✅بخش هفتم- ۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
12-کشورهای غربی از جمله هلند با این شرط کشور مصر مخالفت کردهاند و رسما اعلام داشتهاند «بیانیه مصر برخلاف ماده 6 کنوانسیون است و شرط مغایر با هدف و منظور کنوانسیون اجازه داده نشده است و کشور هلند براساس آنچه فوقا بیان شد با بیانیه جمهوری عربی مصر مخالفت مینماید».
13-کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گزارش مورخه 9/3/97 خود اعلام داشته است که الحاق به کنوانسیون در جلسه 8/3/97 کمیسون، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با اصلاحاتی با اکثریت آرا به تصویب رسید.
14- در گزارش کمیسیون سه مورد جدید درج شده است «الف: موارد مندرج در اعلامیه تفسیری دولت را به عنوان شرط محسوب کرده است؛ ب: دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید. ج: تبصره –دولت صرفا پس از خارج شدن جمهوری اسلامی ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) میتواند سند الحاق را نزد امین اسناد تودیع نماید.»
ادامه دارد . .....
♻کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی ♻
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۰:
وَ قالُوا لَنْ تَمَسَّنَا النّارُ إِلاّ أَیّاماً مَعْدُودَةً قُلْ أَتَّخَذْتُمْ عِنْدَ اللّهِ عَهْداً فَلَنْ یُخْلِفَ اللّهُ عَهْدَهُ أَمْ تَقُولُونَ عَلَى اللّهِ ما لا تَعْلَمُون.
⚡از جمله انحرافات عقیدتی یهود این بود که می گفتند اگر بر فرض گنهکار باشیم, کیفر ما از دیگران کمتر است و چند روزی بیشتر عذاب نخواهیم شد, زیرا ما از دیگران برتریم.
⚡خداوند در این آیه, با یک بیان منطقی بر این تفکر خط بطلان می کشد و می فرماید این گفتار شما از دو حال خارج نیست:
🔸یا باید عهد و پیمان خاصی از خدا در این زمینه گرفته باشید -که نگرفته اید-
🔸و یا دروغ و تهمت به خدا می بندید.
⚡اعتقاد به برتری نژاد یهود, و این که آنها تافته ای جدا بافته اند و گنهکارانشان فقط چند روزی کیفر و مجازات می بینند, سپس بهشت الهی برای ابد در اختیار آنان است, یکی از دلایل روشن خودخواهی , خودپرستی و امتیاز طلبی این جمعیت است و این صفات تا به امروز نیز در بین آنان وجود دارد.
🍂خدایا قلبهای مارا عاری از کبر و خودخواهی بفرما.🍂
@hamian_m_a
🔴بخش هشتم -۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
15- درمورد بند الف؛ باید باطلاع نمایندگان برساند که دولت در لایحه خود، از آن موارد به عنوان اعلامیه تفسیری یاد کرده است زیرا دولت و وزارت خارجه میدانند که کنوانسیون اجازه چنین شرطهایی را نمیدهد ولذا از آنها به عنوان اعلامیه تفسیری نام برده است (بدلایلی که در بندهای 12 و 13 بیان شد).
🔹بنابراین اقدام کمیسیون در تغییر آنها به عنوان شرط، بر خلاف لایحه دولت وبر خلاف کنوانسیون است که اجازه چنین شروطی را نمیدهد.
16- اما درخصوص عبارتِ دوم کمیسیون، مبنی بر اینکه«دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید»،
⛔اولا این عبارت غلط و مبهم است. زیرا مشخص نشده است که اعتراض به چه چیزی باید صورت گیرد، تا دولت موظف باشد به مجلس اطلاعرسانی نماید.
⛔ثانیا ذکر نشده است که درصورت ارائه گزارش دولت، مجلس باید درخصوص چه موضوعی تصمیم گیری نماید.
⛔ثالثا اگر منظور کمیسیون، اعتراض به شروط مندرج در ماده واحده برای الحاق به کنوانسیون باشد، نیاز نیست منتظر بشویم تا دولت آگاه شود و به مجلس گزارش بدهد، زیرا هم اکنون کشورهای غربی به شروط کشورهای اسلامی که همانند ما شرط گذاشتهاند، اعتراض کردهاند و لذا شروط مذکور نزد آنها قابل قبول نیست
⛔ از این رو اگر بناست مجلس تصمیمی بگیرد، همین اکنون باید تصمیم بگیرد، و نیازی به انتظار برای گزارش دولت نیست.
ادامه دارد. .....
🔗کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🔵بخش نهم -۲۶نکته که در باره #FATFبایدبدانید:
17- درخصوص عبارتِ سوم کمیسیون، مبنی بر اینکه«تبصره- دولت صرفا پس از خارج شدن جمهوری اسلامی ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) میتواند سند الحاق را نزد امین اسناد تودیع نماید»؛ این عبارت هم #غلط_ومبهم است.
⛔زیرا گروه ویژه اقدام مالی (FATF)، اصلا #لیست_سیاه_ندارد که ما را از آن خارج کند و یا به آن وارد نماید. بنابراین معلوم نیست که منظور از لیست سیاه چیست؟!! دولت در چه زمانی باید سند را تحویل بدهد یا تحویل ندهد؟!! این موضوع ممکن است باعث سواستفاده گردد.
⛔اگر به محض تصویب کنوانسیون؛ دولت با این ادعا که ایران در لیست سیاه نیست، سند الحاق را تودیع نماید، ثمره این عبارت کمیسیون که بدلیل تعجیل در متن پیشنهادی آمده، چه خواهد بود. درج یا عدم درج این عبارت، چه مشکلی از کشور را حل میکند؟!!
۱۸- در گروه ویژه اقدام مالی، کشورها به گروهها و دستهبندیهایی مختلفی تقسیم میشوند.
🔻یک نوع دستهبندی براساس میزان «پای بندی فنی (Technical Compliance)
🔺« و یک نوع دیگر از دستهبندی براساس میزان «پای بندی موثر (Effectiveness Compliance )»، که برای هر دستهبندی نیز تقیسمات مختلفی دارد.
🔹بنابراین اگر کمیسیون میخواهد شرطی برای دولت بگذارد باید مشخص نماید که در چه دستهبندی اگر ایران قرار گیرد، دولت از تودیع سند باید خودداری کند و یا در چه نوع دستهبندی اگر ایران قرار گیرد باید از تحویل سند الحاق خودداری نماید.
🔸همچنین کشورها از یک جنبه دیگر، در نوع دیگری از دستهبندی نیز قرار داده میشوند از جمله دستهبندی کشورهای پرخطرHigher-risk) (countries که اینها خود به دونوع تقسیم میشوند:
❌کشورهای پرخطر که تحت نظارت و شناسایی دقیق (monitoring EDD) باید قرار گیرند
❌و کشورهایی که باید تحت اقدامات مقابلهای (counter-measures) نیز قرار گیرند.
♻مجلس در صورتی که قصد دارد شرطی داخلی برای دولت قرار دهد باید با توجه به آنچه بیان شد، دقیقا مشخص نماید که در حالتی اگر ایرانگروه FATF قرار گیرد، دولت اقدام نماید و صرف بیان خروج از لیست سیاهی که وجود خارجی ندارد، شرط مبهم و غلطی بیش نخواهد بود.
ادامه دارد. ....
❇کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
💥بخش دهم -۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
۱۹- کمیسیون مشخص نکرده است که در صورتیکه ایران کنوانسیون را تصویب کرد و به آن ملحق شد، لیکن گروه ویژه FATF که تصمیماتش توسط کشورهای غربی گرفته میشود، مجددا برای ایران مشکلات قبلی را ایجاد کردند، آیا عضویت ایران در کنوانسیون کان لم یکن میشود یا خیر؟
۲۰- در جزء بند یک ماده 2 کنوانسیون، تعریف کلی از تروریسم ارائه شده که در آن، تفکیک میان اقدامات و مبارزات مشروع نهضتهای آزادیبخش و گروهای مقاومت با گروههای تروریستی، نشده است. لذا همه آنها را در بر خواهد گرفت و تروریستی بر خواهند شمرد.
۲۱- از جمله موارد اختلاف میان کشورهای غربی و اسلامی، انگیزه اقدامات گروهها است / کشورهای اسلامی انگیزه مشروع همانند مقابله و مبارزه بااشغالگری، مبارزه با استعمار و مبارزه با سلطه را خارج از تعریف تروریسم میدانند.
💫لیکن کشورهای غربی کاملا با این موارد مخالف بوده و برعکس مصداق اعمال تروریستی محسوب میکنند. ماده 6 کنوانسیون نیز براساس تفکر کشورهای غربی تنظیم شده و تصریح گردیده است که» اعمال مجرمانه در کنوانسیون، تحت هیچ شرایطی با ملاحظات سیاسی، فلسفی، عقیدتی، نژادی، قومی، مذهبی یا دیگر انگیزهها قابل توجیه نیست» و باید تروریستی محسوب شود.
⛔این تعریف، با سیاستهای اصولی ج.ا.ا در حمایت از مبارزات مشروع نهضتهای آزادیبخش و گروههای مقاومت؛ در تعارض است و چون عبارات «تروریست»، «سازمان تروریستی»، «اعمال تروریستی» و «مقاصد تروریستی» به صورت دقیق در کنوانسیون تعریف نشده بنابراین برداشتها و تفکرات غربیها، مبنای تفسیر قرار خواهد گرفت.
