سخنی با منتخبانِ
منسوب به جبهه انقلاب
♦️انتخابات، معمولا با شگفتی همراه است. انواع هیجان ها سراغ برندگان و ناکامان می رود. سرمستی یا سر خوردگی، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است. کار البته اگر برای خدا باشد، هیچ توفیری نمی کند.
🔹آن روز که با نگرانی و دستپاچگی، به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح شورانگیز خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
♦️در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که همه نگران بودند و ارتش صدام در حال پیشروی بود، امام فرمود "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید". سرانجام پیروز و عزتمند آن دفاع مقدس را می دانیم که مبنای پیروزی های بعدی شد.
🔹نتایج انتخابات مجلس هنوز کامل نشده و تکلیف ۴۵ کرسی از مجموع ۲۹۰ کرسی در دور دوم انتخابات (اردیبهشت آینده) معلوم خواهد شد. ظاهرا تا اینجای کار، ۱۳۵ منتخب جدید به مجلس راه یافته اند که تحولی قابل توجه است و می تواند تا نیمی از ترکیب مجلس فعلی افزایش یابد.
♦️در میان نمایندگان فعلی یا نامزد های جدید، افراد متنوعی از طیف های مختلف را می توان رصد کرد که انتخاب نشدند؛ از نوبخت و علی مطهری و باهنر، تا فریدون عباسی و حسین جلالی (نزدیک به جبهه پایداری) و همچنین برخی نمایندگان یا نامزد های ائتلاف شانا (نزدیک به قالیباف).
🔹گویا تا اینجای کار، ۴۵ نماینده یا نامزد طیف مدعی اصلاحات و اعتدال به مجلس راه یافته اند که احتمالا در دور دوم به بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برسد.
♦️آنها با یارگیری از چند ده نامزد منفرد می توانند اقلیتی موثر تشکیل دهند و اگر ماجرای مجلس پنجم یا هشتم و نهم تکرار شود (دودستگی عمیق در طیف اکثریت) می توانند تاثیر عمیق روی کارکرد مجلس بگذارند.
🔹چند ائتلاف منسوب به جبهه انقلاب، پیش از انتخابات رقابت بسیار داغی را ترتیب دادند که هم وجوه مثبت داشت و نگاه بدنه انقلابی را آشکار کرد و هم بعضا به رفتار های تند و هیجانی و بد اخلاقی میل کرد.
♦️رقابت انتخاباتی، هر چه بود تمام شد. اکنون نوبت همدلی بر مبنای آرمان های انقلاب و مطالبات بر زمین مانده مردم، در کنار تعامل سازنده با دو قوه دیگر است.
🔹منتخبان منسوب به جبهه انقلاب به ویژه در تهران، اگر نخواهند با همدیگر تعامل و تعاون سازنده بر مبنای اصول داشته باشند و بر همین مبنا تنازل کنند، فرصت محدود خدمت را به فرسایش یکدیگر خواهند گذراند و این، بازی در نقشه بدخواهان ایران و انقلاب است.
♦️از همین حالا باید تعامل را تمرین کرد. مدل تعامل صحیح همان است که رهبر انقلاب در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم/ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸) فرمودند. بیانات رهبر انقلاب را اینجا بخوانید.
محمدایمانی
🆔 @h_falahati
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دموکراسی در کشور ما یا همان رای اکثریت مطلوب نبوده و نیست ملاحظه آزادی هم به معنی دموکراسی نیست وقتی افراد نتوانند نه از ساختار نه از افراد و نه از کارکرد مجلس درکی داشته باشند چه آزادی لحاظ شده است!
این فکر و اندیشه اول انقلاب مورد توجه بود!
🔻اما به نظرم عدم درک صحیح از مصالح انقلاب، رقابت و دوقطبی کاذب سیاسیون و درک پایین آنها از برخی اصول و قواعد انقلاب ما را در همین سطح اکثریت نگهداشت و به سمت انتخابات کیفی و انتخاب افراد دارای تراز مطلوب نبرد!
#شهیدبهشتی
#انتخابات
#مکتبی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹سوال :بهتر نبود وقایع ۷ اکتبر اتفاق نمیافتاد تا غزه اینقدر شهید نمیداد؟
اما پاسخ رو بشنوید!
🆔 @H_falahati
⭕️سه مسیر پیش روی قالیباف
🗞روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔹اصولگرایان سلبیترین انتخابات تاریخ را پشتسر گذاشتهاند، غیر از رای اعتراضی و سلبی به عدم مشارکت، قالیباف خوب میداند که بخشی از فضای سیاسی بدنه اصولگرایی در انتخابات جمعه نه به اوست، پس عجیب نیست که برای سروشکل دادن به وضع مجلس آتی اول باید مسیر قالیباف مشخص شود.
🔹قالیباف به چند دلیل هاشمی ۷۸ نیست؛ اول اینکه وضعیت او هم در کمیت و هم در کیفیت با هاشمی فرق دارد. غیر از آنکه قالیباف فعلا نفر چهارم تهران است و هاشمی را چند بار بین رتبه ۴۰ تا ۲۰ گرداندند. هاشمی در موقعیتی بهشکل تحقیرآمیز به مجلس رفت که دولت مستقر در اوج شرایط گفتمانی خود قرار داشت و اساسا در نه به او شکل گرفته بود، دو نکتهای که درباره قالیباف صدق نمیکند.
🔹نکته بعد این است که وضع ائتلاف قالیباف در کلیت انتخابات احتمالا با هاشمی فرق میکند، هنوز آرای قطعی انتخابات مجلس دوازدهم مشخص نیست و احتمالا در برخی حوزههای مهم به دور دوم خواهد رفت. اما بهنظر میرسد کلی مجلس بهلحاظ مزاج سیاسی تفاوت ۱۸۰ درجهای با مجلس قبل ندارد. بهعبارتی تغییر گفتمان در مجلس رخ نداده است، بلکه در رقابت درونی اصولگرایان کمی جابهجایی اتفاق افتاده که از جایی به بعد استفاده از این فضا به توانایی سیاسی فرد برمیگردد.
🔹نکته مهمتر این است که قالیباف مزیتهای سیاسی هاشمی را هم ندارد و اساسا از نظر تواناییها قابلمقایسه با هم نیستند که قالیباف فکر کند میتواند با انصراف و عزلت خود را بازسازی کند.
🖋 آقای رسایی در کانال خود سخن از تغییر در هیئت رئیسه به میان آورده است پس چه بهتر که این کار با آرامش و گفتگو و بدون تنش صورت گیرد.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ماجرای این کلیپ!
زمان: صبح 6 خرداد 1360 / 22 رجب 1401
مکان: تهران، حسینیّه جماران
موضوع: اهمیت مجلس شورای اسلامی و بیان وظایف نمایندگان مجلس
مناسبت: سالگرد تأسیس مجلس شورای اسلامی
حضار: نمایندگان مجلس شورای اسلامی
🖋 خب با این اوصاف پسزمینه این کلیپ که بخشی از سخنرانی مفصل #امام ره است در سال پرتلاطم و تنش ۶٠ روشن است.
کلام امام ره در مورد باطن شما!؟ خطاب به دارودسته بنیصدر و مجاهدین است که در کشور التهاب آفرینی می کردند از طرفی درگیر جنگ بودیم و از طرفی جبهه داخل را برهم زده بودند و چنگ و دندان نشان انقلابیون و جبهه طرفداران شهید بهشتی ره، می داند!
نمی گویم از این جملات امام نمی توان درس یا اصل بعنوان مکتب گرفت لکن آنچه امروز اراده می کنند غرض این سخنرانی نبوده و نیست.
امام گزینی کار شایسته ای نیست!
#مکتبی
🆔 @h_falahati
🔹امام صادق عليه السلام:
🔹كَم مِن صَبرِ ساعَةٍ قد أورَثَ فَرَحا طَويلاً، و كَم مِن لَذَّةِ ساعَةٍ قد أورَثَت حُزنا طَويلاً!
بسا لحظه اى شكيبايى كه شادى درازى را در پى آورَد و بسا لذّتى آنى كه اندوهى طولانى برجاى گذارَد.
