📺 هماکنون؛ پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز
🔺 حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال۱۳۵۶، از طریق ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی سخن میگویند.
📲 این برنامه به صورت زنده از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای این پایگاه در شبکههای اجتماعی در حال پخش است.
🔺هرسال به مناسبت سالروز قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، با حضور در حسینیهی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار میکردند که به علت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، این دیدار از طریق ارتباط تصویری با مردم حاضر در مصلای تبریز انجام میشود.
┄┅═══✼📩✼═══┅┄
🔹 #صدای_انقلاب
🔹 #آتش_به_اختیار
🔹 #تحلیلگر57
◀️محسن هاشمی: مدیران دولتی کمانگیزه و ریسک پذیر نیستند
مشکل آقای روحانی، عدم انسجام و هماهنگی درون دولت است نه مسایل حاکمیتی.😳
اصلاحطلبان از 92 تا 98 نتوانستند از قدرت استفاده مناسبی جهت حل مشکلات مردم و ایجاد رونق در کشور انجام دهند.
آقای هاشمی، اولا این اعترافات باید در سال 96 انجام میگرفت نه امروز. ثانیا پاسخگوی این مشکلات باید کسی باشد که #رای 3 درصدی آقای روحانی را تا #50 درصد بالا کشید.
اما این اعترافات آقای هاشمی درسی برای ما و #انتخابات 1400 است.
بدانیم! با بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی و همچنین با اسیر شدن در نظرات سلبریتیها و شعارهای رنگارنگ انتخاباتی، سرانجامش 8 سال خسارت و نارضایتی است.
از سال 92 تا 99 درسی شد که به هرکس اعتماد نکنیم...⛔️⛔️
🔴 عملکرد احزاب و جناحهای حامی افراد را بیشتر توجه کنیم...
🔴 سرلیستی که نقاط ضعف دارد، نمیتواند مورد اعتماد باشد...
🔴 فرد و جناحی که از طرف بیبیسی حمایت میشود، مورد اعتماد نیست...
🔴 به کف و هورای سلبریتیها نگاه نکنیم...
┄┅═══✼📩✼═══┅┄
🔹 #صدای_انقلاب
🔹 #آتش_به_اختیار
🔹 #تحلیلگر57
📚آثار اعمال انسان
💢سوال: آیا اینطور نیست که خداوند هرکه را بخواهد هدایت کرده و هرکه را بخواهد گمراه میکند؟ طبق آیه 26 سوره مبارکه ی بقره : اعوذ به الله من الشیطان الرجیم إِنَّ اللَّهَ لاَ يَسْتَحْيِي أَن يَضْرِبَ مَثَلاً مَّا بَعُوضَةً فَمَا فَوْقَهَا فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُواْ فَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ وَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُواْ فَيَقُولُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَـذَا مَثَلاً يُضِلُّ بِهِ كَثِيراً وَيَهْدِي بِهِ كَثِيراً وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلاَّ الْفَاسِقِينَ .
🔹در پاسخ به اين سوال شما بايد عرض كنم كه هدايت و ضلالت به دست خود انسانها است يعني اين انسان است كه با اعمالش خود را به جاده هدايت و سعادت ميرساند و همين انسان ميتواند با اعمال زشت و ناپسند خود را مبغوض درگاه الهي ساخته و در مسير ضلالت و گمراهي قدم بردارد، همان گونه كه حضرت آيت الله مكارم شيرازي در ذيل همين آيه در تفسير نمونه مينويسد:
🔖ظاهر تعبير آيه فوق، ممكن است اين توهم را بوجود آورد كه هدايت و گمراهى جنبه اجبارى دارد و تنها منوط به خواست خدا است، در حالى كه آخرين جمله اين آيه حقيقت را آشكار كرده و سرچشمه هدايت و ضلالت را اعمال خود انسان مىشمارد.
🔹توضيح اينكه: هميشه اعمال و كردار انسان، نتائج و ثمرات و بازتاب خاصى دارد، از جمله اينكه اگر عمل نيک باشد، نتيجه آن، روشنبينى و توفيق و هدايت بيشتر به سوى خدا و انجام اعمال بهتر است.
🔖شاهد اين سخن آيه 29 سوره انفال است كه مىفرمايد: يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقاناً:" ... اگر پرهيزگارى پيشه كنيد خداوند حس تشخيص حق از باطل را در شما زنده مىكند و به شما روشنبينى عطا مىفرمايد".
🔹و اگر دنبال زشتيها برود، تاريكى و تيرگى قلبش افزون مىگردد، و به سوى گناه بيشترى سوق داده مىشود و گاه تا سر حد انكار خداوند مىرسند، شاهد اين گفته، آيه 10 سوره روم مىباشد كه مىفرمايد:
🔖ثمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذِينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُنَ:" عاقبت افرادى كه اعمال بد انجام مىدهند، به اينجا منتهى شد كه آيات خدا را تكذيب كردند و مورد استهزاء قرار دادند"! و در آيه ديگر مىخوانيم: فَلَمَّا زاغُوا أَزاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ:" هنگامى كه از حق برگشتند خداوند دلهاى آنها را برگردانيد" (سوره صف آيه 5).
🔖در آيه مورد بحث نيز شاهد اين گفته آمده است، آنجا كه مىفرمايد: وَ ما يُضِلُّ بِهِ إِلَّا الْفاسِقِينَ:" خداوند گمراه نمىكند جز افراد فاسق و بد كردار را".
📌بنابراين انتخاب راه خوب يا بد از اول در اختيار خود ما است، اين حقيقت را وجدان هر انسانى قبول دارد، سپس بايد در انتظار نتيجههاى قهرى آن باشيم.
🔹كوتاه سخن اينكه: هدايت و ضلالت در قرآن به معنى اجبار بر انتخاب راه درست يا غلط نيست، بلكه به شهادت آيات متعددى از خود قرآن،" هدايت" به معنى فراهم آوردن وسائل سعادت، و" اضلال" به معنى از بين بردن زمينههاى مساعد است، بدون اينكه جنبه اجبارى به خود بگيرد.
🔖و اين فراهم ساختن اسباب (كه نام آن را توفيق مىگذاريم) يا بر هم زدن اسباب (كه نام آن را سلب توفيق مىگذاريم) نتيجه اعمال خود انسانها است كه اين امور را در پى دارد، پس اگر خدا به كسانى توفيق هدايت مىدهد و يا از كسانى توفيق را سلب مىكند، نتيجه مستقيم اعمال خود آنها است.
🔹اين حقيقت را در ضمن يک مثال ساده مىتوان مشخص ساخت، هنگامى كه انسان از كنار يک پرتگاه يا يک رودخانه خطرناک مىگذرد، هر چه خود را به آن نزديكتر سازد، جاى پاى او لغزندهتر و احتمال سقوطش بيشتر و احتمال نجات كمتر مىشود و هر قدر خود را از آن دور مىسازد، جاى پاى او محكمتر و مطمئنتر مىگردد و احتمال سقوطش كمتر مىشود، اين يكى هدايت و آن ديگرى ضلالت نام دارد.
🔹#اندیشه_برتر
🔹#اخلاقی
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرانسه در حال قانونی کردن ازدواج با محارم!
🔺 یادی کنیم از این پیش بینی امام خامنهای در سال ۹۵ که گفتن غربیها در آینده به ازدواج با محارم میرسند؛ درست در زمانی که یک عده غربزده میگفتن آزادی جنسی در غرب، باعث پایین اومدن آمار تجاوز و بی بند و باری هست.
💬 فرانسه با قانون آزاد سازی رابطه جنسی با محارم به قانون جنگل برگشته همان کاریکه حیوانات میکنند، اینم از تمدن غرب و غربیهای چشم و دل سیر!
❌ یورونیوز در گزارشی که به تازگی منتشر کرده گفته: تخمین زده می شود که از هر ۱۰ فرانسوی یک نفر در دوران کودکی از سوی اعضای خانواده یا نزدیکان و آشنایان خود مورد اذیت و آزار جنسی قرار گرفته است.
🔺همچنین گفتنی است بر اساس گزارش سایت یورو استات (مرکز آمار اتحادیه اروپا) میزان تولدهای خارج از ازدواج (زنا زاده) در کشور فرانسه به بیش از ۶۰ درصد میرسد!
┄┅═══✼📩✼═══┅┄
🔹 #صدای_انقلاب
🔹 #آتش_به_اختیار
🔹 #تحلیلگر57
📌📌کشور ایران که در چهار دهه انقلاب ثابت کرده همواره دنبال وحدت بین همه اقوام و مذاهب از جمله اهل سنت بوده، علمای اهل سنت همراه انقلاب هم معتقد به این مطلب هستند در مواردی که اختلاف عقیده باعث درگیری و اخلال امنیت شود نمی توان امنیت را فدای وحدت کرد.
در نزاع اهالی منطقهای با روستای شیعه نشین ذکر دو نکته ضروریست:⛔️
✅ 1.برخورد جدی نهادهای مسئول با مسببان
✅ 2.بررسی علت اختلاف و درصورتی که اختلاف بخاطر اعتقادات شیعیان بوده برخورد نهادهای مسئول باید شدیدتر و محکم باشد تا دوباره شاهد اینگونه موارد نباشیم
🔹 #صدای_انقلاب
🔹 #آتش_به_اختیار
🔹 #تحلیلگر57
❓آیا ما در قیامت بصورت جسم محشور می شویم یا بصورت روح؟
🔰 بعد از اثبات اصل معاد و وجود آخرت، یکی از بحثهای مهم، راجع به آن این است که انسان چگونه و با چه بدنی در آنجا زندگی خواهد کرد؟
📌 آیا تنها روح در آنجا به سر میبرد و جسم و بدن را همراه ندارد، یا جسم تنها است و روحی ندارد؟ یا هر دو را دارد؟
🔰 در پاسخ به این سوال در بین متکلمین و حکما سه نظر وجود دارد:
1️⃣1. برخی معتقداند: معاد، فقط «جسمانی» است؛ آنان میگویند: در قیامت جز بدن و لذایذ و آلام بدنی و حسی، چيز ديگری وجود ندارد.
2️⃣2. برخی دیگر معتقداند: معاد فقط «روحانی» است؛ آنان میگویند: در قیامت جز روح و لذایذ و آلام روحی و عقلی چيزی نيست.
3️⃣3. برخی نیز بر این عقیدهاند که معاد هم جسمانی است و هم روحانی: آنان میگویند: در قیامت هم جسم محشور میشود و هم روح، هم لذایذ بدنی و حسی هست و هم آلام و لذایذ روحی و عقلی.
👈 توضیح این عقیده این است که در سرای آخرت بدنهای مردگان صورتهای پیشین خود را بازیافته و نفس و روح آدمی که با مرگ از بدن قطع علاقه کرده بود، به بدنها تعلق میگیرد و با این کار، بدنهای مرده دوباره زنده میشوند.
✍️ اکثر متکلمین و عموم فقیهان و محدثین شيعه و بسیاری از اهل سنت، نظریه سوم را برگزیده و معتقداند:
✅ معاد هم جسمانی است و هم روحانی، زیرا آنان نفس را مجرد از ماده میدانند، که به بدن تعلق گرفته است و همین روح در عالم برزخ از بدن جدا شده و در قیامت مجدداً به آن، پیوند میخورد.
🔸 بسیاری از علمای شیعه معتقداند: با مطالعه دقیق آیات قرآن کریم به روشنی به دست میآید که معاد هم جسمانی است و هم روحانی، یعنی علاوه بر اینکه ارواح در قیامت محشور خواهند شد، بدنها نیز بار دیگر صورت و شکل پیشین خود را باز یافته و اروح به آنها قرار میگیرند، و نیز پاداش و کیفرها منحصر در لذایذ و آلام حسی و بدنی نبوده، یک رشته لذایذ غیر حسی و غیر بدنی نیز تحقق دارد.
🔹 #اندیشه_تشییع
🔹 #اعتقادی
❓منشاء عصمت انبیاء از کجاست آیا آنها بصورت جبری خطاء و گناه نمی کنند؟
🔰 گفته شد «عصمت» ملکه و قوهای است مانند سایر قوای انسان مثل شجاعت، سخاوت، عفت و... که در انبیاء و اولیای الهی وجود دارد و با استفاده از آن، هرگز گناهی انجام نداده و مرتکب اشتباهی هم نمیشوند.
📌 یعنی همانطور که آدم شجاع ترسی ندارد، یا آدم سخاوتمند میبخشد، انسان معصوم هم گناه و اشتباهی ندارد.
❓اما سوالی که برای انسان ایجاد میشود این است که منشأ و علت این ملکه و نیرو چیست؟
🔰 متکلمین شیعه معتقداند که منشأ عصمت، چند امر است:
1️⃣1. علم کامل به شریعت:
👈 انسانهای با تقوا که در راه بندگی و اطاعت فرمان الهی تلاش میکنند، هرگز از روی عمد و علم، گناهی را انجام نمیدهند؛ مثلاً با علم به اینکه این لیوان شراب است، هرگز آنرا نمیخورند؛ در نتیجه بیشتر لغزشهای آنان به خاطر جهل به موضوع است.
💢 انبیای الهی با توجه به طهارت نفسی که دارند، هرگز از روی عمد و شناخت موضوع، گناهی را مرتکب نمیشوند؛ از طرفی خداوند متعال علم كاملی هم به آنان میدهد که لازمه مقام پیامبری آنان است و با توجه به آن علم، هرگز در تشخیص موضوع هم دچار اشتباه نمیشوند؛ یعنی همیشه میدانند این فعل آنان گناه است یا خیر و در صورتیکه آن فعل معصیت باشد، هرگز آن را انجام نمیدهند. بنابراین «عصمت» نشأت گرفته از علم تام انبیا به شریعت و موضوعات خارجی است.
2️⃣2. علم کامل به عواقب گناه:
👈 غالب انسانها در صورتیکه از عاقبت بد عملی آگاه باشند، از انجام آن فعل خودداری کرده و هرگز آن را انجام نمیدهند؛ به طور مثال اگر آدم عاقل بداند در این لیوان سمی وجود دارد که او را خواهد کشت، هرگز آن را نمیخورد و از آن دوری میکند.
حال اگر انسان عاقلی عواقب تمام اعمال را بداند، هرگز هیچ عملی را که برای او ضرر داشته باشد را انجام نمیدهد. در مورد انبیای الهی هم همین مطلب صادق است، خداوند متعال به آنان علم به عواقب تمام اعمال را داده است و آنان به وضوح میدانند که این عمل، چه آثار سوئی در دنیا و آخرت به همراه دارد، به همین خاطر از آن اجتناب کرده و آن را ترک میکنند. در نتیجه میتوان گفت: عصمت انبیا، از علم به عواقب اعمال نشأت میگیرد؛ یعنی پیامبر، چون میداند این کار چه آثار مخربی دارد مانند همان لیوان سم، هرگز آن عمل را انجام نمیدهد.
3️⃣3. عشق و محبت به خداوند متعال:
👈 آدمی موجودی است که دارای احساسات بوده و اگر شخصی را دوست داشته باشد، قطعاً در راه رضایت آن شخص، تلاش خواهد کرد، مثلاً اگر کسی به پدر خود عشق بورزد و او را از همه بیشتر دوست داشته باشد، هرگز عملی که پدر را ناراحت میکند انجام نمیدهد.
با توجه به این خصلت میتوان گفت: انبیای الهی چون به خداوند متعال بیشترین معرفت را دارند و او را خوب میشناسند، نسبت به خداوند سبحان، بیشترین عشق و علاقه را داشته و غرق در شوق الهی هستند و با توجه به این شوق و اشتیاق، هرگز عملی که موجبات خشم و ناراحتی خداوند حکیم را فراهم کند از آنان صادر نمیشود.
🔹 #اندیشه_تشییع
🔹 #راهنما_شناسی
👈کتب زندگی ائمه، علما و شهیدان را مطالعه کنید
🔖از بهترین و تأثیرگذارتین کتاب ها برای نوجوان، مطالعه زندگی علما، شهدا و امامان می باشد، سعی کنید در روز وقتی را برای مطالعه این کتاب ها اختصاص دهید.
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان