5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ همه شما یک مسلسل دارید که میتوانید در شرایط فعلی جهان، برای پیروزی لشکر خدا، بوسیلهی آن موثر باشید.
@ravanedel
سلام دوستان عزیز مباحث مربوط به بهائیت را بادقت دنبال کنید دشمنان دین اسلام درتلاشند این فرقه ضاله سیاسی رادر پیش دبستانیها بابرنامه های گوناگون ازجمله ۲۰۳۰را پیاده کنند خیلی مراقب باشیم دردام آنها گرفتار نشویم تمام کارشان مظلوم نمایی است که فرزندان شیعه را ازاعتقادات درست اهلبیت تهی وخالی کنند ازقرآن واهلبیت فاصله نگیریم تا گرفتار فریبشان نشویم. @ravanedel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام رضا(ع) :✨
🌱 امـر به معـروف و نهـی از منڪـر با زبان واجـب است.
#حدیثانه | #چهار_شنبه_های_امام_رضایی
╭❀•••••
@ravanedel
•••••❀╯
24.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بابیّت جدید
✍علی محمدی هوشیار
عباس فتحیه(یکی از مبلغین جریان احمدالحسن) در این کلیپ میگوید: دین نیاز به آپدیت دارد و احمدالحسن به عنوان امام معصوم دین را بروزرسانی کرده است.
در پاسخ به این فرد گفته می شود:
اگر مراد شما از آپدیت و بروزرسانی دین، پاسخ به مسائل مستحدثه است، بله حرف صحیحی است و مراجع تقلید شیعه با استفاده از آیات و روایات این کار را انجام میدهند.
اما اگر مراد شما از آپدیت دین، کم و زیاد کردن تعداد اوصیاء و جانشینان پیامبراکرم صلوات الله علیه و علی آله و سلم است، پاسخ دیگری میطلبد:
اولاً این سخن شما برای کسانی که از ادعاهای فرقه بابیّت آگاه هستند بسیار آشنا است، زیرا آنان نیز با این بهانه که دین اسلام برای هزار و اندی سال پیش است و باید با آمدن قائم بروزرسانی شده و شرایع گذشته منسوخ شود؛ کتاب #بیان را نازل نموده و قرآن را کنار گذاشته و به نبوت علی محمد شیرازی باورمند شدند.
ثانیاً آنچه از آپدیت مسلک شما دیده میشود، افزودن تعداد اوصیاء پیامبر تا عدد ۲۴ است، لذا طبق استدلال شما باید صدها سال بعد، همین مسلک شما نیز آپدیت شود و شاید در آن هنگام، تعداد اوصیاء را به ۴۸ عدد برسانید و قس علی هذا...
ثالثاً مهدی علیهالسلام را با امر جدید نمی شناسند، بلکه امر جدید را با مهدی علیه السلام خواهیم شناخت.
شما هنوز بین چهار فرقه خودتان اختلاف نظر دارید که آیا «احمدالحسن امام معصوم است یا فقط یمانی غیر معصوم»، آنگاه درباره آپدیت دین توسط معصوم سخن می گویید؟! علی محمدی هوشیار
🔹 @ravanedel 🔹
توحید مفضل 15.mp3
24.63M
📗کتاب صوتی
پای درس امام صادق(ع)
ترجمه #توحید_مفضل
قسمت 5⃣1⃣
@ravanedel
حافظ عزیز
هنگام مباحثه اگر دوست شما در حال تلاوت است تمام حواس خود را به شنیدن تلاوت او و خط بردن از روی قرآن بدهید
فکر کردن به آیات صفحه بعد که نوبت شماست یا ورق زدن قرآن یا حتی فکر کردن به صفحه یا صفحات بعد که آیا میتوانم خوب تلاوت کنم یا نه ؟
همه این ها باعث میشود که درست نتوانید مباحثه مفید داشته باشید .
دقیق بودن هنگام شنیدن و دیدن آیات در مباحثه به نفع طرفین است.
@ravanedel
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
▪️حکمت کشتن پسران ازسوی فرعون برای [یافتن] موسی این بود که: روح هریک از پسرانی که کشته شدند به موسی بازگشت کند تا او را در هلاک فرعون کمک کنند. پس موسی متولد نشد مگر اینکه مجموع ارواح کثیره و قوای فعاله بود.
▪️ارواح پسران کشته شده جمع شدند و متحد گردیدند و در صورت موسویه ظاهر شدند تا حقوقشان را استیفا کنند و پرورندهشان را اعانت کنند و پیامبرشان را مدد رسانند؛ زیرا بر طهارت ذاتی بودند و کاری نکرده بودند که بدان شایسته مرگ باشند.
محییالدین_عربی
(شرح فصوص الحکم، فص موسوی، ص۴۴۶-۴۴۵)
@ravanedel
مراحل حفظ قرآن
هر فردی با انجام این مراحل می تواند قرآن را حفظ کند:
۱_گوش دادن:
اولین مرحله برای حفظ آیه گوش دادن به تلاوت ترتیل همان یک آیه است برای آنکه از اشتباهات احتمالی در حفظ جلوگیری کرده و بقیه فنون تلاوت هم یادبگیرید.
