می خواهیم بهانه ها را از دشمن بگیریم!
"فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ" آن کسانی که در دل هایشان بیماری هست، ترجمه کردیم بیماردلان، آن کسانی که در دل، بیماری و مرض دارند، آنها را می بینی؟
"يُسَارِعُونَ فِيهِمْ" می شتابند در میان جبهه دشمنان دین، قناعت نمی کنند به اینکه بروند طرف آنها، بلکه می شتابند؛ قناعت نمی کنند به اینکه تا پهلویشان بروند، می روند تا آن اعماق جبهه شان. اگر بپرسی آقا چرا این قدر با دشمن دین می سازی؟ با کسی که می دانی ضد دین است، چرا ضدیت که نمی کنی هیچ، دوستی هم به خرج می دهی؟ اگر این را از او بپرسی، در جوابت پنین می گوید: "يَقُولُونَ نَخْشَىٰ أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ" می گویند می ترسیم یک آسیبی به ما برسد؛ اگر دوستی نکنم، می ترسم به من آسیبی برسانند یا برساند. چقدر به گوش آدم آشناست این حرف ها...
خدا در جواب این ها چه می گوید؟ می فرماید: "فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ" امید است که خدا پیروزی را نصیب جبهه مومن کند، یا یک حادثه ای از پیش خود، به سود آنان پدید آورد. بعد که این کار بشود، آن وقت، "فَيُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِين" تا این بدبخت هایی که با آنها ساخته بودند، پشیمان بشوند، روسیاه بشوند، بگویند دیدی چه غلطی کردیم، اگر می دانستیم که جبهه مومن این جور پیروزمند و نیرومند خواهد شد، با دشمن دین، با دشمن خدا نمی ساختیم؛ خودمان را بی آبرو نمی کردیم.
#منافق
✍کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی/آیت الله خامنه ای/ جلسه ۲۴
@haad1442
سوره توبه
مسائل منافقین درون جامعه اسلامی رو باز کرده:
۱. ایه ۶۹ توبه "كَالَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ كَانُوا أَشَدَّ مِنْكُمْ قُوَّةً..." اولاً بطور کلی جریان نفاق در تاریخ به مرور ضعیف تر و کوچک تر شده
۲. دوماً منافقان سازمان یافته اونایی هستن که سخنان کفر امیز گفتن"يَحْلِفُونَ بِاللَّهِ مَا قَالُوا وَلَقَدْ قَالُوا كَلِمَةَ الْكُفْرِ ..." یعنی قسم می خورن که مطالب کفرآمیز و زننده نگفتن، در حالی که گفتن، و "وَهَمُّوا بِمَا لَمْ يَنَالُوا " نقشه قتل پیامبر رو می کشند!!! (آیه ۷۴)
۳. ثالثاً بعد از اینکه درباره منافقان مقداری صحبت می کنه اخر ایه ۸۰ می فرماید"وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ" این یعنی اینکه کار منافقان اخرش به فسق می رسه، یعنی گناه آشکار می کنن. تا قبل از این مرتب خدا می گه پیامبر شما فعلا درباره منافقین کاری نکنید، خدا خودش رسواشون می کنه. ایه ۶۴ قاعده کلی رو گفته بود "إِنَّ اللَّهَ مُخْرِجٌ مَا تَحْذَرُونَ" به نفاقتون ادامه بدین تا خدا نقشه ای رو که از فاش شدنش واهمه دارین رو کنه. یا در آیه ۶۸ گفته بود جهنم براشون کافیه "وَعَدَ اللَّهُ الْمُنَافِقِينَ وَالْمُنَافِقَاتِ وَالْكُفَّارَ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ هِيَ حَسْبُهُمْ"
۴. ولی بعد از اینکه فسق انجام دادن و دستشون رو شد برای همه می فرماید دیگه برای جبهه جدید (هر نوع جهادی) که پیش میاد اگه داوطلب هم شدن برای جهاد، دیگه نباید شرکتشون بدین "فَاقْعُدُوا مَعَ الْخَالِفِينَ" (ایه ۸۳). " جَاهِدِ الْكُفَّارَ وَالْمُنَافِقِينَ وَاغْلُظْ عَلَيْهِمْ ۚ" (ایه ۷۳). "فَأَعْرِضُوا عَنْهُمْ" (ایه ۹۵) . اگر مردند نماز برشون نخون و فاتحه نخون "وَلَا تُصَلِّ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْهُمْ مَاتَ أَبَدًا وَلَا تَقُمْ عَلَىٰ قَبْرِهِ"(ایه ۸۴)
#میدان_دیپلماسی
✍صالحه مددی
@haad1442
🌳قرآنی که برای امروزم نسخه دارد
فَلَمَّا أَلْقَوْا قَالَ مُوسَىٰ مَا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ ۖ إِنَّ اللَّهَ سَيُبْطِلُهُ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ (۸۱) وَيُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ (۸۲) فَمَا آمَنَ لِمُوسَىٰ إِلَّا ذُرِّيَّةٌ مِنْ قَوْمِهِ عَلَىٰ خَوْفٍ مِنْ فِرْعَوْنَ وَمَلَئِهِمْ أَنْ يَفْتِنَهُمْ ۚ وَإِنَّ فِرْعَوْنَ لَعَالٍ فِي الْأَرْضِ وَإِنَّهُ لَمِنَ الْمُسْرِفِينَ(۸۳) وَقَالَ مُوسَىٰ يَا قَوْمِ إِنْ كُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ فَعَلَيْهِ تَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُسْلِمِينَ (۸۴) فَقَالُوا عَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْنَا...(۸۵)(یونس)
حضرت موسی به ساحرایی که رودرروی ایشون سحرشان را به نمایش گذاشتن، می فرماید: "إِنَّ اللَّهَ سَيُبْطِلُهُ" خدا قطعا این سحرها را باطل می کنه، چرا که سنت تخلف ناپذیر الهی اینه که "إِنَّ اللَّهَ لَا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ" قطعا خدا کار مفسدان را به سامان نمیاره. چقدر عاشق این آیه ها باید بود که قطعی به تو می گه چه خواهد شد. بخصوص که رسانه های دشمن مرتب سعی می کنن در پیروزی ما ایجاد تردید کنن. خدا چقدر زیبا بهمون قواعد خودش رو یادآوری می کنه "وَيُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ" و خدا حق رو که امروز پرچمش دست جمهوری اسلامیه با دلایل و معجزاتش ثابت و پابرجا می کند، گرچه گنهکاران خوش نداشته باشن.
اینها وعده های قطعی خداست از زبان حضرت موسی.
وقتی به این وعده ها ایمان داشته باشیم، دیگه نمی گیم حالا رای بدیم یا نه چه تفاوتی می کنه؛ اوضاع که درست نمی شه!
آیه ها می گن...تفاوت می کنه، به اندازه ای که تفاوت می کرد در صحنه موسی و ساحرا، طرف کدوم رو گرفته باشی ... از خدا بخواییم ما هم در این ثابت و پابرجا شدن حق سهمی داشته باشیم... این حق نیست که برای به مقصد رسیدن به ما نیاز داشته باشد؛ بلکه در این مسیری که به مقصد قطعی پابرجایی حق توی همین دنیا منتهی می شه، ما هستیم که نیازمندیم تا سهمی و توشه ای از اون برداریم و گرنه خدا افراد دیگه ای رو جایگزین ما می کنه که طرف حق رو بگیرن...
با خودم فکر می کنم مگر بن بست تر از این هم وجود دارد؟ اینکه بدونی باید به پیامبرت ایمان بیاری و در مقابلتون هم بی رحمترین دستگاه جهان باشه که تو را تهدید می کنه؟
اما وقتی اراده خدا برای پیروزی جریان حق رو از آیات متوجه می شم، همه بن بست ها، بن باز می شن و می مونه نقش ما و اونم توکل هست، یعنی وکیل خدا بشیم روی زمین و دنبال پیروزی حق باشیم. حضرت موسی به همان تعداد آدمی که به او ایمان آوردن، مسیر امن توکل را نشان میده و..."وَقَالَ مُوسَىٰ يَا قَوْمِ إِنْ كُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ فَعَلَيْهِ تَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُسْلِمِينَ..."
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
@haad1442
🍀برداشت هایی با حال و هوای انتخابات از آیات قرآن
قَالَ يَا نُوحُ إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِكَ ۖ إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صَالِحٍ ۖ فَلَا تَسْأَلْنِ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۖ إِنِّي أَعِظُكَ أَنْ تَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ(هود ۴۶)
عمل ما در نظر خداوند بقدری اهمیت داره که انسان و عمل رو یکی میدونه. (انه عمل غیرصالح) ای نوح این پسر تو یک عمل ناصالح هست(دارای کردار ناشایست)
پسر نوح عمل ناصالحش، تبدیل به هویتش شده. این عمل ماست که هویت ما رو تعیین می کنه. چه طور ممکنه ایمان خالی، بدون اینکه بر اساس ایمان، عمل کنیم، برای ما فایده ای داشته باشه؟!
توی انتخابات هم باید کسی رو انتخاب کنیم که اهل عمل بر اساس اصول انقلاب و نظام باشه، سابقه اش اینو نشون بده. حرفهاش و برنامه هاش بر اساس قاعده های خدا باشه نه بر اساس ترس از دشمنان خدا و تهدیدهاشون.
حواسمون باشه وقتی میخوایم انتخاب کنیم، به خاطر اینکه فرزند فلان شخصه یا نسبتی با فلان شخص داره انتخاب نکنیم. هر کسی باید با نحوه عملکرد خودش سنجیده بشه و قضاوت بشه.
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
@haad1442
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دورهمی زنانه افطاری پیش از روز قدس چیزی ست که حالا دیگر سربازان اسرائیلی اطراف مسجدالاقصی هم زیر بارش رفته آمد. زیر قنداق تفنگ صهیونیست های تا دندان مسلح، همزمان با سردادن اشعار حماسی، مقلوبه را به آرزوی سرنگونی اسرائیل توی سینی برمی گردانند و سربازانی را که از خشم دندان به هم می سایند وادار به عقبنشینی می کنند.
🔹این روزها از فلسطین و محلهی شیخ جراح تصاویر دردناک زیادی مخابره می شود. اما دیدن این سفره افطاری شیرین، واجب تر است. چون افشا می کند که چرا این ملت مسلمان عربی، بعد از ده ها سال له شدن و تکه تکه شدن زیر چکمههای دژخیمان صهیونیست و اعوان استکباری و خائنین منطقه ای هنوز سرپاست و هنوز نو به نو انتفاضه خلق می کند.
🔻زنان تکثیر می کنند. نه فقط نسل را؛ داشته های آن را؛ مقاومت و شجاعت؛ خواستن ها؛ هویت و در یک کلام تداوم بودن یک ملت را...
با وجود این زنان، حتماً فلسطین به آغوش اسلام باز خواهد گشت!
پ.ن: این تصاویر جدید نیست ولی سنت هر ساله ی زنان فلسطینی شده و دیدنش هر سال برایم لطف دیگری دارد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
دست سلیمانی که بر زمین افتاد، سرنوشت سرزمین قدس به دست سلیمانیها افتاد. خواستند سایهاش را از سر ما کم کنند، امروز سایه او بر دیوار ندبه سنگینی میکند. خواستند او را قطعهقطعه کنند، اما در اقصی نقاط عالم اسلام، تکثیر شد.
حذف فرمانده سپاه قدس، صورت مسألهی آزادی #قدس را پاک نکرد، قدس را زودتر از لوث غاصبان پاک خواهد کرد. خدای حاج قاسم سریعالعِقاب است. سریعالحساب است.
#القدس_اقرب
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
رای بدیم یا ندیم؟
رای بدیم یا ندیم" سوالی که گروهی از مردم جهان حق ندارند به آن فکر کنند !
میدونستین تو بعضی از کشورها، حق ندارید فکر کنید که رای بدید یا نه؟؟؟؟
عربستان سعودی که اصلا انتخاباتی نداره!
حدود نیمی از کشورهای جهان هم نظام سیاسی پارلمانی دارن. یعنی مردم، فقط پارلمان رو انتخاب می کنند و نماینده های پارلمان هم نخست وزیر رو.
علاوه بر اون در ۲۷ کشور جهان هم شرکت در انتخابات اجباری هست و شرکت نکردن در انتخابات جریمه مالی و محرومیت از حقوق مدنی و اجتماعی داره؛ مثل بلژیک، استرالیا، اتریش، ترکیه، برزیل و ...
و یه چیز جالبتر اینکه در کشورهای توسعه یافته، خصوصا ایالات متحده آمریکا، افراد ثروتمند بیشتر از افراد فقیر تو انتخابات شرکت می کنند!
البته فاجعه بزرگتر در آمربکا اینه که مردم روز انتخابات، اسم نماینده منتخبشون رو در برگه رای گیری می نویسند اما در عمل مجمع گزینندگان (الکترال کالج)، به طور مستقیم ، رئیس جمهور و معاون اون رو انتخاب می کنند!
اما در ایران:
در آماری که موسسه بین المللی دموکراسی و کمک به فرآیند انتخاباتی (IDEA) منتشر کرده میزان مشارکت مردم ایران در آخرین انتخابات ریاست جمهوری ( که اجباری نبوده ، از همه اقشار به تناسب در اون شرکت کردند و البته در موارد دیگر هم مردم حق انتخاب دارند) ۷۳/۳ درصد و جزو کشورهای با مشارکت بالا بوده.
حس خوب حق انتخاب 😊
حماسه ای دیگر در راه است ....
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
@haad1442
ایرانیها چه جور آدمهایی هستند؟ ( خودمون رو بهتر بشناسیم)
هر ملتی، طبیعت و ذات مخصوص خودش رو داره و این از نظر جامعه شناسها پذیرفته شده هست.
بعضیها خونگرمند و بعضیها کینه ورز، بعضیها شجاع هستند و بعضیها ترسو، بعضیها صبور هستند و بعضی بی اخلاق و ....
فقط کافیه کمی در اخبار جهان، دقت کنیم تا بفهمیم کیا هستند که مدام در حال تحریف تاریخند و دروغگویی رو به حد اعلا رسوندند و بهشون نمیشه اصلا اعتماد کرد؟ خشونت و بی رحمی و جنگهای غیر شرافتمندانه شون زبانزد عام و خاص هست؟ غاصب و تروریست و متجاوز هستند؟
و اما ایرانیها ...
یه ویژگی خیلی منحصر به فرد دارن:
ایمان اسلامی در اعماق جانشون رسوخ داره ، مردم مومنی هستند و برخلاف برخی ظواهر، قدرت ایمانی شون و رسوخ ایمان در دلهاشون خیلی زیاده.
ایمان، شجاعت و غیرت میاره و مانع صبر نادرست میشه.
اینها فقط حرف نیست.
بارها و بارها امتحانمون رو پس دادیم!
و حتما دشمن میدونه اگر ملت همیشه بیدار ایران وارد صحنه بشه چه اتفاقی میوفته!
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
@haad1442
اون چیه که اگر انکارش کنیم ، انگار منکر آفتاب وسط روز شدیم؟؟
وقتی کسی بیمار میشه، همه می پرسن: بنیه اش چه طوره؟ میتونه از پس این بیماری بربیاد؟ مثلا جوان هست ، توانایی جسمی اش خوبه و یا بیماری زمینه ای نداره؟
درواقع همه میدونن که خطر یه بیماری برای همه یکسان نیست!
کشور ما هم بیماریهایی داره چه در زمینه فرهنگ و چه در زمینه اقتصاد و ...
اما بی انصافیه اگر جسم بیمار کشور رو ببینیم اما به بنیه قوی اون توجه نکنیم و ظرفیتهای گسترده اون رو نبینیم.
این بنیه قوی ابعاد مختلفی داره و یکی از مهمترینهاش ظرفیت معنوی کشوره که ریشه در ایمان مذهبی و انقلابی داره.
نمونه هم کم نداریم که واقعی هستند و میبینمشون: حضور به موقع و فداکارانه آحاد عظیم مردم در موج اول کرونا، نهضت مومنانه، بدرقه باشکوه سردار و ... .
اینها فقط یک حرکت عاطفی محض نبود؛ بلکه ایمان به جهاد و مقاومت رو نشان میداد.
نمونه های زیاد دیگه ای هم از این ظرفیت هست.
اینها رو نمیشه منکر شد! انکار اینها مثل انکار آفتاب در وسط روزه!
در طول این سالها ما مردم ایران بودیم که هر جا مشکلی پیدا شد وارد میدان شدیم و دشمن رو مایوس کردیم!
ظرفیت از این بالاتر؟ بنییه قوی از این بهتر؟
این بنیه قوی ملت ایران دربرابر حوادث هست!
خودمون رو باور کنیم!
#خودباوری
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
@haad1442
جمهوری؟!!! (۱)
خوب یادم هست آن روز را که با رفیق شفیق و یار گرمابه و گلستان ام مشغول گپ و گفتی بودیم با موضوع الدنیا و مافیها و از هر دری سخنی بود، تا رسیدیم به خمینی کبیر و جمهوری اسلامی اش و من فی المجلس تصمیم گرفتم به خیال خودم راز مگویی را فاش و از آخرین اکتشافات علمی م پرده برداری و رونمایی کنم! گفتم اش که: به نظر من امام به عمد جمهوری را به جای حکومت در شعار انقلاب جاساز کرد، تا مردم را به تماشا و مقایسه ی عملکرد انتصابی ها و انتخابی های نظام بنشاند و به تجربه بیاموزدشان که انتصابی های ولی فقیه، به مراتب به تر از انتخابی های جمهورِ اکثرهم لا یشعرون و اکثرهم لا یعقلون، عمل می کنند؛ باشد که ان شاء الله تعالی این انسان ظلومِ جهول، از خر شیطان پیاده شود و دست از سربزرگی و خود عقل کل پنداری بردارد و بیرق عجز و تسلیم اش را بالا ببرد و انتخابات اش را واگذارد و به انتصابات مهدی فاطمه تن دهد.
و رفیق ام در واکنش چیزهایی گفت که بماند! ....
سال ها گذشت و من بر این نظریه ی خودبافته باقی بودم تا همین چند روز پیش که فرمایش حضرت آقا حفظه الله در گوش م زنگ زد: .... حضور مردم و تحقق مردم سالاری، به معنای واقعی کلمه مهم است .... نفس حضور مردم برای انتخاب مسئولان کشور، از صدر تا ذیل، یک مسئله ی مهمی است؛ یک مسئله ی انسانی مهمی است، یک مسئله ی تمدنی بسیار مهمی است .... (دیدار رمضانی با دانش جویان، 21 اردیبهشت 1400)
مدت هاست که روی کلیدواژه ی تمدن در بیانات حضرت آقا حساس شده ام؛ تمدن .... تمدن اسلامی .... تمدن نوین اسلامی .... به تجربه آموخته ام که مدنیت حقیقی و تمدن در کلام حضرت آقا مترادف است با امپراطوری تراز، حاکمیت جهان شمول اسلامی، دولت کریمه ی مهدوی!
وقتی حضرت آقا فرمودند تحقق مردم سالاری به مثابه انتخاب مسئولان، از صدر تا ذیل، یک مسئله ی تمدنی بسیار مهمی است، چهار ستون نظریه ی خودبافته ام به لرزه درآمد! یعنی نه فقط در جمهوری اسلامیِ امامین انقلاب، که در دولت کریمه ی مهدوی هم حتی، جمهورِ مردم قرار است صدر تا ذیل حاکمیت را انتخاب کند؟؟!!!
****
ادامه دارد...
#انتخابات
✍ زینب بنی فاطمی
@haad1442
جمهوری؟!!! (۲)
از سال ها پیش که ظهور مهدی فاطمه شد بزرگ ترین آرزویم و غیبت ش بزرگ ترین دردم، همیشه موانع ظهورش علامت سوال بزرگ ذهن م بوده و هست؛ تا مدت ها دل نگرانی م این بود که آیا خود من از موانع این ظهور هستم یا نه؟! در طلیعه ی صبح موعود با مهدی فاطمه خواهم بود یا بر او ؟! آیا عیار ولایت پذیری م آن قدر هست که بتوانم شیعه ی تنوری مهدی فاطمه باشم و سراپا تسلیم اوامر و نواهی حضرت ش؟! بعدتر که کمی دل م آرام گرفت، فکری شدم که با کارگزاران حضرت ش چه نسبتی خواهم داشت؟! نکند کاریزمای حضرت مرا به خضوع و خشوع وادارد ولی نتوانم انتصابات حضرت ش را تاب بیاورم؛ به عنوان یک مدعی در حوزه ی فلان که همیشه ی خدا با آقای بهمان در همان حوزه، مشاجره و چالش داشته ام، اگر فردا روز مهدی فاطمه آمد و همین آقای بهمان را آقا بالاسر ما قرار داد، من این انتصاب را تمکین خواهم کرد یا همین سابقه ی مناقشات و مشاجرات، رهزن دین م خواهد شد و کفرِ بعد از ایمان مرا به مهدی فاطمه رقم خواهد زد؟! حالا وسط این سوال ها و دل واپسی ها، امامِ انقلابِ زمینه ساز ظهور، جملاتی فرموده که از نظر من این معنی را می دهد: کارگزاران دولت کریمه ی مهدوی، از صدر تا ذیل، قرار است انتخاب خود ما باشند!!!
نمی دانم این جمله از نظر شما دقیقا چه معنا می دهد اما از نظر من دقیق ش یعنی این که لابه های از سر عجز و ناشی از کاهلی و عافیت طلبی ما و فریادهای العجل یا صاحب الزمان مان، از جنسِ "ما نمی توانیم، ما هر چه انتخاب کردیم غلط از آب درآمد، دیگر روی انتخاب ما حساب نکن! آقا بیا که فقط کار، کارِ خودت است" چه بسا که مسموع نباشد و ما باید که مجاهدانه و خستگی ناپذیر و بی وقفه بکوشیم تا بلوغ سیاسی مان به حدی برسدکه انتخاب هامان با انتخاب های مهدی فاطمه یکی شود! که مهدی فاطمه حساب ش از حساب باقی حضرات آل الله جداست و قرار نیست که به خاطر سستی ها و عقب ماندگی های ما، مانند اجداد طیبین و طاهرین ش مظلومانه حکومت کند یا پس از چندی حق حاکمیت ش غصب و به غیر واگذار شود.
باید که همه ی آرمان های بلندمان در انتخاب هامان متجلی باشد و باید آن قدر رشد کنیم و ببالیم و قد بکشیم که با مهدی فاطمه هم انتخاب شویم، باشد که لایق پایداری در صراط مستقیم ش شویم و گرنه، بسا که به حکمِ حکمتِ خلایق هر چه لایق، الله جل جلاله ما را هم به کسی یا کسانی غیر از مهدی فاطمه واخواهد گذاشت و نه فقط ما را علیرغم میل و اختیار و انتخاب مان به جنات عدن اخروی نخواهد برد بل که بهشت دنیوی حکومت مهدوی را هم نه به ما تحمیل نخواهد کرد و نه به بهانه، به ما پیشکش خواهد نمود، بل که بهایش را از ما خواهد ستاند؛ باید آن قدر برای تنقیح معیارهای انتخاب های سیاسی مان مجاهده کنیم تا دولت کریمه ی مهدی فاطمه انتخاب سیاسی مان شود، از صدر تا زیل ش.
****
ادامه دارد...
#انتخابات
✍زینب بنی فاطمی
@haad1442
جمهوری؟!!! (۳)
آن روز که برای یار گرمابه و گلستان م در باب نظریه طراحی عامدانه ی پارادوکس جمهوری اسلامی افاضه ی فیض می کردم، در واکنش چیزی گفت که امروز اعتراف می کنم، آن گونه که باید و شاید فهم نکرده بودم ش. گفت: دیدگاهی وجود دارد مبنی بر این که سیستم انتخاباتی هر نفر یک رای را باید کنار گذاشت و حق رای سیاسی را صرفا برای نخبگان جامعه قائل شد؛ مثلا به عنوان یک معیار دم دستی مقرر شود که فقط لیسانسه به بالاها حق رای دارند و لا غیر! باشد که از انتخابات های پوپولیستی خلاص شویم. و بعد اضافه کرد مخالفان این دیدگاه استدلال می کنند که نظام هر نفر یک رای شاید تهدید انتخاب پوپولیستی را در پی داشته باشد ولی متضمن این فرصت هم هست که نخبگان برای ارتقاء فهم عمومی، احساس تکلیف کنند، متعهد شوند و آستین بالا بزنند. انتخاب به حق، نه فقط مجاهده ی اهالی وادی ایمان برای تشخیص حق و اهل ش را می طلبد که تواصی به حق را هم ایجاب میکند یعنی مجاهده ای به وسعت پای کار آوردن، تک تک آحاد بشر را، لیقوم الناس بالقسط! .... و تواصی به صبر البته که سحر نزدیک است، ان شاءالله!
فقط این سوال اساسی باقی می ماند که چه طور باید با مهدی فاطمه هم انتخاب شد؟ که به شرط حیات و توفیق، در مقاله ی دیگری درباره اش خواهم نوشت.
پایان
#انتخابات
✍زینب بنی فاطمی
@haad1442