از دل ظلمت برآوردی علوم
🏴 ۲۷ تیرماه سالروز شهادت امام محمدباقر (ع)
▪️علت شهرت امام به باقرالعلوم چه بود؟ مگر بقیۀ ائمه دانش را نمیشکافتند؟ گمان و تصور بنده این است که: امام باقر، باقرالعلم است زیرا حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود میشکافد و آن لبّ و مغز را در کام مشتاقان حقیقت میاندازد. مقام معظم رهبری|بهمن ۱۳۵۱
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۲۷ تیر
✨احیای اسلام با انقلاب فرهنگی!
✨تغییر نگاه، راه درمان است!
✨نمره مردم به رئیسی در قوه قضائیه
✨توصیه باهنر به رئیسی در چینش کابینه
✨دستنشانده امریکا در افغانستان!
✨ورود مجلس به یک رویه رانتی در آموزشوپرورش
✨پنتاگون: ایران بزرگترین چالش در خاورمیانه است
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332196
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 در سالهای اخیر هر بار در ایران سیل جاری میشد این فیلم را منتشر میکردند و ادعا میکردند که خیابانهای اروپا این چنین است!
🔻در این یک ماه از نیویورک تا لندنِ انگلیس از هلند تا بلژیک و آلمان شاهد سیلاب های شدید در خیابانها و متروها بودیم و حتی مرگ صدها نفری...
پس چرا این چنین نشد؟!!!
👈این یعنی برای تحقیر مردم ایران و بد نشان دادن ایران و خوب نشان دادن غرب به انواع دروغها و عوام فریبیها متوسل شدهاند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
♨️ تغییر نگاه، راه درمان است!
*روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «چالشهای پساانتخاباتی اصلاحطلبان» نوشته است: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاستجمهوری نمیگذرد که زمزمههای برچیده شدن نهاد اجماعساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده میشود؛ شاهد مثالش سخنان اخیر علی تاجرنیاست که میگوید: نهاد اجماعساز برای مأموریتی در مدت انتخابات ریاستجمهوری و شوراها تشکیل شده بود و عملاً با پایانیافتن انتخابات، کارایی و نقش آن تمام شده است؛ بنابراین این نوع نهاد ادامه فعالیت نخواهد داشت». این تمام شدنهای بعد از هر انتخابات منحصر به اصلاحطلبان نیست، بلکه اصولگرایان نیز دچار این عدم تحرک بعد از هر انتخاباتی گردیدهاند. در واکاوی چرایی نهادینه نشدن تحزب در کشور باید به نوع هدف (کسب قدرت) جناحها و احزاب سیاسی پرداخت.
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣ وقوع انقلاب اسلامی ایران، تحول عظیمی در بینش سیاسی مردم و نخبگان ایجاد کرد و به مشارکتهای سیاسی گسترده عموم انجامید؛ لکن جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته با آفات موجود در حوزه عملکردی این پدیده سیاسی، مقابله کامل نماید و کشور همچنان با بیماریهای از گذشته بهجامانده احزاب مواجه است.
2️⃣ ازجمله آفتها و چالشهای پیش روی احزاب ایران عبارتاند از: جدایی و بیگانگی و عدم شناخت درست از مردم و جامعه اسلامی، وابستگی نخبگان به قدرت و دولت، قانونگریزی و ضعف پایبندی به قانون، ترجیح منافع فردی و جناحی بر منافع ملی، جزماندیشی، نقدناپذیری، مطلقانگاری، احساس بیاعتمادی، تشتت و دوقطبی سازی، شعارزدگی، تکسویه نگری، ضعف نگرشهای واقعگرایانه و کاربردی، ضعف در آموزش و تربیت سیاسی، بیبرنامگی، ضعف در حوزههای تئوریپردازی و بومینگری، ضعف شایستهسالاری و تخصص گرایی و غلبه فرهنگ فرد محوری، کمبهرگی از اخلاق سیاسی اسلام، افراطیگری و کمتوجهی به مصالح و منافع ملی و از همه مهمتر فلسفه تشکیل و هدف احزاب را در مسابقه قدرت و قدرتیابی تعریف کردن.
3️⃣ راهکار نهادینه شدن تحزب برای نظام مردمسالاری دینی چیست؟ راه درمان، حذف نیست بلکه تغییر نگاه از تعریف غربگرایانه به تعریف هدایتگرانه است؛ به عبارتی حزب در انقلاب اسلامی عبارت است از تشکیلاتی که راهنمایی و هدایتگری آحاد مردم به سمت آرمانها و ارزشهای انقلاب را بر عهده دارد. این تشکیلات برای هدایتهای فکری اعم از سیاسی، عقیدتی و معرفتی برنامه دارد و میخواهد جامعه را به سطح قابل قبولی از معرفت، دانایی سیاسی و عقیدتی برساند. بدیهی است افرادی که برخوردار از این ظرفیت و استعداد باشند بهطور طبیعی در انتخابات نیز میتوانند صاحب رأی شوند، لیکن این هدف و مقصد آنها نیست.
4️⃣ قطعاً بعد از هر انتخابات، احزاب با چنین رویکردی دچار رکود و کمتحرکی نگردیده و ادامه کار را همچون گذشته دنبال خواهند کرد. البته میتوان این نوع نگرش به احزاب را بهعنوان الگویی برای فعالیت در عرصههای مختلف دیگر که نیازمند ارتباط قوی میان نخبگان و مردم است، تعمیم داد. چنین الگویی به بهترین شکل میتواند خلأ ارتباطی میان مردم و حاکمان را کاهش داده و در بسترها و عرصههای همسو و همافزا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقشآفرینی نماید.
✍️حسین عباسیان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شلیک گلوله لاستیکی به یک زن از فاصله چندقدمی در لس آنجلس در جریان برپایی یک راهپیمایی اعتراضی در جهت افزایش حقوق قانونی و اجتماعی ترنس ها.
✍ قوم لوط با این همه حمایت های سیاسی و قانونی که برخوردارند بازهم طلبکارانه به خیابان می آیند!
#آمریکا_بدون_روتوش
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
📌وزیر ارشاد: بیتوجهی به تولید سریالهای خانگی ایرانی موجب تمایل به فیلمهای غربی میشود
🔸صالحی در مجلس: آمریکا و ترکیه کشورهای بزرگ تولیدکننده سریالهای خانگی هستند، بیتوجهی به تولید سریالهای خانگی ایرانی موجب تمایل خانوادهها و افراد به فیلمهای غربی و منطقهای میشود.
🔸سریالهای تولیدی خانگی هم از منظر اقتصادی و هم از منظر فرهنگی جایگاه مهمی در جهان پیدا کرده است.
🔸کشور ما نمیتواند نسبت به این روند و فرایند بیتوجه باشد و اگر ما نتوانیم تولید داخلی را در فضایی قرار دهیم، طبیعتا مصرفکننده روزافزون این تولیدات غربی و یا منطقهای خواهیم بود.
#عکس_نوشت
#نقشه_راه
🔰اهمیت غدیر از زبان مقام معظم رهبری:
8. مسئلهی غدیر، مسئلهی ایجاد یک شاخص و معیار و میزان است. تا آخر دنیا مسلمانان میتوانند این شاخص و معیار را جلوی خودشان قرار بدهند و تکلیف مسیر عمومی امت را معین کنند.
#غدیر #ولایت #امامت #وحدت
#امام_خامنه_ای
#امام_علی_علیه_السلام
#امت_اسلامی
🔺واکنش کاربران شبکههای اجتماعی به طرح «ممنوعیت سگگردانی»
🔹از ۱۶ تیر ماه به دنبال اجرای طرح برخورد با سگ گردانی و با انتشار ویدئویی از برخورد پلیس با یک جوان سگگردان، این موضوع با واکنشهای شدید کاربران مواجه شد.
🔹لایفوب به بررسی محتوای منتشر شده پیرامون این موضوع در بسترهای توییتر و تلگرام، در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۸ تیر ماه پرداخته است.
🔹سهم کانالهای تلگرام از انتشار محتوا پیرامون طرح فوق، ۷ هزار محتوا و فعالیت ۴ هزار کانال و سهم کاربران توییتر ۲۷ هزار توییت با فعالیت ۱۵ هزار کاربر بوده است.
🔹 ۴۸ درصد کاربران از موافقان این طرح و ۵۰ درصد آنها از مخالفان بودهاند.
🔹 موضوعات اصلی مطرح شده از سوی موافقان طرح، «مخالفت با سگگردانی در اماکن عمومی»، «حمایت از برخورد با افراد سگگردان» و «حمایت از قانون ممنوعیت سگگردانی در محوطه بازی کودکان» بوده است.
🔹«مخالفت با تصویب قانون ممنوعیت سگگردانی»، «به حاشیه کشاندن مسائل کشور با طرح سگگردانی» و «اشاره به ویدئوی جدال پلیس با یک سگگردان» سه موضوع اصلی بوده که از سوی مخالفان طرح عنوان شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پشت پرده تصویر زنی که دیروز در فضای مجازی وایرال شد و گفته میشد خوزستانی هست را در این ویدئو ببینید
#سواد_رسانه
1_1104578108.pdf
122.6K
⭕️ پیام ولی به حجاج
🕋 به مناسبت فرارسیدن ایام حج ابراهیمی، پیام حضرت آیتالله خامنهای به حجاج بیتالله الحرام منتشر شد.
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: الزامات فرهنگیِ مصرف در آموزههای اسلامی
✍️علی اکبرصیدی
🍃🌻🍃
🌀 الف) الزامات تشویقی:
1️⃣ قناعت (صرفه جویی) که امام علی(ع)، آن را سرمایه پایان ناپذیر معرفی می نمایند: الْقَنَاعَةُ مَالٌ لَا يَنْفَدُ. (نهج البلاغه- حکمت ۵۷).
2️⃣ انفاق، یعنی بخشش مال به نیازمندان و...(بقره/۲۶۷).
💢 ب) الزامات تنبیهی:
1️⃣ پرهیز از اسراف و تبذیر (هدر دادن منابع) که قرآن کریم مبذرین را برادران شیطان معرفی می کند(اسراء/۲۷).
2️⃣ ملامت اسراف (نافرمانی خدا و غرق شدن در لذایز دنیوی بر اثر کثرت ثروت) که خداوند در طول تاریخ چنین گروهایی را هلاک کرده است.(اسراء/۱۶).
#صرفه_جویی
#روشنگری
#ثامن
فلسفه عید قربان، سر بریدن نیست. دل بریدن است.
دل بریدن از هر چه تو را از «او» میگیرد،
دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری.
قربان, عيد جان باختن و قرباني كردن جان خويش در پاي خداست.
و چه قربانی زیبایی!
در این عید بزرگ اسلامی
برای شماخوبان آرزومندم
زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم
و پاکی چشمهی زمزم
🌸 عید بندگی خدا مبارک🌸
#عید_قربان
┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈
🏆خونه یا محله ت رو غدیری کن و جایزه بگیر🏆
🔹بعضی خبرها خیلی مهماند. آنقدر مهم که روی سرنوشت بشریت اثر میگذارند. یکی از این خبرهای مهم، خبر غدیر و انتصاب امیرالمومنین (ع) به جانشینی پیامبر (ص) خداست که پیامبرمون در موردش گفتند که به همه خبر رو برسونید.
🎊پس لازمه ما هم این عید رو با شکوه برگزار کنیم و این خبر مهم رو به گوش همه برسونیم. کمترین کار هم اینه که یک پرچمی، پوستری، چراغی چیزی در محلهمون یا جلوی درب خونهمون نصب کنیم تا همه بدونند که این محله غدیریه🎈. ما هم به بهترینها جایزه خواهیم داد.🎊
🥇سه نفر اول: 500 هزار تومان + 3 ماه اشتراک رایگان بستههای مسجدنما
🥈چهار نفر دوم: 300 هزار تومان + 2 ماه اشتراک رایگان بستههای مسجدنما
🥉پنج نفر سوم: 200 هزار تومان و 1 ماه اشتراک رایگان بستههای مسجدنما
🔴 برای شرکت در پویش باید از کاری که انجام دادی عکس بگیری و در سایت مسجدانه به عنوان یک مطلب (پست) جدید بارگذاری کنی. کسانی که بیشترین لایک رو بگیرند برندهاند.