سفیر مجدداً در پی آشوب است!
طبق خبرهای رسیده، سفارت انگلیس در ایران و شخص سفیر انگلیس در حال سازماندهی تجمعات در تهران و شهرهای اطراف پایتخت است. «راپ مک ایر» جاسوس با سابقه انگلیسی ارتباط خوبی هم با بعضی سلبریتیها دارد و از آنها برای پیشبرد اهداف براندازی و اغتشاشات در کشور استفاده میکند! سفیر انگلیس در واتساپ گروهی تشکیل داده و لیدری و هماهنگی تجمعات آینده را شخصاً مدیریت میکند. او در تجمع معترضین و اغتشاشگران در موضوع هواپیمای اوکراینی، شخصاً حضور میدانی در تجمعات تهران داشت ولی پس از دستگیری چندساعته، از سوی وزارت امور خارجه کشورمان آزاد میشود و عجیبتر آنکه وی از کشور اخراج نشد بلکه بعد از استراحت چندروزه در کشورش، مجدداً به مقر جاسوسی خود در تهران بازگشت و تنها اقدام وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص اقدام مداخلهجویانه سفیر در امور کشورمان، محکوم کردن دیپلماتیک و توئیتری رفتار وی بود!
PTT-20200714-WA0011.opus
331.9K
🎙 #دکتر_وحید_قربانی پاسخ میدهد
⏳ #پاسخ | موضوع واگذاری جزایر کیش به چین چیست؟
💎موضوع: بررسی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
آخرین ترکش ها ؟
۱ ) سفر مقتدرانه سرلشکر باقری به سوریه و توافقات صورت گرفته، نشان از روزهای بسیار سخت برای اسرائیل دارد. اسرائیلی که پیش از این رقیبی برای قدرت هوایی خود بین همسایگانش نمیشناخت، از ارتقای پدافند هوایی سوریه توسط ایران بدجوری وحشت کرده است، زیرا قدرت پدافندی ایران را در ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکا دیده است.
۲) انتشار سند همکاریهای راهبردی ایران و چین به اعتراف مقامات آمریکا، فرصت خوبی در اختیار ایران قرار میدهد تا فشارهای اقتصادی آمریکا را کم اثر کند. هر چند در این روزها تلاطم و نوسانات قیمتها آزاردهنده است، اما دورنمای وضعیت اقتصادی کشور روشن تر از گذشته است.
۳) بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در جلسه تصویری با نمایندگان مجلس، فضایی که می رفت به تشنج و التهاب در جامعه منجر شود، به آرامش و تقویت همکاری های دو قوه مبدل ساخت و جلسات سازنده و مستمر کمیسیون های مجلس با وزرای دولت، امید به کاهش مشکلات و تحرک بیشتر دولت را افزایش داده است.
در چنین شرایطی تحرکات امپراتوری رسانهای بدخواهان ملت در تشدید جنگ رسانهای علیه نظام اسلامی و مردم ایران قابل درک است.
امید که افراد رسانهای و به اصطلاح سلبریتی ها در داخل کشور، شرایط حساس امروز را درک کنند و در بازی های طراحی شده در بی بی سی، سازمان سیا، موساد، اینترنشنال و تیرانا نقش آفرینی نکنند، که اگر ناامنی هایی از جنس آشوبهای گذشته در کشور رخ دهد، قطعاً دود آن به چشم زمینهسازان امروز آن نیز خواهد رفت.
⭕️ توافق ایران و چین، اقتصاد ایران را احیا میکند
رسانه انگلیسی «میدلایستآی»: سند همکاری ایران- چین، اقتصاد ایران را احیا کرده و موقعیت منطقهای این کشور را بهبود میبخشد. این توافق احتمالاً به دشمنان ایران انگیزه خواهد داد بهجای پیروی از سیاستهای آمریکا به تنشزدایی با تهران روی بیاورند. کشورهای عربی احتمالاً با شتاب برای عقد قراردادهای خاص با چین خیز برخواهند داشت.
1.mp3
8.77M
📹 #صوتی 1 | قرارداد 25 ساله ایران و چین و حواشی آن
🛑 جناب آقای امیدوار- کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی
2.mp3
3.83M
📹 #صوتی 2 | قرارداد 25 ساله ایران و چین و حواشی آن
🛑 جناب آقای امیدوار- کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی
3.mp3
7.21M
📹 #صوتی3 | قرارداد 25 ساله ایران و چین و حواشی آن
🛑 جناب آقای امیدوار- کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی
04.mp3
7.16M
📹 #صوتی 4 | قرارداد 25 ساله ایران و چین و حواشی آن
🛑 جناب آقای امیدوار- کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی
✅ نمایی از دو وضعیت!
دیروز مجله فارنپالیسی از مجلات تخصصی و قابلاعتنا برای هر دو گروه سیاسی دموکرات و جمهوریخواه در حوزه سیاست خارجی، در مطلبی نوشت: «ایران نشان داد که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. در ایران نشانههایی از بهبود اقتصادی ظاهرشده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.»
نکات تحلیلی: 1- رأیدهندگان آمریکایی بیشتر مبتنی بر دو مؤلفه «اقتصاد» و «سیاست خارجی» و ارزیابی برنامهها و سیاستهای نامزدها در این دو حوزه، منتخب خود را انتخاب و روانه کاخ سفید میکنند. در هر دو حوزه وضعیت ترامپ با چالش مواجه است. البته قبل از کرونا، میزان رضایت مردم از ترامپ به دلیل بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا بالا بود؛ اما کرونا با افزودن بیش از 40 میلیون بر بیکاران این کشور و آسیب جدی به کسبوکارها هم علامت سؤال بزرگ بر سر توان مدیریت بحران دولت را ایجاد کرده است و هم بر روند افول محبوبیت ترامپ افزوده است. 2-در سیاست خارجی نیز بر اساس مطالعات کارگروه امنیت ملی جمهوریخواهان کنگره آمریکا، سه کشور روسیه، چین و ایران به همراه گروههای جهادی و افول ارزشهای آمریکایی در فهرست 5 تهدید مهم امنیت ملی آمریکا ذکر شدهاند و ترامپ در همه آنها با کارنامهای پر از نمرات تکرقمی و بسیار ضعیف مواجه است. وی نه جلوی حرکت رو به رشد چین را توانست بگیرد و نه روسیه را از سیاستهای خود در منطقه بازداشت و نه جلوی رشد و توسعه گروههای جهادی را گرفت. ضمن اینکه تصویری که امروز از وضعیت اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت سیستماتیک دستگاه حاکمه آمریکا به دنیا مخابره میشود به تعبیر ترامپ چوب حراج بر آبرو و پرستیژ آمریکا زده است. 3-در مورد ایران نیز ترامپ در چهار سال گذشته نهتنها نتوانست بهرغم فشار حداکثری و تحریمهای ناجوانمردانه، وضعیت ایران را بهدلخواه خود تغییر و ایران را وادار به نشستن بر سر میز مذاکره نماید، بلکه امروز به اذعان نگاههای کارشناسی کارشناسان مجله فارن پالیسی، حتی ایران با اتکا به قدرت درونی و تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال در مدار فراهمسازی بسترها و لوازم ملی، ایستادن بر روی پای خود را بیشازپیش مهیا مینماید.
نکته راهبردی: به موازات افول آمریکا در صحنه قدرت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در حال موقعیتیابی و محوریت یافتن در ائتلافهای منطقهای و جهانی است. ایران به مدد واقعیتهای امیدبخشی که به برخی از آنها در گزارش فارن پالسی اشاره شد، همانند مدیریت موفقش در کرونا از شرایط پیش رو نیز عبور خواهد کرد.
✅ نویسنده: فتحالله پریشان
PTT-20200714-WA0029.opus
363.3K
سوال : چین میخواد نفت ایران رو بخره و در ایران سرمایه گذاری کنه در عوض چه سودی برایش دارد؟؟