eitaa logo
♡عشق من حجاب ♡
2.1هزار دنبال‌کننده
37.9هزار عکس
24.5هزار ویدیو
500 فایل
🌹بانویی از تبار زهرا🌹 چادرم یادگار مادرم زهراست♥️ کپی؟! `یه استغفرالله واسمون میگین..` کپی از اسم و پروف؟! راضی نیستم! تبلیغاتمونه:) @tabligat59 جانم؟! https://daigo.ir/secret/54018085 لحظه رویش! ¹⁴⁰⁰٫³٫¹⁵ 2k...✈️‌...3k
مشاهده در ایتا
دانلود
|🔥| اگردختــ🧕ــــرهامیدونستن همشون‌ناموس‌امام‌زمان‌هستن‌شاید دیگه‌آتیــــــ🔥ــــش‌به‌وجود‌مهدی‌فاطمه‌نمیزدن! شایدعکســــــــــاشون‌روازتوی ‌دســ👐ــــت‌وپــــــــای‌نامحرم‌جمع میکردن ...
••🍋🌱•• پـــروردگارا... لبریزکن‌فضاۍاستجابت‌را ازدعای‌خیر، برای‌حال‌این‌روزهاۍزمین🌎 مابه‌دیدن‌معجزه‌های‌تو💫✨ درلحظه‌های‌ناامیدی‌محتاجیم ..❤️‍🌿:) .
کسایی که میجنگن، زخمـ💉ــــــی هم میشن .... دیروز با گلـــــــوله ،امروز با حرف ...💔! شهدا وقتی تیر می خوردن میگفتن فدا سر مهدی فاطمه :) این تصور منه ...🚶‍♂♂ تویی که داری برای امام زمانت کار میکنی شب و روز..! وقتی مردم با حرفاشون بهت زخم زدن ، تو دلت با خودت بگو .. "فدا سر مهدی فاطمه❤️ آقا خودش بلده زخمتو درمان کنه! 🌱🌱🌱 تصـور‌بعضـے‌چیزا‌خیلے‌قشنگہ! بعضۍ‌اوقـاٺ‌تصور‌یہ‌چیز‌خوب‌حالتو‌ دگرگون‌میڪنہ ... مثـل‌ڪربلا🥲👌🏼
فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيْرِ أَهْلِهَا. به حاجت نرسيدن، بسی آسان‌تر از درخواست آن از نااهل است‏. حکمتی از امام علی (علیه السلام)
••🍋🌱•• پـــروردگارا... لبریزکن‌فضاۍاستجابت‌را ازدعای‌خیر، برای‌حال‌این‌روزهاۍزمین مابه‌دیدن‌معجزه‌های‌تو درلحظه‌های‌ناامیدی‌محتاجیم ..😥 .
خدایـٰاشھیدمـٰان‌ڪن مـٰاراطاقـتِ‌مُـردن‌نیسـت...🍂!'
AUD-20220202-WA0031.mp3
5.47M
🇮🇷🌺🍃 🌺 🎼 نوآهنگ| این عمار ❣ جون میذارم برا کشورم 🇮🇷 من رگ و خونم ایرانیه ❣ اینکه می‌بینی کم بچه نیست 🇮🇷 نسل قاسم سلیمانیه
↯♥ #یاصاحب‌الزمان‌ادرڪنے |💎🌴| اززمستان‌پیاپـےبہ‌بھارم‌برسان برلبم‌عرض‌سلام‌است‌بہ‌مولابرسان اللّٰھم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج ↯♥ #امام_زمان #ماه_رجب
🌹وقتی در بیمارستان به دنیا آمد، تقویم را که نگاه کردیم، روز (ع) بود. اسمش را گذاشتیم محمد هادی. 🌹بعدها خودش هم عاشق امام هادی شد تا جایی که در راه دفاع از حرم آن بزرگوار در حوالی سامرا به شهادت رسید. "شهید محمد هادی ذوالفقاری" ✍کتاب پسرک فلافل فروش
🌹(علیه السلام): شکرگزاری از نعمت، از خود نعمت بهتر است چون نعمت متاع دنیای فانی است و لکن شکر، نعمت جاودانه آخرت است. 📚 تحف العقول، صفحه ۴۸۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃💚🕊🎼💫 اجرای صوتیِ دعای هر روز ماهِ رجب توسط گروه تواشیحِ تسنیمِ اصفهان. 🍃🍀☀️بسیار زیبا و شمرده میخونن و البته با درج متن دعا و ترجمه👌 التماس دعای فرج
🍁حرفی نداشتم بزنم، خواستم فقط خاطر نشان کنم که تو در خاطری هنوز...
✨تا نور ولا بــه سينه‌ی ما تابيد نفرت ز منافـــق به دل ما روييد... ✨ما جمله فدایی ولايـت هستيم تا کور شود هر آنکه نتواند ديد...
