eitaa logo
🌷حدیث🌷
239 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
39 فایل
قال الامام صادق علیه السلام: کسی که احادیث ما را در دل شیعیان ما جای می دهد از هزار عابد برترست. 📚اصول کافی جلد۱صفحه۳۳ کانال عاشقان حضرت علی(ع) !! کپی کردن مطالب با ذکر صلوات ازاد است !!
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 اخیرأ در فضای مجازی عکس منتسب به جوانی ایرانی که شلاق خورده در حال انتشار است اما این است که این عکس مربوط به سال ۲۰۱۴ شهر رقه در کشور سوریه است که داعش مرد مسیحی را شکنجه میکند و سپس تصویر آن منتشر می کند.
🔴 عده ای از روی غرض ورزی و‌ برخی از روی کم اطلاعی ، مدعی هستند که بودجه ای که ایران برای دفاع از کشور مصرف میکند زیاد است ✔️ صرفأ جهت اطلاع 👇👇 👈 قیمت یک پهپاد جاسوسی گلوبال هاوک (Global Hawk) محصول شرکت نورثروپ-گرومن آمریکا ( RQ-4 ) که نیروی هوایی و دریایی آمریکا برای شناسایی و‌جاسوسی استفاده میکند ۲۲۲میلیون دلار است ، یعنی سه برابر کل بودجه سپاه قدس در طول یک سال.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بمناسبت سالگرد بنی صدر 🔺مستند کوتاه «روز عزل رئیس جمهور» 🔺ماجرای عزل ابوالحسن بنی‌صدر توسط امام خمینی (ره) و مجلس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠💠💠 @Tebtabrizian 🌸 ✍ یک قاشق غذاخوری عسل گرم را با ¼ قاشق چای خوری پودر دارچین میل نمایید ✍ این دستور علاوه بر درمان سرما خوردگی برای سرفه مزمن و سینوزیت نیز مفید است 🌸 مرکز اسلامی و سنتی🌸 @Tebtabrizian 💠💠💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅جوجه تابه ای😋 ✍ مواد لازم: سینه مرغ دو عدد کامل پیاز متوسط دو عدد فلفل سیاه نصف ق چ روغن مایع دو ق غ زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم سس مایونز یک ق م آب لیمو ترش چهار ق غ نمک سه ق چ 🍜 طرز تهیه: ابتدا مرغها رو نگینی خورد میکنیم بعد داخل ظرفی میریزیم یک عدد پیاز رو ریز خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم تو ظرفی جداگانه سس مایونز.نمک .آبلیمو .فلفل سیاه .زعفران و روغن زیتون رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد به مرغ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم داخل یخچال دو سه ساعت قرار میدیم تا مواد مرغ خوب طعم بگیره بعد مرغ رو بیرون میاریم و به سیخ می کشیم خواستین میتونید بینش فلفل دلمه ای بزارید داخل تابه نچسب رو کمی روغن بریزین و بزارین خوب داغ داغ بشه اگر روغن داغ نباشه مرغ قبل سرخ شدن آب میندازه و سفت میشه سیخ ها رو داخل تابه میزاریم تا سرخ بشه برای هر طرف سه چهار دقیقه کافیه بیشتر نزارین بمونه همین که طلایی شد برگردنید من وقتی برگردوندم روش دوباره با قلمو زعفران زدم طرف دیگه هم سرخ شد دیگه آماده است فقط تایم سرخ کردن خیلی کم باشه که سفت نشه کته قالبی...هر میزان برنج میخواین درست کنید داخل قابلمه میر یزید و میشورید بعد هم دو برابر اندازه ارتفاع برنج تو قابلمه بهش آب اضافه میکنید برای هم یک‌پیمانه برنج یک ق چ نمک و دو ق غ روغن بزنید روی شعله متوسط بزارید بجوشه بعد که آبش تموم شد می تونید زعفران بزنید و مخلوط کنید برای اینکه قالبی بشه روی برنج رو صاف کنید با پشت قاشق داخل برنج حفره درست کنید دور برنج یک سوم لیوان آب و روغن بریزید دقیقا دور برنج که به زیر برنج بره..بعد در و دم کنی بزارید کلا چهل و پنج دقیقه زمان میبره دم بکشه و قالبی بشه وقتی آماده شد کمی از دما افتاد برگردانید. ❤️ ❤️