eitaa logo
♡عشق من حجاب ♡
2.1هزار دنبال‌کننده
37.8هزار عکس
24.2هزار ویدیو
500 فایل
🌹بانویی از تبار زهرا🌹 چادرم یادگار مادرم زهراست♥️ کپی؟! `یه استغفرالله واسمون میگین..` کپی از اسم و پروف؟! راضی نیستم! تبلیغاتمونه:) @tabligat59 جانم؟! https://daigo.ir/secret/54018085 لحظه رویش! ¹⁴⁰⁰٫³٫¹⁵ 2k...✈️‌...3k
مشاهده در ایتا
دانلود
📝مواد لازم : ▫️فیله مرغ ۱۰ عدد ▫️پنیر گودا ۵ ورق ▫️نمک ،فلفل، ادویه زعفران کمی ▫️پودر سوخاری درشت ۱ بسته ▫️تخم مرغ ۳ عدد ✍️ ابتدا فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با قسمت پهن چاقو بزنید تا باز شود . دقت کنید نباید بافت فیله از هم جدا شود بعد پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید فیله را لوله کرده وبا خلال دندان آن را ثابت کنید .مخلوط نمک و زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید بعد تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید فیله را داخل تخم مرغ غلتانده و درون پودر سوخاری درشت بغلتانید و در نهایت فیله را درون روغن سرخ کنید این فیله را میتوانید با سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید
بورانی بادمجان طرز تهیه یکی از چاشنی های خوشمزه شمالی بورانی بادمجونه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره، برای تهیه بورانی بادمجان ابتدا باید بادمجون خام رو کبابی کنیم برای داشتن ۱ الی ۱و نیم پیمانه بادمجان کبابی تقریبا دو عدد بادمجون کافیه. بعد از اینکه بادمجون ها کبابی شدن بهتره داخل یه ماهیتابه بدون اینکه روغن اضافه کنیم فقط کمی با حرارت ملایم تفتش بدیم تا آب اضافیش بخار بشه، حالا باید بذاریم تا بادمجون کبابی کاملا سرد بشه. حالا 1پیمانه ماست چکیده(مقدار ماست ذائقه ایی) ، بادمجون کبابی سرد شده، ۲حبه سیر و نمک رو داخل یه کاسه میریزم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم کمی نمک و کمی قلفل سیاه ،،. برای تزئین از نعنا خشک استفاده کنید، یا پرک سیر و ..حالا بورانی بادمجون خوشمزه ما حاضره و فقط باید برای چند ساعت داخل یخچال بذارینش تا مزه هاشون به خورد هم بره…
🍅🍅🍅 مواد لازم پياز بزرگ يك عدد لوبيا چشم بلبلى يك پيمانه برنج ١/٢ پيمانه بلغور ١/٢ پيمانه سبزى شامل تره و جعفرى نيم كيلو پوره گوجه فرنگى نيم كيلو نمك فلفل پودر سير پودر پاپريكا و زرد چوبه از هر كدام يك قاشق غذا خورى پياز داغ و نعناع داغ براى تزيين طرز تهیه برنج و لوبيا رو از قبل خيس مى كنيم و لوبيا چشم بلبلى رو بطور جدا گانه ميپزيم در غير اينصورت اش مون سياه ميشه يك عدد پياز بزرگ رو تفت ميديم و تمام أدويه هارو بهش اضافه ميكنيم بعد به ترتيب برنج ، بلغور ولوبيا ، پوره گوجه و سبزى مونو به مواد اضافه كرده وبه ميزان لازم اب افزوده و ميزاريم تا بپزه و جا بيفته و در اخر با پياز داغ و نعنا روشو تزيين ميكنيم براى چاشنى اين اش ميتونين از اب غوره استفاده كنين! . .🌷 ☘🌷
🍬😋 ▫️ آرد سفید ۳ لیوان ▫️ زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم ▫️ شکر ۳ لیوان ▫️جوهر هل چند قطره ▫️ گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه ) ▫️روغن در حد خیس شدن آرد 🔸 ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف فلفل دلمه ای مرغ ۶ تیکه ۲ حبه سیر زنجبیل پیاز درشت زردچوبه نصف قاشق غذاخوری نمک زعفران شکر نصف استکان سرکه ۲ لیوان آب جوش هویج کوچیک ۶ عدد اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه. برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کرم 1 لیتر شیر 1 پیمانه آرد 1 پیمانه شکر 1 قاشق سوپ خوری کره 200 میلی لیتر خامه وانیل طرز تهیه: شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍒
سلام ممنونم خوشحالم که راضی هستید🌹😍♥️ بمونیدبرامون😍♥️
سلام خوشحالم که راضی هستید😍♥️🌹 چشم حتماً😍♥️ بمونیدبرامون😍♥️ امیدوارم به آرزوتون برسید😍♥️
پدرت شاه خراسان و خودت گنج مقامی پدرت حضرت خورشید و خودت ماه تمامی غنچه‌ای نیست که عطر نفست را نشناسد تو که ذکرصلواتی و درودی و سلامی 🌸🍃 ولادت با سعادت ابن الرضا، حضرت جواد الائمه علیه السلام مبارک باد🌸🍃 علیه السلام علیه السلام
‏🌷🇮🇷 جمهوری اسلامی حرم است... ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باب الحوائج آمده حاجت بگیرید عیدانه از دست ولی نعمت بگیرید شش گوشه می خواهید بسم الله امروز از کودک اربابتان رخصت بگیرید
+تنها امام سامره تنها چه میکنی؟ در کاروان سرای گداها چه میکنی؟ دارم برای رنگِ تنت گریه میکنم پایِ نفس نفس زدنت گریه میکنم💔🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️[از حاج‌قاسم:به بچه‌مذهبےها...؛:📞 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ.
: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید!🇮🇷
من مادرانی را می‌ شناسم که دنیا کنار عشق‌شان هیچ است مشق پرواز می‌ دهند از رویِ دست و بازوی سقای بی‌دست ... _زمان
یہ ڪنج از حرم بهم جا بدہ دلم تنگتہ خداشاهدہ..!🖤
منطقھ‌محࢪوم‌یعنۍ‌همیݩ‌چشمـآۍ من‌ڪہ‌ازدیدن‌ڪربلاٺ‌محرومہ امـآم‌حسینِ‌مَن!(:
نَشتاقُكَ حاج قاسِم..|🔗💛 +دلمون براٺ خیلے تنگ شده حاج قاسم . .