📌 جهاد تبیین ادامه دفاع مقدس
🔹 با مناسبت ها می توان دو نوع مواجهه داشت، مواجهه تشریفاتی و مواجهه هوشمند.
🔻 در مواجهه تشریفاتی، مجموعه ای از اقدامات غالبا" کمّی، مد نظر قرار می گیرد که سر و صدا به پا می کند اما هدفی عالی را تعقیب نمی نماید و مهمترین هدفش نگهداشت نام و یاد همان مناسبت است.
🔻 اما در مواجهه هوشمند، مناسبت وسیله ای است برای اهداف عالی و به عبارتی حفظ و احیای فلسفه آن مناسبت.در مواجهه هوشمند، کیفیت بر کمیت غلبه دارد و برخورداری از پشتوانه تفکر و اندیشه، عنصر اساسی است.
💡 مهمترین مناسبتی که در هفته گذشته پشت سر گذاشتیم، "اربعین" بود و رهبر حکیم انقلاب در دیدار تصویری با دانشجویان، مثل همیشه، با این مناسبت هم مواجهه ای از نوع دوم داشتند.
🔹 آیت الله خامنه ای با الهام از حرکت امام سجاد(ع) وحضرت زینب و ام کلثوم سلام الله علیهما پس از واقعه عاشورا، مسأله مهم "جهاد تبیین " را مطرح کردند.
🔹 ایشان در این بیانات، مسئولیت خطیری را بر عهده جوانان و دانشجویان قرار دادند.《هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.》
1⃣ نخستین نکته در این تبیین، جهت و رویکرد آن است. تشخیص نادرست این جهتگیری، تبیین را به بیراهه می برد و عاملی خواهد شد برای گمراهی!
🔹 جهاد تبیین، ملهًم از حرکت امام سجاد و حضرت زینب است و همانگونه که آن تبیین در دفاع از قیام عاشورا و علیه یزید و یزیدیان بود، جهاد تبیین امروز نیز باید دفاع از انقلابی باشد که ادامه راه عاشوراست و علیه دشمنان انقلاب.
🔹 کج کردن جهت تبیین به بخش ها و سلایق دیگری در جبهه انقلاب، نشناختن این مهم و بیراهه رفتن است.
یادمان باشد که امام راحل نیز به همه ما توصیه فرمود: هر چه فریاد دارید سر آمریکا بکشید!
2⃣ نکته دوم، محتوای تبیین است؛ چه چیزی را تبیین کنیم؟
🔸 رهبر انقلاب، پاسخ این پرسش را نیز در همین بیانات داده اند.《 خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها》
🔸 بخش کنشی و یا ایجابی تبیین، تبیین حقایق است که ابتدا باید این حقایق را شناخت و آنگاه آنها را تبیین نمود.
🔸 بخش واکنش فعال تبیین هم به مقابله با اقدامات دشمنان و مخالفان انقلاب مربوط می شود که سالیان درازی است به شبهه افکنی، ابهام پراکنی و گمراه سازی افکار عمومی مشغولند و با پیشرفت ارتباطات بر حجم و تنوع فعالیت آنها افزوده شده و رو به فزونی بیشتر هم هست.
3⃣ سومین نکته در جهاد تبیین، چگونگی آن است.
🔹 جهادگران این عرصه به فرموده فرمانده این جهاد یعنی رهبر فرزانه انقلاب باید خود را تجهیز کنند.
🔹 «بایستی حقایق را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی، و بهکارگیری اخلاق منتشر کرد.»
و در جای دیگری از همین سخنان چنین فرمودند:《جوانهای ما امروز بحمدالله مجهّزند؛ مجهّز به فکر، مجهّز به عقلانیّت، مجهّز به آگاهیهای فراوان، و میتوانند در این زمینهها خیلی تلاش کنند. خودتان را آماده کنید، این تجهیزات را در خودتان افزایش بدهید و به معنای واقعی کلمه خودتان را مجهّز کنید و در این میدان وارد بشوید. در میدان تبیین و افشاگری》
4⃣ چهارمین و آخرین نکته در خصوص "جهاد تبیین" میدان جهاد و از منظری ابزار جهاد است.
🔸 امروز گسترده ترین و در دسترس ترین میدان یا ابزار برای انجام این جهاد، فضای مجازی است لذا مجاهدان امروز باید این عرصه را بشناسند، اقتضائاتش را بدانند و با ایمانی راسخ در آن فعال باشند.
