🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸قرآنِ 1400 سال پیش، چطور به درد امروز میخورد؟🔸
یک نفر از من سؤال کرد: «این کتاب قرآن که هزار و چهار صد سال پیش آمده، آیا برای امروز هم میتواند مفید باشد؟!
گفتم: «این کرۀ زمین، هزار و چهار صد سال پیش بود یا نبود؟»
گفت: «بود».
گفتم: «هزار و چهار صد سال پیش مردم از این زمین بیشتر میفهمیدند یا حالا؟»
گفت: «حالا».
گفتم: «آن خدایی که میتواند یک زمینی را خلق کند که هرچه علم مردم بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنند، نمیتواند یک کتابی خلق کند که هرچه علم بشر بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنند؟»
ببین! تو قبول داری که خدا زمینی ساخته است که هزارو چهارصد سال پیش، مردم با علم و درک خودشان از آن استفاده میکردند. حالا هزار برابر آن موقع، از آن استفاده میکنند؛ چون از این زمین، برق تولید میکنند، این صنعتهای متفاوت را ایجاد کرده اند و ... . الان متوجه شده اید که در زمین چه عجایبی هست که آن موقع نمیدانستید. درست است؟ پس آن کسی که توانست این زمین را اینطوری خلق کند که هرچه علم تو بیشتر شود، از آن بیشتر بفهمی، نمیتواند یک کتابی خلق کند که هرچه تو عقلت بیشتر شود و عِلمت بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنی؟!
@haerishirazi
استاتوس-1-221 (2).jpg
589.3K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
بخش اول
@haerishirazi
استاتوس-2-221 (2).jpg
617.9K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
بخش دوم
@haerishirazi
haerishirazi_rozeHejaab.mp3
3.33M
🔊 کلیپ صوتی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رزمندگان از جبهه به من پیام داده اند که ... 🔸
✅ رزمندگان [از جبهه] به من پیغام دادهاند که راجع به #حجاب بگویم. والله این خون شهداء اقتضا میکند که این #شهر_شیراز، پاکتر از این باشد که هست.
✅ خداوندا! این #شهر_شیراز را جوری قرار بده که #امام_زمان (علیه السلام) بتواند از داخل آن عبور کند.
من نمیدانم وقتی رزمنده سختش است که در شهر عبور کند، آیا امام زمان آسانش است که از آن عبور کند؟ ای مغازه دار با تو هستم! ای عابر با تو هستم! خدایا! شهر ما و دیار ما را نوعی کن که امام زمان از داخل آن به راحتی عبور کند.
@haerishirazi
🔹 مجموعۀ دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله حائری شیرازی از سال 1393 و با همت تعدادی از شاگردان مرحوم استاد شروع به کار نمود که در جمع آوری، حفظ، پیاده سازی و نشر آثار ایشان به صورت گسترده و در قالبهای مختلف، فعال بوده است.
🔹 در سالیان گذشته، با کمک واقفین و خیرین، فعالیتهای متنوعی در این مجموعه انجام گرفته است؛ مانند:
▫️پیاده سازی چندین هزار سخنرانی
▫️تدوین 13 عنوان کتاب
▫️ترجمه برخی کتب
▫️فعالیتهای رسانهای
▫️تولید چند هزار کلیپ، پوستر، پادکست
▫️برگزاری پویشهای مختلف
▫️پژوهش
▫️تبلیغ در فضای مجازی و ...
🔹 اگرچه بسیاری از فعالیتهای این مجموعه -بخصوص مدیران واحدها- بصورت کاملاً #جهادی انجام شده است، اما استمرار فعالیت ها، هزینههای #سنگینی دارد که نیازمند کمکهای مالی #مستمر و مردمیِ شما همراهان عزیز است.
افزایش و استمرار کمکها، امکان #توسعه و #برنامهریزی_بلندمدت را به ما خواهد داد.
🔹 همچنین اگر #افراد_خیر و متمکّنی را میشناسید که بتوانند بخشی از هزینههای فعالیتها را تقبّل کنند، تأثیرگذاریهای این مجموعه بهویژه بر روی قشر جوان را برای آنها توضیح دهید؛ شاید مایل باشند به جمع خوب حامیان بپیوندند.
🔹 در طول این سالها، تعداد زیادی از مخاطبین اظهار داشتهاند که مطالب مرحوم استاد، #تحول و تأثیر شگرفی در زندگیشان ایجاد کرده است! یقیناً حامیان فعالیتهای این مجموعه، در ثواب این تحولات و تأثیرگذاریها شریک هستند.
🔴 روش های واریز وجه:
1️⃣ واریز آنلاین از طریق درگاه اینترنتی:
📎 https://idpay.ir/haerishirazi
2️⃣ واریز کارت به کارت:
📎 6037997750003379
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 شیوه برخورد با رفتارهای ناپسند کودک🔸
فرض کنید شما ظرفی پر از شیر، از مغازه ای گرفته و می خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پر می باشد، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می کنید، تا چیزی از شیر بر زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر بر زمین ریخت، در این هنگام، دیگر شما در حرکت، احتیاط نمی کنید و آهسته نمی روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر خوف ریختن شیر وجود ندارد.
دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که ظرف حیثیت و حرمت او پر می باشد و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.
پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی «تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.
@haerishirazi
استاتوس1-222.jpg
698.9K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
بخش اول
@haerishirazi
استاتوس2-222.jpg
470K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
بخش دوم
@haerishirazi
در شب و روز جمعه، #صلوات و #فاتحه ای قرائت کنیم و روح مطهرِ
حضرت امام خمینی(ره)،
آیت الله حائری شیرازی،
آیت الله مصباح یزدی،
آیت الله سید حسین یعقوبی،
شهدای انقلاب اسلامی،
شهدای امنیت،
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
و همهٔ مؤمنین و مؤمنات را در ثواب آن شریک نماییم.
@haerishirazi
توجه به تکرارها.mp3
2.73M
🔊 کلیپ صوتی | آیت الله حائری شیرازی
✅ توجه به #تکرارها (نکته ای درباره نماز عید قربان)
@haerishirazi
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸نگویید: «مستحب است؛ شد، شد؛ نشد، نشد»🔸
هرچه می توانید سنتهای خود را در #عید_غدیر، جدیتر بگیرید. نگویید: «مستحب است؛ شد شد؛ نشد نشد». این سنتها از اوجب واجبات است. چرا؟ چون #شناسنامۀ ما شیعیان است.
پدرها جوری نسبت به عید غدیر ارادت به خرج بدهند که بچهها از یک ماه، دو ماه قبل #چشمانتظار عید غدیر باشند! حتی اگر لازم شد، #قرض کنید و یک عیدی حسابی -به اندازهای که به علی ارادت دارید- به بچهها بدهید. نگویید: «باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه! مقروض میشوی، خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کرده ای، یک بار هم برای حضرت علی مقروض شو.
مسیحیها بابانوئل درست میکنند و به بچه هایشان میگویند: «او برای تو هدیه را آورده؛ مسیح برای تو این هدایا را آورده». بچه از اول ذهنش با عیسی (علیهالسلام) انس میگیرد، رفاقت میکند.
حالا بروید ببینیم چه کار میکنید! این شما و این عید غدیر. سفری، تفریحی، گردشی میخواهی ببری، بگو این مال عید غدیرت است! اگر هم تابستان میبری بگو، قولش را عید غدیر به شما دادم. قولهایی که میخواهید به آنها بدهید، عید غدیر بدهید. هدایایتان و وعدههایتان را بگذارید در این روز تا اینها با عید غدیر جوش بخورند.
@haerishirazi
استاتوس142.jpg
888.4K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
@haerishirazi