۲۲- با توجه به اتهامات آمریکا به حزبالله لبنان مبنی بر تروریستی بودن آن و...، آیا نباید نگران بود که از طریق این کنوانسیون، بدلیل عدم همکاری در راستای اهداف آمریکا علیه حزبالله و گروههای مقاومت درمنطقه ایران تحت قرارگیرند
ادامه دارد. .....
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a
✅بخش پایانی -۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
۲۳- ایران به کنوانسیون سازمان کنفرانس اسلامی در مقابله با تروریسم بینالمللی پیوسته و قانون ایرانی مقابله با تأمین مالی تروریسم، نیز در اسفند 1394در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است. بنابراین ضرورتی به عضویت ایران در کنوانسیون ICSFT وجود ندارد.
۲۴- اگر هدفِ «گروه ویژه اقدام مالی»، واقعا فقط مقابله با تامین مالی تروریسم است و توطئهای در کار نیست، نیازی به عضویت ایران در کنوانسیون مذکور نبوده و نیست، بلکه کافی است که اگر مواردی مربوط به جرائم، در کنوانسیون وجود دارد و احیانا در قوانین داخلی ایران از جمله در قانون داخلی مبارزه با تامین مالی نیامده است، آنها را احصا و در قانون داخلی درج، تصویب و به اجرا گذاریم.
🔹بنابراین نیازِ گروه اقدام مالی، باید برطرف شده باشد. اما اصرار کشورهای غربی بر اینکه حتما ایران باید عضو کنوانسیون مذکور بشود، حکایت از اهداف پشت پرده برای #سواستفاده از کنوانسیون علیه ایران دارد.
۲۵- با پیگیری و تصویب این لایحه، عملا فرمان سیاستگذاری و قانونگذاری کشور را در اختیار یک نهاد خارجی (FATF) قرار داده است. آن هم سیاستّهایی که منجر به شکنندهتر شدن ساختار حقوقی و اقتصادی کشور در مقابل تحریمهای ظالمانه آمریکا میشود.
۲۶- الحاق به «کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم (ICSFT)»، تبعاتِ خسارت بارِ متعددِ سیاسی، امنیتی، بینالمللی، مالی، تحریمی و نیز حقوقی برای کشور ایجاد مینماید.
⚠همچنین نقش مهمی در ایجاد زیرساختهای حقوقی در کشور، بر ضدِ محور مقاومت دارد. قطعا حضور و نفوذ مقتدرانه ج.ا.ا در منطقه و مبارزه با تروریسم واقعی که ساخته دست کشورهای غربی و آمریکا هستند، را دچار خدشه میکند و به تبع آن زمینه تحریمهای بیشتر علیه ایران را فراهم مینماید و در داخل نیز موجب انشقاق و خود تحریمی میگردد.
#لطفانشردهید
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a
مـا همـه مُـــطیــعِ تـــوییم
از تــو اِشارَتـــی کافیست👌
↙کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۱:
بَلى مَنْ کَسَبَ سَیِّئَةً وَ أَحاطَتْ بِهِ خَطیئَتُهُ فَأُولئِکَ أَصْحابُ النّارِ هُمْ فیها خالِدُون.
⚡این آیه یک قانون کلی و عمومی و منطقی را بیان می کند که:کسانی که با علم و اختیار, گناه کنند و آثار گناه سراسر وجودشان را بپوشاند, آنها اهل دوزخند و همیشه در آن خواهند بود.
⚡سیئه یعنی گناه و خطیئه یعنی اثری که از گناه بر قلب و جان انسان می نشیند.
⚡احاطه خطیئه یعنی آثار گناه چنان انسان را احاطه نماید که هیچ راه و روزنه ای برای هدایت باقی نگذارد و دیگر هیچ پند و موعظه و راهنمایی در او اثر نکند.
⚡از این آیه فهمیده می شود که کیفر و پاداش براساس آرزو نیست (آنچنان که یهودیان فکر می کردند) بلکه بر اساس عمل است.
🍂خدایا مارا از گناه دور بدار.🍂
@hamian_m_a
♦رهبر انقلاب در پیامی از اقدام پیگیرانه و حضور میدانی امامجمعهی #خرمشهر برای رفع مشکل #آب_شرب شهرهای خرمشهر و آبادان و روستاهای همجوار قدردانی کردند.
🔹️در هفتهی اخیر به دنبال شکسته شدن خط لولهی انتقال آب غدیر که #آب شرب شهرهای خرمشهر و آبادان و مناطق همجوار را تأمین میکرد، مردم این دو شهر با مشکل جدی آب شرب مواجه شدند. در پی این مسئله، حجتالاسلام والمسلمین موسویفرد امامجمعهی خرمشهر ضمن حضور در کنار کارگران تعمیر این خط لوله در هویزه، بهصورت نمادین و برای تسریع امور اقدام به جوشکاری این خط لوله کرد و از نزدیک پیگیر حل مشکل آب شرب مردم منطقه شد.
♻کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
👇👇👇👇👇