#مهدی_فضائلی
🆔 @hadiyan_basir
🔻اختلاف در خانه ژنرالهای چهار ستاره
🔹حزب کارگزاران دچار اختلافات عمیق شده است. پس از استعفای فرزانه ترکان از شورای مرکزی، برخی رسانه های اصلاح طلب خبر داده اند که دو چهره قدیمی و استخوان دار این حزب لیبرال نیز آماده جدا شدن از کادر شورای مرکزی هستند.
🔸یدالله طاهرنژاد و حسین مرعشی دو عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی اعلام کرده اند که دیگر تمایلی برای کار سیاسی ندارند. البته خبر استعفای مرعشی خیلی زود توسط رسانه حزب کارگزاران تکذیب شد؛ اما بازهم به نوعی نیمی از خبر درست بود؛ به این معنی که گویا او نیز مانند طاهرنژاد از عضویت در حزب استعفا نداده بلکه استعفایش ناظر به ادامه عضویت در شورای مرکزی بوده است.
🔹روزنامه شرق در گزارشی به وضعیت این روزهای حزب کارگزاران پرداخته و از قول محمد عطریانفر می نویسد: آنها هیچگاه از عضویت حزب انصراف ندادهاند؛ آنها قصد دارند جای خود را در شورای مرکزی به جوانترها واگذار کنند. تدبیر احتمالی آنها متکی به شرایط جدیدی است که حزب تصمیم گرفته پوستاندازی کند.
🔸اگرچه عطریانفر در بخشی از گفتگوی خود خبر از جوان گرایی در حزب و تغییرات اساسی داده است؛ اما در بخشی دیگر حرف های خود را پس گرفته و ادعا کرده است که مخالف جدا شدن مرعشی از حزب کارگزاران است.
🔹 او گفته است که: «بههیچوجه استعفای آقای مرعشی تأثیری بر جایگاه او بهعنوان سخنگوی حزب ندارد و کماکان او سخنگوی حزب کارگزاران است. نکته دیگر آنکه استعفای آقای مرعشی باید در کنگره عمومی کارگزاران مورد بررسی قرار گیرد که من اطمینان میدهم ما در کنگره زیر بار استعفای او نمیرویم و اجازه نمیدهیم او از شورای مرکزی جدا شود.»
🔸پیش از این فرزانه ترکان در انتقاد نسبت به عملکرد حزب خانوادگی هاشمی گفته بود که پدرخواندههای اصلاح طلب جایشان را به جوانترها نمی دهند، ترکان ادامه داده بود:اگر قرار باشد که همیشه دبیر و رئیس ما و کمیسیون سیاسی ما همان افرادی باشند که ۱۵ و ۲۰ سال قبل بودند نمیتوان تغییری حس کرد چراکه این افراد هر کاری که بلد بودند و هرچه به ذهنشان رسیده تا امروز انجام دادهاند، باید اجازه بدهیم که ایدههای نو و جوانهایی که خلاق هستند بیایند و برنامه، کمک و راهکار ارائه بدهند.
🔹سطح اختلافات میان اصلاح طلبان پس از انتخابات بسیار عمیق شده است؛ ژنرال های چهار ستاره ستادی با مصائب بزرگ و عجیب روبرو شده اند؛ آنها از یک سو با بحران ناکارآمدی روبرو شده و بدنه سربازان میدانی و خیابانی خود را از دست داده اند، از سوی دیگر میان رهبران جبهه اصلاحات نیز شکاف های اساسی پیش آمده است. از چند ماه قبل از انتخابات میان کرباسچی و مرعشی بر سر شرکت یا عدم شرکت در انتخابات بحث های جدی درگرفته و حالا زخم ترکش های آن اختلافات حالا سرباز کرده است.
🆔 @hadiyan_basir
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه 11مهر
✨برجام نقاب از واقعیت قدرت آمریکا برداشت!
✨عقدهگشایی قدرت!
✨قلیاف: ما جزوی از خاک ایران بودیم
✨امیرعبدالهیان: به باکو اعلام کردهایم حضور رژیم صهیونیستی را تحمل نمیکنیم
✨پوستاندازی و جوانگرایی در حزب کارگزاران!
✨۱۱ دالان تجاری ایران با کشورهای دوست
✨جمعیت؛ مسئله اورژانسی کشور!
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/333911
✅بصیرت
🆔 @hadiyan_basir
💬 عدم تمایل رئیسی به تمدید حکم علی لاریجانی
🔹علی لاریجانی در دیداری با حجت الاسلام رئیسی به تشریح پرونده همکاری ایران و چین پرداخته و گزارشاتی در این خصوص به رئیسی داده است.
🔹لاریجانی به دنبال تمدید حکم خود در خصوص این پرونده است، اما خبرهای دریافتی حاکی از عدم تمایل رئیسی مبنی بر تمدید این حکم است.
🔹رئیسی درصدد این است که پرونده همکاری ایران و چین را به معاونت اقتصادی وزارت خارجه ارجاع داده و این معاونت در این خصوص تصمیم گیری کند که در این صورت مهدی صفری مسئول معاونت اقتصادی وزارت خارجه مامور پرونده همکاری ایران و چین خواهد شد، صفری شناخت و تجربه خوبی نسبت به چین داشته و توانایی لازم اداره این پرونده را برخوردار است.
🔹لازم به ذکر است چینی ها اساسا تمایل داشتند این پرونده را با علی لاریجانی به جلو برده و در همکاری با وی تصمیمات لازم را اتخاذ کنند چرا که لاریجانی را به جدای از رفت و آمد دولت ها فردی ریشه دار در ساختار و سیستم جمهوری اسلامی ایران می دیدند اما اکنون این تحلیل رنگ باخته است.
🆔 @hadiyan_basir
#فوری
آنکارا و باکو طی بیانیهای از برنامه این دو کشور برای اجرای یک رزمایش بزرگ در منطقه نخجوان و در نزدیکی مرزهای ایران و ارمنستان خبر دادهاند.
🆔 @hadiyan_basir
در حالی که باکو توهم حذف ایران از کریدور جنوب -شمال را دارد و به گمان خود میتواند ایران را از مسیر تجاری به اروپا متوقف کند و بر سر راه ترانزیت و تجارت ایران مانع ایجاد کند، امروز هیاتی فنی و مهندسی از ایران به سرپرستی «خیرالله خادمی» معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور وارد ارمنستان میشود تا در مشارکت در تکمیل جاده تاتو، مسیر دیگری جایگزین جاده گوریس – قاپان شود. تکمیل جاده تاتو که تنها کمتر از 15 کیلومتر از آن باقی مانده، به این معنا است که ایران بدون نیاز به ورود به باکو به ارمنستان میرسد و از آنجا به روسیه و اروپا متصل میشود.
امروز قرار بر این است که هیات فنی ایرانی بازدیدی از این محور در خاک ارمنستان داشته باشند و برنامه این است که فعلا جاده فرعی ایمنسازی و تنظیم رویه شود تا جاده اصلی طراحی و در مدت زمان کوتاه اجرا شود.
باید توجه داشته باشیم که این مسیر از خطوط حیاتی برای تجارت و ترانزیت ایران به اروپا و اتصال اروپا به چین محسوب میشود و باید این مسیر را زنده و روان حفظ کنیم.
🖌جعفری
🆔 @hadiyan_basir
کاریکاتوریست هتاک به پیامبر کشته شد
🔹لارس ویلکس،کاریکاتوریست سوئدی که با ترسیم کاریکاتورهای موهن از پیامبر اسلام(ص) خشم جهانی مسلمان را موجب شده بود، به همراه دو پلیس محافظ در یک تصادف جادهای کشته شدند
🆔 @hadiyan_basir
264-sedayeenghelab_ir.mp3
2.72M
📢 # نشست سیاسی (طرح شهید کمالی) ١
💠 بررسی ساخت و تامین یک میلیون مسکن در ایران؟
🎙 سخنران: دکتر حسین میرزایی
#مسکن
#دلالان_مسکن
#ساخت_مسکن
#دولت_سیزدهم
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
265-sedayeenghelab_ir.mp3
2.23M
📢 # نشست سیاسی (طرح شهید کمالی) ٢
💠 آیا دولت در ساخت یک میلیون مسکن موفق می شود؟!
🎙 سخنران : دکتر حسین میرزایی
#مسکن
#دلالان_مسکن
#ساخت_مسکن
#دولت_سیزدهم
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
266-sedayeenghelab_ir.mp3
1.5M
📢 # نشست سیاسی (طرح شهید کمالی) ٣
💠 بررسی نظرات مخالفین دولت در ساخت یک میلیون مسکن!
🎙 سخنران : دکتر حسین میرزایی
#مسکن
#دلالان_مسکن
#ساخت_مسکن
#دولت_سیزدهم
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
267-sedayeenghelab_ir.mp3
1.03M
📢 # نشست سیاسی (طرح شهید کمالی) ۴
💠 ساخت یک میلیون مسکن توسط دولت، چه مقدار امکان محقق شدن دارد؟
🎙 سخنران : دکتر حسین میرزایی
#مسکن
#دلالان_مسکن
#ساخت_مسکن
#دولت_سیزدهم
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
268-sedayeenghelab_ir.mp3
1.15M
📢 # نشست سیاسی (طرح شهید کمالی) ۵
💠 وضعیت تکنولوژی ساخت مسکن در ایران!
🎙 سخنران : دکتر حسین میرزایی
#مسکن
#دلالان_مسکن
#ساخت_مسکن
#دولت_سیزدهم
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
269-sedayeenghelab_ir.mp3
2.42M
📢 # نشست سیاسی (طرح شهید کمالی) ۶
💠 رسیدن به یک هدف بزرگ با ساخت مسکن در ایران!
🎙 سخنران: دکتر حسین میرزایی
#مسکن
#دلالان_مسکن
#ساخت_مسکن
#دولت_سیزدهم
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴صلوات خاصه امام رضا علیهالسلام
التماس دعا 🤲
🆔 @hadiyan_basir
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | پیشنهاد روسیه برای تشکیل پیمان منطقهای جدید با عضویت ایران
🍃🌹🍃
🔻خبرگزاری آناتولی ترکیه گفته است که روسیه پیشنهاد کرده است یک اتحادیه ۳+۳ با عضویت کشورهای ارمنستان، آذربایجان و گرجستان به اضافه "سه کشور بزرگ منطقه" یعنی روسیه، ترکیه و ایران تشکیل شود.
🔹 این خبرگزاری گفته است که این پیشنهاد در نشست خبری مشترک سرگئی لاوروف و حسین امیرعبداللهیان، وزیران خارجه روسیه و جمهوری اسلامی در مسکو مطرح شد.
🔸 لاوروف در یک نشست خبری گفت که این اتحادیه شامل همکاری در زمینههای امنیتی، مبادلات اقتصادی و ترابری خواهد بود. او گفت که چنین توافقی به نفع سه کشور کوچک منطقه و همچنین روسیه، ایران و ترکیه خواهد بود.
🔺به گفته وزیر خارجه روسیه، ایران از این پیشنهاد استقبال کرده است. وی افزود که روسیه این نظر را "با همکاران" خود در ارمنستان مطرح خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد که "گرجستان هم با همه مشکلات از آن استقبال کند زیرا چنین اتحادیهای به نفعش خواهد بود.
#روشنگری
#ثامن
#امام_رضا
🆔 @hadiyan_basir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چگونه رضا شاه خائن و سست عنصر چوپ حراج به قره سو زد و آن را به ترکیه بخشید
و اگر رضاشاه قره سو رو به آتاتورک نبخشیده بود امروز مرزهای ایران در چه جایگاهی بود
🆔 @hadiyan_basir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خوش چشم، کارشناس مسائل بینالملل: مفهوم تعلیق ۲۳ بار در برجام آمده است و این چیزی نبوده که از چشم تیم مذاکره دور باشد.
🆔 @hadiyan_basir
☘
🔰 کاریکاتور| استقلال سیاسی جمهوری آذربایجان در مقابل ترکیه‼️
🍃😄🍃
منبع: نشریه میرور اسپکتیتور
#روشنگری
#ثامن
🆔 @hadiyan_basir
🔴 عکس درسآموز از شیخ زکزاکی
◻️ چند روزی است عکسی از رهبر جنبش اسلامی نیجریه در فضای مجازی پخش شده که وی در نماز به یک عالم اهل سنت اقتدا کرده است.
این عکس چند روز پس از آزادی ایشان از زندان گرفته شده است.
◻️ اما پیگیری های خبرنگار حوزه جوانب دیگری از این عکس را روشن کرد. شخصی که شیخ زکزاکی به او اقتدا کرده است شیخ یعقوب ثانی برادر بزرگتر ایشان است که از اهل تسنن می باشد.
✍این شیخ بصیر با این گونه اقدامات مدبرانه تا کنون قریب به 20 میلیون نفر را شیعه کرده است. اما آن ها که در رسانه های خودشان شب و روز به اهل سنت و مقدسات آنها فحاشی می کنند تا کنون چند نفر را شیعه کرده اند؟ بنا بر اخبار موثق عده زیادی را فراری دادهاند!
🆔 @hadiyan_basir
🔴 هدف عربستان از مذاکره با ایران چیست؟
🔻 عربستان که در حوزه میدانی نتوانسته به موفقیت دست یابد سعی دارد در مذاکره با ایران موضوع جنگ یمن را مدیریت کند.
🔹 عربستان که در حوزه میدانی در یمن کاری از پیش نبرده است سعی دارد با نزدیکی به ایران و در پای میز مذاکره به اهداف خود برسد و دستکم در مجامع بین المللی آبروداری کند.
🔸 به گفته کارشناسان مسائل منطقهای، ایران اصالتا از روابط با عربستان استقبال میکند. اما عربستان در صدد است که از این مسئله به عنوان یک امتیاز استفاده کند و به شکلی این مسئله به ضرر یمن باشد که ایران طبیعتاً زیر بار این مسئله نمیرود.
🔹 سعودیها پیش از این وعده داده بودند که جنگ با یمن را متوقف میکنند مشروط به این که تضمینهایی از انصارالله گرفته شود و ایران از طرف یمنی ها تعهداتی بدهد. اما ایران نمیتواند از طرف یمنیها تعهد دهد و بلکه همیشه عربستان را ترغیب کرده که با یمنیها وارد گفتو گو شود.
🔸 همچنین هیئت سعودی که در بغداد مذاکره میکرد قبول کرده بود که از درگیریها به ویژه در منطقه الحدیده کاسته شود و گفتو گو با انصارالله آغاز شود که این اتفاق نیفتاده است.
🔺 با توجه به اینکه سعودیها گاها به تعهدات خود عمل نکردهاند ایران برگزاری مذاکرات جدید را منوط به انجام تعهدات توسط عربستان کرده است.
🆔 @hadiyan_basir
▪️ عجیب اما واقعی
جدیدترین اظهارات ظریف درباره برجام
محمدجواد ظریف در اتاق گفتوگویی در کلاب هاوس درباره ماجرای اظهاراتش در مجلس که تاکید داشت در هیچ جای برجام عبارت «تعلیق تحریمها» نیامده، گفته است: من در مجلس گفتم در برجام کلمهی "تعلیق" وجود ندارد؛ اشتباه از من بود. چهار بار کلمهی "تعلیق" در برجام وجود دارد ولی مذاکرهکنندهی ما که متن را تنظیم میکرد (در دور آخر گفتوگو با اروپاییها، چهار بار کلمهی تعلیق را در متن پذیرفت) به من اطلاع نداده بود.
🆔 @hadiyan_basir
270-sedayeenghelab_ir.mp3
7.37M
📢 بررسی رفتارهای آذربایجان در قبال ایران
1- رزمایش آذربایجان، ترکیه و رژیم صهیونیستی با چه هدفی برگزار میشود؟
2- دلیل سخنان الهام علیف علیه ایران چیست؟
3- آیا آذربایجان در آینده مشکل امنیتی جدید ایران خواهد بود؟
4- چه تدابیری برای مقابله با ناامن شدن مرز های ایران با آذربایجان وجود دارد؟
5-بسته شدن راه ترانزیتی ایران به ارمنستان به بهانه وعده پوچ قفقاز شمالی به ارمنستان توسط آذربایجان چه تبعاتی برای آینده ایران خواهد داشت؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
#ایران
#آذربایجان
#ترکیه
#پاکستان
#رئیسی
🆔 @hadiyan_basir
📌#پرسمان_بصیرت
♨️دلیل تفاوت رویکرد و رفتار ایران نسبت به طالبان در مقایسه با گذشته چیست؟
⬅️ دلیل اصلی تغییر سیاست و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال طالبان، در مقایسه با سالهای دهه ۷۰، به تغییر صحنه درگیری در افغانستان برمیگردد؛ زیرا در دهه ۷۰، همه اقوام و گروههای افغانی علیه طالبان میجنگیدند و طالبان هم مرتکب اقدامات خشونتبار متعدد میشد، اما اکنون وضعیت متفاوت شده است، به گونهای که تمام گروهها و رهبران جهادی افغانستان در مقابل طالبان هیچ تحرک و مقاومتی نداشتند و در مقابل، طالبان هم مثل سابق درصدد خشونتورزی نیست.
⬅️امّا مهمترین نکته آن است که طالبان جریان اصلی ضداشغالگری در بیست سال گذشته در افغانستان بوده و آمریکا تحت فشار طالبان مجبور به فرار از این کشور شد.
🆔 @hadiyan_basir