چندهمسری سیاسی جریانهای غرب زده
✳️تأملی در جریان سازیهای مشکوک اخیر پیرامون چندهمسری
💥اختصاصی
🔻🔻🔻
🛑جامعه زیر بار #فشار_اقتصادی است. ازدواج، شغل، مسکن و آینده جوانان به خاطر مشکلات مالی، دردآور است.
◀️دولت و #مجلس با گفتمانی مشترک مدتی طولانی بر فضای سیاسی کشور حکومت کردند و هرآنچه خواستند و توانستند به ضریح #برجام_بیفرجام دخیل بستند ولی وضعیت معیشتی مردم بهتر نشد و توقعاتشان هم برآورده نشد!
❇️ اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در فاصله چند ماه مانده به #انتخابات، به حرکات نمایشی رو آوردهاند و در قالب پروژههای پیچیده جنگ روانی، تلاش دارند دوباره بر کرسی سیاست تکیه بزنند.
#زنان ابزار اصلی پروژه پیچیده اخیر هستند؛ چنانکه در یک نمونه از این بازی کثیف، تعدادی از بانوان را به #ورزشگاه کشاندند تا لگدکوب کردن #فتوای_مراجع_تقلید را فتح الفتوح خود جلوه دهند و احیانا چند رأی بیشتر کاسب شوند که البته این حربه هم تأثیری نداشت و جو عمومی را به نفعشان تغییر نداد.
⚪️در این شرایط چه چیزی می تواند به این #ورشکسته_های_سیاسی کمک کند؟ اینکه برچسبهایی به مخالفین انقلابی شان بزنند و محبوبیت اجتماعی شان را پایین بیاورند یا اینکه آنها را درگیر مسائل حاشیه ای یا حتی اختلافات درونی کنند و تنها در بزرگراه سیاست به سمت #کرسی_های_مجلس حرکت کنند.
❎آخرین مستمسک #برجامیان، بلند کردن پرچم مقابله با #چندهمسری است!
فارغ از اینکه حکم چندهمسری چیست چند لحظه ای درنگ کنیم که آیا موج آفرینی در این خصوص اولویتی دارد؟ در حال حاضر اکثریت قاطع قشر مذهبی نه تنها در زندگی شخصی تک همسر است بلکه اساسا به دنبال تکثر ازواج نیست و دغدغه ای در این زمینه ندارد.
پس چندهمسری و مبارزه برای گسترش آن هیچ گاه دغدغه و اولویت جریان مذهبی و انقلابی نبوده و نیست. پس اولویت سیاسی جریان انقلابی چیست؟
قطعا اولویت امروز حزباللهیها، مبارزه با جریان منحط غرب زده و سکولار است که از قضا در فضای اجتماعی #چندهمسری_سیاسی و بلکه #چندشوهری_سیاسی را برگزیده است.
نمونه؛ #شبه_گفتمان_اعتدال که در این زمینه ید طولایی دارد و برای رسیدن به قدرت چندهمسری را رد کرده و در عین حال تلاش دارد، از جریانات سیاسی مختلف، #حرمسرای_سیاسی تشکیل دهد.
🔆پدرخواندههای جریان اعتدال که در دهه شصت و هفتاد خود را انقلابی نمایش می دادند، در عین حال جریان #نهضت_آزادی و #جبهه_ملی و حتی مجاهدین خلقِ عفریت را به عقد خود درآورده بودند و در دهه هشتاد هم #جریان_برانداز_سبز را به زوجیت برگزیدند و در دهه نود هم با دیگر جریان غرب زده کشور یعنی #اصلاحات پیوند نامبارکی بستند که پس از پیوند نه مهریه را؛ که #رفع_حصر بود دادند نه نفقه شان که #سهم_سیاسی بود پرداخت کردند و نه حتی به کاخ موقت خود راهشان دادند. (البته شاید جریان اعتدال؛ اصلاحات را به عقد موقت درآورده که پس از بهره وری انتخاباتی امروز اینچنین رهایش کرده است.)
تزویج با آمریکای وحشی و اروپای فریبکار و حتی سعودیهای مفلوک هم حکایتی دیگر دارد که خود موضوع چند یادداشت مجزاست و میتوان آن را مصداق #چندشوهری لیبرالهای وطنی دانست!
✅آری مسئله امروز کشور و جریان انقلابی چندهمسری خانوادگی نیست بلکه مسئله چندهمسری سیاسی جریاناتی مثل اعتدال است که البته به علت عدم رسیدگی به زوجات پس از چند سال طلاق عاطفی دارند به حد طلاق سیاسی می رسند و در کل خانواده غرب زده ها در کشور در حال فروپاشی است.
بهتر است جریان انقلابی در تحلیل وقایع امروز، دقت لازم را به خرج دهد و از درگیر شدن در بازی های فرعی و حاشیه ای پرهیز کند که انشاءالله نصر و فتح، نزدیک است.
🔻روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی
#خدیجه
زنی که خدا به او سلام رساند.
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا زَوْجَهَ رَسُولِ اللَّهِ سَیِّدِ الْمُرْسَلینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا زَوْجَهَ خاتَمِ النَّبِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُمَّ فاطِمَهَ الزَّهْراءِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُمَّ الْأَئِمَّهِ الطَّاهِرینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُمَّ المُؤْمِنینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُمَّ الْمُؤْمِناتِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا خالِصَهَ الْمُخْلِصاتِ،
بارالها ؛ با ظهور فرزند خدیجه ی غراء سلام الله علیها، به غربت و مظلومیت خاندان وحی خاتمه عنایت فرما...!
🌹🌹
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 آخرین آمادگی برای ظهور
👈 تا این مسئله را درک نکنیم؛ لایق حکومت امام زمان(عج) نخواهیم شد....
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹توجه توجه
⁉️ منظور از مهدویت چیست و از چه زمانی آغاز شده است؟
✅ پاسخ : اعتقاد به مهدي موعود مسئه اي است که در تمام ادیان و مذاهب مختلف جهان اعم از وثنیت، کلیمیت، مسیحیت، مجوسیت، اسلام و غیره مطرح بوده و هست؛ بدین معنی که در آخر الزمان، مصلحی ظهور خواهد کرد و به جنایتها و خیانتها و تبعیضهاي بشرخاتمه خواهد داد.آري ، «اعتقاد به مهدي » نه تنها یک باور اسلامی است، که عنوانی می باشد براي خواسته ها و آرزوهاي همه انسانهاي دردمند و ستمدیده، با کیش و مذاهب گوناگون؛ و همچنین، بازده الهام فطري مردم است، و با همه اختلافاتی که در عقیده و مذهب دارند، دریافته اند که براي انسانیت در روي زمین، روز موعودي و انسان موعودي خواهد بود؛ که با ظهورش هدف نهایی ادیان الهی تحقق یافته و مسیر آن به دنبال رنجی بسیار، همواري و استواري لازم را می یابد. بنابراین، مسئله مهدویت با سابقه اي دیرینه، ریشه در مذهب دارد . اگر چه غیر از قرآن مجید، تمامی کتابهاي آسمانی دیگر دستخوش تحریف شده اند، لیکن با این وجود، جملاتی از دستبرد دیگران مصون مانده است، که در آنها از آمدن مهدي موعود و مصلح جهانی گفتگو شده است، و چون این مطلب به صورت پیشگویی و مربوط به آینده است، و مضامین آن در قرآن و روایات متواتر وارد شده است از این رهگذر مسلم می شود که این عبارتها از منطق وحی سرچشمه گرفته و از دستبرد انسانها در طول تاریخ در امان مانده است.از جمله روایات متواتري که به ظهور « مهدي موعود » وعده داده، حدیث معروف نبوي است که فرمود اگر از عمر دنیا یک روز بیش باقی نمانده باشد، خداوند آن روز را طولانی کند تا مردي از امت و خاندان من که نامش نام من است ظاهر شود، و زمین را از عدل و داد پر کند چنانکه از ظلم و ستم پر شده باشد.
📚۱
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حضرت آقا: طرفداران مذاکره با آمریکا کسانی هستند که الفبای سیاست یا الفبای غیرت را نمی دانند
#حسن_روحانی
#جواد_ظریف
#علی_لاریجانی
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🔴پیش بینی اهل بیت از ارتباط تنگاتنگ #ظهور و فضای مجازی!!!
👤استاد #رائفی_پور
پاسخ :
نُوّاب اَربَعه، به چهار نماینده یا نایب خاص امام مهدی(ع) در دوران غیبت صغری گفته میشود که رابط میان شیعیان و امام بودند.
که نام های آنان به ترتیب :
《عثمان بن سعید، محمد بن عثمان، حسین بن روح و علی بن محمد سمری》می باشد.
نواب اربعه از اصحاب باسابقه و مورد اعتماد امامان بودند که یکی پس از دیگری از طرف امام زمان(عج) و با معرفی نایب پیش از خود معرفی میشدند.
این چهار نفر به مدت هفتاد سال، نیابت امام را عهدهدار بودند و با داشتن وکلایی در دورترین شهرهای اسلامی، پیامها و خواستههای شیعیان را به امام(ع) و پاسخهای امام(ع) را به آنان میرساندند.
از دیگر وظایف نایبان خاص این بود که تردیدها را درباره حضرت مهدی(عج) از بین ببرند و محل زندگی امام و مشخصات او را پنهان دارند.
فعالیت نایبان خاص امام زمان از سال ۲۶۰ تا ۳۲۹ق (تقریباً ۷۰ سال) یعنی در دوران غیبت صغری بود.
در این سالها، چهار نفر از شیعیان که بعضی از آنان، از اصحاب امام دهم و امام یازدهم و از چهرههای شناختهشده بودند، وظیفه نیابت و نمایندگی امام زمان(ع) را بر عهده داشتند و رابط امام(ع) و شیعیان بودند. در این سالها وکلای دیگری هم در شهرها و سرزمینهای اسلامی حضور داشتند که نماینده این چهار نفر بودند.
1⃣عثمان بن سعید اولین نایب خاص امام زمان است.
در روایات آمده است امام عسکری فرزندش امام مهدی(ع) را به چهل نفر از اصحاب خود نشان داد و به آنان گفت در طول غیبت امام دوازدهم، از عثمان بن سعید اطاعت کنند.
همچنین امام زمان(عج) در دیدار با اهلقم، به نیابت عثمان بن سعید اشاره کرد و آنان را به او ارجاع داد.
عثمان بن سعید تا پایان عمر (در حدود ۶۶ سال) نیابت امام زمان را بر عهده داشت.
2⃣محمد بن عثمان بن سعید عَمری (درگذشت ۳۰۵قمری)، پسر نایب اول، دومین نایب خاص امام زمان(عج) است. وقتی نایب اول وفات کرد، امام زمان(ع) نامهای به پسر او محمد بن عثمان نوشت و ضمن تسلیت به او، وی را جانشین پدر کرد.
پیش از آن نیز، امام حسن عسکری(ع) محمد بن عثمان را وکیل امام زمان(ع) معرفی کرده بود.
محمد بن عثمان عمری در حدود چهل سال نیابت امام(عج) را بر عهده داشت.
3⃣حسین بن روح نوبختی (متوفای ۳۲۶قمری) سومین نایب امام مهدی(عج)، از معتمدان محمد بن عثمان و نزدیکان وی در بغداد بوده است.
محمد بن عثمان در واپسین روزهای حیات، او را به دستور امام زمان، جانشین خود معرفی کرد.
وی ابتدا در حکومت عباسی دارای موقعیت و احترام ویژه بود؛ اما بعدها دچار مشکل شد تا جایی که مدتی زندگی مخفیانه داشت و سپس به مدت پنج سال در زندان، حبس شد.
او تا حدود سال ۲۱۱ سال نائب امام زمان(عج) بود.
4⃣علی بن محمد سَمُری (متوفای ۳۲۹ق) چهارمین نائب امام زمان(ع) که به مدت سه سال عهدهدار مقام نیابت بود.
دوران نیابت سمری با سختگیری حکومت و شدت خفقان همراه بود و همین او را از فعالیتهای گسترده در سازمان وکالت باز میداشت.
توقیع امام زمان(ع) به علی بن محمد سمری درباره خبر وفات او و پایان یافتن دوره نیابت خاصه و آغاز غیبت کبری از مهمترین اتفاقات حیات آخرین نائب است.
📜همه اقدامات نائبان خاص، بنابر دستور امام زمان(ع) انجام میگرفت.
این فعالیتها را در چند دسته میتوان جای داد :
۱)مخفی نگهداشتن فعالیتها
۲)ارتباط با دستگاه خلافت
۳)مبارزه با غالیان
۴)از بینبردن تردیدها درباره حضرت مهدی(عج)
۵)سازماندهی وکلا
۶)مخفی نگاهداشتن امام مهدی
۷)پاسخگویی به پرسشهای فقهی و اعتقادی
📚منابع :
۱)الغیبه شیخ طوسی، ص۲۳۲- ۲۳۱
۲)کمال الدین شیخ صدوق، ج۲، صص۴۳۵-۴۷۶
۳)تاریخ الغیبة صدر، ج۱، ص۴۰۴
۴)حیات فکری و سیاسی ائمه(ع) جعفریان، ص۵۸۳