📌تمام استانهای عربستان در تیررس موشکهای یمن
🔹در سایه عملیاتهای ارتش #یمن علیه تأسیسات نظامی و حیاتی سعودیها و شکست سامانههای پاتریوت آمریکا، رسانههای غربی تایید کردهاند که دیگر هیچ استانی در عمق عربستان نیست که در تیررس صنعا نباشد.
🔹انقلابیون یمن تاکنون بارها با تأکید زبانی و عملی بر این امر که تواناییهای موشکی و هوایی یمن پیشرفت زیادی داشته، اعلام کردهاند که تمامی تأسیسات حیاتی از جمله تأسیسات نفتی، فرودگاهها و بنادر عربستان در تیررس حملات آن قرار دارد.
🔹عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن نیز بیش از یکسال پیش به ائتلاف متجاوز سعودی درباره تداوم حملات علیه یمن هشدار داده و به سران آن توصیه کرده بود که در روابط خود با یمنیها تجدیدنظر کند و با ارزیابی تمام ابعاد این تجاوز، از شکست خود و وضعیت اقتصادی که رژیم سعودی و امارات را رنج میدهد و این کشورها را در مرحله بحران و زوال مستمر قرارداده است، درس بگیرند؛ هشداری که با بیتوجهی ریاض همراه شد تا اینکه موشکهای بالستیک یمن به کابوسی واقعی برای دشمنان یمن تبدیل شد.
🔺🔹ژنرال "کنت فرانکلین مککنزی" فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، سهشنبه هفته گذشته در مقابل نمایندگان کنگره اعتراف کرد که ارتش و کمیتههای مردمی یمن عملا پیروزیهای زیادی را محقق ساختهاند، نیروی هوایی و موشکی یمن بر عربستان پیروز شده است و نیروی هوایی آمریکا نیز برتری خود را از دست داده است. هزاران پهپاد یمنی تاسیسات نفتی سعودیها را هدف قراردادهاند که آمریکاییها در رهگیری آنها ناکام ماندهاند و این پهپادها با رادارهای در دست ریاض قابل رهگیری نیستند.
📖......🖋......✅
اگر اخبار بروز وتحلیل مطمئن می خواهید کانال زیر را ببینید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
کانال رستگار۱درواتساپ https://chat.whatsapp.com/IP41kiuTKoPLmBv8p7Iu6f
کانال رستگار ۲ درواتساپ https://chat.whatsapp.com/CDXgKTN6CxHC7p0d99Iw9B
کانال رستگار۳ https://chat.whatsapp.com/Dz6nacwKDEX5JjcqanvhLz
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ عدم برگزاری انتخابات اولین سناریوی دشمن
🔹در طول بیش از چهل و دو سال انقلاب که تقریبا به طور میانگین هر سال یک انتخابات برگزار شده است، پایه های اصلی انقلاب اسلامی که مردمی است، قوام یافته و دوست و دشمن اعتراف کرده اند که مردمی بودن، عامل اصلی استمرار و ماندگاری انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی است. در کشور های دیکتاتوری اطراف خلیج فارس، بر همگان روشن است که انتخابات یا وجود ندارد و حکومت ها، سلطنتی و غیر مردمی است و یا اگر به صورت محدود وجود دارد، در نتیجه مشروعیت آن نظام با چالش های اساسی مواجه است.
🔸البته چون عمده حکومت های مذکور دست نشانده قدرت های غربی هستند، هیچگونه انتقادی از سوی آمریکا و غرب مدعی ترویج دموکراسی در جهان علیه آن ها مطرح نمی شود! با این وجود همه می دانند که اگر نظامی بدون پشتوانه مردمی باشد، لرزان بوده و دیر یا زود فرو می ریزد ولو اینکه از قوی ترین پشتوانه های استکباری هم بر خورد دار باشد. دقیقا به همین علت، از ابتدای انقلاب اسلامی، دشمنان همه تلاش خود را روا می داشتند تا انتخابات در کشور برگزار نشود و همیشه هم با شکست مواجه شده و از مردم سیلی می خورند.
🔹با این وجود، دشمن هنوز به این حربه امیدوار است تا با مطرح کردن معضلات اقتصادی ای که کشور با آن درگیر است و یا برخی بهانه های سیاسی و اجتماعی دیگر، از برگزاری اصل انتخابات در کشور جلوگیری نماید. بدون شک جریان نفوذ می تواند دشمن را در این هدف خبیثانه یاری دهد که باید در مقابل آن هوشیار بود.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️در وین چه خبر است؟!
🔹آمریکا در صدد افزایش ریسک همکاری با ایران است. پرس تی وی از یک منبع مطلع در تهران کسب اطلاع کرد که آمریکا تا کنون نه تنها انجام اصلاحاتی را که باعث کاهش ریسک همکاری اقتصادی و بانکی با ایران میشود نپذیرفته بلکه عملا ریسک همکاری با ایران را بالاتر برده است.
🔸بگفته این منبع مطلع آمریکا بر حفظ ساختار تحریمهای فلج کننده و بویژه عدم لغو قانون کاتسا اصرار دارد.
🔹 همچنین آمریکا رفع تحریم از نهادها و افراد باقی مانده در لیست تحریم SDN را به میزان زمان اجرای برجام رد کرده است.
🔸عدم لغو قانون کاتسا و ادامه تحریمهای افراد و نهادهای ایرانی به بهانههای مختلف بمعنی فلج شدن تعاملات بانکی و اقتصادی در خارج و حتی در داخل ایران است و منجر به نوعی خود تحریمی در داخل کشور میشود.
🔹کاتسا از جمله قوانین تحریمی است که در دوره ترامپ در ادامه تحریمهای فلج کننده وضع شد و تاکنون نشانهای از تمایل آمریکا به لغو آن دیده نشده است.
🔸هیات مذاکره ایرانی در وین بارها بر ضرورت لغو همه تحریمهای بعد از اجرایی شدن برجام و اجرای کامل برجام تاکید کرده است.
🔹آقای عراقچی تحریمهای موسوم به برنامه ویزا، آیسا و کاتسا را از جمله این تحریمها ذکر کرده که باید لغو شود.
🔸آمریکا با حفظ این تحریمها به بهانه های مختلف در صدد تحمیل برجامی به مراتب ضعیف تر از برجام سال ۲۰۱۵ به ایران است که عملا هیچگونه گشایشی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد. منبع آگاه پرس تی وی تاکید کرده است امریکا باید با اجرای کامل بند ۲۹ برجام تمامی موانع عادی شدن روابط تجاری و اقتصادی ایران با جهان را بردارد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️خطوط عملیات روانی در فضای انتخابات
🔹رسانه ها و جریان های سیاسی داخلی و خارجی با تمرکز بر محورهای ذیل، در صدد دلسرد کردن مردم و ایجاد بدبینی به نامزدهای انقلابی انتخابات هستند:
🔸 متهم سازی جریان انقلابی به تندروی و تقابل انتخاباتی با دولت
🔹طرح ادعای نقشه اصولگرایان برای رقابت با حامیان برجام و اتهام زنی به جریان اصولگرا با عنوان »جنگ طلب«، »تحریف کنندگان واقعیت«،»حامیان
و کاسبان تحریم« و عدم توجه به شرایط و موقعیت کنونی کشور و طرح ادعای مخالفت آنان با مذاکره و رفع تحریم ها در جنگ نابرابر اقتصادی و
قربانی کردن منافع ملی در پای رقابت های سیاسی و انتخابات
🔹برجسته سازی ایراد مجمع تشخیص مصلحت نظام به قانون انتخابات مجلس و متهم سازی مجلس به اتلاف وقت و هزینه
🔸هجمه به مجلس یازدهم ایجاد بدبینی و هراس افكنی در خصوص روی کار آمدن جریان انقلابی
🔹طرح اتهامات درباره جانبداری رسانه ملی از برخی کاندیداهای احتمالی انتخاباتی اصولگرایان
🔸 بزرگنمایی اختلافات جریان اصولگرایی و تلاش برای برجسته سازی اختلافات میان ساز و کارهای انتخاباتی جریان اصولگرایی
🔹موج سازی از ادعای شكست اصولگرایان در صورت عدم نامزدی آیت الله رئیسی
🔸ادامه اعتبارزدایی از کاندیداتوری چهره های نظامی برای پست ریاست جمهوری
🔹 هجمه علیه جریان انقلابی با استفاده از هشتگ کودتای انتخاباتی
🔸تداوم هجمه ها به شورای نگهبان با طرح ادعای برنامه این نهاد برای بسترسازی ریاست جمهوری کاندید اصولگرا
🔹متهم سازی اصولگرایان به شایعه سازی در رابطه با اصلاح طلبان
🔸 فضاسازی از کاندیداتوری هیئت رئیسه مجلس برای ریاست جمهوری و طرح ادعای ستاد انتخاباتی شدن مجلس
🔹 اتهام زنی درباره تلاش برخی اصولگرایان برای کاهش مشارکت مردم
🔸 تداوم تخریب نامزدهای احتمالی جریان انقالبی
🔹 موج سازی برای ایجاد دوقطبی میان کاندیداهای احتمالی اصولگرایان
🔸تداوم روایت پردازی از تلاش اصولگرایان برای یكدست سازی حكومت
🔹روایت پردازی و طرح ادعای واهمه اصولگرایان از کاندیداهای اصلاحات
🔸 تداوم استفاده از کلیدواژه مجلس حداقلی یا مجلس اقلیت با هدف القای عدم اقبال عمومی به جریان انقلابی