️حقیقت واصل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌺والفجر ولیال عشر 🌺 سلام علیکم ضمن عرض تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب
درباره فصول و عناوین مهم #گام_دوم خواندن این متن را پیشنهاد میکنیم:
https://eitaa.com/hagigatevasel/44337
✅درج مطلب در کانال نویسندگان حوزوی👇
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔅 از نگاه استاد خسروپناه
✴️دین شناسی انقلاب اسلامی
دین شناسی جریان اصیل انقلاب اسلامی توسط شخصیت هایی چون شهید مطهری تبیین و در بین مردم رواج می یافت.این دسته از علما به دنبال زدودن خرافه از اسلام و مبارزه توأمان با استبداد و استعمار بودند.و درعین حال نگاه ایدئولوگ گرایانه به آموزه های دینی داشتند.
راه حل مشکلات جهان اسلام را بازگشت به هویت اسلامی می دانستند ودر مواجهه با تمدن غرب، هم قاطعانه با نظام ارزشی و ایدئولوژی غربی برخورد می کنند و هم استفاده آگاهانه نه کورکورانه از تکنولوژی و علم آنها را مجاز می شمردند.
جناب حجت الاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه در کتاب "جریان شناسی فکری ایران معاصر" مجموعه های مقابل این نوع دین شناسی را بصورت زیر دسته بندی کرده است:
۱-دین شناسی علم گرایانه که تلاش می کرد با رویکرد علمی میان محتوای دین شناسی و علوم طبیعی هماهنگی ایجاد کند.مهم ترین شخصیت های این گروه آیت الله طالقانی و مهندس بازرگان بودند که بخش عمده از اعضای مجموعه گرایش لیبرالیستی و ملی گرایانه داشتند.
۲-دین شناسی ایدئولوگ گرایانه التقاطی به نمایندگی دکتر شریعتی که با رویکرد جامعه شناختی و تاریخی به گزاره ها دین و اتفاقات اجتماعی می پرداختند.این جریان تلاش می کرد تا به معرفی مکتب اسلامی در مقابل ایدئولوژی های رایج بپردازد.البته گرایش سوسیالیستی موجب اشتباهات فکری آن ها شد.
۳-دین شناسی ایدئولوگ ستیز با اشخاصی چون عبدالکریم سروش و مجتهد شبستری که رویکرد فلسفی و معرفت شناسانه به مفاهیم دینی دارند.این گروه برای دین نقش ایدئولوژیک جهت اداره زندگی دنیایی نمی دانند.نئولیبرالیستهایی که آشکارا داعیه نسبی گرایی و سکولاریسم و پلورالیسم را دارد.
۴-دین شناسی تجددستیزانه به نمایندگی احمدفردید،رضاداوری وسیدحسین نصر که راه حل معضلات ایران را تنها با تکیه زدن به رهیافت های سنتی ممکن می دانند و باور دارند هرگونه الگوگیری از راه ورسمزندگی فرنگیاننهتنهامشکلی را حل نمی کند بلکه بر مشکلات می افزاید.
✍️ امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
سلبریتی، سوز واکسن یا ساز آنارشیسم؟
هر متنی در زمینه ای فهم می شود و همچون جزیی که در یک کل قابل فهم است و قطعه ای که در سیستمی معنادار می شود بایستی سراغ فرامتن هر متن برویم تا شان نزول آن تک بیت در منظومه حاکمش #رمزگشایی شود.
اینکه واکسن بخریم یا بسازیم مساله ای طبیعی و البته ضروری است که باید اتفاق بیفتد. اما وقتی یک مساله از ریل عادی خود خارج می شود و در بستر هیجانات عمومی ضریب جعلی و تورمی پیدا می کند، قابل تامل و بررسی می شود و از آن دست مسائلی است که باید فضای حاکم بر مساله را واکاوی نمود تا اصل مساله و چرایی مساله بودنش شفاف و روشن شود.
داستان وقتی پیچ می خورد و تبدیل به یک داده سرگردان در فضای مجازی می شود که با پدیده های غیرمرتبط ترکیب می شود. ترکیب ساخت یا خرید واکسن با پدیده انسان های موسوم به سلبریتی و اهالی شهرت!
اساسا خرید واکسن و تشخیص تزریق و استعمال آن امری پزشکی و تخصصی است که کمیته های تخصصی هر جامعه ای ماموریت دارند که پیگیر این موضوع باشند و ورود افراد غیرمتخصص صرفا با تکیه بر شهرت و بدون پشتوانه دانشی و #سوءاستفاده_از_تریبون_های_رسمی و شخصی، باعث تشدید مساله و نه بخشی از راه حل خواهد بود.
از آنجایی که مساله جان و بهداشت عمومی اجتماع در میان است، دقت و ظرافت بیشتری هم می طلبد تا خدای ناکرده با یک خطای شناختی و تعجیل یا تاخیر بدموقع و هیجان محور، مساله از حالت عادی اش خارج و تبدیل به یک #پاندمی_بحرانی نشود.
زمینه چنین گزافه گویی ها از جانب برخی بظاهر دلسوز و به واقع فریب خورده و بازیگر در زمین دشمن، فرهنگ #توهم_دانایی در برخی اهالی رسانه و عدم فهم و سواد رسانه ای از جانب همان ها و مارپیچ سکوت حاکم در رسانه های رسمی کشور جهت اعتراض و نقد چنین کنشگری های غیرمسئولانه ای است که جز #آنارشیسم_در_اعصاب_اجتماعی، چیزی نمی افزاید.
بنظر می رسد، در یک تحلیل پدیدارشناختی، سلبریتی بعنوان یک پدیده فرهنگی، نقش خود را گم کرده و بطور آنارشیستی در همه جا ورود غالبا نابجایی داشته است و بجای همراه سازی و آگاه سازی افکار عمومی، باعث تردید و تشویش و چندمرجعیتی شدن و اعتمادسوزی مردم و مخاطبینشان می شوند. این مساله ناشی از فقدان گفتمان مشخصی در فهم و کاربرد و نقش پذیری واردات فرهنگی همچون سلبربتی در عرصه های رسانه ای است.
با این اوصاف و با فاکتورگیری از هیجانات برساخته و احتمالا مهندسی شده، مسئولان امر بایستی در تدبیر ماقبل و مابعد تزریق و مدیریت شرایط اجتماعی و جلب اعتماد عمومی برای رو آوردن به واکسیناسیون جهت پیشگیری و افزایش سیستم ایمنی با حداقل عوارض پیش بینی شده، ابعاد ماجرا را در نظر گرفته و مقدمات لازم را بدون توجه به شانتاژ کانالیزه و شارلاتانیزیم فیک و مهندسی شده، به سمت بهترین سرانجام هدایت کنند.
✍علیرضامحمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب:
کسی که وعده داده بود جشن ژانویه ۲۰۱۹ را در تهران برگزار خواهد کرد، به زبالهدان تاریخ پیوست
🔹ایشان افزودند: رئیسش هم با لگد از کاخ سفید اخراج شد اما جمهوری اسلامی سربلند ایستاده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید حاج قاسم سلیمانی : مدیریت انقلابی یک مدیریت کارساز است
☝️برای تحقق مدیریت انقلابی باید به نوع مدیریت در دوران دفاع مقدس بازگردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از مهمترین شئون عاقبت بخیری از زبان شهید حاج قاسم سلیمانی که ۳ بار همراه با لفظ جلاله الله تکرار کردند ..
#ولایت
#حاج_قاسم_سلیمانی
#سرباز_ولایت
@hagigatevasel
🌼 مولانا یا صاحب الزمان (عج)❤️
شاهبیت غزل خلقت عالَم برگرد
علّت خَلق من و عالَم و آدم برگرد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#صبحتون_مهـــــدوی 🌙
✅انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است
🔷از خداوند تعالی مسئلت می کنم که ظهور ولی عصر(سلام الله علیه) را نزدیک فرماید و چشم های ما را به جمال مقدسش روشن.
🔷 ما همه انتظار فرج داریم، و باید در این انتظار خدمت بکنیم.
🔷انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است، و ما باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا بکند، و مقدمات ظهور ان شاءالله تهیه بشود.
#امام_خمینی (ره)
📚صحیفه نور، جلد ٧،صفحه ٢۵
#مهدیاران
#زمینه_سازان
#انقلاب_فاطمی
#انقلاب_اسلامی
#امام_زمان_عج