꧁༼﷽༽꧂
ܢ̣ܢܚܩܢ ܝܢ̣ߺ ߊܠܢܚ݅ܣܥߊ ࡐߊܠࡎܥࡅ࡙ܧࡅ࡙ࡍ߭
ߊَܠܠّܣُــܩَّ ࡃَܥܼـِّـܠܙ ܠِࡐَܠࡅِّ࡙ــܭَ ߊܠܦَــــܝَܥܼܢ🌤
#سالگرد_شهادت
#شهید_عباس_صابری
#نماز_اول_وقت
بااینکه سواد زیادی نداشتم، ولی نماز خواندن را از کودکی به بچه هایم یاد دادم. من و پدرش که به نماز میایستادیم، عباس پشت سرمان می ایستاد و دستانش را به حالت قنوت بالا می گ فت. بزرگتر که شد به مسجد می رفت و در نماز جماعت شرکت میکرد. این اواخر دیگر مسجدی توی محل نمانده بود که او نرفته باشد. وقتی برای نماز صبح بیدار میشدم اول خودم نماز می خواندم و بعد آنها را صدا میکردم. عباس اعتراض کرد و گفت: چرا همان موقع که خودتان بیدار میشود ما را هم بیدار نمیکنید؟ من فکر نوبت وضو گرفتن آن ها بودم، ولی او فکر نماز اول وقتش بود.
شادی روح شهیدان
#حسن #عباس #حسین #صابری و #پدر و #مادرشان #صلوات
#شهید_نشوی_میمیری!!! 💫👇👇👇
☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫
https://eitaa.com/hamid_roshanaei_313
🌹۵ خرداد سالگرد شهادت شهید عباس صابری است. کسی که در سال ۱۳۶۴ با دستکاری در شناسنامه خود عازم جبهه شد و در سال ۱۳۷۵ در حال تفحص پیکر شهدای عزیزمان در کانال معروف _والمری_ از محورهای عملیات والفجر ۱ در فکه و در روز هفتم محرم به فیض شهادت نائل شد. یادش گرامی ....
#شهید_نشوی_میمیری!!! 💫👇👇👇
☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫
https://eitaa.com/hamid_roshanaei_313
کشاورز بی سواد کربلایی کاظم ساروقی، چگونه یک شبه حافظ کل قرآن شد؟!
#شهید_نشوی_میمیری!!! 💫👇👇👇
☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫
https://eitaa.com/hamid_roshanaei_313
کربلایی کاظم ساروقیاراکی در حدود سال ۱۳۰۰ه. ق متولد شد و در روستای ساروق اراک زندگی میکرد. او بیسواد بود و کشاورزی میکرد. روزی که پای منبر واعظِ روستای خود «ساروق» نشسته بود میشنود که «هر کس زکات مال خود را ندهد، نمازش درست نیست و مالش غصبی است. اگر ملکی و خانهای از درآمد مالش بخرد، غصبی خواهد بود و در قیامت، خدا او را مؤاخذه خواهد کرد». کربلایی کاظم پس از شنیدن این مطلب به گونهای جدی به مسئله پاکسازی اموال از طریق زکات اهتمام میکند.
چنانکه کربلایی کاظم زکات محصول گندمش را به فقرا میداد و حتی اگر میدانست صاحب زمینی اهل پرداخت زکات و حق فقرا نیست مسئله پرداخت زکات را به وی یادآوری میکرد و اگر زیربار نمیرفت بههیچوجه برای او کار نمیکرد. همچنین او در موقعی که خرمن را میکوبید و گندم را از کاه جدا میکرد، سهم مالک را میپرداخت و همان جا زکات سهم خود را جدا میکرد و به مستحقّی که به طور کامل از وضع زندگی و معاش او مطلع بود، میداد. افزون بر این، پس از جدا کردن خرج سالانه خود و بذری که برای کاشت سال بعد کنار میگذاشت، مابقی را بین فقرا تقسیم میکرد.
او در امامزادگان ۷۲ تن ساروق یکباره حافظ قرآن میشود. طی این امر در سفرهایی که کربلایی کاظم به شهرهای مختلف داشته است با علمای مختلفی برخورد میکند و امتحانات متعددی از او گرفته میشود و همین امر تأییدات افراد مختلفی چون سیدحسین طباطبایی بروجردی، سیداحمد خوانساری، سیدصدرالدین صدر، سیدمحمدهادی میلانی، سیدعبدالحسین دستغیب، علامه طباطبایی، آیات عظام مکارم شیرازی، سبحانی، حائری شیرازی، خزعلی و دیگران را به همراه داشته است.
از جمله ویژگیهایی که ادعا شده که در آزمایشهای مختلف از وی مشاهده شده شامل بازگویی شماره و مکان قرآن با خواندن آیه، تلاوت قرآن به صورت وارونه، تشخیص عبارات قرآن در میان کتابهای عربی و فارسی با دستخطهای یکنواخت، بازکردن قرآن و نشان دادن مکان آیه تقریباً بدون ورق زدن با هر چاپ قرآنی، جستجوی عبارتها و کلمات در قرآن و تعداد و مکان تکرار هر کدام، بیان کردن تعداد حروف سورهها و اطلاعاتی در مورد تکرار حرفها است.
کربلایی کاظم ساروقی در محرم سال ۱۳۷۸ه.ق(۱۳۳۹ ه.ش) در ۷۸ سالگی برای زیارت حضرت معصومه(س) و دیدار با برخی از دوستان به قم آمد. در حالیکه از نجف اشرف کفن خود را گرفته بود و همیشه با مختصری پولی به همراه داشت، که هر وقت، هر کجا در ایران دارفانی را وداع گفت، آنها را به همراه داشته باشد. پول و وصیتنامهاش را در کفنش گذاشته بود و وصیت کرده بود که هرکجا مرگش فرارسید، او را به استان قم ببرند و به خاک بسپارند.
هنگامیکه در منزل یکی از دوستانش بود و برای خواندن نماز شب بلند میشود که وضو بگیرد، از پلههای اتاق که یکی دو متر بیشتر ارتفاع نداشت، میافتد. مختصر خونریزی میکند، او را به بیمارستان سراجه قم منتقل میکند و چند روزی در آنجا مانده و سپس مرحوم میشود و او را در قبرستان نو قم، مقابل درب ورودی در جانب غربی دفن میکنند.
• فرهنگ کوثر - پاییز ۱۳۸۴، شماره ۶۳ – گفتوگو با اسماعیل کریمی، فرزند کربلایی کاظم ساروقی حافظ قرآن
#شهید_نشوی_میمیری!!! 💫👇👇👇
☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫☫
https://eitaa.com/hamid_roshanaei_313