فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬
💥 ما، سابقهی خوبی در «امامداری» نداریم!
سرگذشت یازده ولیِّ معصوم، این را میگوید!
و خداوند، آخرین ذخیرهاش را،
به بشریت باز نخواهد گرداند؛ مگر آنکه در
آزمونهای ویژهی قبل از ظهور، نمرهی قبولی بگیرند ❗️
چه آزمونهایی؟!
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | #از_تبیین_تا_قیام
🏴 رهبر انقلاب: جهتگیری در عزاداری امام حسین به این نحو باید باشد: گسترش #تبیین، بیان، آگاهسازی، محکم کردن ایمان مردم، روح تدین را در مردم گسترشِ دادن، روح شجاعت و غیرت دینی را در مردم زیاد کردن، حالت بیتفاوتی و سکر و بیحالی را از مردم گرفتن؛ اینهاست معنای قیام حسینی و بزرگداشت عزاداری امامحسین (علیهالسّلام) در زمان ما.
🔰انتخابهای زینبکبری (سلاماللهعلیها)
🔸رهبرانقلاباسلامی: ارزش و عظمت زینب کبریٰ بهخاطر موضع و حرکت عظیم انسانى و اسلامى او بر اساس تکلیف الهى است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، او را اینجور عظمت بخشید. هر کس چنین کارى را بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین (علیه السّلام) هم نباشد، عظمت پیدا میکند؛ بخش عمدهى این عظمت از اینجا است. اوّلاً موقعیّت را شناخت؛ هم موقعیّت قبل از رفتن امام حسین (علیه السّلام) به کربلا، هم موقعیّت لحظات بحرانى روز عاشورا، هم موقعیّت حوادث کُشندهى بعد از شهادت امام حسین را، و طبق هر موقعیّتى یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
🗓 ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
31.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴کلیپ تصویری: دار و ندارم حسین
قامتت را چو قضا بهر شهادت آراست
با قضا گفت مشيت كه قيامت برخاست
دشمنت كشت ولي نور تو خاموش نگشت
آري آن جلوه كه فاني نشود نور خداست
زنده را زنده نخوانند كه مرگ از پي اوست
بلكه زنده ست شهيدي كه حياتش ز قفاست
🔸با نوای: حاج علی ملائکه
🌷26 مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی مبارکباد.
🔴امام خميني (ره) :
♦️اگر روزي اسراء برگشتند و من نبودم، سلام مرا به آنها برسانيد و بگوييد #خميني در فکرتان بود
️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بیعت آزادگان با رهبرمعظم انقلاب |مرداد ۶۹
➕ سینهزنی در حضور رهبرمعظم انقلاب:حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست
هرکه به حسین دل میسپارد،
پیداست که دلی برای سپردن دارد
هرکه برای حسین اشک میریزد،
پیداست که چشمی برای گریستن و اشکی برای ریختن دارد
هرکه در مصیبت حسین دلش میشکند و اشکش جاری میشود،
پیداست که اهل محبت است؛
و هرکه اهل محبت است، مجذوب حسین میشود، دیر یا زود، خودآگاه و ناخودآگاه؛
و هرکه مجذوب حسین شود،
از جنس حسین میشود، متصف به صفات حسین میشود؛
متخلّق به اخلاق حسین میشود؛
و در دنیا هرکه از جنس حسین باشد،
هرکه مجذوب حسین بشود،
هرکه با حسین پیوند بخورد،
هرکه حسینی شود، در جهان آخرت نیز حسین سراغش را میگیرد؛
پیدایش میکند و رفاقت و شفاعت و همدمی اش را بااو ادامه میدهد.
ومگر ممکن است که کسی حسینی باشد و بهشتی نباشد؟
✍سیدمهدی شجاعی
◼️ حماسهای که امام زین العابدین علیه السلام در مجلس یزید آفرید!
