جایگزین غربگراها با آپشنهای اضافه و قیمت ارزان
۱- اون چه میخوای رو ترجمه میکنه نه اونچه میخواد رو
۲- تابعه
۳- سریعه
۴- چندصد زبانه هست و از همه جا ترجمه میکنه
۵- در دسترس همه هست
۶- نیاز به نوبتگیری نداره
۸- کلاس نمیذاره
۹- دو قورت و نیمش باقی نیست
۱۰- تو رو هم به بقیه معرفی میکنه
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد مردمی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ شهری که جمعیت گوسفندان شش برابر ساکنان است
🔰 حمید رسایی: گامبریا در انگلستان، شهری کوچک با تعداد گوسفندانی شش برابر جمعیت ساکنان آن است (جمعیت ۵۰۰ هزار نفر و ساکنان ۳ میلیون نفر). اینجا یک منطقه به سبک قدیم در ناحیه شمال غربی انگلستان و در مرز اسکاتلند است.
جالب اینجاست که انگلیسیها و فرانسویها خودشان در شهرها و روستاهایشان مقررات حمایتی برای تردد گلّهها و نگهداری گوسفند وضع کردهاند ولی در کشور ما با همکاری یک عده غربزده، تلاش میکنند که نگهداری گوسفند حتی در روستا هم محدود شود!
سلبریتی های غربزده مدعی حقوق بشر و حیوانات، از حضور گلّه های سگ ولگرد در روستاها و حتی شهرهای حمایت میکنند اما در شهرهای غربی از گله های دام مفید حمایت میشود.
👈 حمید رسایی
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
دکتر حمیدرضا مقصودی
جایگزین غربگراها با آپشنهای اضافه و قیمت ارزان ۱- اون چه میخوای رو ترجمه میکنه نه اونچه میخواد رو
دوستان به درستی تذکر دادند که بهتر است به جای ترجمه گر گوگل از نرمافزارهای ایرانی استفاده کنیم. امانتدار تر و دقیق تر است.
مقالاتی که برخی از این استادتمامها به آنها رفرنس میدهند نیز همینقدر فیک است.
بیچاره دانشجویان اینها
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ رد پای IMF در بحران بنگلادش
دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمایهداری، در حال روایت همه چیز هستند به جز حقیقت ماجرا...
انرژی یک کالای کلیدی است که تغییر قیمت آن، دومینووار روی همه کالاها اثر میگذارد. به همین دلیل بود که پس از جنگ اوکراین و وقوع بحران انرژی در اروپا، کشورهای اروپایی بلافاصله تئوریهای اقتصاد بازار را کنار گذاشتند و مبالغ عظیمی یارانه به شهروندان خود پرداخت کردند تا اثر افزایش قیمتهای انرژی را تا حدودی جبران نماید. برای نمونه، سال 2022 دولت آلمان یک بسته یارانه 300 میلیارد یورویی برای صیانت از شهروندان خود در برابر افزایش قیمت انرژی اختصاص داد.
اما در همین دوران بحران، صندوق بین المللی پول یک نسخه متفاوت برای بنگلادش بحرانزده ارائه کرد. 30 ژانویه 2023 مصادف با 10 بهمن 1401 صندوق بین المللی پول اعلام کرد که در ازای یک برنامه اصلاحات اقتصادی 44 ماهه، با اعطای 4.7 میلیارد دلار وام به بنگلادش موافقت کرده است. در بیانیه IMF تصریح شده بود که این برنامه اصلاحات اقتصادی، در عین حال که موجب ثبات اقتصاد کلان و رشد پایدار اقتصادی میشود، از آسیب دیدن اقشار ضعیف جلوگیری خواهد کرد.
روز بعد خبرگزاری رویترز این وام را یک پیروزی برای شیخ حسینه نخستوزیر این کشور خواند که در سال 2024 یک انتخابات پیش رو دارد.
از جمله اصلاحات پیشنهادی صندوق بین المللی پول «معقول سازی یارانهها» بود. صندوق در نسخه خود آورده بود که «معقول سازی یارانههای انرژی منابع مالی را برای هزینههای توسعهای و اجتماعی آزاد خواهد کرد. هرچند افزایش اخیر قیمتها، قیمت بنزین را به نرخ جهانی نزدیک کرده است، اما پیش بینی می شود که یارانه های برق و گاز در سال مالی 2023 به 0.9 درصد GDP برسد. در دوران اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی، اجرای مکانیسم تعدیل قیمت سوخت بر اساس فرمول، کمک خواهد کرد که درباره عدم پرداخت یارانه سوخت اطمینان حاصل شود. مقامات بنگلادشی همچنین گزینههای مختلف را برای کاهش تدریجی یارانههای برق و گاز در عین تقویت تور ایمنی اجتماعی (برای جلوگیری از آسیب دیدن اقشار ضعیف)، بررسی خواهند کرد». (دقت کنید که یارانه 300 میلیارد یورویی دولت آلمان، معادل 7.5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است!)
با آغاز برنامه، پروژه افزایش قیمت برق و گاز برای مردم بنگلادش کلید خورد. طبق گزارش Gas Outlook تعرفه گاز در بنگلادش طی سال 2023 میلادی 178.8 درصد افزایش یافت و روند افزایش قیمت، در سال 2024 نیز تداوم یافت.
قیمت برق نیز پس از آغاز اجرای برنامه صندوق به همین ترتیب افزایش یافت که به تعبیر دیلی استار، اثر دومینووار روی قیمت کالای اساسی داشت.
جامعه بنگلادش آماده یک جرقه بود که منفجر شود. این جرقه با اعتراضات دانشجویی به حکم دادگاه عالی بنگلادش مبنی بر احیای سهمیه 30 درصدی استخدام فرزندان افراد شرکت کننده در جنگ آزادسازی بنگلادش (که باعث جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش در سال 1971 میلادی شد)، رقم خورد. این اعتراضات، بستری برای وقوع شورشهای اجتماعی شد و به سرنگونی دولت ختم شد. یک بار دیگر، آتش خشم ناشی از فشار اقتصادی که زیر خاکستر نهفته بود، با یک جرقه فرهنگی شعله کشید.
صندوق بین المللی پول پس از سرنگونی دولت شیخ حسینه بیانیه جالبی داده است: «عمیقا بابت تلفات جانی و جراحات وارد شده بر افراد غمگین هستیم اما به حمایت از تلاشها برای تضمین ثبات اقتصادی و تداوم رشد فراگیر ادامه خواهیم داد».
لیبرال های ایرانی در حال روایت سازی برای سرنگونی دولت بنگلادش هستند. یکی می نویسد شورش نسل Z، دیگری می نویسد اعتراض به حکومت دیکتاتوری شیخ حسینه...
یک سوال در اینجا باقی می ماند و آن اینکه چرا صندوق بین المللی پول اینهمه اصرار بر افزایش قیمت انرژی در کشورهای در حال توسعه و جهان سومی دارد. پاسخ را از گزارش 28 سپتامبر 2010 صندوق (6 مهر89) درباره اجرای هدفمندسازی یارانهها در ایران برایتان نقل میکنم: «ایران انرژی بیشتری برای صادرات خواهد داشت».
شاید بتوان گفت که سیاست کاهش مصرف انرژی با مکانیسم افزایش قیمت در کشورهای جهان سوم، حربه ای برای تامین پایدار انرژی/ مدیریت قیمت انرژی برای کشورهای پیشرفته است...
@syjebraily
دکتر حمیدرضا مقصودی
✨ رد پای IMF در بحران بنگلادش دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمای
واژه ناترازی در ایران برای امر خاصی تولید شد. این واژه به طور خاص بر جان انرژی نشست و در حال فشردن گلوی آن است.
سید حسن نصرالله: ما میتوانیم فقط در یک ساعت تمام کارخانه ها، شرکت ها و انبارهای رژیم صهیونیستی را از بین ببریم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از قم خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سید حسن نصرالله: «یواش یواش» ... انتظار اسرائیلی ها جزیی از تنبیه و پاسخ ماست
✅موثق|سریع|جذاب در #قم_خبر 👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
هدایت شده از قم خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: دشمن در سراسر اراضی اشغالی یکلنگهپا ایستاده و منتظر پاسخ مقاومت است
🔹آنها الان میگویند حمله کنید و ما را راحت کنید. خداوند انشاءالله خلاصشان کند.
✅موثق|سریع|جذاب در #قم_خبر 👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از شرکت های آمریکایی، گروه های لوفت هانزا و رایان ایر: ایزی جت تمام پروازهای خود به تلاویو را تا مارس 2025 لغو می کند. ترس در صنعت هواپیمایی از این است که شرکت های دیگر نیز از آن پیروی کنند
680.7K
بعد از سقوط بازارهای مالی آمریکا، تعطیلی بسیاری از پروازهای آمریکایی و اروپایی به رژیم صهیونیستی تا چندماه آتی دومین پیامد ترس از حمله و انتقام سخت ایران است که میتواند فرودگاه های این رژیم را تبدیل به یک بیغوله کند.
با این حساب، اگر حمله به زیرساخت فرودگاهی توسط جبهه مقاومت در دستور کار قرار گیرد، عملا سیستم لجستیک رژیم صهیونیستی از کار افتاده و فقط مسیر دریایی امکان تردد دارد که آن هم توسط یمن مختل شده است.
این امر میتواند ماجرای دانکرک در تاریخ را این بار برای فرار یهودیان تکرار کند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️میگن اگه فقر بیاد دین میره!
پس چرا وقتی ثروت میاد، دین نمیاد؟!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar