.#سخن_بزرگان
✅چگونه میشود به امام زمان(عجل الله) مقرّب شد و به ایشان خدمت کرد❓
🔸آیا برای مقرب شدن به امام زمان(علیه السلام) باید بیشتر به نماز شب، قرآن، روضه و توسل بپردازیم❓ البته این کارها هم کمک میکند، ولی اینها کار اصلی نیستند. باید دید کار اصلی امام زمان(علیه السلام) چیست❓
🔸امام زمان(ع) چیزی از جنس سیاست، حکومت و ولایت بر جهان است؛ هر کسی میخواهد به امام زمان(ع) مقرب شود، باید کار سیاسی کند، ولایت را تبیین کند و علیه دشمنان اصلی ولایت(استکبار جهانی) قیام کند.
🔸#دعای_ندبه مال افرادی نیست که حال مناجات دارند، مال کسانی است که حال مبارزه دارند.
🔸هر کسی به این نظام مقدس کمک کند به امام زمان (عجل الله) مقرب شده است و الا مهدوی نیست!
صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
✨امام زمان فرمودند
این طور به من سلام بدهید✨
🔷زیارت آل یاسین🌸
🌤 اللّٰهُمَــ ؏َجِـلْ لِوَلیــِــڪَ الـفَـ♡ـرَّجْ 🌤
╰⊱♥⊱╮ღ꧁🌹꧂ღ╭⊱♥≺
📝تفسیر سوره مبارکه حج آیات ۷۵ الی ۷۸
📖 منبع: تفسیر «نمونه» آیت الله مکارم شیرازی
↩️ در سومین تعبیر، مى گوید: از این گذشته این همان آئین پدر شما ابراهیم است (مِلَّةَ أَبِیکُمْ إِبْراهِیمَ).
اطلاق پدر بر ابراهیم یا به خاطر آن است که عرب ها و مسلمانان آن روز، غالباً از نسل اسماعیل بودند و یا به خاطر این که آنها همگى ابراهیم را بزرگ مى شمردند و از او به صورت یک پدر روحانى و معنوى احترام مى کردند، هر چند آئین پاک او با انواع خرافات آلوده شده بود.
سپس تعبیر دیگرى در این زمینه دارد مى گوید: او شما را در کتب پیشین، مسلمان نامید و همچنین در این کتاب آسمانى (قرآن) (هُوَ سَمّاکُمُ الْمُسْلِمِینَ مِنْ قَبْلُ وَ فِی هذا).
و مسلمان کسى است که این افتخار را دارد که در برابر همه فرمان هاى الهى تسلیم است.
در این که: مرجع ضمیر هُوَ (او) چه کسى است در میان مفسران گفتگو است:
بعضى گفته اند: خدا است، یعنى خدا هم در کتب پیشین و هم در قرآن شما را به این نام افتخارآمیز، نامیده است.
ولى بعضى دیگر آن را اشاره به ابراهیم مى دانند، چرا که در آیه ۱۲۸ سوره بقره مى خوانیم: ابراهیم پس از پایان بناى کعبه، از خداوند تقاضاهائى کرد، از جمله این بود: رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَیْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّیَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ:
پروردگارا! من و فرزندم اسماعیل را تسلیم در مقابل فرمانت قرار ده، و از دودمان ما امتى مسلّم و تسلیم در برابر اراده ات به وجود آور .
ولى تفسیر اول، صحیح تر به نظر مى رسد; زیرا با ذیل آیه سازگارتر است، که مى گوید: او شما را در کتب پیشین و در این کتاب (قرآن) مسلمان نامید و این تعبیر درباره ابراهیم ، تناسب ندارد، بلکه مناسب خداوند است.(۳)
سرانجام پنجمین و آخرین تعبیر شوق آفرین را درباره مسلمانان کرده و آنها را به عنوان الگو و اسوه امت ها معرفى مى کند، مى فرماید: هدف این بوده است که پیامبر(صلى الله علیه وآله) شاهد و گواه بر شما باشد و شما هم گواهان بر مردم ! (لِیَکُونَ الرَّسُولُ شَهِیداً عَلَیْکُمْ وَ تَکُونُوا شُهَداءَ عَلَى النّاسِ).
شهید به معنى شاهد از ماده شهود به معنى آگاهى توأم با حضور است مفهوم این سخن آن است که: شاهد بودن پیامبر(صلى الله علیه وآله) بر همه مسلمان ها به معنى آگاهى او از اعمال امت خویش است، و این با روایات عرض اعمال و بعضى از آیات قرآن که به آن اشاره مى کند کاملاً سازگار مى باشد; چرا که طبق این روایات، اعمال همه امت را در عرض هفته به حضور پیامبر(صلى الله علیه وآله) عرضه مى دارند و روح پاک او از همه اینها آگاه و با خبر مى شود، بنابراین او شاهد و گواه این امت است.
اما شاهد و گواه بودن این امت، طبق بعضى از روایات، به معنى معصومین این امت و امامان است که آنها نیز گواهان بر اعمال مردمند.
در حدیثى از امام على بن موسى الرضا(علیه السلام) مى خوانیم: نَحْنُ حُجَجُ اللّهِ فِى خَلْقِهِ وَ نَحْنُ شُهَداءُ اللّهِ وَ أَعْلامُهُ فِى بَرَیَّتِهِ: ما حجت هاى خدا در میان خلق و شاهدان او و نشانه هایش در میان مردمیم .(۴)
✍ پی نوشت:
۳ ـ در قرآن مجید، در آیه ۳ سوره مائده نام این آئین را صریحاً اسلام نهاده: وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلامَ دِیناً و در آیات متعددى از پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) به عنوان اول المسلمین یاد شده است (انعام، آیه ۱۴ ـ زمر، آیه ۱۲).
۴ ـ کمال الدین صدوق، طبق نقل تفسیر نور الثقلین ، جلد ۳، صفحه ۵۲۶، روایات دیگرى نیز به همین مضمون در این زمینه نقل شده است.
↩️ ادامه دارد...https://eitaa.com/hafezanewahy
#در_محضر_اهل_بیت
☀️ امام علی علیهالسلام:
عَلی المُتَعَلِّمِ أن یُدئبَ نَفسَهُ فی طَلَبِ العِلمِ ، و لا یَمَلَّ مِن تَعَلُّمِهِ و لا یَستَکثِرَ ما عَلِمَ
✏️بر دانش آموز است که خود را در طلب علم کوشا سازد و از آموختن دانش خسته نشود و دانستههای خود را زیاد نشمارد.
📚 غررالحکم:۶۱۹۷https://eitaa.com/hafezanewahy
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موعظه
📝 چند دستورالعمل برای آرامش در زندگی و رفع نگرانی
۱. دائم با وضو باشید
۲. سوره ناس و فلق بخوانید
۳. صدقه روزانه فراموش نشود
۴. خواندن سوره حشر هر شب
۵. خواندن دعای
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوکیل
۶. خواندن آیه آخر سوره توبه
حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ ۖ
وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
🎥 دکتر رفیعیhttps://eitaa.com/hafezanewahy
💠 درود خدا بر امیرالمومنین آن حضرت می فرماید : در آغاز سرما خود را بپوشانيد و در پايانش آن را دريابيد ؛ زيرا با بدنها همان می كند كه با برگ درختان خواهد كرد ، آغازش می سوزاند و پايانش می روياند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت128
❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤═══•🦋•═══••༻⃘⃕❀༅
•═══════﷽❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤•༻⃘⃕❀.
💠 درود خدا بر امیرالمومنین آن حضرت می فرماید : در آغاز سرما خود را بپوشانيد و در پايانش آن را دريابيد ؛ زيرا با بدنها همان می كند كه با برگ درختان خواهد كرد ، آغازش می سوزاند و پايانش می روياند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت128
❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤═══•🦋•═══••༻⃘⃕❀༅
✍ توضیح #حکمت128 🔰
┄┅┅•✿๑❀•🌺•❀๑✿•┅┅┄
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
با سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی
💠 در حکمت ۱۲۸ امام فرمودند در آغاز سرما خود را بپوشانیم و در پایانش آن را دريابيم ، زیرا با بدنها همان میکند که با برگ درختان خواهد کرد ، آغازش میسوزاند و پایانش میرویاند .
🍁 منظور این است که اول سرمای پاییز و زمستان که میشود ؛ باید خودمان را بپوشونیم ، چون اولش همان کاری را که با برگ درختان میکند ، با بدن ما هم میکند .
🍂 پاییز برگ درختان چه میشود ؟
زرد می شوند و میریزند .
⏪ پس ما هم باید با شروع پاییز خودمان را بپوشانیم ، چون ضعف و سستی و بیماری و ... لازمهی این دو ماه است ، چون تغییر فصل ایجاد میشود .
🌿 اما پایانش چیست ؟ وقتی سرما تمام میشود ، در آغاز بهار درختان دوباره جوانه میزند و برگ میدهد و همه جا سرسبز میشود .
🌱 شروع بهار ، دیگر آن پوشش را نیاز نداریم ؛ باد و هوای بهاری باعث میشود دوباره شادابی و استفاده از هوای خوش برای ما میسّر شود .
🌹 انشاءالله از فصلهای الهی به خوبی استفاده کنیم ، هر فصلی شرایط خاص خودش را دارد و بتوانیم مطابق با آن قوانین الهی عمل کنیم .
⚡️یاعلی✨خدا نگهدار⚡️
┄┅┅•✿๑❀•🌺•❀๑✿•┅┅┄