فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️یازدهمین همایش سراسری هادیان سیاسی نیرو های مسلح بصورت ویدئو کنفرانس در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
🔸 سردار سلیمانی: دوران بزن در رویی در فضای مجازی به پایان رسیده/ نقشه راه پنج ساله محرومیت زدایی در حال اجرا است
🔸 حجت الاسلام حاجی صادقی: باید پاسدار حضور مردم باشیم/ نگذاریم شکست های جبهه استکبار فراموش شوند
#خبرگزاری_بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سرتیپ بازنشسته ارتش ترکیه: موصل و حلب خاک ما است؛ ایران دست از سیاست های خود بردارد و با ما در سوریه هماهنگ باشد!
🔻در حالی که ایران با درخواست مستقیم بشار اسد رئیس جمهور کشور سوریه در آنجا حضور دارد این سرتیپ بازنشسته ترک در عین گستاخی خواستار هماهنگی ایران با ترکیه در منطقه است!
❌ وحشت صهیونسیت ها از قدرت پهپادی ایران و صادرات به کشورهای منطقه از جمله یمن، سوریه، عراق و لبنان
گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونسیتی:
🔻یکی از ابزارهای مهم توسعه یافته توسط ایران، مجموعه هواپیماهای بدون سرنشین است؛ مجموعه ای از سلاح های مرگبار و دقیق که مانند یک موشک بالستیک یا هواپیما می تواند هزاران کیلومتر را طی کند و هدف را نابود کند.
🔻در یمن، حوثی ها ده ها پهپاد پیشرفته دارند که در هفته های اخیر برای حملات به عربستان سعودی مورد استفاده قرار گرفته اند، در عراق شبه نظامیان ده ها پهپاد دارند که قبلاً به سمت آمریکا و دیگر نیروها در سوریه پرتاب شده اند. در لبنان تلاش مداوم برای قاچاق پهپادهای پیشرفته در نزدیکی پهپادها وجود دارد.
🔻اخیراً، ایرانیان انتقال دانش تولید پهپاد به حماس و جهاد اسلامی را آغاز کردند؛ درمورد برنامه هستهای هم گفتند که وقت اقدام فرارسیده از اعضای توافق میخواهم که تحریم ها و اسنپ بک را فعال کنند.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند شاخ
میلاد حاتمی در گزارش جنجالی اخبار 20:30 نام های افراد دارندگان سایت های شرط بندی و سر شبکه های آن را لو داد
# پاسداران گمنام #حافظان امنیت
نشر حداکثری
❌ گنجی: ورود ایران به جنگ بین طالبان و پنجشیر باخت مطلق است
✍🏻مدیرمسئول روزنامه «جوان» نوشت:
🔻جنگ طالبان با پنجشیریان جنگ بینالافغانی است؛ ورود به چنین جنگی از سوی ایران باخت مطلق است؛ نه پنجشیریان نماینده رسمی و قانونی ملت افغانستان هستند و نه طالبان؛ ما نمیتوانیم حاکمیت هیچکدام را بر افغانستان به رسمیت بشناسیم تا چه رسد که از یکی حمایت نظامی کنیم.
🔻راهبرد جمهوری اسلامی روشن است و باید روشنتر بیان شود تا لجبازان آچمز شوند.
🔻ایران در افغانستان هوشمندانه عمل کرد و تصمیم برای آینده نیز هوشمندانه است.
🔻منافع ما در افغانستان تا این لحظه محترم شمرده شده است؛ غایت نظر ما تشکیل دولت فراگیر است دولتی که از فردای آن جنگ برای همیشه پایان یابد.
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: رئیس جمهور لغو اجرا سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد/ هفت مصوبه مهم این شورای که مدتها بر زمین مانده بود، از سوی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شد.
2⃣ خطیبزاده: سفر گروسی در چارچوب حل برخی مسائل فیمابین بود. توافق شد کارتهای حافظه که به دلیل پر شدن نیاز به جایگزینی دارد، بدون اینکه آژانس به محتویات آن دسترسی داشته باشد، تعویض شوند. همچنین دوربینها به تعمیراتی احتیاج دارند که باید انجام شود.
3⃣ کاظمی، سرپرست آموزش و پرورش: سیاستهای ریاست جمهور و ستاد کرونا ضرورت بازگشایی مدارس را در دستور کار آموزش و پرورش قرار داد. زنگ سال تحصیلی را با حضور ریاست جمهوری سوم مهر به صدا در میآوریم.
#ثامن
#روشنگری
#واکسن
☘
✅ #یادداشت_کوتاه| هداف سفر الکاظمی به تهران
🍃🌹🍃
🔻دیروز «الکاظمی» در فاصله یکساله نخستوزیریاش، برای بار دوم به تهران آمد. این امر نشان میدهد که ایران در سیاست خارجی عراق جایگاه ویژهای دارد. در این سفر هیئتهای سیاسی و اقتصادی وی را همراهی میکردند و دستورالعملهای این سفر متمرکز بر ابعاد سیاسی و اقتصادی بود.
💠گزارههای تحلیلی: ۱- آنچه در این سفر بیش از همه موردتوجه است، تأکید بر گزارههایی همچون مسائل انرژی، میانجیگری بین ایران و عربستان و یک سری روندهای فیمابین همچون حضور برخی گروههای تروریست در شمال عراق است. در بحث انرژی، عراق همچنان به واردات گاز از ایران احتیاج دارد و تأکید دولت عراق نیز بر همین مسئله استوار است. حجم گاز دریافتی عراق از ایران چیزی در حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون مترمکعب در روز است؛ اما مشکل اصلی در این زمینه بحث تحریمهای آمریکاست که علناً بحث انتقال پول را با مشکل مواجه میکند. در بحث برق نیز نزدیک به یکسوم برق عراق توسط ایران تأمین میشود. این مسائل نشان میدهد که عراق همچنان در بحث انرژی خواهان واردات از ایران است. ۲- عراق بر اساس رویکرد انفتاح عربی مصطفی الکاظمی، تعامل با همسایگان را در دستور کار قرار داده است. این نقش تعاملی برگرفته از کاهش تنش در داخل عراق و همچنین کاهش تنشهای منطقهای است؛ زیرا اختلاف بین بازیگران منطقهای منجر به افزایش تنشها در داخل عراق خواهد شد. اکنون عراق با نقش میانجیگرانه خود بین ایران و عربستان به دنبال اتخاذ چنین راهکاری است. برگزاری سه نشست بین ایران و عربستان و همچنین برگزاری برخی کنفرانسها همچون کنفرانس بغداد، نشان از چنین رویکردی دارد.
💢 نکته پایانی: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق در ۱۸ مهرماه، الکاظمی به دنبال حفظ جایگاه خود در دولت آینده عراق است. در کنار این مسئله، الکاظمی برای فائق شدن بر بسیاری از مشکلات اقتصادی عراق به همراهی ایران نیاز دارد و در این زمینه نیز ایران همواره حسن نیت خود را نشان داده است.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری
#ثامن