ــ🌺🍃┅═ঊঈ 🌺﷽🌺ঊঈ═┅╮
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖سبوس ؛ قبل یا بعد از پخت؟!
در سالهای اخیر خیلی از نانوایی ها به خمیر نان قبل از پخت سبوس اضافه می کنند
⚠️دقت کنید که بسیاری از این سبوس ها خوراک دام هستند و آلودگی دارند
❌سبوس اگر قبل از ور آمدن به خمیر اضافه نشود اسید فیتیک بالایی دارد که منجر به سوءهضم و سوءجذب املاح و موادمعدنی می شود.
⛔️پس سبوس هایی که روی نان می پاشند فقط ضرر دارد!
از نظر طب ایرانی باید مقداری از سبوس گندم را با آن آرد کرد و با آن آرد خمیر تهیه کرد.
⚠️کسانی که رژیم غذایی مناسبی ندارند یا از همه گروههای مواد غذایی روزانه مصرف نمی کنند، کسانی که کم خونی، مشکل سوء جذب، مصرف داروهایی مثل متفورمین ، داروهای ضد صرع یا داروهای روانپزشکی دارند، بهتر است در مصرف نان سبوس دار تا مطمئن نشدن از کیفیت پخت آن احتیاط کنند
📲لطفا انتشار دهید😊👌
🔔ڪانال رسمی حڪیم خیـــراندیــش
┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╮
📺@hakimkheirandish_ir
╰┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ــ🌺🍃┅═ঊঈ 🌺﷽🌺ঊঈ═┅╮
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
✍دنـــــدان قــــروچــــــه‼️
🎥 حڪــــیم حسین خیــــراندیش
📲لطفا انتشار دهید😊👌
🔔ڪانال رسمی حڪیم خیـــراندیــش
┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╮
🎬 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
╰┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╯
ــ🌺🍃┅═ঊঈ 🌺﷽🌺ঊঈ═┅╮
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
⬇️ چغندر ؛ چرا و چگونه بخوریم؟
چغندر ریشهی شیرین قرمز رنگ سرشار از فیبر است که مصرف پخته شده آن همراه آب حاصل از پختنش، به حرکت سریعتر مواد در روده و سمزدایی از بدن منجر میشود.
تحقیقات اخیر هم این اثر سمزدایی چغندر را ثابت کردهاند.
⚠️ولی زیاده روی در مصرف آن، دردسرساز است و میتواند روند تشکیل سنگ کلیه را تسریع کند، پس تعادل در مصرف بهترین انتخاب است.
فیبر زیاد از این ریشهی دوستداشتنی ملین خوبی فراهم کرده و بلد است موجب کاهش چربی خون و تنظیم فشار خون نیز بشود.
در التهاب مجاری ادراری نیز میل نمودن آب چغندر و چغندر پخته بسیار توصیه میشود.
در این روزهای سرد و پر ویروس این ریشهی زمستانی پر خاصیت را فراموش نکنید.
📲لطفا انتشار دهید😊👌
🔔ڪانال رسمی حڪیم خیـــراندیــش
┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╮
📺@hakimkheirandish_ir
╰┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ــ🌺🍃┅═ঊঈ 🌺﷽🌺ঊঈ═┅╮
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
✍شــــــــربـــــت انجــــیــــر ‼️
🎥 حڪــــیم حسین خیــــراندیش
📲لطفا انتشار دهید😊👌
🔔ڪانال رسمی حڪیم خیـــراندیــش
┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╮
🎬 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
╰┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╯
هدایت شده از گروه جهادی شهیدان خیراندیش
32.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیده ه ای از خدمات گروه جهادی شهیدان خیراندیش ، اربعین حسینی علیه السلام در کربلای معلی ، که از قاب رسانه ی ملی به تصویر کشیده شد.
💠کانال گروه جهادی شهیدان خیراندیش
👇👇👇
https://eitaa.com/jahadi_kheirandish
🌱ما را در نشر هر چه بیشتر کانال یاری
فرمایید🙏🌱
ــ🌺🍃┅═ঊঈ 🌺﷽🌺ঊঈ═┅╮
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
ـ🍃
ـ🍂
عرق کاسنی ، نفع چندانی برای کبد ندارد!
برگ و ریشه و دانه یا تخم کاسنی جهت درمان بیماریهای کبدی در طب ایرانی بسیار مطرح است و کمتر دارویی در طب ایرانی برای بیماریهای کبدی وجود دارد که در ترکیب آن از این گیاه سودمند استفاده نشده باشد.
برگگیاه در بازار گیاهان دارویی موجود نیست و در بعضی نقاط به عنوان سبزی خوردن استفاده می شود. توصیه میکنم اگر به برگ تازه آن دسترسی دارید با سرکه قبل از غذا میل نمایید که در تقویت کبد و معده بسیار سودمند است.
اگر می خواهید از تخم و ریشه استفاده کنید یک قاشق غذاخوری تخم همراه با دو تکه ریشه را با یک و نیم لیوان آب به مدت ده دقیقه بجوشانید سپس صاف کنید با دو قاشق غذاخوری سکنجبین شیرین کنید و روزی دو بار صبح ناشتا و قبل از شام میل نمایید.
با توجه به نقش مهم کبد در بیماریهای پوستی، ترکیب مذکور می تواند در بهبود رنگ چهره و رفع جوشهای صورت نیز موثر باشد.
در خصوص عرق کاسنی، توجه داشته باشید که نفع چندانی برای کبد ندارد و صرفا برای تسکین بیماریهای ناشی از صفرا و گرمی سودمند است.
📲لطفا انتشار دهید😊👌
🔔ڪانال رسمی حڪیم خیـــراندیــش
┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╮
📺@hakimkheirandish_ir
╰┅═ঊঈ🍂🌺🍃ঊঈ═┅╯