🌀 هجمه بی سابقه به کیان مرجعیت!
🖋 حجت الاسلام جعفر ولایی منش
🔸 پس از افشاگری در خصوص جلسه افطاری با طعم سکولاریسم، جریان رسانهای این محافل، با رپرتاژ خبری گسترده، پلن دوم خود را اجرا نمود!
🔹 وجههسازی رسانهای محافلی که سودای مرجعسازی دارند، از آقای «عین ب»، به گونهای کلید خورده و تداوم یافته است که حتی صدای اقشار سنتی حوزه هم درآمده است.
آیا سیره آیتاللهالعظمی بروجردی قدس سره این بوده است؟!! آیا بزرگان تشیع به دنبال کسب مقامات دنیوی بودهاند؟! آیا این موافق سیره زهد و تقوای علوی است؟؟! کلا و حاشا...
⁉️ در همین راستا چند سؤال اصلی برای متدینین و دوستداران حفظ کیان مرجعیت مطرح است:
1⃣ به راستی آقای «ع ب» با پشتیبانی کدام محافل سیاسی جریان غربگرا در سودای تصدی مرجعیت است؟ محافل آلوده سیاسی، چه منافعی از مرجعسازی سکولارها عایدشان خواهد شد؟!
2⃣ چرا در برههای که طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، با مسائل گوناگون معیشتی دست و پنجه نرم میکنند، ۵۸ میلیارد تومان برای تعمیرات مسجد موروثیِ مرجع خودخوانده خرج میشود؟ این هزینهکرد عظیم در این وانفسای مالی حوزههای علمیه چه توجیه اقتصادی و مدیریتی دارد؟ منابع این هزینهکرد عظیم اقتصادی از کجاست؟
اگر تأمین این هزینهها از دولت قبل است، مگر این آقایان همیشه نسخهی استقلال برای حوزه نمیپیچند؟! چرا وقتی به خودشان میرسد آن کار دیگر میکنند؟! آن هم با هزینهکردهای اشرافی!!
3⃣ دفتر مرجع خودخوانده چرا یک عنصر بدنام #اخراجی و #خلع_لباس شده را که اخیرا برای تطهیر خود نامش را از «غین» به «نون» تغییر داده است، به عنوان همهکاره دفتر خود استفاده میکند؟
کسی که از پاکسازی دفتر خود از عناصر دارای پرونده فساد اقتصادی عاجز است چگونه ادعای آغاز مرجعيت اسلام و مسلمین دارد؟
4⃣ با کدام بودجه، هدایای سنگین چند ده میلیونی به تعدادی از سخنرانان و مداحان قم در جلسات محفلی اهدا میشود؟ یا در جلسه افطاری از کدام منبع مالی به تمام مداحان کارت هدیه چندصد هزار تومانی پرداخت گردیده است؟!! چه انگیزههایی در پس این پولپاشیهای مشکوک وجود دارد؟
5⃣ آیا کمترین شرط مرجعیت، برخورداری از اجازه اجتهاد مراجع تقلید ماضی نیست؟
به استناد اجازه اجتهاد کدامیک از مراجع مسلّم و فقهای کبار حوزه، اعلام مرجعیت میکنند؟ آیا مراجع تقلید فعلی و بزرگان دینی و فحول علمی کنونی حوزههای علمیه، فقاهت و اجتهاد مدعیان را تأیید کردهاند؟
🔻 سؤالات بسیار و ابهامات دیگری هم مطرح است؛ که در صورت تداوم اقدامات این مرجع خودخوانده، به تدريج مطرح خواهد شد؛
اما همگان بدانند متدینین در برابر بدعت سکولارها در هجمه بیسابقه به کیان مرجعیت ساکت نخواهند نشست. حتی با عملیات ایذایی و سرگرمسازی حوزهها -توسط عناصر فریبخورده به مسائل حاشیهای- نخواهند توانست حاشیه امنی برای خود دست و پا کنند که به تعبیر آیت اللهالعظمی وحید خراسانی «خوشا به حال کسانی که پا از گلیم خود دراز نکردند».
#یادداشت_مهمان
#سکولارهای_حوزوی
#سودای_مرجعیت
#مرجعیت_موروثی
#فتنه_ترکیبی
مناهج
🆔 @h_falahati
✅ ویژه مطالعه!
مبانی معرفت دینی حاکمیت سیاسی.
▫️زيرساخت ها و پيش انگاره های دموكراسی قدسی
دموكراسی قدسی بر اصول معرفت شناختی، جهان شناختی، انسان شناختی، دين شناختی و … استوار است
_ استاد #رشاد (مشاهده مطلب)
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنظر میرسد سرداراسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به اسم تشکر از رهبری بدلیل فرمایش ایشان در دفاع از «انقلابی بودن» مجلس از او و برخی نمایندگان امضا گرفته شده اما متن نهایی ۲۳۳ امضایی در حمایت از قالیباف تغییر کرده است!
🖋آقای قالیباف!
اینها هم بدخواهان شما هستند؟! اینها نمایندگانی هستند که به رویه شما و این بیانیه نگاری های غیرصادقانه معترضند!
به اولویت های کشور بپردازید!
شما جزء اولویت های کشور نیستید.
معیشت، شفافیت، عدالت، کسب و کار، نظارت....
گذشتگان این رویه شما را رفتند و دست آخر کارشان به تقابل با شورای نگهبان و زیر سوال بردن ارکان نظام کشید شما این رویه را نروید.
🆔 @h_falahati
🔴مقام «فقر»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مقام فقر، از «مقامات» بزرگ معنوی است. کسی که به این «مقام» برسد، از شر راهزنان ایمنی مییابد. زیرا کسی که چیزی نداشته باشد مورد تعرض و طمع دزدان و غارتگران قرار نمیگیرد.
مقام فقر، که از اصول مقامات معنوی و عرفانی است، دارای سطوح و بطونی است:
نخستین گام آن ترک دنیا و مافیها است و نهایت آن هم فنای در حضرت حق است. برخلاف پندار عمومی، مقام فقر، عین مقام دارایی و کمال است. کمال انسان و عظمت انسان در خود را نادیدن و اتصال و تکیه بر کمال مطلق زدن است. در دعای ۴۷ صحیفه سجادیه (دعای روز عرفه) از خداوند میخواهیم: «زِدْنِي إِلَيْكَ فَاقَةً وَ فَقْراً».
انسان فقیر، چون نمیتواند روی پای خود بیایستد، تکیهگاه میخواهد در فقر معنوی، تکیهگاه، خداست. و چه تکیهگاهی مطمئنتر و قویتر از او.
راهزن، هرگز گدایی را نزد
گرگ، گرگِ مرده را هرگز گزد؟
خضر، کشتی را برای آن شکست
تا تواند کشتی از فجّار رَست
چون شکسته میرهد، اشکسته شو
امن، فقرست، اندر فقر رو
#اخلاق
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خواهش میکنم نپرسید، باید بنشینم و گریه کنم...!
🔸واکنش علامه طباطبایی پس از اطلاع از شهادت استاد شهید مطهری
🔰انتشار به مناسبت سالگرد شهادت عالم مجاهد و اندیشمند اگاه استاد مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم
🖋مخاطبین گرامی! اصرار بنده را به خواندن شهید مطهری ره تا بحال متوجه شده اید. این شدت تاثر علامه طباطبایی ره، آن مرد الهی، فیلسوف قرن و اسلام شناس معاصر از شهادت استاد نشان از عظمت ایشان دارد. کم نشمارید و تا می توانید با این اندیشه آشنا شوید، فرصت عمر کم است.
🆔 @h_falahati
افسوس که ایام شریف رمضان رفت
سی عید به یک مرتبه از دست جهان رفت
افسوس که سی پاره این ماه مبارک
از دست به یکبار چو اوراق خزان رفت
ماه رمضان حافظ این گله بُد از گرگ
فریاد که زود از سر این گله شبان رفت
شد زیر و زبر چون صف مژگان، صف طاعت
شیرازه جمعیت بیداردلان رفت
بیقدری ما چون نشود فاش به عالم؟
ماهی که شب قدر در او بود نهان، رفت
برخاست تمییز از بشر و سایر حیوان
آن روز که این ماه مبارک ز میان رفت
تا آتش جوع رمضان چهره برافروخت
از نامه اعمال، سیاهی چو دخان رفت
با قامت چون تیر درین معرکه آمد
از بار گنه با قد مانند کمان رفت
برداشت ز دوش همه کس بار گنه را
چون باد، سبک آمد و چون کوه، گران رفت
چون اشک غیوران به سراپرده مژگان
دیر آمد و زود از نظر آن جان جهان رفت
از رفتن یوسف نرود بر دل یعقوب
آنها که به صائب ز وداع رمضان رفت
صائب تبریزی اصفهانی
🆔 @h_falahati
🔸 اگر كسى بخواهد علم پيشرفت كند با تنبلى نمى تواند، بايد وقت صرف كرد و تلاش نمود.
🔸 صِرف داشتن منابع غنى كافى نيست، ابزار و آمادگى ذهنى لازم است.
📔 علامه #مصباح_یزدی، مباحثی درباره حوزه، ص۱۰۴و۱۰۵
#ویژه_دوران_تعطیلات
#تعطیلات_حوزوی
🆔 @h_falahati
🔴«اردوغان» سالروز اشغال فلسطین را تبریک گفت!
🔹رئیسجمهور ترکیه در تماسی تلفنی با همتای صهیونیست خود، سالروز اشغال فلسطین را که تلآویو آن را «سالروز استقلال» میخواند، تبریک گفت.
🖋ترکیه هرروز بیشتر در نظام هژمونیک غرب غوطه ور می شود!
تاوان این خیانت را که اردوغان ذلت بار بخاطر فروپاشی نظام بانکی خود اینگونه به دست و پای صهیونیسم انداخته است را حتی ملت ترکیه هم خواهد پرداخت.
این افراد با اجرای سیاست نمایشی چند سالی به فکر آقایی در جهان اسلام بودند حال با حکومت اعراب بادیه نشین به رقابت بر سر تاراج عزت مسلمین افتاده اند.
عزتی که نظام ولایت فقیه برای ما آورده قابل درک نیست فقط مسلمانان دلسوخته آن طرف مرزها این مهم را درک می کنند.
اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین
🆔 @h_falahati
✅ استاد فاطمی نیا: تا #لطیف نشوید ...
#رمضانیه
🔹خودتان را #معطل نکنید،تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید، من اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد،یک کلمه میگویم، خانم ها! آقایان! به حضرت زهرا (سلام الله علیها) قسم، اگر #لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید!
🔹خودتان را معطل نکنید، هی روزی چند تا اوقات تلخی در خانه راه میاندازد، عصبانی میشود، از این طرف هم میخواهد بشود زبدة العارفین، عمدة المکاشفین!
🔹یک بار این قسم را با تمام وجودم خوردم، تا #لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
🔹علامه #طباطبایی سرتاسر لطافت بود، لطافت این مرد به جایی رسیده بود که به عمرش به کسی دعوا نکرده بود، زمانی که ما در قم بودیم این بچههای قم از هشت سالگی دوچرخه بیست وهشت سوار میشدند،از بغل رکاب میزدند، یک بچهای آمد زد علامه طباطبایی را لت و پار کرد، افتاد رو زمین، حالا ما باشیم چه میگوییم؟ خیلی دیگر آدم خوبی باشیم یک چیزی میگوییم دیگر، این آقا بلند شد، خیلی راحت، اول رفت سراغ بچه،گفت: طوریت نشد؟! گفت: نه، گفت: الحمد لله، خداحافظ!
(در این شبهای پرقدر، برای شفای استاد فاطمینیا دعا کنیم)
#رمضانیه
#اخلاق
🆔 @h_falahati
🔻وقتی فلسفه، مرداب میشود:
اندیشهورزیِ معطوف به «حکمت انقلابی»
_________________________
🖋 مهدی جمشیدی
۱. دکتر رضا داوری، در همایش شهید مطهری و امتداد اجتماعی حکمت و فلسفه اسلامی گفته است: "حضرت استاد مطهری فضیلتها و مزیتهای بسیار داشت. ایشان فقیه و اصولی و مفسر و حدیثدان و دانای فلسفه بود و این جامعیت به دشواری و به ندرت نصیب اهل علم میشود اما آقای مطهری چیزی بیش از این جامعیت داشت. او فیلسوف بود. فیلسوف کیست؟ فیلسوف از چیزها و نسبتشان با هستی میپرسد. پرسش فلسفی چیستی با پرسشی که همه ما از شئ و امر ناشناخته میکنیم تفاوت دارد. فیلسوف نمیخواهد بداند چیزها به چه کار میآیند و با آنها چه میتوان کرد. کار فیلسوف این است که در نظر به چیزها و قضایا به آغاز و مبادی میرود و در آنجا چیزها را چنان میبیند که به چشم عادی نمیآید."
۲. آری، مطهری، هموار ه خوی و خصلت فیلسوفانه داشت، امّا مسأله این است که در "مبادی" و "سرچشمهها"، متوقف نماند و به "فهم" و "تفسیر"، بسنده نکرد، بلکه با "موقعیّتهای عینی" و "ضرورتهای بیرونی" پیش آمد و "کنش" و "حرکت" داشت و پرچم "تغییر" و "اصلاح" و "بازسازی" و "انقلاب" را برافراشت و "نظریه" را به "عمل" پیوند داد. او "فلسفه" را برای "فلسفه" نخواست؛ بلکه همهچیز و از جمله فلسفه را به خدمت "غایات و مقاصدِ قدسیِ" خویش درآورد و "وضعِ عینیِ جامعه" را چند گام به پیش برد. پس مطهری بیش از آنکه "فیلسوف" باشد، "حکیم" بود. مطهری از فلسفه، "بُت ذهنی" نساخت و مبتلا به "ذهنبسندگی" نشد، بلکه با فقه نیز چنین نکرد. مطهری، چشم به "حاجاتِ معرفتیِ جامعه" داشت و در طلب "تعالیِ مدنی" بود. در نظر او، "فلسفهزدگی" و "فلسفهبسندگی"، مذموم بود و ازاینرو، "جامعیّت" داشت. آری، مطهری دارای تعلّقاتِ فلسفی فراوان بود و در میان علوم اسلامی، بیش از همه به آن اهتمام داشت، امّا اهتمام و جدّیّت او معطوف به آفریدن "زیرساختِ فکریِ برای جامعه" بود و میخواست از امکانهای فلسفی برای چنین هدفی بهره بگیرد.
۳. همین مواجهۀ هوشمندانه و اجتماعمدار، از مطهری یک "حکیم انقلابی" ساخت، درحالیکه دیگران نه "حکیم" شدند و نه "انقلابی" ماندند. اینان از "فلسفه" آغاز کردند و با "فلسفه" پایان یافتند. وقتی از ذات پرسش و تأمّل، "لذّت معقول" ببری و این "لذّاتِ درونیِ اشباعناپذیر" را بر "حاجاتِ بیرونیِ معلّق"، ترجیح بدهی، در نهایت یک "تفکّر ناتمام و سرگردان" از خود بهجا خواهی گذاشت که طالبانش، تمنّای "لذایذِ معقول" دارند، نه "شدنهای تکاملیِ تاریخ" و "برآشفتن بر عالم تجدّد" و "انقلابیگریِ معطوف به تقرّبالیالله". این سرنوشت دو گونه مواجهه است. تاریخ فردا، چشمانتظار "فیلسوفان مسلمانی" است که از خویش، "حکمای انقلابی" بسازند؛ همانند مرتضی مطهری.
🆔 @h_falahati