فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 #ویژه | انتقادات صریح مدیر یک کارخانه از وزیر صمت: ده روز مانده به پایان دولت آمدی؟!/ منتظریم آقای رئیسی مشکلاتمان را حل کند
🔹خیلی دیر آمدی آقای وزیر! ده روز مانده به پایان دولت اینجا چه کار میکنی؟ به آقای روحانی بگو پاسخ ریشخند هایش به مردم را خواهد داد.
🔹ما منتظر آقای روحانی هم نیستیم؛ منتظریم آقای رئیسی بیاید مشکلاتمان را حل کند.
#انتخابات
@madare0120
4_6044178888634925111.mp3
7.43M
📌عیب همسرت را بپوشان ؛
🔹همسر ایده آل وجود ندارد...!!
#صوتی
‼️یادش بخیر؛ در عصر جدید هر کس رأی نمیداد، حق اظهار نظر هم نداشت...
💯پس، هر کسی رأی نده حق اظهار نظر نداره!
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار سلیمانی چطور ترور شد
کانال حاجی آنلاین یک
🔴 دلسوزی کنید ولی دم انتخابات مواظب تخریب آرا باشید!
🔻پاسخ به حواشی حضور آیت الله رئیسی در نشست مشترک سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»
🔹روزهای گذشته سیدابراهیم رئیسی در جلسه ای با حضور اعضای سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» حضور پیدا کرد که برخی فعالان مجازی آن جلسه را به عنوان «جلسه با اتاق بازرگانی» مطرح کرده و ایشان را به تأیید سیاست های اتاق بازرگانی متهم کردند.
🔸برخی با استناد به اینکه اتاق بازرگانی در سال های گذشته از رسالت خودش دور شده و محل تجمع واردکننده ها شده است پس حضور آیت الله رئیسی در این جلسه، به نوعی حمایت از سیاست غلطِ این اتاق بوده است.
🔹اولاً رئیسی طی سال های گذشته با صدها مجموعه کارگری، مردمی و اقتصادی دیدار داشته و این اولین دیدار وی نبوده! اولین جلسه وی بعد از احراز صلاحیت ها هم با مردم و کف بازار بوده!
🔸ثانیاً جلسه با حضور اعضای سه اتاق اقتصادی بوده؛ «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی». نه فقط اتاق بازرگانی و ...! ضمناً آیا جلسه با اعضای سه مجموعه کلان اقتصادی که ذیل دولت محسوب می شوند اشکالی دارد؟! ما باید شناخت صحیحی از این سه اتاق داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ اتاق اصناف ایران(شورای اصناف ایران) شورائی است متشکل از نمایندگان هیئت رئیسه مجامع امورصنفی شهرستانهای کشور است. اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشر زحمت کشی از جامعه بوده و هستند. در حال حاضر اصناف ایران در چهار گروه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در سطحی گسترده فعالیت میکنند.
2️⃣ دوم؛ اتاق تعاون برای تکمیل و گسترش فعالیت های «بخش تعاون» در کنار وزارت تعاون در سال 1372 تشکیل شد. اتاق تعاون متشکل از اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با نظارت وزارت تعاون می باشد. پرداختن به تعاون و فعالیت های تعاونی و اصلاح این سیستم بسیار بسیار ضروری است.
3️⃣ سوم؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی با نهادهای دولتی، فعالیت میکند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت میکنند. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب میشوند! اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد.
🔹حالا که جایگاه این سه نهاد غیردولتی که با نظارت دولت تشکیل شده اند و بسیار در اقتصاد کشور مؤثرند را در نظر بگیرید، سیاست صحیح با این سه پارلمان اقتصادی چیست؟ حذف یا اصلاح؟ بی تردید اتاق بازرگانی در سال های گذشته بدترین عملکرد را داشته و در وضعیت موجود اقتصاد کشور سهیم است. آیا باید آن را رها کرد تا همین سیاست غلط را ادامه دهد؟!
