امیدوارم رسانه های زنجیره ای در دست دولت، قدرت تکذیب بالایی داشته باشند.
#نیویورک
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اقتصاد حسابداری نیست، بلکه علم تحلیل رفتار است
🔹وقتی قیمت حاملهای انرژی بالا میرود، هزینۀ تولید افزایش یافته و با تورم ایجاد شده و تحریک انتظارات تورمی، قیمت داراییها بالا میرود و درنهایت اکثر مردم متضرر میشوند،
اجرای #هدفمندی_یارانه_ها (گران سازی/دلاری سازی انرژی) از اساس اشتباه بود و در نهایت به نفع اغنیا تمام شد،
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
چقدر فریاد زدیم:
ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش
آماده ایم؟
چقدر فریاد زدیم:
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد...
آماده ایم؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
راهبرد موفق حزب الله در برابر تاکتیک موفق اسرائیل
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸کسی تردید ندارد که اسرائیل چند عملیات موفق امنیتی را در لبنان انجام داد ؛ از انفجار پیجرها تا ترور فرماندهان رضوان .
🔸اما اسرائیل از این ترورها ، مقصود دیگری را دنبال می کرد و آن توقف حملات و فشارهای حزب الله به جبهه شمالی فلسطین اشغالی بود.
🔸در واقع این عملیات ها صرفا برای تلفات گیری از دشمنان اسرائیل انجام نشدند؛ تحلیل سران صهیونیست این بود که حزب الله پس دریافت ضربات مزبور عقب نشینی می کند، زیرا گمان داشتند این ضربات آثار راهبردی بر مقاومت لبنان خواهد داشت.
🔸اما حزب الله مثل همیشه با حوصله و هوشمندانه راهبرد خاص خود را تعقیب کرد؛ و آن گسترش دامنه و کیفیت حملات به شمال فلسطین و جبهه داخلی صهیونیست ها بود.
🔸مقاومت در ۱۲ ماه گذشته با صبر و حوصله و سلاح های تاکتیکی و ارزان قیمت قدیمی و غیرپیشرفته موفق شده بود شهرها و مناطق تا عمق ۲۰ کیلومتری مرز لبنان را از حضور اشغالگران تخلیه کند و بعد از عملیات های تروریستی اخیر نیز در تلاش است تا این راهبرد را به عمق ۵۰ کیلومتر گسترش دهد.
🔸در جنگ ۳۳ روزه نیز حزب الله در برابر موج وحشیانه حملات اسرائیل، به تدریج و با خونسردی عملیات های راکتی خود را آغاز کرد و از کریات شمونه به تدریج به عکا ، حیفا ، صفد ، عفوله و ... رسید.
🔸اگر حزب الله بتواند این وضعیت را تثبیت کند و تا عمق ۵۰ کیلومتری را به طور روزانه زیر آتش بگیرد، عملا زندگی در یک سوم کشور(جعلی) اسرائیل را فلج کرده است و این چیزی نیست که صهیونیست ها بتوانند آن را تحمل کنند؛ در واکنش به این وضعیت آنها ۲ راه دارند؛ اول عقب نشینی از غزه و پذیرفتن شروط مقاومت، و دوم تشدید تنش با حزب الله که احتمالا روند تحولات به سمت سناریوی دوم برود.
🔸با فرض تشدید حملات به حزب الله باید گفت اسرائیل تقریبا هر سلاحی که در زرادخانه خود داشته (به جز بمب اتم) را در حملات اخیر به کار گیری کرده است ؛ یعنی بمب های سنگرشکن یک تنی یا بیشتر.
🔸اما مقاومت لبنان تنها به راکت های برکان، کاتیوشا و فادی ۱ و ۲ بسنده کرده اما همین پرتابه ها نیز علاوه بر عبور از سد گنبد آهنین ، خسارات قابل توجهی به اسرائیلی ها زده و خواهد زد.
🔸همچنین در وضعیت تنش بیشتر ، احتمالا حزب الله از تسلیحاتی استفاده کند که قواعد نبرد را تغییر دهد ؛ موشک های خانواده فاتح ۱۱۰ و فتح ۳۶۰ از آن جمله اند.
🔸بنابراین اسرائیلی ها خوب می دانند که مقاومت لبنان تیرهای زیادی در چنته دارد که هنوز شلیک نکرده و عمده علت اختلاف نتانیاهو با افرادی چون گالانت نیز همین نکته است.
🔸اگر حزب الله تحت فشار قرار گیرد و اراده کند، می تواند پالایشگاه های اسرائیل ، مراکز آب شیرین کن و نیروگاه های برق و هرچیزی که به زندگی صهیونیست ها مرتبط است را با موشک های نقطه زن به راحتی منهدم سازد .
🔸در نتیجه به باور نگارنده، اسرائیل باید انتخاب های سختی انجام دهد که از جمله آن می توان به حمله زمینی اشاره کرد که البته این گزینه از آرزوهای مقاومت لبنان به شمار می رود.
🔸حزب الله در جنگ زمینی (برخلاف آسمان) با توجه به اتخاذ راهبردهای چریکی، نه تنها از اسرائیل عقب نیست بلکه در مواردی برتری هم دارد و جغرافیای کوهستانی و جنگلی جنوب لبنان نیز کاملا برای این نوع از نبرد مستعد بوده و مسلح شده است.
🔸پس اگر اسرائیل به حمله زمینی مبادرت کند ، تلفات سنگینی و اسرای زیادی خواهد داد و نیز بعید است به اهداف خود برسد.
🔸تجربه ماههای اخیر نیز به وضوح عیان کرده که رژیم صهیونیستی از طریق بمباران هوایی صرف، نمی تواند حملات راکتی مقاومت لبنان را متوقف نماید.
📌بنابراین در آخر باید این نکته را تصریح نمود که اگرچه تاکتیک های اسرائیل تا حدی موفق بوده اما در نتیجه و راهبرد، حزب الله هنوز بر اسرائیل چیرگی دارد و اصرار نتانیاهو بر ادامه نبرد، رژیم صهیونیستی را بیشتر در باتلاق فرو می برد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای عراقچی دقیقا چی رو تکذیب کردی؟
امیدوارم این هم هوش مصنوعی باشه.
امیدوارم این هم تکذیب بشه.
منتظر باشید. تا چند ساعت دیگه برخی از دوستان که کارشون همینه، میان میگن همه این جملات با رهبری هماهنگ شده.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هم استاد دانشگاه اخراجی است. هم بازداشت شده بود. الان هم به عفو رهبری آزاد شده. کاندیدای مناسبی برای پستهای جدی است. به نظرم به سرعت معرفی شود به کمیته انتصابات دولت.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
نتیجه شوک درمانی که منجر به فروپاشی شوروی در دهه ۹۰ شد را با سیاستهای اقتصادی چین مقایسه کنید. چین هیچ گاه وارد بازی نئولیبرال شوک درمانی نشد و سیاستهای اصلاحی خود را تحت تاثیر پیشنهادات آکادمیک مکتب شیکاگو انجام نداد.
اما شوروی که خود مهد اندیشه سوسیالیسم بود، با ورود به ورطه نئولیبرالیسم، خود را وارد یک بازی خطرناک کرد. به نحوی که سهم روسیه از تولید ناخالص جهان، در نتیجه اعمال این سیاستها، تقریبا نصف شد. این درحالی است که چین توانست سهم خود را ۶ برابر کند. درآمد متوسط ۹۹ درصد از مردم روسیه تا سالها، همچنان کمتر از قبل از اجرای سیاستهای شوک درمانی بود. اما چین یک با یک شیب بالا، درآمد سرانه مردم خود را افزایش داد. به نحوی که درآمد مردم چین، بیش از ۴ برابر شده است. در نتیجه شوک درمانی در روسیه، مرگ و میر مردم به شدت افزایش یافت و نظام صنعتی این کشور، که تا پیش از دوران جراحی از بهترین نظامات صنعتی دنیا بود رو به افول گذاشت. اما چین امروز یکی از بهترین نظامهای صنعتی دنیا را دارد.
تجارب فراوانی از دوران نکبت بعد از شوکها در کشورهای مختلف، از جمله ایران وجود دارد. اما این سیاست، همچنان به عنوان یک راهکار اصلاحی در حال طرح است.
کافی است اندکی به سالهای ۱۳۷۳ و پس از شوک ارزی، دهه ۱۳۹۰ و پس از نقدی کردن یارانهها و ۱۴۰۱ و پس از حذف ارز ترجیحی بازگردیم و مطالعه کنیم.
نئولیبرالها، استاد به فراموشی سپردن نکبتهایی هستند که در دنیا به بار آوردهاند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
♨️مسعود پزشکیان در گفتگو با سیانان:
🔹حملات همهجانبه صهیونیستها به لبنان، یک بحران انسانی است که خطر واردکردن منطقه به درگیری بزرگتر را بههمراه دارد.
🔹حزبالله با دشمنی تا دندان مسلح مواجه است که به سامانههای تسلیحاتی پیشرفته دسترسی دارد. نباید بگذاریم لبنان بهدست اسرائیل به غزهای دیگر تبدیل شود.
🔹حزبالله نمیتواند بهتنهایی مقابل اسرائیل که کشورهای غربی، اروپایی و آمریکا از آن دفاع، حمایت و تأمینش میکنند، بایستد. بنابراین باید از اقدامات جنایتکارانه اسرائیل جلوگیری کنیم.
✍خوب آقای رئیس جمهور تکلیف حزب الله رو هم مشخص کردن. بریم مرحله بعد!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از وحید یامین پور
صوتی که از صحبتهای آقای پزشکیان منتشر شده حتی از تیتر بلومبرگ هم بدتر است. به گمانم از ابتدای انقلاب تا الان هیچکس چنین حرفی را بر زبان نیاورده؛ حتی سیاستمداران درجه سه، حتی روزنامهنگاران. و به همین دلیل هم وزیر امور خارجه و رییس شورای اطلاع رسانی دولت بلافاصله آنرا تکذیب کردند.
اما حالا که صوت منتشر شده دو پرسش مطرح میشود:
آیا باز هم با یک اشتباه لپّی یا سهو اللسان مواجهیم؟ بعید است. طرح آقای رئیس جمهور روشن و کامل است. به خصوص آنجا که تصریح میکند یک نهاد بینالمللی بیاید و امنیت منطقه را تامین کند.
اما آیا این طرح از آن خود رئیس جمهور است؟ این را شک دارم. او صادقانه بارها گفته است: "بلد نیستم". به نظر میرسد این طرح در کوران منازعات منطقه و حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به لبنان برای تضعیف جبهه مقاومت به ایشان املاء شده و اختصاصا از قبل برای ارائه تدارک دیده شده است.
میماند پاسخ دو پرسش دیگر:
چه کسی این طرح را در مقابل طرح رسمی جمهوری اسلامی که بارها از زبان رهبر انقلاب گفته شده، مطرح و برای ارائه در مجامع بینالمللی به پزشکیان داده است؟
و دوم اینکه آیا پزشکیان در موافقت با این مضمون و محتوا آنرا ارائه کرده یا در جهل و تسامح نسبت به آن فقط از روی متن، آنرا خوانده؟
امیدوارم مواضع تکمیلی رئیس جمهور در روزهای باقیمانده از حضور ایشان در نیویورک، پاسخ این پرسشها را روشن کند.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از وحید یامین پور
استاد ما سالها پیش(حدود ۲۵ سال پیش) در واکنش به تحولات نوظهور و گاه نگرانکننده عصر اصلاحات جملات جالبی گفت؛ عیناً نقل میکنم:
"ما چقدر بايد شانس داشته باشيم كه خداوند ابتلائات و حوادثي براي ما پديد ميآورد... خيلي سريع آگاهيها ميآيد و جهالتها رو ميشود، جهالتها تبديل به آگاهي ميشود. آگاهيهاي كاذب نقاب از چهره میاندازند، اينها توفيقات الهي است.
حامد الگار محقق آمريكايي كه مسلمان شده است، اوائل انقلاب در سفری به ايران، با روزنامه كيهان مصاحبهای كرده بود، خبرنگار از او سؤالی كرده بود، (سؤالش ساده انديشانه بود، ولي باعث شده بود او جواب خوبی دهد) سؤال كرده بود: آيا فكر نميكنيد در آمريكا هم يك انقلاب مثل انقلاب ما رخ دهد؟ ايشان جواب داده بود، نه هيچ انقلابي در آمريكا رخ نميدهد؛ انقلاب خصيصه جوامع زنده است، آمريكا يك جامعه مردهای است، از من بپرسيد اين نعش روی زمين افتاده، چه هنگام متلاشی ميشود؟
نگران نباشيد كه چرا هر روز يك وضع جديدی داريم، اينها نشانی زندگی است، اين نشانه زنده بودن امت ما است؛ هيچ اشكالي ندارد، بالا برويم پايين بياييم، زندهايم، گاهي بالا، گاهی پايين، گاهی ميانه. عمده اين است كه ما هيچوقت متوقف نيستيم، تمام اينها مبارك است."
➕️ @yaminpour
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
دستگاه #دیپلماسی ایران از اواسط جنگ تا به امروز یاد گرفته که برای هر موضوعی یک روایت درونی برای طرفداران انقلاب و یک دیالوگ غرب یا غربگرایان داشته باشد.
یاد بگیریم که فهم بین الملل و اخبار جهانی را بدون اتکا به این دستگاه دنبال کنیم.
دستگاهی که ابزار #وفاق_ملی را بلد نیست، دنبال #وفاق_جهانی است🥴
🆔 @social_theory
جنگ ۲۲ روزه در دوران دانشجویی من بود. به محض شروع جنگ، با دانشجوها قرارگاه غزه را تشکیل دادیم. بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان و اساتید در قرارگاه حاضر بودند و به زبانهای مختلف، اخبار غزه را به دنیا مخابره میکردند. در وسط دانشگاه خیمهای را علم کرده بودیم و هر شب تحلیلگران مختلف برای آگاهی بخشی حاضر میشدند. یکی از ساختمانهای دانشگاه هم شده بود قرارگاه اصلی.
قرارگاه شده بود محل آمد و شد صدا و سیما.
چندین راهپیمایی بزرگ را در سطح کشور به راه انداختیم. رژههای گروههای دانشجویی از دانشگاههای مختلف کشور با لباس رزم از دیگر فعالیتهای آن روزها بود. و چندین فعالیت دیگر که هم از حوصله این بحث خارج است و هم بعضی از آنها در ذهن من نمانده.
آنقدر کار بالا گرفت که تلاش کردند سایتی که به همین منظور راه انداخته بودیم را هک کنند و چند ساعتی سایت با اختلال مواجه شد. دانشجویان و اساتید با همان امکانات آن روزها و با فرهنگهای لغت کاغذی، متون را به زبانهای مختلف دنیا ترجمه میکردند. تا دنیا آگاه شود. آن روزها آخر ترجمه گر گوگل نبود!
عدهای دیگر از رفقا هم در فرودگاه مهرآباد تحصن کردند و درخواست دانشجویان کشور برای حضور در جبهه غزه را به جهان مخابره کردند. حرکتی که در حد خودش اثرگذار بود. روحیه حماسه را در دانشجویان تقویت میکرد و مرهمی بود هرچند اندک در دل بچههای غزه.
اما این روزها، غربت غزه و لبنان را در کوچه و خیابان و دانشگاه به وضوح میبینم. شاید همگی احساس میکنیم جای جنگ در همین فجازی است.
اما سری که به کوچهها بزنید و خیابانها را گز کنید، بیگانگی عمومی از مهمترین ماجرای دنیا را آشکار میبینید. مردم در فجازستان ما زیست عمومی خود را تعریف نمیکنند. حتی دانشجویان من هم که همگی اهل فجازی هستند، بعید است آنچه روی میدهد را دنبال کنند.
برای من سوال است که چرا موکبهای خدمت و موکبهای جمعاوری کمک برای مجاهدان در سطح شهر گسترانیده نشدهاند.
چرا موکبهای جهاد تبیین و روایت جنگ در میادین شهر برپا نشدهاند.
چرا صوت آهنگران و حامد زمانی طنین هر روز شهرها و روستاها نیست.
کجائیم؟
شهر که سیراب از آگاهی نشود، رود خروشان راهپیمایی مردمی و خروش انقلابی شکل نمیگیرد.
قدیمترها یادم است، بسیج از این کارها میکرد. الان اما مدتی است نمیدانم راه بسیج از کدام طرف است. شاید ما راه را گم کردهایم و شاید سازمانش آدرس بسیجیها را نمیداند.
خیابانهای امروز تشنه شنیدن هم نیستند. کار سخت تر شده است. باید کوچه و خیابان را تشنه کرد و پس از آن، از آگاهی سیراب کرد.
یا این که بنشینیم و به قول یکی از دوستان، منتظر غضب الهی باشیم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi