پیشنهاد #کتاب ، رمان و داستان برای مخاطبین جوان و نوجوان:
سلول های بهاری
هفدهمین روز
وریا
میثم
خاکستر گنجشک ها
حانیه
آینده کهن
آسِنا
شبحی در پشت بام
پاکس
اسم رمز
الی... (سفرنامه به شامات و حدود سرزمین های اشغالی)
کبوتر قاصد
بدون روتوش با دهه هشتادی ها
ماجراهای کلاس پرحاشیه
روایتی ساده از ماجرایی پیچیده
تندتر از عقربه ها حرکت کن
قصه های ادواردو
تن تن و سنبدباد
نگهبان سرو
مردی با آرزوهای دور بُرد
@haad1442
هدایت شده از بر پا
شنبه تعطیل
🔺"پنج شنبه و شنبه جابجا شد". این جمله احتمالا عده ای را بخنداند، نه حاج آقا، روزهای هفته که جابجا نمیشود. منظور " تغییر تعطیلی" است یا "تغییر روز غیر کاری".
چه میشود کرد، اینها فرهنگ نمیفهمند. از معنای روزها سر در نمیآورند. اگر بهشان بگویید هر روز هفته یک روحی دارد، بر و بر نگاهت میکنند. اگر بگویی دین، هر روز را با یک محتوا و با شخصیتهای متفاوتی گره زده، گیج میشوند، اگر بگویی هویت یک جامعه ، سبک زندگی اش، فرهنگش به روزها معنا میدهد، رد میدهند. مشکل این است.
🔺مشکل این است که این جماعت هیچ وقت نمیتوانند درک کنند چرا باید به جای کلمه ساده و همه فهم "خاورمیانه" با اصرار رهبری ترکیب سخت "غرب آسیا و شمال آفریقا" را استفاده کنیم. مگر چه فرقی میکند. مبدا مکان، غرب باشد، مگر چه میشود؟ مبدا زمان، هم غرب باشد چیزی که نمیشود.
🔺با این جماعت بحث اقتصادی هم کنی ، اقتصاد هم نمیفهمند. قیمت فرهنگتان و نمادهایتان چند است؟ طرف به امام گفت فقیرم، امام فرمود نه، پولداری تو. گفت چطور آقا، امام فرمود ولایتت را چند میفروشی؟ فرهنگ چند میارزد؟ حالا شب جمعه، پنج شنبه عمیق و ریشه دار در سبک زندگی ما چند میارزد ؟ نمیفهمند. پنج شنبه هم یک روز است مثل شنبه. چه فرقی میکند.
🔺یکی از رفقا میگفت پرده کعبه را بوسیدم، یک شرطه وهابی بدخیم، با باتوم مرا زد، گفت چرا میبوسی؟ گفتم تو حاضری آب دهان بیندازی به کعبه؟ گفت نه، گفتم به همان دلیل که تو اهانت نمیکنی به کعبه، من آن را میبوسم. برای عده ای باید اینطور توضیح داد.
عمو! داداش!
🔺تو حاضری به جای عاشورا، روز اول فوریه، روز غیر کاری و تعطیل باشد؟ ولو پول بیشتری گیر شرکتها و تجار و اینها بیاید؟ تو حاضری به جای اول ذی الحجه، ولنتاین را روز عشق و ازدواج و این حرفها قرار دهیم؟ ولو پول خوبی هم توش باشد؟ حاضری جمعه و یک شنبه را عوض کنیم؟ نه؟ خوب چرا نه؟ به همان دلیل که آن نه، این هم نه.
🔺بعید میدانم جا بیفتد. لااقل به بال بال زدن نشریات غربگرا نگاه کن. تو اگر نمیفهمی چه میکنی، آنها خوب بلدند در این جنگ تمدنی کجا ها باید ایستاد، مساله اقتصاد نیست ، مساله عمیق تر و وسیعتر از این حرفها است. الان که وقت بروز و ظهور هویت ایرانی و خودی تو است، روز ظهور دین است، بعد تو با چرتکه شکسته ات، میخواهی چی رو چند بفروشی؟
🔺هنوز جای "حکمرانی مجازی" که هاپولی اش کردید و رفت، درد میکند، جای "طرح جامع حساب شده" نریختن برای حجاب و حیا، حتی بعد از آن همه خون به ناحق ریخته شده، و بازگشت به گشت ارشاد، درد میکند. شما فرهنگ نمیفهمید یعنی چه. ما بیخود جزع و فزع میکنیم.
🔺راستش را بخواهید مشکل از خود ما است، وقتی پسر فلان مرجع و دفتر فلان حاج آقا، نامه میدهند که این کار، تشبه به کفار نیست، تکلیف آن جوانان دلپاک و کم فکر دیگر معلوم است. کسی نیست بگوید اولا این کار ذیل "تشبه به کفار" نمیرود بلکه "تبعیت از کفار" است. ثانیا تشبه به کفار، عنوان قصدی فردی نیست که بگویید قصدشان خیر است ان شالله، یک پدیده اجتماعی فرهنگی معنا دار است. بی خیال بابا. سر چی بحث میکنیم؟
🔺یک وقتی به رفقایم میگفتم کاش این صف شهریه ها در حوزه تعطیل نشود تا نمادی باشد برای اینکه همه، عقب ماندگیهای ما حوزویان را ببینند، الان هم میگویم کاش جای پنجشنبه و شنبه عوض شود تا نمادی باشد برای آنکه همه، نادانیهای ما و فرهنگ و هویت نافهمی ما را بفهمند، و غلبه نگاههای تکنوکرات و ظاهرگرا بر تصمیم گیریهایمان برای آیندگان، هویدا شود.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
یادداشت| اقتصاد مردمی در افق تمدن نوین اسلامی
بحثی را که در برنامه جهان آرا مطرح شد، میتوانید در این یادداشت به صورت مدون مطالعه فرمایید.
https://www.isna.ir/news/1403022719931/
@syjebraily
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاشو بریم با هم پاشو بریم به خیمه ها داداش
پاشو پناه من داداش پاشو تو رو خدا
پاشو یه کاری کن که کمرم شکست.
🇵🇸👨🎓اخبار غزه از زبان دانشجوی فلسطینی ساکن ایران
@monem_ps 🇵🇸
📝 *مسئله تعطیلی شنبهها و نارسایی فکری جبهه انقلاب*
📍بنا نداشتم درباره تعطیلی شنبه مجدد مطلبی بنویسم اما برخی از اظهارنظرهای بچه های جبهه انقلاب نگرانم کرد. اساسا آنقدر که نگران این حد از نارسایی فکری و تحلیلی در جبهه انقلاب هستم، از مصوبه تعطیلی شنبه نگران نیستم.
تعطیلی شنبه یک مصداق و مورد از کنش و طراحی جریان غرب گراست. جریان غرب گرا خوب بلد است زمین بازی درست کند، جبهه انقلاب را هم بازیگران آن زمین بازی قرار دهد و ما هم در اوج اقتدار جبهه انقلاب و هزیمت جبهه غرب گرا، پرچم او را بالا ببریم. باید برای این مصائب فکری کرد.