بهتر است بیش از سه بار با دقت آیه را گوش کرده و پس از آن همراه قاری زمزمه کنید.
۲_خواندن: در این مرحله آیه را چند بار با صدای متوسط و به شیوه ترتیل از روی قرآن بخوانید تعداد دفعات خواندن تا زمانی است که بتوانید بدون اشکال و به صورت ترتیل آن را کامل از رو بخوانید.
۳_درک معنا: بهتر است پیش از هفت آیه یک بار معنا و ترجمه آن را بخوانید تا به صورت اجمالی با موضوع آشنا شوید و اگر فرصت کافی دارید می توانید به برگزیده تفاسیر نیز مراجعه کنید.
۴_تقطیع و تکرار: در این مرحله که مرحله اصلی حفظ می باشد اگر آیه برای شما بلند است می بایست آن را به جملات کوتاه تر تقطیع کنید و هر بخش را به صورت جداگانه چندین بار تکرار کنید تا جایی که بدون نگاه کردن به مصحف بتوانید آن بخش را بخوانید سپس بخش هایی را که حفظ شده اید به یکدیگر پیوند دهید و از ابتدا تا انتهای آن چندین بار از حفظ بخوانید توجه داشته باشید اگر در این مرحله کوتاهی کنید حفظ قوی نخواهید داشت
۵_پیوند آیات: پس از آن که هر یک از آیات را به صورت جداگانه طبق مراحل قبلی حفظ کردید این که وقت آن است که آیات را به یکدیگر متصل کنید تا بتوانید از ابتدای صفحه به صورت یکنواخت از حفظ بخوانید
۶_تکمیل محفوظات: پس از گذشت ۲ ساعت حتما دوباره محفوظات را مرور کرده و به تکمیل آن بپردازید زیرا محفوظات تازه نیازمند تکرار هستند در طول روز چندین بار آیات جدید را تکرار کنید در مورد محفوظات قبلی و مرور درس های گذشته در پست های بعدی توضیحاتی خواهیم داد.
۷_نوشتن و یا تحویل محفوظات: این مرحله که برای تحکیم محفوظات در ذهن بسیار توصیه شده است ، مرحله خواندن برای شخص دیگر و یا نوشتن محفوظات از حفظ می باشد که به بازیابی کلمات و محفوظات جدید بسیار کمک کرده و باعث تثبیت آنها میشود.
@ravanedel
قرآن نوری است که تاریکی های زندگی را برای ما روشن می کند.
هدایت و مایه ثبات است
به همان اندازه که از تلاوت و تدبر و عمل قرآن لذت میبریم قرآن به ما نعمت و هدایت و نور می دهد.
@ravanedel
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
✅ وَاللَّهُ خَلَقَكُمْ ثُمَّ يَتَوَفَّاكُمْ ۚ وَمِنكُم مَّن يُرَدُّ إِلَىٰ أَرْذَلِ الْعُمُرِ لِكَيْ لَا يَعْلَمَ بَعْدَ عِلْمٍ شَيْئًا ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ قَدِيرٌ
.
خداوند شما را آفرید؛ سپس شما را مى میراند؛ بعضى از شما به نامطلوب ترین سنین بالاى عمر مى رسند، تا بعد از آگاهى، چیزى ندانند (و همه چیز را فراموش مى کنند)؛ خداوند دانا و تواناست.
.
نحل - 70
.
✅ مراد از (ارذل العمر) به قرینه جمله (لکى لا یعلم ...) سن شیخوخت و پیرى است، که قواى شعور و ادراک در آن انحطاط پیدا مى کند، و البته این انحطاط به اختلاف مزاجها مختلف مى شود، و غالبا از سن هفتاد و پنج سالگى شروع مى شود.
..........
✅ از على (علیه السلام) روایت شده که مقصود از (ارذل العمر) هفتاد و پنج سالگى است، و از رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) هم همین معنا روایت شده.
..........
✅ معناى آیه این است که:
خدا شما گروه مردم را خلق کرده پس آنگاه شما را در عمر متوسط مى گیرد،
و البته بعضى از شما هستند که تا سن پیرى رسیده آنقدر به عقب بر مى گردند که از ضعف قواى دراکه بعد از آنکه عمرى عالم بودند دیگر چیزى را ندانند،
و این خود دلیل و نشانه این است که زندگى و مردن و شعور و علم شما به دست خود شما نیست، وگرنه شعور خود را براى خود نگه مى داشتید، و زندگى خود را هم براى خود حفظ مى کردید
بلکه این زندگى و علم با نظام عجیبى که دارد به علم و قدرت خدا منتهى مى گردد، و به همین جهت است که مطلب را با جمله (ان الله علیم قدیر) تعلیل فرمود.
📚 منبع: تفسیر المیزان
@ravanedel