🔸اتاق بازرگانی از رسالت خود فاصله گرفته و مأمن مافیای واردکننده ها شده است و چنانچه دولت بخواهد اقتصاد را سر و سامان دهد ناگزیر است که وضعیت این اتاق ها را سروسمان بخشد. تغییر قوانین مربوط به این اتاق ها از طریق لوایح ارسالی به مجلس، تغییر سیاست دولت نسبت به مدیریت و مواجهه با این اتاق ها و تغییر نمایندگان دولت در این اتاق ها و ... .
🔹چگونه برخی دیدار آقای رئیسی با این سه اتاق را اولاً دیدار با یک اتاق معرفی کرده و بعد هم این دیدار را بگونه ای گزارش داده اند که ایشان بناست از سیاست های فعلی و عملکرد فعلی این اتاق حمایت و دفاع کند؟! این سوءظن و برداشت صحیح و اخلاقی نیست.
🔸اتفاقاً رئیسی معتقد است «بخشی» از اصلاحات اقتصادی باید از همین جاها انجام شود. اتفاقاً ما باید از جایی شروع کنیم که مشکلات از آنجا شروع می شود اتاق بازرگانی را نمی شود حذف کرد اما می توان اصلاح کرد! اتاق تعاون و اتاق اصناف را مگر می شود حذف کرد؟ اگر به عملکردشان نقد است که هست، باید اصلاح شود.
🔹از طرفی برخی فعالان، تصویر رئیسی در این جلسه را در کنار بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون که پرونده مفتوح اقتصادی دارد را بازنشر و او را همراه رئیسی معرفی کرده اند در صورتیکه وی رئیس اتاق تعاون است و پرونده وی نیز توسط سیستم خود رئیسی تشکیل شده است! جریان رسیدگی ادامه دارد. از طرفی آیا برخورد رئیسی را طی سال های گذشته با متخلفین در دولت و بخش خصوصی ندیده اید؟
🔸به نظر بنده، برداشتی که برخی دلسوزان از حضور آقای رئیسی در جلسه با این اتاق ها داشته اند و آن را تأیید وضعیت فعلی و سیاست این اتاق ها نشان داده اند صحیح نیست. عملکرد و برخورد آقای رئیسی با خصوصی خواران و کسانی که اموال عمومی را به تاراج برده اند روشن است. مرور عملکرد وی در پرونده هایی که سازمان خصوصی سازی طی این سالها بوجود آورده قوت قلب همه ماست.
✅ #داود_مدرسی
#تنها_راه_نجات_کشور 🇮🇷👇
#مشارکت_حداکثری_و_انتخاب_دولت_جوان_حزب_اللهی
*ایرانی عزیزی که از اوضاع ناراحتی و رای نمیدی...*
*این کلیپ۱:۳۰ دقیقه ای را گوش کن ، شاید نظرت عوض بشه...!!!*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما از تو راضی هستیم
تو هم از ما راضی هستی؟
این کلیپ را چندین بار ببینید و تفکر کنید...
#کلیپ
#انتخابات
•|شمـــــا هم در انتشـــار دانایے سهیمـ باشیـد|•
╭┅─────────┅╮
💡@hajionline1
╰┅─────────┅╯
♨️ فوری| گفتگو آقای رئیسی با رادیو اقتصاد(4)
❓سوال؟ برای حل وارادات بیرویه چه طرحی دارید؟
🔸 واردات بیرویه گاهی با مجوز صورت میگیرد و این برای مردم زجرآور است وباید جلوی آن گرفته شود.
اما وارداتی که از طریق قاچاق وارد کشور میشود این آسیبزاست. تعبیر مافیای واردات قاچاق، نیازمند شناسایی دستهای پنهان و برخورد عبرتآموز است.
🔹ما اگر مسئله قاچاق کالا را پیگیری کنیم به نحوی که قاچاقچی صرف نداشته باشد، این مسئله حل میشود. عمده واردات بی رویه است که با مجوز صادر میشود.
🔸ما بنا داریم در دولت ریشههای فساد و قاچاق کالا را بخشکانیم؛ اقدامات قوه قضاییه پرداختن به معلول است.