تکذیب شد!!
خنده دار نیست اگر کلی پول خرج کنیم برای روایتهای تکذیب شدنی از حقایق؟؟
به نظرتون این جور افراد با خودشون فکر نمیکنن هر چیز قابل تکذیبی، یه روز معلوم میشه که دروغ بوده و ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه؟
چرا؛ میدونن! اما امید واهی دارن که شاید این دفعه دروغشون برملا نشه و بی آبرویی صفتشونه.
مخصوصا وقتی طرفشون ، مردم ایران باشند
.
بله جان برادر!
یک جریان تحریف وجود داره برای واژگون نشان دادن واقعیات کشور ما و واقعیات مرتبط با کشور ما.
خط ثابت دشمن اینه که به مردم ایران تفهیم کنه که دیگه بیچاره شدید و کارتون تمام هست و ... ؛ اگر نقطه قوتی در کشور باشه که مطلقا انکار کنه یا به سکوت برگزار کنه؛ و اگر نقطه ضعفی وجود داشت اون رو ده برابر یا صد برابر کنه.
برای اینکه روحیه مردم ، به خصوص جوانها ضعیف بشه. اونها میدونند که اگر جوانها امیدوار باشند، تحرکشون فوق العاده هست و پیش تاز و پیش رانند و در غیر این صورت مثل ماشینی میمونند که بنزینش تموم بشه.
پ.ن : دشمن ، فقط کسی نیست که خارج از مرزها باشه، داخلی هایی هم که همون حرف رو تکرار میکنن، باید حواسشون باشه که دارند خودشون رو در موضع دشمن قرار میدن.
به دشمنی ها باور داشته باشیم
#انتخابات
✍ حمیده ذوالفقار
@haad1442
آرایش جنگی گرفته اید؟؟
📣 توجه، توجه!
⭕️ ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم.
✅ سلاح اصلی دشمن: تحریم
✅ نقطه هدف دشمن: ضعفها و وابستگی های کشور
✅ مدت زمان جنگ: تا هر وقت که ابزار تحریم کارآمد باشد
❗️توجه: این جنگ با مذاکره به پایان نخواهد رسید!
🔸 راهبرد اصولی برای حضور در این جنگ: از کار انداختن سلاح تحریم و تقویت تولید داخلی
⁉️ نامزد محترم! متوجه این جنگ اقتصادی هستین؟ و در برنامه های اقتصادی تون آرایش جنگی گرفتین؟
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
@haad1442
رای می دهم تا ....
دولتی روی کار بیاید که، رئیس بانک مرکزی آن، این همه راه برای کنترل بازار ارز و جلوگیری از تهدیدهای آن نسبت به کشورم ایران را ، ببیند!!
و برای عملی کردن آن برنامه بچیند؛ تا با چند تا تحریم بانکی کاسه چه کنم چه کنم دستمان نگیریم.
بله هموطن راه حل دارد! این مشکل هم مثل مشکلات دیگر کشور، راه حلش درون خود کشور است.
چندین راه برای ایجاد زیرساختها و روشهای انتقال پول در فضای بین الملللی هست؛ مثل پیمان پولی بین دو کشور، ایجاد پیام رسان های مالی موازی با سوئیفت، ایجاد یک بورس ارز بزرگ و عمیق، اتصال شبکه های پرداخت خرد، ابجاد یک اتاق پایاپای بین الملل و .... .
راههایی که می توان از طریق آنها، سرمایه ملی و پول کشور را از دست درازی های تحریمی آمریکا و دشمنان این مرز و بوم در امان نگاه داشت.
خودمان را باور کنیم...
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
http://eitaa.com/haad1442
قوی شده ایم.....
می دونستید از وقتی تحریم ها علیه ایران اعمال شده، ما چندبار تونستیم به آمریکا سیلی اقتصادی بزنیم و تحریم رو کیش و مات کنیم؟
مثلا در تولید گندم خودکفا شدیم و خطر بزرگی که امنیت غذایی و امنیت کشور رو تهدید می کرد دفع کردیم؛ که البته محصول تلاش مسئولین وقت و کشاورزها بوده.
یا مثلا وقتی بخش پتروشیمی و واردات بنزین تحریم شد، کاری کردیم که خودآمریکایی ها به شکستشون اعتراف کنن! ریچارد نفیو، معمار ساختار تحریمی آمریکا توی کتاب هنر تحریمش میگه: در تحریم های سال ۲۰۱۰ ،بخش پتروشیمی ایران و از جمله واردات بنزین به ایران تحت تحریم قرار گرفت اما این استراتژی به زودی شکست خورد، چون ایرانی ها با بهینه سازی مصرف سوخت که منجر به کاهش مصرف شد و همچنین تولید سوخت (بنزین و گازوئیل) در پالایشگاه های خودشون، موفق شدند استراتژی تحریم پتروشیمی و بنزین را دور بزنند.
مرور تجربه های موفق، بهمون یادآوری میکنه که باز هم میتونیم!
یادمون باشه موضع نامزدهای ریاست جمهوری در مورد تحریم خیلی حیاتیه!
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
http://eitaa.com/haad1442
⁉️ کدام کشور آزادتر است؟؟
همه کشورهایی که انتخابات دارند، یک نهاد برای نظارت انتخابات هم دارند.
مثلا دادگاه قانون اساسی در اتریش ، آلمان ، سوریه و ... ؛ شورای قانون اساسی در فرانسه، نمایندگان مجلس در آمریکا، بلژیک و سوئیس؛ وزارت کشور در انگلیس؛ شورای عالی انتخابات در ترکیه.
✅ حالا به این ها توجه کنید:
۱. سیستم های نظارت بر انتخابات در کشورهای غیر از ایران اجازه دارند که با وجود رای قاطع مردم به نماینده ها، بنا به ملاحظه هایی نتیجه انتخابات را تغییر بدهند؛ از طریق صادرنکردن اعتبارنامه برای نماینده منتخب یا ابطال نمایندگی او و حتی ابطال انتخابات.
۲. تقریبا در هیچ کشوری، شورای نگهبان یا ناظر بر انتخابات، توسط خود مردم انتخاب نمی شود ؛ در این بین ایران جزو دموکرات ترین کشورهایی است که نمایندگان مردم ، به اعضای حقوقدان شورای نگهبان رای می دهند.
۳. در ایران طبق قانون حقوقی کشور، کنترل همه قوانین مصوب توسط نهاد شورای نگهبان یک روش اجباری هست. در حالی که در کشورهایی مثل فرانسه، برای بعضی افراد اجازه خاص صادرشده تا هر قانونی را که تمایل دارند برای کنترل بفرستند!
❓حالا خودتان قضاوت کنید؛ کدام کشور آزادتر است؟!
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
https://ble.ir/haad1442
لطفا جوانان را سوار لوکوموتیو کنید!
بیکاری یکی از مشکلات جدی اقتصاد کشور است اما بن بست نیست ؛ اگر....
برای حل آن با برنامه ریزی عمل شود و دولت از صنایع پیشران یا لوکوموتیو استفاده کند تا یک گام اصولی در ایجاد اشتغال در کشور بردارد.
اما صنایع لوکوموتیو چه هستند؟
صنایع لوکوموتیو موتور محرکه اقتصاد کشور هستند که با صنایع مختلف پیوند برقرار می کنند، در بیشتر مناطق قابل ایجاد هستند، نیازهای کشور را تامین می کنند ، قابلیت سرریز فن آوری روی سایر صنایع را دارند و ...
مثل صنایع غذایی و کشاورزی، مسکن، راه و ساختمان، صنعت حمل و نقل جاده ای، صنایع دریایی، صنایع نساجی و پوشاک، صنایع کامپیوتر و ...
آیا تا به حال تجربه موفقی هم در این زمینه داشته ایم؟
نمونه موفق از توجه به صنایع لوکوموتیو، مسکن مهر است که به تنهایی یک میلیون و ۶۷۲ هزار شغل از سال ۸۸ تا ۹۰ ایجاد کرد.
آقای نامزد! آیا جوانان این مرز و بوم را سوار لوکوموتیو میکنید؟
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
http://eitaa.com/haad1442
عکاسی که مخصوصا عکست رو تار میگیره!
بعضی عکاسها هستند که عکسی که از شما میگیرند رو براتون روتوش هم می کنند تا اگر احیانا ایرادی هست، برطرف بشه.
حالا فکر کنید اگر عکاسی باشه که نه تنها عکس شما رو روتوش نکنه بلکه عکس تاری از شما بهتون تحویل بده، چه قدر عصبانی میشید؟
عکاسهایی در دنیا هستند که کارشون همینه. کارشون اینه ملتی رو که در طول ۴۰ سال در برابر سهمگین ترین طوفانها و بحرانها ایستادگی کردند و به اندازه شگفت آوری دست آورد داشتند رو جور دیگه ای نشون بدهند.
بحرانهایی که گاهی فقط یکی شون برای از بین بردن یک نظام کفایت می کنه؛ مثل توطئه های تجزیه طلبانه، نظامی، فرهنگی، تفرقه افکنانه مذهبی، اقتصادی، امنیتی، سیاسی و بین المللی.
این جور عکاسها نمی دونند اگر خشم انقلابی ملت ایران بیدار بشه، چی در انتظارشونه!
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
http://eitaa.com/haad1442
دست های رو شده ....
دشمنِ قسم خورده، اگر از در نتواند وارد شود، بالا رفتن از دیوار و آمدن از پنجره و عبور از یک روزنه کوچک را امتحان می کند.
این بستگی به ما دارد که نقشه دشمن را زودتر بفهمیم و پشت در منتظرش باشیم، یا پای دیوار یا کنار پنجره یا نزدیک روزنه.
و اینکه تنها به استقبال دشمن برویم یا هم گروهی هایمان را هم آگاه کنیم و یک گروه عظیم در کمین نقشه دشمن بنشینیم.
تخریب شورای نگهبان، حربه جدیدی نیست، رفقا!!
این نقطه را دشمن همیشه خدا، هدف قرار داده است.
اول میخواستند بساط این شورا را جمع کنند و آن را از بین ببرند که ناکام شدند و ناکام خواهند ماند. اما بعدها تلاش کردند، تصمیمات آن را زیر سوال ببرند.
هدف اصلی دشمن، شورای نگهبان نیست، وقتی می گویند شورای نگهبان، منظورشان این است که کل انتخابات غلط است، یعنی مردم سالاری دینی مردم ایران غلط است.
توهین از این بیشتر؟!
انتخاب کردن های آزادانه ما را زیر سوال می برید؟؟
دست های شما دیگر رو شده است!!
#انتخابات
✍حمیده ذوالفقار
http://eitaa.com/haad1442
من تعجب می کنم!
ما چرا باید آن اشکال قانونی را بهپای شورای نگهبان بنویسیم؟ آقایان صحبت از احراز و عدم احراز میکنند؛ من تعجّب میکنم از بعضی که این حرف را میزنند. خب، شما همه اهل فضلید، اهل علمید؛ آیا بدون احراز شرایط برای یک مسئولیّت، میشود آن شخص را تأیید کرد؟ بدون اینکه شما احراز کنید شرایط قانونیِ این کار را دارد، میتوانید آن را تأیید کنید؟ پیش خدای متعال جواب دارید؟ نمیتوانید. شما هم به جای شورای نگهبان باشید نمیتوانید. شورای نگهبان اگر احراز نکرد، ناگزیر است از اینکه بگوید من احراز نکردم. وقتی احراز نکرد، طبعاً طرف رد میشود؛ خب، این ایرادی نیست که به شورای نگهبان وارد بشود. اگر میخواهید شورای نگهبان فرصت احراز داشته باشد، باید قانون را اصلاح کنید؛ قانون باید اصلاح بشود -قبلاً هم این را ما مکرّر گفتهایم؛ حالا افراد در فکر هستند، شاید انشاءالله بتوانند؛ البتّه ما سیاستهای کلّی انتخابات را مطرح کردیم و فرستادیم برای مجمع تشخیص؛ آنجا هم بررسی کردند؛ [اگر] حالا براساس آنها یک کار درستی انجام بگیرد بحثی نیست- امّا با این قانونی که فعلاً وجود دارد، وضع همین است؛ شورای نگهبان چارهای ندارد؛ نمیتواند کسی را که شرایط او را احراز نکرده تأیید بکند؛ باید احراز بکند.
شما میگویید که قانون این چهار منبع را گفته؛خیلی خب -البتّه همین هم محلّ بحث است- فرض کنیم که این منابع را برای [کسب] اطّلاعات ذکر کرده باشد. اگر جنابعالی که مسئول هستید، از یک طریقی علم پیدا کردید و فهمیدید که این شخص صالح نیست، میتوانید تأیید کنید؟ نمیتوانید تأیید کنید؛ پیش خدای متعال جواب ندارید. چرا به شورای نگهبان اینقدر حمله میشود!
البتّه بعضی وقتی در شورای نگهبان رد شدند ناراحت میشوند؛ این ناراحتی قابل فهم است، قبول است. بنده هم ممکن است اگرچنانچه در یک موردی بگویند «شما صلاحیّت نداری» ناراحت بشوم امّا آیا وقتی ناراحت شدیم بایستی جنجال بکنیم؟ انسان اگر ناراحت شد، اگر راه قانونیای وجود دارد، باید به آن راه قانونی متوسّل بشود. من تعجّب میکنم که بعضی بنا میکنند نوشتن در روزنامه و اینطرف و آنطرف و از این قبیل کارها علیه شورای نگهبان که چرا ما را رد کردید؛ ما صالح بودیم. خیلی خب، شما صالح؛ اگرچنانچه شورای نگهبان اشتباه کرده باشد، شما بایستی به آنها مراجعه کنید و آنها هم طبق قانون، همان وظیفهای که دارند باید انجام بدهند؛ اگر نشد، نمیشود شورای نگهبان را تخریب کرد.
#انتخابات
حضرت آیت الله خامنه ای۹۴/۱۲/۲۰
http://eitaa.com/haad1442