eitaa logo
محسن تقوایی(حاج بابا)
20.3هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
54 فایل
🔹 محقق، مدرس و درمانگر طب اخلاطی 🔹دستیار وادمین کانال 👇 @el_roshanghias ⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba تبلیغات👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3937730577Cec4ba31262
مشاهده در ایتا
دانلود
باهوشا تو پنج ثانیه تمساح رو پیدا کنید🤓 💠 پاسخ فردا شب ساعت ۲۱ همینجا☺️ ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬
🎈شربت اشتها آور عالی خانگی 💫 💫 ⁦✍️⁩ منتظر نسخه های بعدی باشید...⁦❣️⁩ -----✧❁🦋 @hajbaba1 🦋❁✧----- 🛑 آموزش و تشخیص از طریق طب اخلاطی👨‍⚕و سوجوک🙌 زبان شناسی{کاملا رایگان💯}👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1753874444C7e8665a79b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 روایت استاد ازغدی از سبک زندگی غلط برخی ایرانی‌ها @hajbaba1
باهوشا بگین کدوم تصویر صاحب سگ هست😌 💠 پاسخ فردا شب ساعت ۲۱ همینجا☺️ ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬
30.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا عالم عشقه... ☘مداحی زیبا سید مجید بنی فاطمه ▪️۲۱ شهریور ۱۴۰۱، موکب ریحانه الحسین عمود ۷۸۰ ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬
💠فواید روغن مالی قبل از بادکش گذاری 🔷روغن مالی با حوصله و دقیق قبل از بادکش گذاری مزایای ذیل را به همراه دارد: ▪️  موجب باز شدن منافذ و خروج راحت تر بخارات بدن و تنفس سلول می گردد . ▪️ با روغن مالی حالت ارتجاعی پوست به حداکثر می رسد، در نتیجه فشار و ناراحتی و آسیب پوستی به عضو ،مانند کبودی و ... به حداقل می رسد . ▪️ خود روغن مالی با گرم کردن عضو حین و بعد از اتمام بادکش گذاری تاثیرات مضاعفی را در بر خواهد داشت . ▪️ روغن مالی موجب سرعت و اجرای راحت تر بادکش گذاری بالاخص در بادکش لغزان ( که روغن مالی در آن ضروری است ) می گردد. ▪️ بعضا مشاهده می شود که حجّام ها از همان ابتدا لیوان حجامت را با یک مکش قوی ( آن هم با دستگاهای ساکشن برقی که قدرت زیادی دارند ) بر پشت بیمار قرار می دهند . این کار مخصوصا اگر بدون روغن مالی انجام شود باعث کشش ناگهانی پوست و بافت های زیر آن شده و در نتیجه باعث درد شدید و کبود شدن سریع موضع و در مواردی حتی باعث تاول زدن پوست می شود . ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬
آشپزی سالم👨‍🍳👩‍🍳 ▪️در طب سنتی ایرانی معمولا غذایی که سریع آماده و خورده شود نداریم. از نظر طب سنتی باید به غذا، متناسب با مواد اولیه آن و میزان پختی که لازم دارند، زمان کافی داد تا به سطح مناسبی از آمادگی (نضج، پختگی) که بتواند مورد استفاده بدن و گوارش قرار بگیرد برسد. ▪️پس در هنگام آشپزی شعله باید ملایم باشد که در طب سنتی به آن، آتش نرم می گفته اند. اگر آتش طبیعی (چوب و ذغال) باشد که خیلی خوب است ولی اگر نبود می توان از حرارت کم گاز استفاده کرد. ▪️زودپز در طب سنتی مورد تایید نیست🤨 چون در طبیعت، چنین شرایط نامتعارف فشار و دما که در زودپز به غذا تحمیل می شود، وجود ندارد. هرماده غذایی به میزان خاصی از زمان برای پخته شدن نیاز دارند و باید به تدریج، این تغییرات که به آن پخته شدن می گوییم، در بافت و ماده غذا اتفاق بیفتد تا بتواند به صورت بهینه مورد تصرف قوا و جهاز هاضمه و استفاده بدن انسان قرار گیرد. ▪️اگر پخت، خیلی سریع و باشدت زیاد دما یا فشار و کلا در شرایط نامتعارف غیر طبیعی انجام شود، مواد و مولکول های غذا، تغییر ماهیت داده و قوای هاضمه (تجزیه و هضم کننده غذا) و جاذبه (جذب مواد لازم برای بدن از غذا) و دافعه (دفع مواد زائد حاصل از هضم غذا از بدن) بدن، نمی توانند به درستی عمل کنند... ▪️ لذا ضرر این نوع غذا برای بدن، بیش از نفع آن خواهد بود و در ادامه این رویه در طی زمان، منجر به ضعف و ناتوانی بدن و اعضا (به دلیل جذب نامناسب و ناکافی مواد مفید) و بیماری های مختلف ( به دلیل ضعف بدن و سیستم ایمنی و به دلیل تجمع مواد زائد و سمی بیش از حد در بدن) خواهد شد ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬
اوناییکه ادعا دارن تیزبین هستن دوتا حرف B رو پیدا کنید ببینیم😎😎 ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزدلم یاحسینِ من... کلیپ زیبای «سلام یا جداه» با نوای کربلایی سیدرضا و محمد تقدیم نگاهتان ◾ ▬▬✧❁@hajbaba1❁✧▬▬