به موازات تلاش اسرائیل برای محاصره حزبالله، الیگارشهای قدرتمند درون کشور نیز در حال تلاش برای محاصره اقتصادی مردم هستند.
اما همانگونه که اسرائیل باذنالله ریشهکن خواهد شد، ساختار الیگارشی رانتخوار درون کشور هم ریشهکن خواهد شد و مردم انقلابی متدین ایران به اهداف والای انقلاب خواهند رسید.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از ریحانه
❤ روایت رهبر انقلاب از یک نمونه از بیصداقتی غربیها در مسئله زن:
بهرهگیری از نیروی کار ارزان زن با شعار استقلال و آزادی زن
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ هر مجموعهای هر گوشهای از دنیا با یک انگیزهای با یک جهتگیری دربارهی مسئلهی زن بحث میکنند و حرف میزنند. در این مسئلهی زن هم سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم ــ که همان سیاستمداران هم متکی به آن سرمایهدارانند ــ مثل همهی مسائل سبک زندگی دخالت میکنند.
✏️ انگیزه چیست؟ انگیزه دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدمهای باشد و پوششی باشد در جهت دستاندازی بیشتر، دخالت پیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان. این انگیزهی در واقع جنایتکارانه را انگیزهی فسادانگیز را در زیر یک ظاهر فلسفی، در زیر یک ظاهرنظری، در زیریک ظاهر انساندوستانه پنهان میکنند. این بیصداقتی سرمایهداران غربی است که امروز بر دنیا مسلطند.
✏️ یک نمونهاش در حدود یک قرن پیش مثلاً بحث آزادی زن و استقلال مالی زن را مطرح کردند. ظاهر خوبی داشت، زن استقلال مالی داشته باشد یا آزادی داشته باشد، اما باطنش چه بود، باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را بیاورند برای کارگری آن هم با دستمزد کمتر از مردان.
✏️ این را در زیر یک ظاهر، یک پوشش انساندوستانهای پنهان کردند بعنوان اینکه زن استقلال مالی داشته باشد آزادی داشته باشد بتواند از خانه بیرون بیاید. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #آزادی_زنان #حقوق_زنان_در_غرب
💻 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
جای تعجب و تاسف است که مسئولین بانک مرکزی هنوز نفهمیدهاند افزایش نرخ ارز رسمی (نیمایی و توافقی) باعث افزایش نرخ بازار آزاد میشود، ولی اگر خدای ناکرده میدانند و عمدا موجب التهاب و تضعیف پول ملی کشور میشوند، قطعا خیانتکارند!
#صیانت_از_پول_ملی
#صیانت_از_معیشت_مردم
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
هدایت شده از عدالت یاوران قصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کتاب فریب بزرگ را نوشتم تا شیعه بماند، تا قال الصادق (علیه السلام) بماند. باید بت "علم اقتصاد" شکسته شود.
📍یکی از بزرگترین موانع رسیدن به اقتصاد اسلامی اعتباری است که ما به "عقلا بما هم عقلا" میدهیم!
🎙پرفسور مسعود درخشان
با عدالت یاوران قصد همراه شوید 👇
https://eitaa.com/qasd_ir
با گران شدن دلار، مزایده قیمت بنزین هم بهتر به نتیجه میرسد. تا الان شد ۴۳ هزار تومن.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
چند نفر از شما چنین فردی را می شناسید؟ اصلا اسمش را شنیده اید؟ اما در یکی از مهمترین مراکز تصمیم سازی کشور نشسته و این حرف های کودکستانی را می زند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
توییت نقطه زن دکتر داوود منظور 😂😂😂
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
41.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات «پروفسور درخشان»
اقتصاددان بزرگ دانشگاه شیکاگو (گری بکر) و نهاد مقدس خانواده 00:00
ازدواج سفید 04:00
همجنس بازی 09:50
(گری بکر جانشین فریدمن در دانشگاه شیکاگو بود. شاگردانش در ایران استاد دانشگاه هستند و کلی هم احترام و اعتبار دارند. تفکر گری بکر در بسیاری از نهادهای فرهنگی و اقتصادی ما ساری و جاری شده است و ما دنبال نخود سیاه می گردیم!)
💠 @profderakhshan
با دقت بخوانید. در این مجموعه توییت، به خوبی توضیح داده شده که شهید رئیسی برای جلوگیری از قطعی برق در همان اول دولت چه کردند. ایشان یک زمین سوخته را تبدیل به زمین سبز کردند. و این دولت، یک زمین سبز را با ناکارامدی تمام در کمترین زمان ممکن سوزاند.
هدایت شده از قم خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 منتظر عذرخواهی شما هم باشیم؟
🔸در ادامه دستاوردسازی دولتیها از «هیچ»؛ پس از دور افتخار با «خاموشی به بهانه عدم مازوتسوزی»، «چراغهای خاموش نهاد ریاستجمهوری»، «روشنایی اتاق آقای قائمپناه با چراغ مطالعه»، «ورود زورخانهای رئیسجمهور به جلسه مدالآوران المپیک» و ... حالا «عذرخواهی رئیسجمهور» در پی تعطیلات اخیر و ضربه به چرخه اقتصاد و صنعت نیز تبدیل به دستاورد جدید دولتیها شده است.
🔸فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گفتوگو با خبرنگاران ضمن تقدیر از این اقدام مسعود پزشکیان گفت: جا دارد تمرین کنیم که هر جایی اشتباه کردیم خیلی صادقانه از مردم عذرخواهی کنیم.
🔸گفتنی است پیش از این خانم مهاجرانی(سخنگوی دولت)؛ علی ربیعی(دستیار رئیس جمهور)، الیاس حضرتی(رئیس شورای اطلاع رسانی دولت) و ... در اظهاراتی خلاف واقع مدعی شدند علت خاموشیهای سراسری توجه دولت به سلامت شهروندان و جلوگیری از مازوتسوزی است.
🔸ادعایی که مدتی بعد مشخص شد کاملا کذب بوده و علت خاموشیها عدم ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها در بازه طلایی شهریور تا آبان ۱۴۰۳ بوده است. حال باید دید این افراد به دلیل اظهارات خلاف واقع خود عذرخواهی میکنند؟
✅موثق|سریع|جذاب در #قم_خبر 👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡مدیریت انقلابی در دولت شهید رئیسی
♦️دولت شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی برق و گاز را مدیریت کند؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
میدانیم که دولت #شهید_رئيسی زمانی مسؤولیت را بر عهده گرفته بود که مدتها بود بخشهای وسیعی از کشور، در زمستان گاز نداشتند و در تابستان برق! اما در همان نخستین سال مسؤولیتشان همگان شاهد بودیم که به ناگهان این ناترازیها از ادبیات اجتماعی و اقتصادی کشور رخت بربست! اما هیچ کس نپرسید چطور شد؟ چه اکسیری بر ذخایر گاز و نیروگاههای برق ما زده شد که چنین معجزهآسا همه مشکلات از میان رفت! پاسخ آن یک کلمه است: «اعجاز مدیریت انقلابی».
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم درباره چگونگی مدیریت ناترازیهای گاز و برق در دولت شهید رئیسی اطلاعات مفیدی در اختیار قرار داده است، امید است مسؤولان دولت چهاردهم با استفاده از این الگو، بر مشکل ناترازیهای گاز و برق فائق آیند و با بیتوجهی از کنار این تجربه مهم عبور نکنند:
«شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت، تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و... را هم توسط دولت و هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان، رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و....
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و... جابهجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
بهطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چارهجویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبانماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاههاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را
از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو و نیم میلیارد متر مکعب در آبانماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارتخانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فیمابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسطبندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار مؤثر است.
شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیسجمهور در هماهنگیهای بین وزارتخانهای و مطالبه و پیگیری حل مسئله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربتجام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روشهای مکمل.
همه میدانستند رئیسجمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانهها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسئله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا بموقع اقدامات لازم را بهعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مردادماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مردادماه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده و لذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستانهای آن سالها قطعی برق و گاز نداشتهایم. در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه «همافزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میافتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!»
درود و رضوان الهی بر روح پاک آن شهید مظلوم باد.
#انرژی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
آفتاب آمد دلیل آفتاب
همینکه شما وزیر علوم جمهوری اسلامی هستید نشان میدهد که نظام، پر از تنوع سلیقههاست.
هست ها را به باید تبدیل نکنیم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
از مو رسیدن به بازو.
ادامه دارد...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امروز
وارد دانشگاه شدم
سوت و کور
گفته بودند دانشگاه باز است. من هم به همین حد از خبر اکتفا کردم. وارد سالن کلاسها شدم. سوت و کور بود. هیچ کس نبود! موضوع چیست؟
کانال دانشگاه را باز کردم. انتهای اطلاعیه نوشته بود: تمامی کلاسها به صورت مجازی برقرار میشود. ای وای چرا اطلاعیه را نخواندم و به گفتهها اعتماد کردم. باید هر روز اطلاعیهها را بخوانم و بعد بروم دانشگاه. این درس مهمی برای من شد.
الحمدلله قسمت اداری و دفاتر هیات علمی باز بودند. وارد دفترم شدم. سیستم گرمایشی روشن بود. به محض اینکه رایانه را باز کردم که درس مجازی را برقرار کنم! برق قطع شد. دو جای دیگر خارج از دانشگاه بود که میتوانستم درس را برقرار کنم. خانه و اندیشکده. در سیستم «برق من» جستجو کردم. برق خانه و اندیشکده هم قطع بود. به ناچار در دفترم که سیستمهای گرمایشی آن هم به لطف قطعی برق، قطع شده بود، نشستم تا با باقیمانده شارژ لپتاپ، درس را ضبط کنم.
اولین جلسه را ضبط کردم و ارسال کردم. یک ساعت و نیم تلاش کردم که نیم ساعت درس را به دانشجویانم منتقل کنم. اینترنت داخلی هم در این ماهها «عالی!» است.
قبلا که فیلترینگ بود، اینترنت داخلی خوب بود. الان فیلترینگ هست، اینترنت داخلی هم خراب است. نمیدانم چه ارتباطی بین اینترنت داخلی و فیلترینگ وجود دارد. شاید هم ارتباطی ندارد.
خلاصه اینقدر اعصابم خرد شد و بدوبیراه گفتم به خودم که سازوکار داروینیستی که این آتئیست ها میگویند؛ اسمش چه بود؟ بله کارما!
کارما فعال شد و خودم را دوباره گرفتار کرد. درس دوم را که تمام کردم، در لحظه آخر کامپیوترم خطاداد و کل درس پاک شد.
تا بدانم که از ماست که بر ماست.
این بود خلاصهای از وضعیت امروز یک استاد دانشگاه
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️پژوهشهای فرهنگی آزاد از دین و تجربه!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸برخی از مسؤولان فرهنگی را شنیدم که میگفتند پژوهشهای «علم آزاد» میگوید دوران مواجهه سختافزارانه با ناهنجاریهای اجتماعی مثل بیحجابی و شرابخواری علنی و فسادهای اجتماعی، سپری شده است! اکنون زمان در پیش گرفتن سیاستهای نرم و فرهنگی با این ناهنجاریهاست!
♦️در این خصوص عرض میکنم، بنده تاکنون چنین پژوهشهایی را نه دیدهام و نه شنیدهام و البته بعید میدانم و بلکه محال میدانم هیچ پژوهشگر و محقق راستینی چنین ادعای را کرده باشد!
چون
✔️خلاف بدیهیات مطالعات فرهنگی و اخلاقی است.
✔️خلاف همه تجربیات زیسته بشری و همه تجربیات حکمرانی در تاریخ بشر است.
✔️خلاف سبک و سیره حکمرانی معصومان علیهم السلام است.
✔️خلاف صریح آموزههای دینی است.
هیچ جامعهای را سراغ نداریم تأکید میکنم هیچ جامعهای را سراغ نداریم که به صِرف تبلیغ و تبیین و روشنگری و به اصطلاح فعالیت فرهنگی، توانسته باشد حتی یک ارزش اجتماعی را نهادینه کرده باشد! حتی در ارزشی مثل «نظم ترافیکی در شهرهای شلوغ»، که به نظر میرسد، فهم و رعایت آن از بدیهیترین مسائل انسانی و اجتماعی است، اگر برخوردهای سختافزارانه نباشد، و اگر هزینههای هنگفت برای نصب دوربینهای نظارتی و حضور پلیس و تعیین و اخذ جرایم سنگین مالی و امثال آن نباشد، حتی در مترقیترین کشورها و جوامع، برای یک ساعت هم نمیتوان از آن حفاظت کرد! کافی است در شهری مثل نیویورک یا پاریس یا لندن فقط یک ساعت برق سراسری قطع شود یا دوربینهای کنترلی از کار بیفتد آنگاه به تعبیر اصحاب فرهنگ در همان کشورهای غربی «شورش اجتماعی» و «غارتگری اجتماعی» رخ میدهد!
🔸حال، آن کدام پژوهشگر غیرسفارشی و کدام علم آزاد در ایران است که در مسائلی مثل بیعفتی اجتماعی، شرابخواری علنی، و آسیبهای اجتماعی مدعی شود که میباید و حتی میتوان با کار فرهنگی و مواجهه نرمافزارانهی صِرف اقدام کرد؟!
♦️آری کسی که آزاد از دین، آزاد از حقیقت، آزاد از تجربه زیسته بشری و آزاد از عقلانیت باشد ممکن است چنین راهحلهایی را ارائه دهد. و ما البته مجاز نیستیم که عقل و خرد خود را به دست چنین افرادی دهیم که خود را از هفت دولت آزاد میدانند!
#علوم_انسانی
#حجاب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
آقای وزیر علوم در جشنواره فارابی، جملهای را فرمودهاند:
جامعهای که در حال فقیر شدن است، نمیتواند به وفاق برسد.
در بررسی این جمله لازم است به نکاتی توجه شود:
۱- ایشان به طور ضمنی و سایر مسئولان دولت از جمله وزیر رفاه و سایرین به وضوح جامعه ایران را در حال فقیر شدن میدانند. حال آنکه آمارهای جهانی در روند کلی انقلاب اسلامی و علیالخصوص در زمان حاکمیت دولتهای انقلابی، به هیچ وجه این گزاره را تایید نمیکنند. شاخصهای مختلف اعم از توسعه انسانی، رشداقتصادی و فقر مطلق نشان میدهد که این نگاه کاملا اشتباه است. به نحوی که فقط از باب مثال، شاخص توسعه انسانی که نماگری برای درآمد، آموزش و بهداشت است از ابتدای انقلاب تا به امروز از ۰.۴۹ به ۰.۸ رسیده است. لذا این بزرگواران چطور ایران را در حال فقیرتر شدن میدانند؟ هرچند اگر نبود توصیههای شوک آور اقتصاددانان حامی این دوستان، اوضاع اقتصادی کشور، امروز بسیار بهتر از این بود و شاهد فشارهای ناشی از شوکهای موضعی به مردم نبودیم.
۲- نکته دیگری که ایشان به آن اشاره کردهاند این است که کشوری که در حال فقیر شدن است، نمیتواند به وفاق برسد. سوال این است که اگر کشور ما در حال فقیر شدن است، چرا دولت متبوع و مطبوع ایشان، وفاق را عامل حل مشکلات کشور دانستند و راهکاری دیگر را انتخاب نکردند؟ آیا ایشان و دولت حاضرند اعلام کنند که کشور ما در حال ثروتمند شدن است؟ و اگر در حال ثروتمند شدن است پس چرا مدیران دولت دائما و دائما در حال ناله و فغان هستند که نمیتوانیم و نمیتوانیم؟ اعلام کنند که توانستهایم و میتوانیم و انشاالله بهتر هم میتوانیم. نه اینکه بهجای طاووس بر بال مرغ کابوس سوار شوند و کشور را از آرامش خارج کنند.
۳- ایشان باور دارند که جامعهای که در حال فقیر شدن است، نمیتواند وفاق کند. لذا تئوری ایشان در کارامدسازی کشور، تئوری ثروتمند کردن مردم است. پس بسمالله.
نظر دولت در مورد گرانسازی نرخ ارز که هر روز و هرروز کمر تولیدکننده، توزیعکننده و مصرفکننده را میشکند چیست؟ صدای فروشندگان تلفن همراه در پاساژ علاءالدین را شنیدید که فریاد میزند «دلار صدتومانی نمیخواهیم نمیخواهیم!» نیک میدانیم که اگر این بزرگواران از گرانی دلار ناراحت باشند، سایر اصناف به طریق اولی ناراحتند. اینها شکوه میکنند از گرانی، چون مصرف کنندهای نخواهند داشت که کالاهایشان را بخرد. چون حتی یک کالای شبه ضروری مثل تلفن همراه هم تبدیل به یک کالای لوکس میشود.
نظر دولت محترم در مورد تولید چیست؟ از کم بسامدترین واژگانی که در این دولت شنیده میشود، تولید است. در عوض تا بخواهیم از حجاب و فیلترینگ میشنویم. کما اینکه در سخنرانی وزیر محترم علوم هم از تولید خبری نیست و در عوض یک بخش کانونی از سخنانشان به نفی قانون حجاب و رفع فیلترینگ تعلق دارد.
۴- در موضوع عدم وفاق در جوامع فقیر و وجود آن در جوامع ثروتمند هم بحث فراوان است. ایشان حتی تطور علوم انسانی در جوامع مدرن را به نوعی مایه آرامش بشر امروز دانستهاند (به استثنای خاورمیانه). اولین سوال اتفاقا در همین خاور میانه است. چرا حکمرانی عموم کشورهای ثروتمند با ظلم اسرائیل به مردم غزه همراه است؟ آیا مردم این کشورها که کشورهای ثروتمندی هستند، با حکمرانانشان در ماجرای غزه وفاق دارند؟ اگر بله، این چه وفاقی است که در پی ثروت بهدست میآید و چنین ظلمی را توجیه میکند؟ اگر خیر، چرا ثروتمند شدن، وفاق ایجاد نکرده است؟ آیا همین مثال، یک نقض عمومی بر قاعده فوق نیست؟
۵- آیا وفاق حاکمان این کشورها در ظلم به مردم، ستودنی است؟ در اینجاست که شما باید یک وفاق ستودنی را از یک وفاق نامطلوب جدا کنید و همینجاست که علوم انسانی اسلامی از علوم انسانی دیگر جدا میشود. علم بودن علم، معنایی سترگتر از مجرب بودن آن دارد و نمیتوان آن را در مجرب بودن تمام کرد. بله، ظلم مجرب ناشی از یک هماهنگی در حال شکلگیری است و این ظلم، ناشی از یک علوم انسانی نامطلوب است که نژادپرستی هماهنگی را در مغربزمین ایجاد کرده است. لذاست که انتظار میرفت در جشنواره فارابی که محل پردازش علوم انسانی اسلامی است، از این علوم نیز سخن میگفتید.
۶- فرمودهاند علوم انسانی در کشورهای ثرومند آرامش آورده است! پس چرا در این کشورها، آمار خودکشی و جرم و جنایت از کشورهای فقیر بالاتر است؟ آمار افسردگی و مصرف داروهای آرامبخش چرا در این کشورها بسیار بالاست؟ چرا هر ساله ۲۵۰ هزار نفر در این کشورها از سرما میمیرند. آیا صفهای غذا برای مردمی که ساعتها به انتظار یک وعده غذا میایستند را در این کشورها دیدهاند؟ کدام علوم انسانی، کدام آرامش را به این کشورها داده است؟
البته ما اصحاب علوم انسانی اسلامی، خوشحالیم که یک حقوقخوانده که از قرار تعلقاتی معرفتی به دنیای فقه دارد وزیر علوم ما شده. و به همان نسبت، انتظارمان نیز از سخنان ایشان بیشتر و موشکافیمان سختگیرانهتر است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#نشست | #حاشیه_نگاری
☑️ نشست علمی با موضوع «بازاندیشی بحران سوریه در آینه علوم انسانی» با حضور سه تن از اساتید علوم انسانی؛
➕فایل تصویری و گزارش متنی این نشست به زودی منتشر خواهد شد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
اگر بخواهیم یک رسانه خبری - تحلیلی در حوزه اقتصاد ایجاد کنیم، برای شعار این رسانه چه پیشنهادی میدهید؟
لطفا پیشنهادتون رو به این لینک بفرستید:
@hrmaghsoodi
هدایت شده از محمد فنایی اشکوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 راه حل جدید دولت برای حفاظت از منابع طبیعی کشور!
🔹عارف: راهی جز گریه به حال منابع طبیعی نداریم.
طبق روال به کاشف این راه حل باید صد سکه طلا جایزه داد!
خوب است این دستاورد درخشان را به کشورهای دیگر هم پیشنهاد دهیم!
حالا که قرار بر گریه است به نظرم قبل از گریه برای منابع طبیعی باید بخاطر داشتن چنین مدیرانی گریه کرد!
http://eitaa.com/dr_Fanaei
عارف: اگر ناترازی برق را میتوانیم با خواهش کمتر کنیم ناترازی آب را چه کار میتوانیم بکنیم؟/ بحران جدی آینده ما «آب» هست
پینوشت:
حاج آقا حله. برق رو که گرون کردید حل شد. آب رو هم گرون کنید حل میشه.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
📈 مطابق گزارش بانکمرکزی تورم ماهانه آبان نسبت به مرداد 1.5 برابر شده است که شاخص پیشنگر مهمی برای تورم سالانه است.
💵 با این مدیریت ارزی دولت چهاردهم به راحتی میتوان مفاهیمی مثل «نقش پیشرانی نرخ ارز در تورم، درونزایی و تغییر تعادل سیستم داینامیک متغیرهای اقتصادی» را به دانشجویان به صورت عملی تدریس کرد.
💵 امیدوارم تا دیر نشده دولت محترم سیاست ارزی فعلی در «افزایش سقف نیما طی ماههای اخیر و سپس حذف سقف آن» را کنار بگذارد که در غیر اینصورت در گام اول سرمایه اجتماعی آقای رییس جمهور از بین خواهد رفت.
@Economics_Finance
هدایت شده از هاد
طرفداران بازار آزاد چه زمانی کندذهن میشوند؟
🔸 میلتون فریدمن در اوج بحران آسیا میگفت: «بحران تمام خواهد شد و شما شاهد بازگشت رشد اقتصادی به آسیا خواهید بود اما اینکه چقدر زمان ببرد، یک سال، دو سال، سه سال کسی نمیداند». واقعیت این است که بحران آسیا بعد از یک دهه (زمان نگارش کتاب) هنوز پایان نیافته است!
🔸وقتی ۲۴ میلیون نفر طی دو سال شغل خود را از دست میدهند، درماندگی جدیدی در سراسر منطقه به اشکال گوناگون نمود پیدا میکند. در اندونزی، مالزی و کره جنوبی نرخ اشتغال هنوز به حد سالهای پیش از سال ۱۹۹۷ نرسیده است و مسئله این نیست که کارگرانی که شغل خود را از دست دادند هرگز آن را بازپس نگرفتند، بلکه مالکان خارجی جدید که سود بیشتری برای سرمایهگذاری خود میجویند، به اخراج کارگران ادامه دادند.
🔸خودکشیها نیز ادامه یافت. چهارمین عامل عمده مرگ و میر در کره جنوبی خودکشی است. در کره جنوبی بیش از دو برابر میزان پیش از بحران، یعنی سی و هشت نفر در روز خودکشی میکنند.
🔸جمعیت زاغهنشینان افزایش محسوس پیدا کرد که پایان کارشان یا به فاحشهخانهها ختم میشود یا در کانتینرهای متروک حمل بار زندگی میکنند.
🔸در اندونزی از قبل احساساتی ضد چینی علیه اقلیت چینیتبار وجود داشت. حاکمان سیاسی که دوست داشتند توجهها را از خود دور کنند، آتش این احساسات را تند میکردند. بعد از آنکه سوهارتو قیمت برخی از اقلام اساسی را در اندونزی افزایش داد، این احساسات تندتر شد. بلوا و شورش سراسر کشور را فراگرفت و عده زیادی از اقلیت چینی در معرض خشم مردم اندونزی قرار گرفتند. ۱۲۰۰ نفر کشته شدند و دهها زن چینیتبار مورد تعرض گروهی قرار گرفتند که آنها را باید در زمره قربانیان آرمان مکتب اقتصادی شیکاگو قلمداد کرد.
🔸 سرانجام خشم و عصیان در اندونزی متوجه سوهارتو و کاخ ریاست جمهوری شد. با درخواست صندوق بینالمللی پول از سوهارتو برای افزایش قیمت بنزین، بنزین بر آتش خشم مردم ریخته شد و سورهارتو را از قدرت به زیر کشیدند.
🔸 با این همه هدایتکنندگان نهضت تهاجمیِ «بازار آزاد» هنگامی که به پیامدهای ناخواسته سیاستهایشان میرسند، دانشآموزانی کند ذهن میشوند.
#دکترین_شوک ۱۲۵
@haad1442