✅ اظهارات دکتر راغفر؛ از قمار بودن بورس تا انتظار یک تورم بیسابقه
🔸 دکتر حسین راغفر: «در بورس دستکاری میکنند، بورس #قماربازی است و کسی نمیتواند تضمین کند که فردا چگونه خواهد بود؛ هیچ تضمینی وجود ندارد که منابع مردم در بورس وارد فعالیتهای تولیدی شود، چون سود سفتهبازی بالاست، منابع به این سمت میرود. هیچ نظارتی بر بورس وجود ندارد.»
🔹 همچنین در ادامه، این استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا با اشاره به افزایش شدیدِ قریبالوقوعِ نقدینگی در بازار اظهار داشت: «دولت بدون اینکه تولیدی در کشور صورت بگیرد اقدام به چاپ پول خواهد کرد و نتیجتاً یک تورم بسیار بیسابقه در راه است.»
🔗منبع: mashhadfori.com/detail/145513
#خبر #موضع
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده بحران #پیری_جمعیت
یک اعتراف تکان دهنده: به ما گفتند زنان را به طور مخفیانه #عقیم کنیم!
◀️ این ویدئوی بسیار هولناک مرثیهای برای جمعیت ایران است، ایرانی که اکنون دارای سریعترین نرخ کاهش جمعیت در تاریخ است.
🔹میگوید در دورهای مثل نقل و نبات به خانمها داروهای پیشگیری از بارداری میدانند و حتی شرط دادن شیر خشک به مادران، استفاده آنها از داروهای ضدبارداری بوده است. از این بدتر این است که حتی برای عقیم کردن زنان و مردان بیمارستان صحرایی هم احداث کردهاند.
🔸در جایی از ویدئو شاهد اعتراف تکاندهندهای هستیم، میگوید به ما گفته بودند زنانی را که برای بار دوم یا سوم باردار شدهاند را مخفیانه عقیم کنیم!
به گزارش سازمان ملل تا ۳۰ سال آینده جمعیت پیر کشور ۴ برابر و میانگین سنی جمعیت از حدود ۳۰ به ۴۵ سال خواهد رسید و عملا نیروی فعال کشور نصف خواهد شد.
@shomareshmakooszohor
دکتر حمیدرضا مقصودی
پشت پرده بحران #پیری_جمعیت یک اعتراف تکان دهنده: به ما گفتند زنان را به طور مخفیانه #عقیم کنیم! ◀️
شاید سوال کنید برای چه این پست را در این کانال گذاشتم؟!
چون به اقرار کینز، ساموئلسن و حتی بزرگترین نئولیبرالهای اقتصادی، جمعیت مهمترین عامل رشد اقتصادی در کشورهاست.
❗️ از محرمانگی تا خیانت
🔸دولت در حالی از #گشایش_اقتصادی حرف میزند که هیچ طرح یا مصوبهای دربارۀ آن را منتشر نکرده است و صاحبنظران اقتصادی هیچ اطلاع دقیقی از مفاد آن ندارند.
🔸محرمانهبودن اسناد و برنامهها و طرحها لزوما چیز بدی نیست و گاهی اوقات ضروری به نظر میرسد اما باید دامنه و موضوع آن مشخص و معین باشد.
🔸تجربۀ تصمیمات و برنامههای دولت فعلی نشان داده است که هر جا برنامه یا طرحی مهر محرمانگی خورده است، تعهدات بیمنطق و غیرقابلدفاعی از جانب ملت داده شده است.
🔸در طرح جدید معلوم نیست آقایان دولتی به دنبال حراج کردن چه چیزی هستند، آن هم در سال آخر دولت خود!
🔸دولت محترم به جای هراس از انتقاد و بهجای بایکوتکردن متخصصان و صاحبنظران، بهتر است طرحهای خود را با آنان در میان بگذارد و نکات آنان را حداقل گوش دهد تا فاجعهای مانند برجام یا اصلاح قیمت بنزین و بهدنبال آن شورشها و اعتراضها و نارضایتیهای مردمی رخ ندهد و ضدانقلاب به خرابکاری و موجسواری دل نبندد.
🔸دلسوزانه به مسئولان کشور اعلام میکنیم که مسیری که بهطور خاص در این چند ماهه در پیش گرفتهاید چه در بورسیکردن اقتصادی ایران و چه در حراجکردن اموال عمومی و واگذاری شرکتهای دولتی به ثمن بخس، انتهایی جز وخیمتر کردن مشکلات اقتصادی و تراکم فشارهای اقتصادی بهویژه بر دوش طبقات متوسط و ضعیف جامعه نخواهد داشت.
🔸اللهم بلغت...
🆔 @QasdWay
دقیقا چه کسی با طرح گشایش دولت موافق است؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷🔹 #کلیپ مهم از آدام اسمیت تا جورج سورس
⭕️ سخنان استاد رحیمپور ازغدی در تحلیل و نقد #بورس و سازوکارهای قیمتگذاری در بازارهای مالی.
@Afsaran_ir
@schoolofeconomics
@QasdWay
🛢فروش اوراق سلف نفتی از هفته آینده
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
دکتر حمیدرضا مقصودی
🛢فروش اوراق سلف نفتی از هفته آینده ✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️ @akhbare_eg
یعنی چی؟ دقیقا یعنی چی؟ چرا آخه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با توجه به نظر متخصصین وزارت بهداشت با انواع کرونا آشنا شوید!
@news_feyzieh
📕Inequality; What Can Be Done?
نویسنده: آنتونی آتکینسون (استاد مدرسه اقتصاد لندن LSE)
#اقتصاد_بخش_عمومی
#اقتصاد_رفاه
🆔 @SSL_Qasd
📕نابرابری؛ چه می توان کرد؟
نویسنده: آنتونی آتکینسون
مترجم: یوسف چاوه پور
نشر مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی
#اقتصاد_بخش_عمومی
#اقتصاد_رفاه
🆔 @SSL_Qasd
نابرابری از مهم ترین چالش های امروز اقتصاد جهانی و کشورهاست. امروزه فاصله فقیر و غنی چه بین کشورها و چه بین طبقات مختلف مردم در یک کشور از هر زمانی در تاریخ بیشتر است.
آنتونی آتکینسون، اقتصاددان بریتانیایی، پژوهشگر ارشد دانشگاه آکسفورد و کالج نافیلد و استاد برجسته و چهره ماندگار مدرسه اقتصاد لندن LSE، بیش از چهاردهه بر روی موضوعات مرتبط با نابرابری و فقر پژوهش کرد. آتکینسون که برنده جایزه لژیون دونور (شوالیه) شده بود در سال 2017 فوت کرد. او یکی از تأثیرگذارترین نویسندگان در حوزه نابرابری است.
کتاب حاضر یکی از محبوبترین کتابهای وی است که در سه بخش، «تشخیص» مسئله، «پیشنهادات کاربردی» و «آیا پیشنهادات عملی است؟»، تنظیم شده است.
بخش اول به شناسایی و تشریح مسئله نابرابری میپردازد. اینکه منظور از نابرابری چیست و میزان فعلی آن چقدر است؟ آیا دورههایی بوده است که نابرابری کاهش یافته باشد و اگر بله، چه چیزی میتوانیم از این دورهها بیاموزیم؟ اقتصاد در مورد علل نابرابری، چه چیزی میتواند به ما بیاموزد؟
بخش دوم کتاب، مجموعهای از پیشنهادها ارائه کرده است که بهزعم نویسنده میتوانند جوامع ما را بهسوی سطوح پایینتر نابرابری سوق دهند.
و درنهایت بخش سوم کتاب نیز به نقدهای مخالف و ارزیابی تحقق پیشنهادهای مؤلف میپردازد.
🆔 @SSL_Qasd