#حرف_آخر
همیشه با جدایی گرهای باز نمیشه
💔 پیامبر رحمت(ص) فرمودند «طلاق، منفورترین حلال، در نزد خداوند است»
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
🔴مشکل «پرش ذهنی» را چگونه برطرف کنیم؟
💠 در زمانۀ ما با اینهمه ابزار اینترنتی و شبکهها و امکاناتی که موبایل در اختیار ما قرار داده است، زندگیها نوعاً طوری شده که بدترین وضعیت برای کنترل ذهن است!
🔻 کنجکاوی کردن برای دانشمندی که میخواهد چیزی را اختراع یا کشف کند، خوب است! اما کنجکاوی کردن برای یک آدم بیکار که هرزگی میکند تا ببیند در صفحات اینترنت چه چیزی توجهش را جلب میکند، سمّ است!
🔻 ولگردی در شبکههای مجازی توهین به انسانیت است! اینکه ممکن است فرد دچار نگاه حرام بشود، فرع ماجراست، اصلش این است که او کنترل فکر نخواهد داشت، حتی اگر همهاش صحنههای حلال هم ببیند، باز کنترل فکرش را از دست میدهد چون کنترل ذهنش را در اختیار دیگران گذاشته تا مدام چیزهای جالب به او نشان بدهند.
🔻 پرندگیِ ذهن و اینکه ذهن انسان هرلحظه به اینطرف و آنطرف میپرد، بدترین حالت برای انسان است. ما میتوانیم به کمک «ذکر» این عوامل بیرونی مشغولکنندۀ ذهن را کنار بگذاریم و ذهن خود را کنترل و پالایش کنیم.
✅ امام سجاد(ع) در دعای خود عرضه میدارد: «و اجعَلنا مِنَ الَّذین اشتَغَلوا بالذِّکرِ عنِ الشَّهوات» خدایا، کاری کن که من با ذکر تو از شهوات غافل بشوم. خود ذکر، لذت دارد و البته لذت ذکر هم مراتب دارد و هرچه مراتبش بالاتر میرود انسان مدام ذهنش پالایش میشود و پاکتر میشود.
حجت الاسلام پناهیان
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ تصویری:«توصیه به خواندن دعای عظمالبلاء و انجام توبه و انابه»
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹 در خلوتمان با خدا، تضرّعاتمان، توبهمان، نمازهایمان، عباداتمان، مخصوصاً [در] دعای شریف «عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ» -اینها را بخوانیم- از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را، با او باشیم. حالا اگر رساند که رساند؛ اگر نرساند، دور نرویم از او؛ از رضای او دور نرویم.
🔹او میبیند، او میداند؛ حرفهایی که ما به همدیگر میزنیم را او جلوتر [میشنود]؛ «عَيْنُ اللَّهِ النَّاظِرَة وَ أُذُنُهُ الْوَاعِيَة؛ [امام] چشم بینای خدا و گوش شنوای الهی است». او جلوتر از ما، حرف همدیگر را میشنود. بلکه خودمان که حرف میزنیم، این صدا که از لب به گوش میآید فاصلهای دارد، او جلوتر از این فاصله حرف خودمان را میشنود. [زودتر] از خودمان، کلام خودمان را [میشنود]. آنوقت ما میتوانیم کاری کنیم که او نفهمد؟! میتوانیم کاری کنیم که او نداند؟!
🔹 نمیتوانیم اعمال خودمان را از خدا مخفی کنیم. [او] قادر است، ناظر است، علیم است، حکیم است. تا با او نسازیم، کارمان درست نمیشود.
🔹 حالا چه کار کنیم؟ خودمان از خودمان بترسیم؛ فضلاً از دیگران (چه رسد به دیگران). خودمان از خودمان در حفاظ باشیم؛ خوب و بهقاعده ملتفت [و متوجه] باشیم که از [طرف] خودمان اغوا نشویم، از خودمان تهدید نشویم، از خودمان تطمیع نشویم! وقتی که همۀ این مطالب احراز شد، بین خودمان و خدا در خلوتها، از تضرعات و از انابه و از توبه و از طلب توفیق به توبه دست برنداریم.
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سخنان حجت الاسلام رفیعی راجع به مسئله قصاص در قرآن و توصیه به اخلاق
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
🔰کوتاه و خواندنی
🔻 دل به دست آر که حج اکبر است ...
آوردهاند که روزی یکی از بزرگان عرب به سفر حج میرفت. نامش عبد الجبّار بود و هزار دینار طلا در کمر داشت. چون به کوفه رسید، قافله دو سه روزی از حرکت باز ایستاد. عبد الجبّار برای تفرّج و سیاحت، گرد محلههای کوفه بر آمد. از قضا به خرابهای رسید. زنی را دید که در خرابه میگردد و چیزی میجوید. در گوشهای مرغک مرداری افتاده بود، آن را به زیر لباس کشید و رفت.
عبد الجبّار با خود گفت: بیگمان این زن نیازمند است و نیاز خود را پنهان میدارد. در پی زن رفت تا از حالش آگاه شود. چون زن به خانه رسید، کودکان دور او را گرفتند کهای مادر! برای ما چه آوردهای که از گرسنگی هلاک شدیم! مادر گفت: عزیزان من! غم مخورید که برایتان مرغکی آوردهام و هم اکـنون آن را بـریان میکنم. عـبد الجبّار که این را شـنید،گریـست و از همــسایگان احـوال وی را بـاز پرسـید. گفتند: سیدهای است، زن عبدالله بن زیاد علوی، که شوهرش را حجّاج ملعون کشته است. او کودکان یتیم دارد و بزرگواری خاندان رسالت نمیگذارد که از کسی چیزی طلب کند.
🔹عبد الجبّار با خود گفت: اگر حج میخواهی، اینجاست. بیدرنگ آن هزار دینار را از میان باز و به زن داد و آن سال در کوفه ماند و به سقایی مشغول شد. هنگامی که حاجیان از مکّه باز گشتند، وی به پیشواز آنها رفت. مردی در پیش قافله بر شتری نشسته بود و میآمد. چون چشمش بر عبد الجبّار افتاد، خود را از شتر به زیر انداخت و گفت:ای جوانمرد! از آن روزی که در سرزمین عرفات، ده هزار دینار به من وام دادهای، تو را میجویم. اکنون بیا و ده هزار دینارت را بستان! عبد الجبّار، دینارها را گرفت و حیران ماند و خواست که از آن شخص حقیقت حال را بپرسد که وی به میان جمعیت رفت و از نظرش ناپدید شد.
✅ در این هنگام آوازی شنید که:ای عبد الجبّار! هزار دینارت را ده هزار دادیم و فرشتهای به صورت تو آفریدیم که برایت حج گزارد و تا زنده باشی، هر سال حجی در پرونده عملت مینویسیم، تا بدانی که هیچ نیکوکاری بر درگاه ما تباه نمیگردد که: إِنَّا لَا نُضِيعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا، ما پاداش نیکوکاران را ضایع نخواهیم کرد!(کهف/30)
ای قوم به حج رفته، کجایید کجایید
معشوقه همین جاست، بیایید بیایید
معشوقه، همسایه دیوار به دیوار
در بادیه سرگشته شما، در چه هوایید
صد بار از آن راه، بدان خانه برفتید
یک بار از این راه، بدین خانه در آیید
* سید ابوالحسن حسینی، کتاب عجب حکایتی، سایت دینی هدانا.
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
امام علی علیه السلام:
از هر دانشى بهترينش را انتخاب كنيد. زنبورِ عسل از هر گلى زيباترينش را مى خورد. در نتيجه دو جواهر گران بها از آن توليد مى شود...
غررالحكم حدیث 5082
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
امام صادق عليه السلام:
فرزند سه حق بر گردن پدرش دارد: مادر خوبى برايش انتخاب كند، نام نيكويى بر او بگذارد و در تربيت او بكوشد
ميزان الحكمه ج13 ص505
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراض حجت الاسلام رفیعی به اوضاع نابسامان اقتصادی، وضع معیشت مردم، گرانی دلار و وضعیت فرزند آوری و توصیه به سیستم دولتی کشور برای اصلاح شرایط امروز و تشریح وضع موجود به مردم!
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
هر کسی رختخواب خودش
روانشناسان میگویند بچه باید در سالهای اول زندگی در کنار پدر و مادر بخوابد. اینطوری احساس امنیت و آرامش میکند. اما در سالهای بعد چه؟ وقتی بچهها بیشتر شدند، چه؟ از اینها که بگذریم گاهی به خانه اقوام و آشنایان میرویم یا در سفر جمعی هستیم و بچهها میخواهند در کنار هم بخوابند. در اردوهای مدرسهها و مسجدها هم این مسئله هست. پیامبر اعظم در یک جمله تکلیف را مشخص کردهاند:
الصَّبِیُّ وَ الصَّبِیُّ، و الصبیُّ و الصبیّة، و الصِبیَّةُ وَ الصبیّة یُفَرَّقُ بینهم فِی المضاجِعِ لِعَشْرِ سنینَ
بستر خواب کودکان دهساله: پسر بچه از پسر بچه، پسر بچه از دختربچه و دختربچه از دختربچه جدا میشود.
دهسالگی میشود سوم دبستان. به نظر ميرسد این حد نهایت است. وگرنه در برخی روایات ششسالگی را زمان جدایی بسترها دانستهاند.
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 🔴 راهکار دوری از بیماریهای روحی روانی
♻️ چگونگی #تقویت_مغز و افزایش جوهر مغز
🔹 از بین بردن #افسردگی بعد از #فوت_نزدیکان و شوکهای وارده
🔸 اگه شماهم به دنبال شناخت انواع خوراکیهای مفید برای #تقویت_نیروی_ذهن و افزایش قدرت مغزی و #سیستم_عصبی_بدن هستید این کلیپ بطور مفصل به شرح و توضیح این دسته از خوراکیها پرداخته...
#طب_سنتی
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir