲۰ سال اخیر این کشور رقم زد.
این هم استدلالهای آقایان
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بیماری Q و IQ هلندی!
در سال 2005، تب کیو در دو مزرعه بز شیری تشخیص داده شد و 2 سال بعد در جمعیت انسانی در جنوب #هلند ظاهر شد. تب کیو یک بیماری عفونی شبیه آنفلوآنزاست که از یک تب ساده گرفته تا هپاتیت و بیماری قلبی و ... را در دل خود جا داده است. شکل مزمن تب کیو تقریباً مشابه اندوکاردیت (یعنی التهاب پوشش داخلی قلب) است که می تواند ماه ها پس از عفونت رخ دهد. معمولاً در صورت عدم درمان کشنده است. سردرد شدید ، درد عضلانی ، درد مفاصل از جمله عوارض این بیماری است که البته در ۵٠ درصد موارد هم ابتدا به ساکن علامتی ندارد که بیمار تشخیص دهد به بیماری مبتلا شده است.
این عفونت هم مثل بسیاری از عفونتهای دیگر یک ویژگی مهم دارد: در سلول زنده رشد میکنند. در حقیقت میکروب یا انگل از بدن خود بیمار تغذیه میکند!
این نوع عفونتها در سطح جامعه هم میتوانند شبیه سازی شوند. یعنی اگر جامعه را بدن بیمار در نظر بگیریم افراد یا نهادهایی در جامعه میتوانند رشد کنند که باعث بیماری آن جامعه باشند اما همزمان از همان جامعه ارتزاق میکنند!
نمونه بارز این عفونتها در یک جامعه برخی از سلبریتیها هستند. مثل کسانی که در صدا و سیما و سینمای یک جامعه مشهور می شوند و به ثروت و شهرت می رسند اما پس از مدتی و در یک موقعیت حساس به یک بخشی از آن جامعه لگد میزنند.
نمونه دیگر برخی بانکها هستند که مستقیما از سرمایه مردم ارتزاق میکنند با بنگاه داری و تزریق پول در بازارهای خاص جهت سفتهبازی با ایجاد تورم از جیب همه مردم باز هم برمیدارند! در حقیقت با پول شما سرمایه شما را بالا می کشند!
ادامه: https://eitaa.com/h_abasifar/971
ادامه از : https://eitaa.com/h_abasifar/970
اما مهم تر از این عفونتها عفونت برخی صاحبان کرسی در دانشگاه ها هستند. آنها که در بستر آموزش رایگان دولتی رشد کرده اند و در دانشگاه دولتی و با ارتزاق از سرمایه ملی منافع مردم را ذبح میکنند. کسانی که در ایران پول نفت به حسابشان واریز می شود فقط به خاطر اینکه نسبت به بقیه مردم هوش ریاضی بیشتری دارند. اما آیا فقط هوش ریاضی است که فرد را شایسته بهره مندی از بیت المال میگرداند؟ خطای بزرگی که سالهاست دامن گیر کشور ما شده است، بدون در نظر گرفتن این مطلب که اساسا انسانها با تفاوتهایشان میتوانند جامعه تشکیل دهند. میتوان تصور کرد که انسان های یک شکل، چگونه در همان سال اول منقرض خواهند شد!
هوش های ٩ گانه گاردنر یکی از مشهورترین نظریات در این زمینه است. برخی تعداد این هوشها را تا ١٣ مورد هم گفته اند. (تصویر)
در ایران سالهاست که مهندسان و صاحبان هوش ریاضی در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف بدون اینکه فهم و درکی از فرهنگ، دین، نظام اجتماعی، رسانه، نظام سیاسی داخلی و خارجی و اقتصاد سیاسی داشته باشند صرفا با اتکا به هوش ریاضی سعی میکنند آن چه فقط تکرار حرف های اقتصاددانان لیبرال مغرب زمین است برای ما نسخه بپیچند. نسخه هایی از جنس آبان ٩٨ که طعم تلخ آن همواره در کام مردم ایران خواهد ماند.
یکی از حرفهای تکراری و عفونی این جماعت از اقتصادخواندهها بیماری هلندی است. بیماری هلندی را اینگونه تعریف میکنند که اگر یک کشور با درآمد سرشار حاصل از مثلا نفت رو برو شود به جای اینکه برود سراغ تولید و صنعتی شدن می رود سراغ واردات برای مهار تورم و در نتیجه نرخ ارز را افزایش نمی دهد و صادرات و تولید صرفه نخواهد داشت و خلاصه سرمایه گذاران پولهایشان را می برند در بازارهای مسکن و زمین و امثالهم که قابل واردات نیست و این باعث میشود که تورم به این بازارها منتقل شود و اینها!
خلاصه آنکه اساسا نفت و گاز و اینها چیزهای بدی هستند و بو میدهند و بهتر است مفت بفروشیم تا درآمدمان خدای نکرده زیاد نشود. چرا که اساسا دولتمردان افرادی جاهل هستند که به جای آنکه در شرایط تورمی پولها را به سرمایه دارها بدهند تا بتوانند خوب سرمایه گذاری (بخوانید سفته بازی) کنند، می روند و قدری مایحتاج مورد نیاز مردم را وارد میکنند تا قدری نفس بکشند. البته که باید دولت با درآمد حاصل از فروش نفتِ گران به زیرساختها و تولید کمک کند ولی اینکه پیش فرض این نوکران نظام سرمایهداری این است که حتما دولت تصمیم اشتباه میگیرد و بهترین کار این است که پولها در قالب تسهیلات بانکی به بخش خصوصی تزریق شود تا آنها کیک اقتصاد را چاق کنند، چله کنند تا بعد بیایند و مردم از آن کیک تناول کنند! هم افسانهای است که فقط در جهت منافع عدهای معدود در جامعه سروده میشود. همان عدهای که این دسته از اقتصاددانها را تامین مالی هم میکنند. بورس هم میکنند. برایشان دانشگاه هم میزنند و در نهایت حلقهی در هم تنیدهی بانکداران و اقتصاددانان لیبرال و سرمایهداران بخش خصوصی به وجود میآید. همانها که دور یک میز شام مینشینند و "دنیای اقتصاد" را با کاغذ یارانهای میسازند!
اشتباه نکنید. ما نمیگوییم با ارز حاصل از فروش نفت خودرو و کالاهای لوکس و دسته بیل و اینها وارد کنیم! اینکه آن پولها به مثابه انفال هستند و باید به همه مردم تعلق بگیرند و نباید در دست اغنیا بچرخد بحثش مفصل است و در این مقال نمی گنجد!
اما اینکه مثل عفونت از همان پول به کسانی داده می شود که میگویند این پول نباید به مردم داده شود و باید یارانه زدایی کنیم و دستمزدها و حقوقها افزایش پیدا نکند و همه چیز گران شود و نرخ ارز بالا برود و ... خیلی دردآور است. حتی بیشتر از سردردهای شدید و دردهای عضلانی و درد مفاصل بیماری Q هلندی!
و دردآورتر اینکه مثل افرادی که دچار سرطان شده اند سلولهای سالم هم به سلول سرطانی اکسیژن رسانی کنند و در نهایت هم راه حل قصه چیزی نباشد جز #شوکتراپی!
همان ها که علت بیماری هستند در قالب فرشته های نجات وارد شوند و همان کاری را با کشور کنند که پینوشه در شیلی انجام داد به دست #بچههای_شیکاگو!
#حسین_عباسی_فر
💠 @h_abasifar
گفتند دست خالی بیایم به محضرت
شستم ز جان و مال و عیال این دو دست را
حالا تویی و هر چه کرم داری و منم-
آنکس که کرد نذر تو هر آنچه هست را...
یا کریم...
💠 @h_abasifar
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01..16_2.mp3
6.15M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه سوم: مدّ و طَمس مال
• مثل دریا که جزر و مدّ دارد، مال هم مدّ (گستردگی) و طمس (زوال و نابودی) دارد
- "مال ممدود" غیر از "امداد مال" است!
- مال ممدود و گسترده نشانه گرامیداشت الهی نیست/ اما دنیای سرمایه داری پول را نشان خوشبختی می داند.
• بازارهای مالی مدرن کارشان بیشتر جابجایی مال و مدّ و طمس است، نه نمو مال!
- در دنیای جدید مال اعتباری تر و مدّ و طمس بیشتر شده!
- در دوره نئولیبرال ها (۱۹۸۰) رشد اقتصادی کاهش، اما ثروتمندان، ثروتمندتر شدند!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
سند پروژه ایران 2040 دانشگاه استنفورد
1) تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد!!! حتی درصورت عدم کاهش، این احتمال وجود دارد که کمبود آب و زوال خاک منجر به کاهش ناخواسته و کنترل نشده در تولید بخش کشاورزی در دراز مدت شود. برای جبران کاهش میزان غذای خانگی، ایران باید سالانه 300دلار برای هر نفر هزینه واردات کند. (سالانه 24 میلیارد دلار)
2) سیاستگذاران باید از شعار تجلیل از خودکفایی غذایی دست بردارند!!! که با توجه به محدودیت منابع طبیعی و دسترسی ایران به فناوری، تنها بار سنگینی بر دوش محیط زیست و نسلهای آینده است. درعوض، تمرکز باید بر تضمین امنیت غذایی کشور باشد بدون نگرانی در مورد اینکه غذا در کجا تولید میشود. علاوه بر این، سیاستهای جمعیت که به دنبال افزایش نرخ باروری کل هستند باید کنار گذاشته شوند!!
اما ماجرا کجا جذاب میشود؟
آنجا که بدانید این سند در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری روحانی ترجمه و ابلاغ شده است!
و این جملات مقام معظم رهبری:
من امروز بر آن سه نکتهای که به ایشان عرض کردم، مسأله کشاورزی را اضافه میکنم؛ همان چیزی که آقای حجّتی در اینجا قولش را به من دادند و من توقّع داشتم که ایشان در مجلس هم آن را بگویند - که متأسفانه نگفتند - و آن این است که ما در مواد اصلی غذایی کشور، یعنی گندم و برنج و احتمالاً روغن، خودکفا شویم. ایشان به من قرص و محکم گفتند که میتوانیم خودکفا شویم؛ (اما هرچه گوش تیز کردم ببینم ایشان در مجلس کلمه «خودکفایی» را میآورند، دیدم نه) ایشان گفتند ما میتوانیم اینها را پیش ببریم! پیش بردن کجا؟ خودکفایی کجا؟
80/6/5
💠 @h_abasifar