▪️در روز جمعهاى در شام نماز جمعه است. ناچار خود یزید باید شرکت کند. اول آن خطیبى که به اصطلاح دستورى بود، رفت و هرچه قبلا به او گفته بودند گفت؛ تجلیل فراوان از یزید و معاویه کرد، هر صفت خوبى در دنیا بود براى اینها ذکر کرد و بعد شروع کرد به سبّ کردن و دشنام دادن على(ع) و امام حسین(ع) به عنوان اینکه اینها -العیاذباللَّه- از دین خدا خارج شدند، چنین کردند، چنان کردند.
▪️زین العابدین(ع) از پاى منبر نهیب زد: «ایهَا الْخَطیبُ! اشْتَرَیتَ مَرْضاةَ الَمخْلوقِ بِسَخَطِ الْخالِق» تو براى رضاى یک مخلوق، سخط پروردگار را براى خودت خریدى.
بعد خطاب کرد به یزید که آیا اجازه مىدهى من بروم بالاى این چوبها دو کلمه حرف بزنم؟ یزید اجازه نداد.
▪️آنهایى که اطراف بودند، از باب اینکه على بن حسین(ع)، حجازى است، اهل حجاز است و سخن مردم حجاز شیرین و لطیف است، براى اینکه به اصطلاح سخنرانىاش را ببینند، گفتند: اجازه بدهید، مانعى ندارد. ولى یزید امتناع کرد. پسرش آمد و به او گفت: پدرجان! اجازه بدهید، ما مىخواهیم ببینیم این جوان حجازى چگونه سخنرانى مىکند. گفت: من از اینها مىترسم. اینقدر فشار آوردند تا مجبور شد؛ یعنى دید دیگر بیش از این، اظهار عجز و ترس است؛ اجازه داد.
▪️ببینید این زین العابدین(ع) که در آن وقت از یک طرف بیمار بود (منتها بعدها دیگر بیمارى نداشت، با ائمّه دیگر فرق نمىکرد) و از طرف دیگر اسیر، و به قول معروفِ اهل منبر چهل منزل با آن غُل و زنجیر تا شام آمده بود، وقتى بالاى منبر رفت چه کرد! چه ولولهاى ایجاد کرد! یزید دست و پایش را گم کرد. گفت الآن مردم مىریزند و مرا مىکشند.
▪️دست به حیلهاى زد. ظهر بود، یکدفعه به مؤذّن گفت: اذان! وقت نماز دیر مىشود. صداى مؤذّن بلند شد. زین العابدین(ع) خاموش شد. مؤذّن گفت: «اللَّهُ اکبَرُ، اللَّهُ اکبَرُ»، امام حکایت کرد: «اللَّهُ اکبَرُ، اللَّهُ اکبَرُ». مؤذّن گفت: «اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللَّهُ، اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللَّهُ»، باز امام حکایت کرد، تا رسید به شهادت به رسالت پیغمبر اکرم(ص). تا به اینجا رسید، زین العابدین(ع) فریاد زد: مؤذّن! سکوت کن. رو کرد به یزید و فرمود: یزید! این که اینجا اسمش برده مىشود و گواهى به رسالت او مىدهید کیست؟ ایهاالناس! ما را که به اسارت آوردهاید کیستیم؟ پدر مرا که شهید کردید که بود؟ و این کیست که شما به رسالت او شهادت مىدهید؟ تا آن وقت اصلا مردم درست آگاه نبودند که چه کردهاند.
▪️آنوقت شما مىشنوید که یزید بعدها اهل بیت پیغمبر(ص) را از آن خرابه بیرون آورد و بعد دستور داد که آنها را با احترام ببرند. نعمان بن بشیر را که آدم نرمتر و ملایمترى بود، ملازم قرار داد و گفت: حداکثر مهربانى را با اینها از شام تا مدینه بکن.
▪️این براى چه بود؟ آیا یزید نجیب شده بود؟ روحیه یزید فرق کرد؟ ابداً. دنیا و محیط یزید عوض شد. شما مىشنوید که یزید، بعد دیگر پسر زیاد را لعنت مىکرد و مىگفت: تمام، گناه او بود. اصلا منکر شد و گفت من چنین دستورى ندادم، ابن زیاد از پیش خود چنین کارى کرد. چرا؟ چون زین العابدین(ع) و زینب(س) اوضاع و احوال را برگرداندند.
📚 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج1، ص294-293 (با تلخیص)