فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرباز آمریکایی، آرون بوشنل قبل از خودسوزی از چه اطلاعات محرمانهای در مورد ارتش آمریکا پرده برداشته بود؟
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاشیههای سفر رئیسجمهور به الجزایر
🆔@hamechi_media
👆سوئیس هم باشی بازم نمیری رأی بدی..!
نرخ مشارکت سوئیس رو مشاهده میفرمایید...
چند دهه، زیر ۵٠ درصد‼️
#انتخابات
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️حقیقت این است که برخی از براندازان کاملا نابینا هستند!
#سلاطین_تناقض
🆔@hamechi_media
🗳 مشارکت ۴۱ درصدی جای دفاع هم دارد؟
💢طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی بازار، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است و ثمرهی تصمیمات مجلس عمدتا در بلند مدت قابل مشاهده است.
8⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هفت گانهی مذکور بر تصمیم آنها موثر است.
9⃣ از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هفت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
0⃣1⃣ و در پایان باید گفت که میزان مشارکت، در حقیقت بیش از ۴۱ درصد از واجدین شرایط رأیدهی بوده است چرا که در تعداد واجدین رأی، آمار ایرانیان خارج از ایران نیز احتساب شده است در حالی که اساسا آنها نمیتوانند از خارج از کشور در انتخابات مجلس شرکت کنند.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدئوی هنرمندانه و تأثیرگذاری که توسط یک جوان لیبیایی تهیه شده است و از مردم می خواهد محصولات اسرائیل را بایکوت کنند..!
#تحریم_کالاهای_اسرائیلی
🆔@hamechi_media
💢زنان صلح نوبل در خدمت صهیونیسم
🔹بین این چند زنِ دارنده صلح نوبل اظهارنظر هایشان را در مورد فلسطین یا زنان کشته شده یا مورد تجاوز قرار گرفته فلسطینی بررسی کنیم به این نتیجه میرسیم:
❌نرگس محمدی (ایران) اظهار نظری نکرده.
❌ماریا آنجلینا رسا (فیلیپین) با محکوم کردن حماس تقاضای آتشبس کرده!
❌ نادیا مراد (عراق) اظهار نظری نکرده.
❌ملاله یوسفزی: با محکوم کردن حماس تقاضای آتشبس کرده!
❌ الن جوهانسون (لیبریا) نامهای نوشته خطاب به فلسطینیان و اسراییلیها و از هر دو طرف خواسته با هم صلح کنند!
❌لیما گبوی (لیبی) در تظاهراتی در محکومیت حماس شرکت کرده!
❌ وانگاری ماتای (کنیا) مرگ در سال ۲۰۱۱ و هرگز در مورد فلسطین اظهار نظری نکرده.
❌شیرین عبادی (ایران) هیچ اظهار نظری نکرده.
⭕️هیچکدام به طور خاص در مورد زنان فلسطینی اظهار نظر مستقلی نکردهاند
☑️پ. ن: شیاطین صهیونیسم جهانی می دانند به چه کسی جایزه خوش رقصی اش را اعطا کنند. به کسی که در خدمت مطامع آمریکا و صهیونیسم جهانی باشد. جایز صلح نوبل یک جایزه به شدت سیاسی و مزدور پرور است.
🆔@hamechi_media
💫 نماز بسیار مهم شب بیست و سوم ماه شعبان (امشب)
🌷پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
هر کس در شب بیست و سوم شعبان، ۳۰ رکعت نماز (۱۵نماز ۲رکعتی)، در هر رکعت بعد از حمد،
۱ بار سوره زلزله (آیات درون تصویر بالا) بخواند، خداوند متعال کینه و فریب را از دلش میکَند و از کسانی میگردد که خداوند دلش را برای پذیرش اسلام گشوده است و نیز خداوند متعال او را در حالی که صورتش مانند ماه شب چهاردهم میدرخشد، بر میانگیزد.
(اقبال الاعمال سید ابن طاووس)
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وقتی یک دهه هشتادی طرفداران پهلوی رو با خاک یکسان میکنه...
#انتخابات
#پهلوی_بدون_روتوش
🆔@hamechi_media
🔺یکی به این سلبریتی های بیسواد بگه اون عکسی که دارید منتشر میکنید فیکه و هوش مصنوعیه اما تصاویر کمک نیروهای امدادی و جهادی کاملا واقعیه و اگر شرف دارید این تصاویر واقعی رو هم منتشر کنید...
#سلبریتی_دوزاری
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯حماقت اگر تصویر بود...
⬅️ آخه نادان!
روز جمعه تو هیچ مسجدی نماز جماعت برگزار نمیشه!
همه میرن نماز جمعه شهر...
🆔@hamechi_media
🔴نمایندگانی که تاکنون به مجلس راه یافتهاند چه گرایشی سیاسیای دارند؟
#انتخابات
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه ایتالیایی:
📍پهپادهای ایرانی چه بسا به زودی در خلیج مکزیک هم برای آمریکا دردسر ساز شوند/این پهپادها تغییر دهنده بازی بوده و اوضاع دریای سرخ را زیر و رو کرده اند...
#تحلیل
🆔@hamechi_media
✅ لیست جبهه صبح ایران (استاد رائفی پور) بیشترین ورودی رو به مجلس داشته
🆔@hamechi_media
🔺بصیرت برخی افراد مدعی انقلابیگری را مشاهده میفرمایید...
❌در حالی که براندازان و شبکههای معاند مستقیم و غیر مستقیم به شکست پروژهی تحریم انتخابات اقرار میکنند و منتظر مشارکتی زیر ۲٠ درصد بودهاند، برخی افراد خیلی احساس واقع نگری میکنند و در قامت یک آسیب شناس افرادی که در حال روشنگریِ منطقی درمورد مشارکت ۴۱ درصدی و دلایل آن هستند را #ماله_کش خطاب میکند و به نوعی حرکت روشنگرانهی این قشر از نیروهای رسانهای انقلاب را مورد هجمه قرار میدهد.
⚠️قبل از #انتخابات هم همین فرد کاهش مشارکت و در نتیجه تزلزل در امنیت کشور و احتمال حملهی نظامی به کشورمان را یک «تحلیل آبکی» قلمداد کرده بود، در حالی که این تحلیل از عبارات افراد سرشناسی همچون رهبر معظم انقلاب نشأت گرفته: مردم عزیز ما باید بدانند که حضور آنها در عرصههای مختلف، تعیینکننده است. تعیینکنندهی چه؟ تعیینکنندهی امنیّت ملّی. اگر مردم در صحنه حضور داشته باشند، کشور در امنیّت باقی خواهد ماند. اینکه شما میبینید دشمنهای پُررو و وقیح و گردنکلفت در مقابل جمهوری اسلامی از هر عمل سختی اجتناب میکنند، بهخاطر حضور مردم است؛ میترسند، بهمعنای واقعی کلمه میترسند؛ اینها تحلیل نیست، اینکه عرض میکنم، واقعیّاتی است که مستندهای آنها جزو مسلّمات است. ۱۳۹۶/۰۲/۱۰
😏کاش برخی میآموختند ابتدا حرفهایشان را مزه مزه کنند و اگر دشمن شاد کن نبود آن را در کانال چند صد هزار نفری خود به اشتراک بگذارند.
مخاطب خاص: #ش_ف_ف
✍میلاد خورسندی
Ⓜ️اختصاصی همه چی مدیا
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اظهارات طوفانی داریوش سجادی، تحلیلگر سیاسی در آنتن زنده بیبیسی:
🔻این #انتخابات شکست بزرگ برای پروژه تحریم صندوقها بود که میخواستند مشارکت مردم را زیر ۲۰ درصد بیاورند!
#ایران_قوی
🆔@hamechi_media
❓آیا خواستگاری دختر از پسر، کارِ صحیحی است؟
❓اگر دختری به پسری علاقه پیدا کرد، از چه طریقی اقدام کند؟
بخش اول
◽️بعضی وقت ها پیش میآید که دختری، پسری را مناسب خود میبیند یا به او علاقه پیدا میکند و تمایل دارد با او ازدواج کند، آیا کارِ صحیحی است که از پسر خواستگاری کند؟
◽️در واقع خواستگاری دختر از پسر کاری خلاف عرف، عقل و فطرت انسانی است. همچنین چون پسر موظف به پرداخت مهریه و خرج و مخارج همسرش است به همین دلیل اینکار صحیح و عقلانی نیست. اگر دختری به پسری علاقه پیدا کرده و او را مناسب ازدواج میداند، راهکارش خواستگاری کردن از پسر نیست.
◽️در چنین حالتی راهکار صحیح آن اینست که دختر فرد مناسبی را واسطه قرار دهد که او را به پسر معرفی کند و ویژگی های مثبت و منفی او را به آن پسر بگوید و نظرش را در مورد ازدواج با او بپرسد.
◽️اگر پسر کلا قصد ازدواج کردن ندارد، آن واسطه علتش را بپرسد و با دلایل منطقی او را راضی به ازدواج کند.
◽️مثلا اگر به خاطر اینست که میگوید شغل و درآمد ندارم، آن واسطه و هر کسی که جوانان را میخواهد به ازدواج تشویق کند، بگوید داشتن شغل و درآمد برای ازدواج واجب نیست. میتوانید در عقد باشید بعد شغل و درآمد را خدا درست میکند.
◽️اگر علت مخالفتش با ازدواج، توقعات زیاد دخترخانوم ها است مثلا مهریه سنگین، توقع درآمد زیاد و... آن واسطه بگوید که همه چنین توقعات زیادی را ندارند، اگر این توقعات زیاد را آن دختر نداشت، حاضری با او ازدواج کنی، اگر گفت آره، بعد واسطه بگوید من از او سوال میکنم ولی نمیگویم برای تو، به صورت کلی از او میپرسم. مثلا پسر میگوید من حداکثر ۱۴ سکه یا به اندازه مهرالسنه حاضرم مهریه قبول کنم یا شغل و درآمد ندارم یا اگر دارم درآمدم فعلا فلان قدر است یا... که آن واسطه آنها را با با دختر مطرح میکند اگر دختر مخالفت کرد و برایش قابل قبول نبود که ازدواج منتفی میشود و اگر قابل قبول بود، به پسر میگوید و جلسه ای را هماهنگ میکنند که با هم صحبت کنند یا شماره دختر را به پسر میدهد که از طریق مادرش اقدام به خواستگاری کنند.
◽️اگر آن پسر قصد ازدواج کردن دارد ولی با ازدواج با آن دختر مخالف است و دلایل مخالفت پسر معقول است مثل هم کفو نبودن و اختلاف زیادی از لحاظ اعتقادی و ایمانی، یا حس کراهت داشتن به ظاهر دختر یا بعضی ویژگی های منفی دختر و... اینها را واسطه به دختر میگوید و ازدواج منتفی میشود. [ادامه دارد]
🆔@hamechi_media