🔴دروغ پراکنی تئوریسین فرقه ضاله بهائیــــــــــــــــــــت
🔹عرفان ثابتی سخنگو و تئوریسین فرقه ضاله بهائیت ۱ اسفند در برنامه گفتگوی اینترنشنال با عنوان: «پلیس نخبگان» طرح حکومت برای جلوگیری از مهاجرت متخصصان، شرکت کرده به طرح اتهامات واهی و دروغ پردازی درباره ایران پرداخت.
🔸وی در بخشی از سخنانش تمام مهاجرین از کشور را افرادی اعلام کرد که مورد ظلم و ستم و تبعیض قرار گرفتهاند. ثابتی در ادامه دروغ پراکنی نهادهای امنیتی را متهم کرد که فعالان سیاسی، حقوق بشر و بهائیان را مجبور به مهاجرت از کشور میکند.
♦️سخنگوی فرقه ضاله بهائیت همچنین ایران را متهم کرد که میان مهاجرین و بازماندگان در کشور دشمنی ایجاد کرده، تلاش میکند روابط آنها را قطع کند.
🔺شبکه ماهوارهای ایران اینترنشنال در این برنامه تلاش داشت طرح «پلیس نخبگان» را که جهت سر و سامان دادن به وضعیت سفر نخبگان از کشور و جلوگیری از سوء استفاده برخی افراد و باندها در این مورد است را ممانعت از ورود و خروج افراد خاص تعبیر کند.
#بهائیت
#دروغ_پراکنی
@ravanedel
🕸«سازمان سیاسی بهائیت»
سازمان سیاسیاقسام مختلفی دارد، ابتدا آنها را به دولتی و غیردولتی و سپس سازمانهای سیاسی غیردولتی را به حزب و سازمانهای سیاسی ذینفوذ تقسیمبندی میکنند.
«حزب» چون رسماً هدف خود را قدرت اعلام میکند و از ابزارهای رسمی مانند شرکت علنی در انتخابات بهره میبرد تفاوت روشنی با سازمانهای سیاسی ذینفوذ دارد.
سازمانهای سیاسی ذینفوذ از ابزارهای قدرت متفاوتی استفاده میکنند: از قدرت نظامی - اطلاعاتی تا قدرت اقتصادی و ایدئولوژیک.
با این توصیف، سازمان بهائیت یک «سازمان سیاسی غیردولتی پنهانروش وابسته بزرگ ذینفوذ» است.
ایدئولوژی بهائیت خارج از ایدئولوژیهای مرسوم حزبی و در قالب ادبیات بهظاهر دینی ساخته و پرداخته شده است، اما اگر مانند موریس دوورژه گروههای مسلکی (ایدئولوژیکی) را جزو احزاب سیاسی بهشمار آوریم، تشکیلات بهائیت را میتوان یک «حزب سیاسی» نامید.
#بهائیت_حزب_سیاسی
@ravanedel
📌دوگانه اغتشاشات و انتخابات
⁉️دشمن برای داخل کشور ۲ برنامه دارد؛
۱_ جایی که اعمال و رفتار با خشونت همراه است، بشدت تبلیغ می کند و دعوت به مشارکت حداکثری می کند؛ مانند اغتشاشات یا اعتراض های همراه با خشونت و زد و خورد.
در همه جای دنیا و در همه مباحث جامعه شناسی و علوم سیاسی چنین رفتار هایی رادیکالیسم معنی می شود، که در این مورد رادیکالیسم همراه با خشونت صدق می کند.
۲_ جایی که عقلانیت و همفکری و آرامش و آزادی نسبی در جریان است، مانند انتخابات؛ در این مورد دشمن بشدت تبلیغ به عدم مشارکت می کند.
عدم مشارکت در صحنه های سرنوشت ساز توام با آرامش و تفکر و آزادی نسبی برای انتخاب، برابر است با رادیکالیسم.
قهر کردن، لجبازی، تحریم، سکوت بی برنامه و بی هدف، همگی از مظاهر رفتار های رادیکالیسم می باشد.
‼️ با کمی دقت متوجه می شویم که دشمن، صرفا در پی رادیکال کردن صحنه است.
⁉️ جالب اینجاست که این رفتارها از طرف کسانی تبلیغ و گسترده می شود که؛ خودشان را ليبرال سیاسی و اجتماعی معروفی می کنند و خواهان آزادی هستند.
❓❓ چگونه می شود؛
از رادیکالیسم به ليبراليسم رسید!؟
از خشونت به آزادی پل زد!؟
آیا با خشونت و قهر می شود به آزادی اندیشید؟
تناقض در رفتار و گفتار بسیار آشکار است. "من تو را برنمی تابم؛ اما در فکر آزادی و برابری هستم" آیا چنین چیزی ممکن است!؟
🚨دوستان حواستان باشد!!!!!
#انتخابات
@ravanedel
📓کتاب اقدس
عبدالحسين آواره(آيتي بعدي) نيز در خلأ حاصل از سوختن كشف الغطاء در ۱۹۱۷. م، كواكب الدريه را از۱۹۱۸ تا ۱۹۲۱. م نوشت، اما بازگشت او از بهائيت، آن كتاب را از اعتبار ساقط كرد. پس از آن آواره خود را آيتي نام نهاد. بعد از مدتي با تلاش شوقي افندي، كتابي انگليسي با عنوان «امواج نور» يا «دوان بريكرز» به عنوان تاريخ نبيل زرندي (ملامحمد نبيل زرندي شاعر مداح ميرزا حسينعلي بها) در ۱۹۲۷ يا ۱۹۳۲. م منتشر شد. عبدالبها مقدمه ي سياح جعلي را حذف كرد و كتاب را مقاله ي سياح ناميد. اين كتاب بعدا به عربي و با عنوان مطالع الانوار منتشر گشت و از عربي نيز به فارسي برگردانده و به عنوان تلخيص تاريخ نبيل منتشر شد. اين كتاب، كه در هيچ كدام از نوشته هاي پيشين نامي از آن نرفته بود، مورد ترديد بسياري قرار گرفت. جالب آن است كه اين كتاب كه هيچ سابقه ي ذهني از آن وجود نداشت، بنا به اشاره اي در آن، در سال ۱۳۰۵. ق يعني دو سال پيش از سفر ادوارد براون به عكا تأليف شد و روشن نيست چرا به او هديه داده نشد. محيط طباطبايي با گزارش اين سير تاريخي در پاسخ به منتقدي به نام دكتر عليمراد داودي - استاد فلسفه ي دانشكده ي ادبيات تهران كه گويا گرايش هاي بهايي دارد - او را در اينكه مطالع الانوار را نگاشته ي شوقي افندي مي داند، با خود هم رأي خوانده و اين شاهد تاريخي را آورده است كه چرا تاريخ نويسان قديمي به جاي استناد به محتويات آن تاريخ، به منقولات شفاهي ديگران تكيه كرده اند؛ كتابي كه مي توانست پاسخ مناسبي در برابر نسخه ي تاريخ قديم منتشر شده توسط ادوارد براون باشد. چنان كه اشاره نكردن عبدالبهاء به اين كتاب در تذكره الوفا را شاهدي بر صحت نظر خود مبني بر جعل كتاب ياد شده توسط شوقي افندي دانسته است.
📗کتاب اقدس، محيط طباطبايي، ص۱۰
#کتاب_اقدس
#بهائیت_کذاب
@ravanedel
سلام بهترین الگوی اخلاق شخص نازنین اشرف کائنات حضرت خاتم النبیین محمد مصطفی صلوات الله علیه شخصیت عظیم القدری که مقام رسالت ونبوت وامامت برای اوثبت است شایسته است از کلام شیرین او برای رشد وکمال وسعادت خود درزندگی استفاده کاملراداشته باشیم وجود ذی جودی که اوتیت جوامع الکلم درسخنانش کاملا روشن و واضح است از کانال سراج منیر بادیدگان نافذ و روشنتان دیدن فرمایید و عاشقانه وعارفانه باحضور مبارکتان کانال راحمایت فرمایید سعدی اگر عاشقی کنی وجوانی عشق محمد بس است وآل محمد اللهم اجعل محیای محیا محمد وآل محمد ومماتی ممات محمد وآل محمد یر گل روی خوشبوی محمد وآل محمد صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. https://eitaa.com/joinchat/3322020567C8887fbe95b
__مستضعف.mp3
1.2M
🔹وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَنَجعَلَهُم اَئِمَّةً وَ نَجعَلَهُمُ الوٰرِثین؛ مستضعفین یعنی ائمّه و پیشوایان بالقوّه عالَم بشریّت؛ کسانی که وارثان زمین و همه موجودی زمین خواهند بود.
▪️بیانات در دیدار بسیجیان
۱۳۹۸/۰۹/۰۶
#روز_جهانی_مستضعفین
#ائمه_و_پیشوایان
#خلیفه_الهی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@ravanedel
13920320_5821_192k.mp3
2.31M
🔹کلیپ صوتی
هر کسی میآید، پایبند به انقلاب، پایبند به ارزشها، پایبند به منافع ملی، پایبند به نظام اسلامی، پایبند به عقل جمعی، پایبند به تدبیر باشد. اینجوری باید این کشور را اداره کرد. کشور، کشور بزرگی است.
۱۳۹۲/۰۳/۲۰
#ویژگیهای_اصلح
#نگاه_بلندمدت
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@ravanedel
مبیرارلموسیقی.mp3
3.16M
🔹آنچه که در این فاصله در این فرصت مهم است این است که مردم علاوه بر همت حضور، همت بر انتخاب خوب داشته باشند، همینطور که عرض کردیم یک انتخاب خوب یک انتخاب درست نه فقط در طول چهار سال گاهی در طول دهها سال تأثیراتش باقی میماند.
▪بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
۱۳۹۲/۰۲/۲۵
#ویژگیهای_اصلح
#هدفهای_انقلاب_اسلامی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@ravanedel
13941019_14229_128k.mp3
2.78M
🔹مجلس خبرگان هم خیلی مهم است. مجلس خبرگان، بظاهر،اگر به چشم ظاهری نگاه کنیم، هر سالی دو مرتبه میآیند دور هم جمع میشوند، مینشینند بحثهای سیاسی و غیرسیاسی میکنند و بعد هم متفرّق میشوند؛ نباید به این چشم نگاه کرد به مجلس خبرگان.
▪بیانات در دیدار مردم قم
۱۳۹۴/۱۰/۱۹
#ویژگیهای_اصلح
#ایستادگی_در_برابر_دشمن
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@ravanedel