ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖فواید سکنجبین و ماءالشعیر طبی در حفظ سلامتی بدن
🍹سکنجبین مواد غلیظ و چسبیده در مجاری مختلف بدن را جدا میسازد و آنها را آماده دفع میکند و ماءالشعیر هم مواد مانده در مجاری از جمله موادی که توسط سکنجبین آماده دفع شدهاند از مجاری بهسمت منافذ خروجی حرکت میدهد.
🍹برای استفاده مناسب از این دو نوشیدنی مکمل 3 ــ 2 قاشق سکنجبین غلیظ را در یک لیوان آب گرم بریزید و ناشتا بنوشید و بعد از دو ساعت یک لیوان ماءالشعیر مصرف شود و در این فاصله چیزی خورده نشود و بعد از نوشیدن ماءالشعیر نیز تا دو ساعت چیزی مصرف نشود البته بهجای سکنجبین میتوان از شربت آبلیمو نیز استفاده شود
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
18.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
✍ فالوده هندوانه و رفع عطش تهوع بارداری⁉️
🔈 دڪـــــــتر مشهدی
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔ڪــانال رســــمی حـــڪـــیم خیـــراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
✅مهمترین ممنوعیات کبد
1⃣اولین نکته رعایت آب خوردن
🔶آب خوردن نباید به صورت یک نفس انجام شود. بلکه بایستی در سه نفس و با مزه مزه کردن و ترکیب با بزاق دهان مصرف شود. شبها حتما به صورت نشسته آب خورده شود. یکی از عادات غذایی غلط ، خوردن آب و مایعات بین غذا می باشد که سبب فشار به کبد و معده می گردد. و حتی بعد از غذاهای گوشتی و چرب آب خوردن را از نیم تا یک ساعت به تاخیر بیندازید
2⃣ ناهار خوردن
🔶از عواملی که سبب فشار به کبد و افزایش بلغم در بدن می گردد مصرف وعده غذایی ناهار می باشد و سبب خواب آلودگی و خستگی شخص میشود. عادت کنید صبحانه مفصل و وعده شام را ابتدای شب مصرف شود. و نهایتا ناهار از میوه و کمپوت میوه طبیعی استفاده کنید و یا بسیار بسیار ناهار خود را کمتر کنید
3⃣مصرف میوه های نارس
🔶سبب تنبلی کبد در هضم می گردد
4⃣سبزی شاهی و ترخون
🔶این دو سبزی مخصوصا شاهی هم سبب بیماری کبدی و هم سبب تحریک بیماریهای ژنتیکی می گردد.
#کبد
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔ڪــانال رســــمی حـــڪـــیم خیـــراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
25.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
✍ بررسی علائم سینوزیت به ساده ترین زبان⁉️
🔈 دڪـــــــتر اڪـــــبری
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔ڪــانال رســــمی حـــڪـــیم خیـــراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
زمانهایی برای نخوردن اسید فولیک!
✔️ اسید فولیک؛ یک شکل مصنوعی از ویتامین ب ۹ است که در بدن طی فرایندی به ماده فعال از گروه فولات تبدیل می شود.
✔️طبق مطالعات علمی یکی از مزایای فولات این است که در بارداری؛ از نقص لوله عصبی جنین و یا برخی اختلالات مادرزادی مانند نارسایی قلبی در کودکان می کاهد.
❌اما چه کسانی نباید اسید فولیک مصرف نمایند:
⛔️ افراد با کمبود ویتامین ب ۱۲
⛔️افرادی که به سبب جهش ژنتیکی در آنزیم مرتبط؛ قادر به تبدیل اسید فولیک به فرم فعال و قابل استفاده فولات در بدن نیستند.
⛔️حساسیت به اسید فولیک
برای تامین فولات قبل از بارداری و یا در ایام بارداری؛ می توان استفاده از مواد غذایی که بطور طبیعی منبعی از فولات بوده و قابلیت جذب در بدن را دارند را پیشنهاد کرد.
منابع طبیعی فولات متعدد بوده که برخی از آنها عبارتند از : موز؛ اسفناج آب پز؛ عدس؛ نخود؛ نخودسبز؛ تخم مرغ پخته؛ بادام و بادام زمینی
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
✍ ضرر های استفاده از زیره⁉️
🔈 حڪــــــــیم خیـــــــراندیش
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔ڪــانال رســــمی حـــڪـــیم خیـــراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