فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبها که چشم بر هم میگذارم،
جهان پشت پلکهای من است...
تا صبح امید به توفیق سلام دوباره کردن به شماست که نظم این جهان را نگه میدارد!
سلام آقای عزیز ما...💚
#سلام_به_آقا
#زیارت_آل_یاسین
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
https://eitaa.com/hafezun
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
بسم الله الرحمن الرحیم
#حفظ_آسان۳۱
#حفظ_اولیه
#حفظ_جدید
#کیفیت #ماندگاری #تمرین_های_تکمیلی
🍃دوستان عزیزم!
سلام
یکی از اقدامات مهم پس از حفظ اولیه، تمرین ابتدا و انتهای آیات است.
مثلا امروز آیات ۱ تا ۵ سوره بقره را حفظ کردهاید.
ابتدای آیات را یکی یکی از حفظ بگویید.
الم ● ذلک الکتاب ● الذين يؤمنون ● والذین يؤمنون ● اولئک علی هدی
اگر در ابتدا سخت بود، میتوانید ابتدای آیات را یکی یکی حفظ کنید.
هر ابتدای آیه را یک بار از روی قرآن ببینید بعد چند بار از حفظ بگویید. سپس ابتدای آیه بعدی را ببینید و چند بار از حفظ تکرار کنید. سپس ابتدای ۱ و ۲ را چند بار از حفظ بگویید. همین طور ادامه بدید تا ابتدای آیات حفظ امروز را بتوانید با تسلط از حفظ بگویید. انتهای آیات هم همین طور.
این کار یک سرمایهگذاری بزرگ در کیفیت و ماندگارسازی آیات در ذهن است.
به حفظ شما چارچوب میدهد و تسلط شما در به یادآوردن آیات را بسیار افزایش میدهد.
یادتون باشه هر روز ابتدای آیاتی که در چند روز پیش حفظ کردید را تکرار و تمرین و مرور کنید.
زمان زیادی از شما نمیگیره.
اگر درست کار را پیش ببرید مثلا ابتدای آیات یک جزء قرآن را میتوانید حدود ۲ تا۳ دقیقه از حفظ مرور کنید.
اعتماد به نفس بالا، نشاط و انگیزه والا، تقویت حافظه و کاربردیتر شدن حفظ شما برخی از برکات این کار خواهد بود.
موفق و پیروز باشید.
یا علی
ان شاءالله ادامه دارد...
✍ #علی_قاسمی
#تمرین_ابتدا_و_انتهای_آیات
@aqquran
لینک مستقیم مطلب در کانال
https://eitaa.com/aqquran/1009
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
https://eitaa.com/hafezun
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
تفسیر گزیده ۴.mp3
15.21M
☘ محمدرضا رنجبر
🌒 شب چهارم
#بقره
#صفحه_۴
✅ ترجمه صوتی و تصویری ، کاری است از موسسه پیامبر مهر و رحمت
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
https://eitaa.com/hafezun
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کسانی که به حقایق ایمان دارید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی فکر میکنم اینقدر نزدیکاید، دلسوز و بندهپرور که سلامهایم را میشنوید، قلبم گرم میشود، زندگیام نیز:)
سلام آقا جان💚
#سلام_به_آقا
#زیارت_آل_یاسین
#حفظ_موضوعی۵
#توحید
توحید و یگانگی خداوند
الف) ادله و براهین توحید
۲. هماهنگی اجزای آفرینش، دلیل یگانگی خالق
#آیه
وَإِلَٰهُكُم إِلَٰه وَٰحِد لَّآ إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلرَّحمَٰنُ ٱلرَّحِيمُ (١٦٣)
إِنَّ فِي خَلقِ ٱلسَّمَٰوَٰتِ وَٱلأَرۡضِ وَٱختِلَٰفِ ٱلَّيلِ وَٱلنَّهَارِ وَٱلفُلكِ ٱلَّتِي تَجرِي فِي ٱلبَحرِ بِمَا يَنفَعُ ٱلنَّاسَ وَمَآ أَنزَلَ ٱللَّهُ مِنَ ٱلسَّمَآءِ مِن مَّآءٖ فَأَحيَا بِهِ ٱلأَرۡضَ بَعدَ مَوتِهَا وَبَثَّ فِيهَا مِن كُلِّ دَآبَّةٖ وَتَصرِيفِ ٱلرِّيَٰحِ وَٱلسَّحَابِ ٱلمُسَخَّرِ بَينَ ٱلسَّمَآءِ وَٱلأَرۡضِ لَأٓيَٰتٖ لِّقَومٖ يَعقِلُونَ
بقره ۱۶۳ و ۱۶۴
#ترجمه
و خداى شما خداى يگانه است، جز او خدايى نيست، رحمتش بى اندازه و مهربانى اش هميشگى است.
بى ترديد در آفرينش آسمان ها و زمين و رفت و آمد شب و روز و كشتى هايى كه در درياها [با جابجا كردن مسافر و كالا] به سود مردم روانند و بارانى كه خدا از آسمان نازل كرده و به وسيله آن زمين را پس از مردگى اش زنده ساخته و در آن از هر نوع جنبنده اى پراكنده كرده و گرداندن بادها و ابرِ مسخّر ميان آسمان و زمين، نشانه هايى است [از توحيد، ربوبيّت و قدرت خدا] براى گروهى كه مىانديشند.
#توضیح
در ادامه ببینید.
#علی_قاسمی
@aqquran
حفظ موضوعی ۵
توضیح:
در آيه ۱۶۳ سخن از توحيد پروردگار به ميان آمد آيه ۱۶۴ در واقع دليلى است بر همين مساله اثبات وجود خدا و توحيد و يگانگى ذات پاك او.
مقدمتا بايد به اين نكته توجه داشت كه همه جا" نظم و انسجام "دليل بر وجود علم و دانش است، و همه جا" هماهنگى "دليل بر وحدت و يگانگى است.
روى اين اصل كه شرح آن را در كتابهاى خداشناسى گفتهايم، ما به هنگام برخورد به مظاهر نظم در جهان هستى از يك سو، و هماهنگى و وحدت عمل اين دستگاههاى منظم از سوى ديگر، متوجه مبدء علم و قدرت يگانه و يكتايى مىشويم كه اين همه آوازهها از او است.
فى المثل هنگامى كه هر يك از پردههاى هفتگانه چشم را با ساختمان ويژه و ظريفش بررسى مىكنيم مىدانيم كه طبيعت بىشعور و كور و كر محال است بتواند مبدء چنين اثر بديعى باشد، سپس هنگامى كه همكارى و هماهنگى اين پردههاى هفتگانه را با يكديگر، و هماهنگى مجموع چشم را با كل بدن انسان و هماهنگى يك انسان را با ساير انسانها، و هماهنگى كل جامعه انسانيت را با مجموعه نظام هستى در نظر مىگيريم مىدانيم كه همه اينها از يك جا سرچشمه گرفته است، و همه آثار قدرت يك ذات پاك است.
آيا يك شعر زيبا و نغز و پر محتوى ما را به ذوق و قريحه سرشار شاعر هدايت نمىكند؟ و آيا هماهنگى كامل قطعههاى شعر موجود در يك ديوان با يكديگر دليل بر اين نيست كه همه از قريحه يك شاعر توانا تراوش كرده؟! با در نظر گرفتن اين مقدمه فشرده و كوتاه به تفسير آيه باز مىگرديم: در اين آيه به شش بخش از آثار نظم در جهان هستى كه هر كدام آيت و نشانهاى از آن مبدء بزرگ است اشاره شده: 1 " در آفرينش آسمان و زمين... " ( إِنَّ فِي خَلْقِ اَلسَّمٰاوٰاتِ وَ اَلْأَرْضِ... ).
آرى آفرينش اين آسمان پرشكوه، و اينهمه كرات عالم بالا يعنى مليونها مليون آفتاب درخشان، و هزاران هزار ستارگان ثابت و سيار كه در يك شب تاريك و پرستاره با چشمكزدنهاى پر معنى خود با ما سخن مىگويند، و يا در پشت تلسكوپهاى عظيم خود را به ما نشان مىدهند، با آن نظام دقيق و عجيب خود، كه سراسر آنها را همچون حلقههاى يك رشته زنجير به هم پيوسته است، و همچنين آفرينش زمين با انواع مظاهر حيات و زندگى كه در چهرههاى بسيار متنوع و در لباس صدها هزار نوع گياه و حيوان، جلوهگر شده، همه نشانههاى ذات پاك او و آئينههاى درخشان قدرت و علم و يگانگى او هستند.
عجب اينكه هر چه علم و دانش بشر پيشتر مىرود، عظمت اين عالم و وسعتش در نظر او بيشتر مىشود، و معلوم نيست اين گسترش علمى تا كى ادامه خواهد يافت؟!.
امروز دانشمندان به ما مىگويند: هزاران هزار كهكشان در عالم بالا وجود دارد كه منظومه شمسى ما جزئى از يكى از اين كهكشانها است، تنها در كهكشان ما صدها ميليون خورشيد و ستاره درخشان وجود دارد كه روى محاسبات دانشمندان در ميان آنها مليونها سياره مسكونى است با ميلياردها موجود زنده!، وه چه عظمت چه قدرتى؟! 2 " و نيز در آمد و شد شب و روز... " ( وَ اِخْتِلاٰفِ اَللَّيْلِ وَ اَلنَّهٰارِ... ).
آرى اين دگرگونى ليل و نهار، و اين آمد و رفت روشنايى و تاريكى با آن نظم خاص و تدريجيش كه دائما از يكى كاسته و بر ديگرى افزوده مىشود، و به كمك آن فصول چهارگانه به وجود مىآيد، و درختان و گياهان و موجودات زنده مراحل تكاملى خود را در پرتو اين تغييرات تدريجى، گام به گام طى مىكنند، اينها نشانه ديگرى از ذات و صفات متعالى او هستند.
اگر اين تغيير تدريجى نبود، و يا اين تغييرات توام با هرج و مرج صورت مىگرفت و يا اصلا هميشه روز، و يا هميشه شب بود، حيات و زندگى از صفحه كره زمين به كلى برچيده مىشد و اگر فرضا وجود داشت دائما دچار آشفتگى و نابسامانى بود . 3 "و كشتيهايى كه در درياها به سود مردم به حركت در مىآيند..." ( وَ اَلْفُلْكِ اَلَّتِي تَجْرِي فِي اَلْبَحْرِ بِمٰا يَنْفَعُ اَلنّٰاسَ... ).
آرى انسان به وسيله كشتيهاى بزرگ و كوچك، صحنه اقيانوسها را مىنوردد، و به اين وسيله به نقاط مختلف زمين، براى انجام مقاصد خود سفر مىكند، اين حركت مخصوصا با كشتيهاى بادبانى، معلول چند نظام است: نخست بادهاى منظمى كه در سطح اقيانوسها مىوزد (اعم از وزشهاى سراسرى كه به طور مداوم از قطب شمال و جنوب زمين به سوى خط استواء و از خط استواء به سوى قطب شمال و جنوب در حركتند و بنام "آليزه" و "كنتر آليزه" معروفند، يا وزشهاى منطقهاى كه تحت برنامههاى معينى حركت مىكنند و به كشتيها امكان مىدهند، از اين نيروى فراوان و رايگان طبيعى بهره گيرند و به سوى مقصد پيش روند (همچنين خاصيت طبيعى چوب يا فشار مخصوصى كه از ناحيه آب به اجسام وارد مىشود و آنها را بر سطح آب، شناور مىسازد، و همچنين خاصيت تغييرناپذير دو قطب مغناطيسى زمين، كه عقربههاى قطبنماها را تنظيم مىكند، و يا نظام ستارگان آسمان كه راه مقصد را به انسان نشان مىدهند، 👇