🔹ميزان الحكمه جلد6 صفحه156
🖋 صبر و لذت وقتی مقابل هم هستند صبر به معنای مقاومت و خودنگهداری است یعنی در این سیاق به معنای تقواست! تقوا و خودنگهداری حتی به صورت لحظه ای هم پیامدهای مثبت زیادی دارد این #تقوایلحظهای تمرینی است برای یک #تقوایدائمی!
شاید این روایت راهکاری باشد برای ماداومعلیه(آنچه برآن مداومت و تمرین دارید=عادت شدن برخی کارها)
لذا باید راهکار تقواهای لحظهای را یافت!
🔻برای شروع
به تعویق انداختن،
قطع توجه کردن،
به کارهای دیگری پرداختن،
سنجش و درنظرگرفتن پیامدها،
دست دست کردن،
مشغلهسازیهای زیاد و...
در هنگام کشش به سمت معاصی و خطاها
از راهکارهای #تقوایلحظهای باشد.
#اخلاق
🆔 @h_falahati
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیانت اعراب!
#طوفان_الاقصی
🆔 @h_falahati
تحلیل انتخابات.mp3
9.54M
تحلیل حجتالاسلام والمسلمین رجبعلی مقیسه در رابطه با انتخابات و میزان مشارکت
🔻🔻🔻
مسئولین با رهبری در فهم واقعیت مردم و میزان پایداری و وفاداریشان خیلی تفاوت دارند.
رهبری واقعا مثل امام به مردم معتقدند باورشان این است که مردم، اگر مورد اعتماد قرار گیرند، دیده شوند و مسئولین واقعا برای حل مشکلات مردم اقدام کنند مردم بههیچ وجه از انقلاب و مملکت و ارزشهای قرآنی و دینی عقبنشینی نمیکنند، ممکن است کمرنگتر شود اما اصل انقلاب و ایران را خیر.
مسئولین متزلزل هستند، اگر مثل رهبری باشند باید فدای ملت شوند، رهبری جانباز است، فدای ملت شده
این مقدار که در انتخابات آمدند به عشق رهبر و انقلاب است.
ما و مسئولین خیلی کم از ضعفهای دورههای قبل درس میگیریم. چندین دوره افت حضور داشتیم ولی اینها را آسیبشناسی نکردیم.
یکسری از بچههای انقلابی که دلشان خون است، وقتی صحبت میکنیم میگویند نه خوب است، انتخابات [اخیر] خوب است، نه این خوب نیست! باید خیلی بیشتر از این حرفها شرکت میکردند
با این همه توطئه مشارکت بالای چهل درصد خوب است ولی باز باید بیشتر شرکت میکردند.
ائمه جمعه باید به پیوست حرفها و تحلیلهای رهبری [مطالب] را پررنگ کنند تا مجالی به تحلیلگران داخلی و خارجی برای تمسخر آن سخنان ندهند.
کانال روزنه
🆔 @h_falahati
🔰 این ٢۵ میلیون اهالی کجا هستند!
🔻فضای مجازی تقریبا ول پرشده است از اکانتهایی که در سکوهای بدون کنترل خارجی از تلگرام گرفته تا واتس آپ، اینستاگرام و ایکس، در حال ترور اذهان مردم ایران هستند!
بسیاری از این اکانتها اساسا شخص نیستند و امکان تشخیص هویت آنها به سادگی وجود ندارد!
هرواقعه خوب و مطلوبی را دائما آماج حملات خود قرارمی دهند و کنترل #روایتهای اصلی وقایع را بدست گرفته و با #ذهنسازی و #تصویرسازی به افکار مردم آسیب می رسانند!
🔻آخرین مورد آن #انتخابات مطلوب مجلس در ایران است.
همین واژه #مطلوب برای یک عده بسیار سخت می نماید چرا که آنها تاثیرپذیرفته از این فضای مسموم امکان تشخیص مستقل خود را در این مارپیچ سنگین رسانهای از دست داده اند!
حتی بچههای معتقد به #جریانانقلاب هم در مواردی دچار همین آسیب هستند!
این ملیگراها و وطن پرستان دروغین مجازی به شکلی از انتخابات سخن می گویند که گویا حجم کثیری از مردم ایران ضدیت با نظام را در پیش گرفته اند!
آنها می گویند مردم در انتخابات ۴١درصد مشارکت داشتهاند و این یعنی ۵٩ درصد مخالف حاکمیت هستند!
🔹درحالی که:
١- دروغین نامحترم شما تا پارسال دنبال رفتنی بودن انقلاب بودید حالا به این ادبیات رسیده اید!؟
٢- مگر در همه جای دنیا تمام صددرصد در انتخابات شرکت می کنند که چنین نتیجهای میگیرید!؟
٣-در سال ۵٨ انتخابات مجلس ۵۶درصد مشارکت را تجربه کرده است! آیا آن هم همین مفهوم را دارد؟!
۴-از میان واجدین شرایط که امکان شرکت داشته اند تقریبا نزدیک به ۵٠درصد در انتخابات مجلس شرکت کرده اند در حالی که شما دنبال ٢٠درصد بودید و این یعنی دروغهای شما تمامی ندارد!
۵-بهرحال با متر و مقایس شما این ٢۵میلیون نفر انسان هستند یا خیر! حق انتخاب دارند یا خیر؟ اهل کدام جزیره یا سیاره هستند!؟
🔹توان دیدن دارید یا ارادهای ندارید! یا فاکتور از جای دیگری صادر شده و کارت به کارت تحلیل شما قبلا صورت گرفته است!
به #مردم احترام بگذارید و بیخود در مورد معنای صدای آنها که نیستند و مشخص نیست چرا نبوده اند سخنپراکنی نکنید!
#انتخابات
🆔 @h_falahati
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تشکر رهبر انقلاب از ملت ایران به خاطر حضور در پای صندوقهای رای
🔹️حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز: حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند یک جهاد بود
🖋 گفتیم این انتخابات #مطلوب بود حال بیان رهبر انقلاب را ضمیمه کنید مساله روشن است.
#مردمایرانتشکر
🆔 @h_falahati
🔰 از دستور ممنوعیت نامزدی در انتخابات تا حکم به انحلال جبهه اصلاحات!
🔸این روزنامه در سرمقاله خود نوشت: «ادعای کیهاننشینان این است که روزنامههای منتقد جریان حاکم در ماههای گذشته، مدام از «خالصسازی» نوشتند و درباره حرکت خزندهای گفتند که نه فقط ساخت قدرت که جامعه ایران را هدف گرفته است؛ اما همین روزنامهها در ایام رقابتهای انتخاباتی لیست نامزدهای میانهرو را منتشر کردند و حامیان خود را به رای دادن فراخواندند. به عبارت دیگر، کیهان میان دو ایده «خالصسازی» و «روزنهگشایی» تعارضی را تصویر میکند و با این استدلال، منطق آن طیف از جریان حاکم را که همچنان بر سود جستن از فرصت انتخابات و ضرورت مشارکت فعال سخن میگویند، زیر سؤال میبرد.
🔸اما آیا در واقعیت، چنین تعارضی وجود دارد؟ در روزنامه «هممیهن» نه در سطح سیاستگذاران و مدیران و نه بدنه و نویسندگان، همسویی و همگرایی درباره انتخابات وجود نداشته است. این مسئله، موضوعی هم نیست که امروز و پس از پایان انتخابات ظهور و بروز یافته باشد؛ بلکه از همان زمان که کارهای مقدماتی انتشار روزنامه شروع شد، مشخص بود.
🔸درباره واکنش هم میهن گفتنی است؛ فاصله میان طیف تحریمکننده انتخابات در جبهه اصلاحات با طیف مشارکت جو، فاصله میان دو جریان مدعی وفاداری به جمهوری اسلامی با جریان برانداز است و منطقا نمیتوان نقیضین را یکجا جمع کرد.
#خبر_ویژه
ادامه مطلب
@Kayhan_online
🖋 مطلب تحلیلی خوب و مناسب برای شناخت جریان فعلی اصلاحات
🆔 @h_falahati