🔰 #نکات_حفظ
🌟 ٨ نکته طلایی حفظ 🌟
1⃣ حفظ قرآن برای رضای خدا، همراه با خلوص قلب
اولین و مهمترین کار برای شروع حفظ قرآن، داشتن اخلاص با هدف جلب رضایت خداوند است.
هدف شما از حفظ کردن قرآن باید در جهت معنویات و دوری از موضوعات مادی باشد.
🌐به همین دلیل است که خداوند در سوره زمر آیات یک و ۲ میفرمایند:
“قرآن کتابی از طرف خداوند بزرگ است. کتابی آسمانی است که آن را به راستی و درستی بر تو نازل کردیم؛“
✅ پس خداوند را در حالی که دین خود را برای او پاک میداری ستایش کن.” داشتن خلوص قلب برای حافظان قرآن امری بسیار مهم است. مطمئن باشید کسانی که در این راه قدم میگذارند در این دنیا پاداش خود را میگیرند و تلاش آنان بیجواب نمیماند.
💠 حفظ، مفاهیمـ قرآن کریمـ. https://eitaa.com/hafezanewahy
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناجات😌🤲
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🤍
🔰 #نکات حفظ
🌟 ٨ نکته طلایی حفظ 🌟
🔻٢. دقت در بیان درست کلمات 🔻
#زبان قرآن زبانی بسیار #خاص و پر #رمزوراز است. بنابراین برای اینکه شما به یک #حافظ خوب و #حرفهای تبدیل شوید، از همان ابتدای کار باید سعی کنید تلاوت و #قرائت قرآن را به درستی انجام دهید و کلمات آن را صحیح تلفظ نماید. برای #تقویت روخوانی قرآن، شما میتوانید به صدای قاریان با تجربه #گوش فرادهید(ترتیل آنان را استماع کنید)
و یا زیر نظر مربیانی که نسبت به زبان عرب و زبان قرآن مهارت و شناخت کافی دارند #آموزش ببینید.
🔺راه حل #استماع کردن
بنظر بهترین راه حلی که می شود توصیه کرد راه حل و کار عملی است معمولا حفاظ قرآن و هم چنین در مدارس شبانه روزی و موسسات توصیه می شود و آنهم #استماع(گوش کردن #ترتیل) است و به شیوه ای که خدمت شما عزیزان بیان شده است (استماع ٣ مرحله ای)
⛔️ بزرگوران حسن قرائت شامل 3 عمل ترتیل حسن تلاوت و وقف ابتدا می باشد که در مسابقات نمره جداگانه دارد
✅ شما با #استماع خوب با یک تیر هر ٣ نشان را خواهید زد و در هر سه خبره خواهید شد
💯 البته در مسیر حفظ حتما از یک استاد مشاوره دریافت نمائید
💠 حفظ، و مفاهیم قرآن کریم. https://eitaa.com/hafezanewahy
🔰 #نکات حفظ
🌟 ٨ نکته طلایی حفظ 🌟
(کاری از کانال حفظ و مفاهیمـ قرآن کریمـ مجموعه قرآن و نهج البلاغه بیت الهدی مولی الموحدین امیرالمومنین علي علیه السلام)
🔻 ۳. متناسب با توان خود قدم بردارید 🔻
یکی دیگر از #قوانین_طلایی حفظ قرآن، داشتن برنامهای دقیق است که بتوانید به آن پایبند باشید و به طور منظم آن را اجرا کنید.
✅ برای این که از برنامه خود دور نشوید، ابتدا لازم است نسبت به خود و توانتان شناخت کافی داشته باشید در مسیر حفظ قرآن نیاز نیست خود را با افراد دیگری مقایسه کنید؛
💡 شما میتوانید بر حسب زمان، انرژی و توانتان روزی یک الی دو صفحه یا هر مقدار که ذهن شما کشش دارد آیات را حفظ کنید.
🏅 پیشنهاد میکنیم برای اینکه از مسیر خارج نشوید کمیت را فراموش کنید و تنها به فکر کیفیت کار خود باشید.
🎖 بزرگوران لازمه یک برنامه قوی و دقیق تحت برنامه یک #استاد حافظ کل بودن می باشد تا متوجه تمام این موارد باشد و در صورت کم و یا زیاد بودن و یا هر مشکلی باید فورا موضوع را به استاد خود انتقال بدهید
موفق باشید
❣ حفظ، مفاهیمـ و مسابقات قرآن کریمـhttps://eitaa.com/hafezanewahy
.
«أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَيَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ الَّذِي جَعَلْنَاهُ لِلنَّاسِ سَوَاءً الْعَاكِفُ فِيهِ وَالْبَادِ ۚ وَمَن يُرِدْ فِيهِ بِإِلْحَادٍ بِظُلْمٍ نُّذِقْهُ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ
کسانى که کافر شدند، و (مردم را) از راه خدا بازداشتند، و (همچنین) از مسجدالحرام، که آن را براى همه مردم، برابر قرار دادیم، چه کسانى که در آن جا زندگى مى کنند یا از نقاط دور وارد مى شوند. و (نیز) هرکس بخواهد در این سرزمین به انحراف و ستم روى آورد، ما از عذابى دردناک به او مى چشانیم!
(حج/25)https://eitaa.com/hafezanewahy
📝تفسیر سوره مبارکه حج آیه ۲۵
📖 منبع: تفسیر «نمونه» آیت الله مکارم شیرازی
🔺 مانعان خانه خدا!
در آیات گذشته سخن از کفار به طور مطلق در میان بود، ولى در آیه مورد بحث، اشاره به گروه خاصى از آنان شده است که داراى تخلفات و گناهان سنگین مخصوصاً در رابطه با مسجد الحرام و مراسم پرشکوه حج هستند.
نخست مى گوید: کسانى که کافر شدند و مردم را از راه خدا، جلوگیرى مى کنند... (إِنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا وَ یَصُدُّونَ عَنْ سَبِیلِ اللّهِ).
همچنین مردم با ایمان را از کانون بزرگ توحید، مسجد الحرام باز مى دارند، همان مرکزى که آن را براى همه مردم یکسان قرار داده ایم، چه آنها که در آن سرزمین زندگى مى کنند و چه آنها که از نقاط دور به سوى آن مى آیند مستحق عذابى دردناکند (وَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ الَّذِی جَعَلْناهُ لِلنّاسِ سَواءً الْعاکِفُ فِیهِ وَ الْبادِ).
و هر کس بخواهد در این سرزمین از طریق حق، منحرف گردد، دست به ظلم و ستم بیالاید ما از عذاب دردناک به او مى چشانیم (وَ مَنْ یُرِدْ فِیهِ بِإِلْحاد بِظُلْم نُذِقْهُ مِنْ عَذاب أَلِیم).
در واقع این گروه از کافران، علاوه بر انکار حق، مرتکب سه جنایت بزرگ شده اند:
۱ ـ جلوگیرى از راه خدا و ایمان و طاعت او.
۲ ـ جلوگیرى از عبادت کنندگان و زوار خانه خدا و قرار دادن امتیازى براى خود.
۳ ـ در این سرزمین مقدس دست به ظلم و گناه و الحاد مى زنند.
خداوند این گروه را که مستحق عذاب الیم اند، کیفر مى دهد.
* * *
نکته ها:
۱ ـ در این آیه، کفر این گروه به صورت فعل ماضى ، و جلوگیرى از طریق خدا به صورت فعل مضارع آمده، اشاره به این که: کفر آنها قدیمى است و اما تلاش و کوشششان براى گمراه ساختن مردم، همیشگى و مستمر است.
به تعبیر دیگر، جمله اول از اعتقاد باطل آنها که یک امر ثابت است سخن مى گوید، و جمله دوم، از عمل آنها که تکرار صَدِّ عَنْ سَبِیْلِ اللّه است.
* * *
۲ ـ منظور از صَدِّ عَنْ سَبِیْلِ اللّه ، هر گونه تلاش و کوشش براى جلوگیرى مردم از ایمان و اعمال صالح است، و تمام برنامه هاى تبلیغاتى و عملى که در جهت تخریب اعتقادات و انحراف آنها از راه هاى صحیح و اعمال پاک انجام مى گیرد، در این مفهوم وسیع جمع است.
* * *
۳ ـ همه مردم در این مرکز عبادت یکسانند
در تفسیر جمله سَواءً الْعاکِفُ فِیهِ وَ الْبادِ مفسران بیانات گوناگونى دارند:
بعضى گفته اند: منظور این است که: همه مردم در مراسم عبادت در این کانون توحید یکسانند، و هیچ کس حق مزاحمت به دیگرى در امر حج و عبادت در کنار خانه خدا ندارد.
در حالى که بعضى معنى وسیع ترى براى این جمله قائل شده اند و گفته اند: نه تنها در مراسم عبادت، مردم یکسانند، که در استفاده کردن از زمین و خانه هاى اطراف مکّه براى استراحت و سایر نیازهاى خود نیز باید مساوات باشد.
به همین جهت، جمعى از فقهاء خرید، فروش و اجاره خانه هاى مکّه را تحریم کرده اند و آیه فوق را شاهد بر آن مى دانند.
در روایات اسلامى نیز تأکید شده: نباید زوار خانه خدا را از سکونت در خانه ها و منازل مکّه جلوگیرى کرد که: بعضى به صورت تحریم و بعضى به صورت کراهت است.
در نهج البلاغه در نامه اى که على(علیه السلام) به قثم بن عباس فرماندار مکّه نگاشت، چنین مى خوانیم: وَ مُرْ أَهْلَ مَکَّةَ أَلاّ یَأْخُذُوا مِنْ سَاکِن أَجْراً، فَإِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ یَقُولُ: سَواءً الْعاکِفُ فِیهِ وَ الْبادِ فَالْعَاکِفُ الْمُقِیمُ بِهِ، وَ الْبَادِی الَّذِی یَحُجُّ إِلَیْهِ مِنْ غَیْرِ أَهْلِهِ:
به مردم مکّه دستور ده، تا از کسانى که در این شهر سکنى مى کنند اجاره بها نگیرند; زیرا خداوند مى فرماید: در این سرزمین کسانى که مقیم اند یا از بیرون مى آیند یکسانند، منظور از عاکف کسى است که در آنجا اقامت دارد، و از بادى کسى است که از نقاط دیگر به قصد حج مى آید .(۱)
در حدیث دیگرى از امام صادق(علیه السلام) در تفسیر همین آیه، مى خوانیم: کانَتْ مَکَّةُ لَیْسَ عَلى شَیْء مِنْها بابٌ، وَ کانَ أَوَّلُ مَنْ عَلَّقَ عَلى بابِهِ الْمِصْرَاعَیْنِ، مُعَاوِیَةَ بْنَ أَبِی سُفْیَانَ، وَ لَیْسَ یَنْبَغِی لاِ َحَد أَنْ یَمْنَعَ الْحَاجَّ شَیْئاً مِنَ الدُّورِ وَ مَنَازِلِها:
در آغاز خانه هاى مکّه، در نداشت، نخستین کسى که براى خانه خود در گذاشت معاویه بود، و سزاوار نیست هیچ کس حجاج را از خانه ها و منازل مکّه منع کند .(۲)
✍ پی نوشت:
۱ ـ نهج البلاغه ، نامه ۶۷.
۲ـ تهذیب ، جلد ۵، صفحه ۴۲٠.
↩️ ادامه دارد... https://eitaa.com/hafezanewahy
22.Hajj.24-25.mp3
2.37M
🎙 تفسیر صوتی آیات ۲۴ و ۲۵ سوره مبارکه حج
مفسّر : حجتالاسلاموالمسلمین قرائتیhttps://eitaa.com/hafezanewahy
#در_محضر_اهل_بیت
🏷 همسردهی و لطف خدا!
☀️امام صادق علیه السلام :
✓ «هر كس بىهمسرى را همسر بدهد، از كسانى است كه خداوند عز و جل در روز قيامت، به او نظر [ لطف ] مىافكنَد».
⁙ «مَن زَوَّجَ أعزَبا، كانَ مِمَّن يَنظُرُ اللّهُ عز و جل إلَيهِ يَومَ القِيامَةِ».
📚 الكافي: ج٥ ص٣٣١ ح٢https://eitaa.com/hafezanewahy
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موعظه
⚖ عدالتِ حیرت انگیزِ امیرالمؤمنین صلوات الله علیه
🎥 حجتالاسلام کاشانیhttps://eitaa.com/hafezanewahy