🔻 رویکرد تقلیل گرایانه و ساده سازی مسئله
🔹 برخی گفتند یعنی شما نگرانید دعای ندبه و نماز جمعه کمرنگ شود؟ خب اصلا تعطیلی جمعه که حذف نشده، بلکه یک روز به این تعطیلات اضافه شده، پس نماز جمعهتان سرجای خودش هست؟ با این سطح از تقلیلگرایی چه کنیم؟ مگر مسئله ما مصداقی به نام نماز جمعه است فقط؟
🔹 در یادداشت قبلی کلیدواژه های مهم و راهبردی را مطرح کردم؛ کسانی که با فضای #مطالعات_اجتماعی و اندیشه تمدنی آشنایی دارند، بار تئوریک این کلیدواژه ها را می شناسند اما متأسفانه این کلیدواژه ها که هر یک موضوع تحقیقات، مقالات و یادداشت های تفصیلی و تخصصی است، از دید بسیاری پنهان ماند و منتقدین چسبیدند به نگرانی از تعطیلی نماز جمعه، در حالی که این واژگان و مفاهیم بسیار مهم هستند و نقطه تمرکز و نگرانی ما اینجاست:
ارزش زمان
نظم اجتماعی
نظم مدرن
پیام پنهان اجتماعی زمان
بعد نمادین زمان
زمان و تمدن (بعد تمدنی زمان)
زمان و تاریخ
زمان و فرهنگ
تغییر در نظم زمانی و انقطاع تاریخی
تغییر در نظم زمانی و تحول فرهنگی
نسبت تعطیلی و سبک زندگی
🔹 کسی درباره نسبت تعطیلی شنبه و این کلیدواژه ها سخن نگفت. شاید امکان سخن هم نبود. کسی که #مدرنیته را بشناسد، #جریان_غربگرا و لیبرال را بشناسد، سبک و شیوه و #فرآیند_تحولات_فرهنگی را بداند، متوجه می شود که تغییر در #نظم_اجتماعی یک جامعه با آن جامعه چه می کند.
🔻 فقر فهم تمدنی
🔹 از زمان قاجار بسیاری از روشنفکران با همین استدلال که باید برای پیشرفت، شبیه غرب شد، سعی در انواع تحول داشتند. یکی از نقاط تمرکز آن ها تحول در خط فارسی، تحول در زبان فارسی و تحول در سبک پوشش بود. بسیاری می گفتند حالا اینکه عبارات را با الفبای فارسی بنویسیم و یا لاتین چه فرقی می کند؟ خط را تغییر دهیم چه فرقی می کند؟ بهتر نیست شبیه دنیا باشیم؟ با همین ساده اندیشی مسئله را تقریر می کردند. اما کسی نمی دانست نسبت خط و تمدن، نسبت زبان و تمدن چیست.
🔹 امروز هم از بسیاری مسائل #خوانش_تمدنی نداریم. نمی دانیم نسبت زمان و تمدن چیست؟ پس راحت با مسئله ای چون تعطیلی شنبه کنار می آییم یا آن را چنان ساده سازی می کنیم که گویی یک مسئله بی اهمیت است. این مسئله جایی خطرناک می شود که با همین استدلال و دست فرمان باید در بسیاری از مواضع دیگر هم عقب نشینی کنیم.
🔻 مضاف به اینکه عمده استدلال های اقتصادی مدافعین تعطیلی شنبه نیز دقیق و مستند نیست و اگر مجالی بود نقدی بر آن هم خواهم نوشت.
✍ حسین ایزدی
@haad1442
*ویکند دوروزه!؟*
✍ ا. انصاری زاده
دگوری های تازه به دوران رسیدهی رسانهی سوپر لیبرال «فردای اقتصاد» که گمان میکنند اگر به تعطیلات آخر هفته بگویند (ویکند) خیلی با کلاس و با پرستیژ هستند، برای بعد از این پروژه ی منحوس یهودی محور تعطیلی شنبه ها هم برنامه دارند؛
از نظر آنها، تصمیمات مکملِ این تصمیم، انتقال تعطیلات مناسبتی که احیاناً در وسط هفته هستند، به آخر هفته هاست.
این درحالیست که بسیاری از این تعطیلات در ایران، مناسبت های مذهبی و دینی و ولادت و شهادت بزرگان دین میباشند، که ظاهراً قرار است به کلی سبک زندگی دینی مردم را تغییر دهد.
با پروژه ای بشدت کثیف تر و خطرناک تر از آنچه که فکر میکنیم رو به رو هستیم...