من مادرانی را می‌ شناسم که دنیا کنار عشق‌شان هیچ است مشق پرواز می‌ دهند از رویِ دست و بازوی سقای بی‌دست ... _زمان
سلام خوشحالم که راضی هستید🌹😍❤️ کپی حلالت رفیق♥️ بمونیدبرامون🌹😍
خواهش می کنم خوشحالم که راضی هستید🌹😍 بمونیدبرامون😍🌹
سلام 😂😂 امروز براتون پارت میزارم😍 ن منتظر باشید😍 بمونیدبرامون😍
سلام چشم
🥓 😋 🔸سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین با خلال دندون گیرش کردم. به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف چیدم و گذاشتم فر تا هم بپزه و هم برشته شه در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل سه بسته فلفل دلمه یک عدد متوسط پیازیک عددمتوسط گوجه فرنگی 3 عدد نمک وادویه میزان لازم پنیرپیتزا درصورت دلخواه 3 قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده 300 گرم آب دولیوان ابتداپیازروتفت میدیم بهش گوشت چرخ شده وادویه اضافه کرده گوشت که تفت خوردبهش گوجه ریزشده رواضافه میکنیم زمان میدیم تاگوجه پخته بشه بعد فلفل دلمه ونهایتا دولیوان آب رومیریزیم یکمقدارکه موادباهم پخته شده نودل رواضافه کرده نودلهاروزیروروکرده تاازهم بازبشن درب تابه رومیزاریم وده دقیقه بهش زمان میدیم دراخرپنیرپیتزاریخته پنیرهاکه آب شد نودل خوشمزه ماآمادس
قرابیه مارمالادی با آرد برنج😋 مواد لازم: 200 گرم کره سه عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک و نیم لیوان پودر شکر یک لیوان آرد برنج دو لیوان آرد کمی وانیل طرز تهیه: این رسپی قرابیه بیکینگ نداره داخل کاسه‌ای همه‌ی مواد به جز آرد را مخلوط کنید آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. به دلخواه خمیر را شکل داده وسط قرابیه‌ها برای ریختن مارمالاد یک گودی ایجاد کنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید و در فری که روی 160 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی قرابیه‌ها بپزید. بعد از فر خارج کرده و روی قرابیه‌ها مارمالاد دلخواه بریزید و 2_3 دقیقه دوباره داخل فر بگذارید تا مارمالاد کمی خشک شود. می‌توانید از شکلات بنماری شده هم به جای مارمالاد استفاده کنید. بعد از سرد شدن سرو نمایید نوش جان
🥨 😋 ▫️آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم ▫️دو و یک سوم پیمانه ▫️شیر ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم ▫️حدود سه چهارم پیمانه ▫️شکر ۱۵ گرم یک ق غ سرخالی ▫️نمک ۶ گرم یک ق چ ▫️مایه خمیر فوری ۵ گرم یک ق چ ▫️تخم مرغ کوچک یک عدد ▫️روغن مایع ۲۵ گرم یک و نیم ق غ ▫️مواد تاپینگ: پنیر پیتزا و مواد دلبخواه 🔸تمام مواد خشک آرد، نمک، شکر، خمیرمایه با تخم مرغ و شیر مخلوط کنیدو شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع رو اضافه کنید و خمیرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر یکدست داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(من ۹ چانه ۶۶ گرمی کردم) سپس چانه هارو به شیر و بعد به کنجد بزنید و پهن کنید و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بکشید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن و بعد با ته لیوانی که چرب شده وسط خمیرهارو فشار بدید و سس دلخواهتون رو بریزید و پنیر پیتزا و مواد تاپینگ رو بچینید و بذارید در فر از قبل داغ شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بپزند. یک کاسه ی کوچک آب هم در فرتون بذارید
مواد لازم: نخود100 گرم گوشت چرخکرده 150 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه سیب زمینی 1 عدد کوچک فلفل دلمه سبز 1/4 یک فلفل متوسط جعفری یک مشت نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،پودرتخم گشنیز،زردچوبه بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نان بولکی خیارشور،مایونز،ماست گوجه،کلم قرمز و سفید،ریحان یا جعفری تازه طرز تهیه: ابتدا نخود را از شب قبل به مدت 24 ساعت خیس میکنیم و مرتب آبش رو عوض میکنیم،و بعد از آن در آبکش ریخته تا کاملا آب اضافیش بره، بعد در غذاساز ریخته(بهتره از چرخ گوشت استفاده کنید) و میکس کنید سپس سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه و پوره سیر را هم اضافه کرده من برای اینکه موادم یکدست بشه و آب نندازه مواد را رنده کردم و بعد در غذاساز ریختم و همه مواد را باهم میکس میکنیم،بعد از آن مواد را در ظرف مناسبی ریخته و گوشت چرخکرده و ادویه ها را اضافه میکنیم،و با دستکش حسابی مواد را با هم ورز میدهیم تا مواد یکدست و چسبنده بشه،در مرحله آخر جعفری را هم که ساطوری خرد کردیم اضافه میکنیم،من فلافل های گوشت را در دست فرم دادم و در سینی چیدم و بعد در یخچال استراحت دادم که خب کارمون خیلی راحتر میشه اگر فلافل برشته تر میخواین مواد رو کمتر بردارید و پهن تر میکنید و بعد در روغن سرخ کنید. و با کاهو،گوجه،کلم و سس خیارشور که ترکیب خیارشور رنده شده،مایونز،ماست،نمک و فلفل و سرکه هست میل کنید
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید