هدایت شده از بافتار
🔹 ۱۰ عکس از حرم حضرت معصومه
با عکاسی امیر حسامینژاد
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
هدایت شده از بافتار
🔹«امیر حسامی نژاد» نام یک عکاس حرفهای قمی است که با اسم حرم گره خورده است؛ یعنی هرکجا اسمی از او برده شود، یاد عکس حرم میافتیم و هرجا عکسی از حرم ببینیم، پیش خود احتمال میدهیم که کار او باشد. او مشهورترین عکاسباشی حرم اهل بیت است. برخی از معروفترین عکسهای حرم حضرت معصومه، امام رضا و امام حسین (علیهم السلام) حاصل نگاه و ثبت اوست. حسامینژاد میگوید: «از اینکه مرا عکاس اهل بیت میشناسند، افتخار میکنم.»
🔹او داستانِ علاقهاش به عکاسی حرم را اینگونه تعریف میکند: «از کودکی علاقه خاصی به اهل بیت داشتم. به همین خاطر همیشه آرزو میکردم زیباترین لحظات علاقه مردم به اولیاءاللّه و حرمهای آن بزرگواران را به نمایش بگذارم. دوست داشتم از حرم امامانمان، بهترین عکسها را بگیرم. به همین خاطر است که خدا به من توفیق داده که بارها به عتبات عالیات سفر کنم... البته در اینباره باید بگویم که در کودکی خوابی دیدم که پس از تعبیر آن، تعبیرکننده خواب، پیشانیام را بوسید و سه بار گفت: خوشا به سعادتت که بارها و بارها به مکه و کربلا مشرف میشوی. در این سالها، خداوند این خواب را به بهترین شکل تعبیر کرد که شکرگزار این نعمت بزرگ هم هستم.»
🔹حسامینژاد در چند سال اخیر، مقام اول جشنواره عکس کریمه اهل بیت (س)، طلیعه ظهور، شوق نیاز، دو سالانه عکس قم، جشنواره مطبوعات قم و ... را کسب کرده است و تا به حال چند نمایشگاه عکس درباره حرم حضرت معصومه (س)، حرم امام علی(ع)، مسجد جمکران برپا کرده است.
🔹همین دو سال پیش بود که گروه «ماهد»، اولین کتاب نفیس این عکاس را با عنوان «خواهر خورشید» که نخستین مجموعه عکس از حرم حضرت معصومه است، منتشر کرد. این کتاب، شامل ۲۲۲ قطعه عکس از صحنها، شبستانها، گنبد، ضریح و برگزاری مراسمهای گوناگون حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) در حدود 18 سال اخیر از زمان رونمایی از گنبد جدید تاکنون است.
🔹به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر، ده عکس از حرم حضرت معصومه به عکاسی امیر حسامینژاد را به ضمیمه ابیاتی از شاعران گلچین کرده و تقدیم نگاهتان میکنیم.
هدایت شده از ریحانه
🔰 زنان را کتابخوان کنید
🔸حضرت آیتالله خامنهای: از جملهی کارهای بسیار اساسی، باسواد کردن زنان است. از جملهی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. یک شیوههای ابتکاری پیدا کنید، برای اینکه خانمهای داخل خانه را کتابخوان کنید. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. هزاران کتاب در بازار میآید و میرود، اما اینها مطلع نمیشوند. این کتابها معارف بشری است که ذهنها را برای بهتر فهمیدن، بهتر اندیشیدن، بهتر ابتکار کردن، و در موضع بهتر و صحیحتری قرار گرفتن، آماده میکند.
⬅️ از مجموعهی توصیههای حضرت آیتالله خامنهای به شورای فرهنگیاجتماعی زنان و خانواده طی دیدارهای سال ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ . دیدن این مجموعه از اینجا
📚 ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
📝 یادداشت | زنان در شکوفایی ادبیات جهاد و مقاومت چه نقشی ایفا کردهاند؟
🖌به قلم خانم سیده رقیه آذرنگ، نویسنده و پژوهشگر حوزه زنان و دفاع مقدس
🔻 در بخشهایی از این یادداشت میخوانیم:
🔺توصیف جزئی و دقیق و ریزبینانه، جز از نگاه زنانه برنمیآید، این ویژگیها به وضوح در کتابهایی نظیر دا و دختر شینا که نویسنده هردو زن است مشاهده میشود.
🔺در این بین نباید از یاد زنانی غافل شد که از روی اختیار، همسر یک جانباز شیمیایی یا قطع نخاع و... میشدند. کتاب «عشق هرگز نمیمیرد» بهقلم مونا اسکندری، زنی را به تصویر میکشد که نماد صبر و وفاداری است.
🔺در داستان «دختر شینا» میبینیم که بار دلتنگی و وظایف و مسئولیتهای خانه همگی بر دوش قدمخیر سوار شده اما او میان بیتابی و صبر، دومی را انتخاب میکند.
🔺«عصمت ذکرهایی میخواند. سرم را بالا گرفتم و با تعجب گفتم: چی میخونی؟ گفت: دعای شهادت گفتم: چرا شهادت؟ گفت: یعنی لیاقت دارم زیر این چادر شهید بشم؟»
متن کامل را از اینجا بخوانید.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
🎨 لوح | در تولید آثار کودک، هم کمیت و هم کیفیت را افزایش دهید
🌸حضرت آیتالله خامنهای امروز با حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب در جریان گفتوگو با ناشران به کمبودها در آثار مکتوب حوزه کودک پرداختند و بیان کردند: 👇👇
«در مسئله کودکان هر چقدر میتوانید هم از لحاظ کمیت هم از لحاظ کیفیت کار کنید، یعنی بتوانید کودکان و نوجوانان را جذب کنید. هنوز که هنوز است این داستانهای خارجی مربوط به کودک بر مجموعهی کارها غلبه دارد که این خیلی عیب بزرگی است.»
#کتاب
#کتاب_کودک
📚 ۱۴۰۲/۰۲/۲۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
18.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری | «بهشت من علیست!»❤️
🆔@halghe_rendan
#منظر_رندان
موضوع: #روز_دختر / #دختر
گونه: #عاشقانه
قالب: #غزل
وزن: #فعلاتنمفاعلنفعلن
شاعر: #سید_مهدی_طباطبایی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
- دخترم! عشق، مَسلکت باشد!
روز دختر مبارکت باشد!
هدیه، پیچک برایت آوردم
تا به جای عروسکت باشد
سعی کن تا به سقف رفتنِ آن
پیش چشمان زیرکت باشد
دوست دارم که بوی روییدن
تا ابد در اتاقکت باشد
گل من! تا همیشه قول بده
که حواست به پیچکت باشد
+ چشم بابا! تو بهترینی و من
تا همیشه وروجکت! باشد!؟
- دخترم! هیچ وقت غصه نخور
مثل من کیست دلقکت باشد؟
سعی کردم که غصهات تنها
طعم ترش لواشکت باشد!
یا به دستت عروسکی زیبا
یا نخ بادبادکت باشد
وقت خواب است دخترم! شب خوش!
پس حواست به پیچکت باشد!
.
.
این فرشته که روی دوش من است
میتوانست کودکت باشد
دخترم را بزرگ کردم تا
حامل اسم کوچکت باشد
ای که از من پدر درآوردی
روز دختر مبارکت باشد..😘
سیّد مهدی طباطبایی
🆔@halghe_rendan
#حکایت | موی دخترم را بافتم...!✨
📜 در عید نوروز با دختر کوچکم به دیدار امام رفتیم!
رهبرانقلاب: یک بار هم من خودم [دخترم را برای زیارت امام] بردم. چهار پنج ساله بود. خانواده ما رفته بودند مشهد و او ماند پیش من برای اینکه بیاید امام را روز عید ببیند.
صبح پا شدیم و سرش را شانه کردیم و مرتبش کردیم و موهایش را به زحمت بافتیم.
یک دستی هم که نمیشود؛ من بافتن موی سر را خیلی خوب بلدم اما با یک دست نمیشود؛ دودستی باید ببافند چون باید موها را سه قسمت کنند.
به کمک اطرافیان موی سرش را بافتیم و چادر سرش کردیم و خدمت امام آوردیم. 86/12/26
#روز_دختر
#دختر
#حضرت_معصومه
🆔@halghe_rendan
May 11
#متن | این عمههای اثرگذار ❤️
📜 توی فرهنگ کوچهبازاری، عمه یک چهره خبیث و بدجنسه که همه اخلاقای بد بچهها بهش رفته و همه لعن و نفرینا نثارشه، نصف جوک و لطیفهها هم که شوخی با عمهخانوماس.
اما توی سِیرِ زندگی اهلبیت عمه نقش محوری داره و انگاری جای پای عمهها توی همهی تحولاتِ بزرگ هست!
از صفیه عمهی پیامبر گرامی تا حکیمهخاتون عمهی امام زمان، عمهها هستند و نقش ایفا میکنند که خب این قصه با درخشش حضرت زینب به اوج خودش میرسه و به عمه جایگاهی ویژه میبخشه!
بین این عمههای شهیر، یک عمهای هم هست که ظاهرا جوانتر از بقیه بوده و حتی نقل شده که ایشون مجرد هم بوده!
عمه جانِ جوادالائمه!
مولودِ مبارکِ امروز!
عمهای که زیارتش با زیارت حضرت زهرا برابر دونسته شده و آقا جوادالائمه هم به زیارت این عمهی گرامی خیلی سفارش نموده.
عمهی جوانی که حرکت و هجرتش نقطهی عطف همهی حرکتهای بعد از خودش در مسیر حمایت از ولایته.
بذارید الکی فلسفیش نکنم و همینطور خودمونی ادامه بدم.
شما در هر نقطه از ایران که سر به دیوارِ امامزادهای بذارید و عرض حاجتی کنید، نفسی چاق کنید و عطر گلاب حرمی رو بریزید توی ریههاتون، زیر باد کولر گازی یا توی سایهی ایوون بقعهای خستگی در کنید، از صدای گنجشکهای صحنش لذتی ببرید، صفحه قرآنی بخونید، دو رکعت نمازی بجا بیارید، حاجتی بگیرید و حتی اگه تو مسیر مسافرت، خسته و کوفته، توی نمازخونهای پایی دراز کنید و آخیشِ از ته دلی بگید، باید بدونید که تجربهی هر کدوم از این حالِ خوبها رو مدیونِ همون عمهای هستید که چند قرن پیش راه افتاد سمت ایران و با جای قدمهاش رودی از نور و حیات و نَفَس رو جاری کرد سمت ایرانِ ما و بعد از اومدنِ اون عمه بود که میشد توی هر قریه و روستایی از ایران، بقعهای برای تازه کردن نفس و پاک کردن اشک پیدا کرد...
تولدتون مبارک عمهای که از حجاز برای ما ایرانیها یک چمدون نه، که هزار هزار چمدون عشق و هجرت و جهاد و شهادت سوغات آوردید و ما با سوغاتیهای شما بود که بیشتر از چهل ساله سربلندِ دو سراییم💚
راستی! کفالت امام خمینی جان، هم با عمهشون بوده😅 باید هشتک بزنیم: #این_عمههای_اثرگذار
✍️ به قلم: #ملیحه_سادات_مهدوی
#حضرت_معصومه
#روز_دختر
#عمه
🆔@halghe_rendan
هدایت شده از بافتار
🔹آقاسی؛ شاعر مردم
۹ نقلقول درباره دلایل اقبال مردم به آقاسی
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
هدایت شده از بافتار
🔹متوّلدِ محلّۀ «امامزادهسیّدنصرالدّین» تهران، زیستن و سرودن را به شیوۀ درویشان راستین برگزیده بود؛ که تنها گیسوان موهای خود را زاهدانه بلند نمیکردند، بلکه در فکر و اندیشۀ پشتیبانی از بندگان خدا نیز بودند. از همان سنِّ نوجوانی، اینگونه بود: بهخاطر مخالفت با نحوۀ آموزش و مدیریتِ خشک و فاقدِ ذوق هنری در هنرستانِ هنرهای زیبای تهران، یادگیری در آنجا را ترک کرد. بعدها نیز در صحنۀ انقلاب و دفاع مقدّس، صراحت شاعرانۀ خود را نشان داد. وی سرودههایش را در هر محفل یا برنامهای، گرفته از آنتن زندۀ تلویزیون تا گردهماییِ مردمان سرزمینش، با حرارت ویژۀ خود میخواند؛ چه لحن شعرش طنز باشد و چه آیینی. البته مضمونهای کوبندۀ اجتماعی و ستمستیزانهای که در بیتهایش موج میزدند، وی را از حملههای تند بینصیب نگذاشتند؛ همانگونه که خود، بیپروا و بهوسیلۀ کلامش، میجنگید. بههمینخاطر، اقشار عادی مردم و نه تشنگان قدرت و ثروت (بهویژه پس از جنگ تحمیلی)، به شنیدن و خواندنِ سرودههایش علاقه داشتند و حتّی بسیاریاز آنان را تا امروز زمزمه کرده و میکنند؛ چرا که بهزبانِ خودشان بود: ساده و بیریا. گرچهکه محمّدرضای آقاسی، تنها چهلوشش بهار را در زندگانی بهچشم دید، امّا صدای گرمش بهجایِ نایِ او، همچنان از میان صفحههای مجموعۀ اشعارش، شور بهپا میکند.
🔹در این فرسته به سراغ کتاب «شاعر مردم» رفتهایم که بخشی از راز این اقبال مردم هویدا شود. این کتاب توسط علی داوودی گردآوری شده و خاطرات و نظرات برخی از شاعران را درباره مردمی بودن این شاعر بیان کرده است.