@tahliltamadoni
@haad1442
دعا و نماز براى پيدا شدن گمشده
پیامبر صلیاللهعلیهوآله به على علیهالسلام و فاطمه سلاماللهعلیها اين دعا را آموختند و به ایشان گفتند:
اگر مصيبتى به شما رسيد و یا از ستم سلطانى هراس پيدا كرديد و يا گمشدهاى داشتيد؛ وضوء كاملى بگیرید و دو ركعت نماز بخوانيد و بعد از نماز دستها را به آسمان بلند کنید و بگوييد:
«يَا عَالِمَ اَلْغَيْبِ وَ اَلسَّرَائِرِ يَا مُطَاعُ يَا عَلِيمُ يَا اَللَّهُ يَا اَللَّهُ يَا اَللَّهُ يَا هَازِمَ اَلْأَحْزَابِ لِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَا كَائِدَ فِرْعَوْنَ لِمُوسَى يَا مُنَجِّيَ عِيسَى مِنْ أَيْدِي اَلظَّلَمَةِ يَا مُخَلِّصَ قَوْمِ نُوحٍ مِنَ اَلْغَرَقِ يَا رَاحِمَ عَبْدِهِ يَعْقُوبَ يَا كَاشِفَ ضُرِّ أَيُّوبَ يَا مُنَجِّيَ ذِي اَلنُّونِ مِنَ اَلظُّلُمَاتِ يَا فَاعِلَ كُلِّ خَيْرٍ يَا هَادِياً إِلَى كُلِّ خَيْرٍ يَا دَالاَّ عَلَى كُلِّ خَيْرٍ يَا آمِراً بِكُلِّ خَيْرٍ يَا خَالِقَ اَلْخَيْرِ وَ يَا أَهْلَ اَلْخَيْرِ أَنْتَ اَللَّهُ رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيمَا قَدْ عَلِمْتَ وَ أَنْتَ عَلاَّمُ اَلْغُيُوبِ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»[1]
بعد حاجت خود را بخواهید که ان شاء الله مستجاب خواهد شد.
ترجمه دعا:
«اى عالم بر غيب و علن، اى اطاعت شونده، اى عليم، يا الله، يا الله، يا الله، اى درهم شكن قدرت احزاب براى محمّد (ص) و كيد كننده به فرعون براى موسى، و اى نجات بخش عيسى از دست ستمكاران، و اى خلاص كننده قوم نوح از غرق، و اى رحم كننده بر يعقوب، و اى برطرف كننده رنج ايوب، و اى نجات دهنده ذو النون از تاريكى، اى فاعل همه خوبیها، و اى راهبر بهر نيكى، و اى امركننده به هر خير و اى خالق نيكى و اى نيكى كننده، تو خداى منى كه براى حاجتى كه تو خود میدانى به تو توجّه پيدا كردهام و تو بر امور پنهانى عالمى، از تو میخواهم كه بر محمّد و آلش درود فرستى»
هدایت شده از KHAMENEI.IR
24.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در دیدار جمعی از خانوادههای سپاهیان پاسدار که به مناسبت شب میلاد امام رضا(ع) برگزار شد، با ابراز تاثر از حادثه نگران کننده عصر امروز برای رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان گفتند: امیدواریم خداوند متعال رئیس جمهور محترم و مغتنم و همراهان ایشان را به آغوش ملت برگرداند. همه برای سلامت این جمع خدمتگزار دعا کنند. ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
بعد از رییسجمهور پرتلاش، خستگیناپذیر و ولایتمداری چون #شهید_رئیسی نهتنها نباید به کمتر از ایشان قانع شده و به عقب برگردیم،
بلکه باید به سراغ گزینههایی برویم که با اعتقاد راسخ به مبانی نظری تمدن اسلامی، فرآیند تشکیل دولت اسلامی را چندگام جلوتر ببرند
دولت بعدی نباید در هیچ ساحتی، تحت سیطره صاحبان اندیشههای مادی و غربی درجا بزند و عقبگرد کند.
#آیت_الله_میرباقری
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حسین زمانی میقان
مطابق با اصول اولیه حکمرانی دینی، برای حضور در صحنه باید حجت بر فقیه تمام شود. یکی از اسباب اتمام حجت که معصومین به ما آموزش دادهاند، حضور حاضران است. براساس این آموزه سیاسی دین مبین اسلام، ما دعوت از #آیتالله_میرباقری را با شدت بیشتری ادامه میدهیم.
@hzamanim