هدایت شده از قیام
🔸چهار سال پیش وقتی قرارداد ساخت اولین شتابدهنده پزشکی تماماً ایرانی را با یک شرکت نوپا در اصفهان بسته شد، هیچگاه تصور نمیشددر زمانی کوتاه بهرهبرداری از دستگاههای بسیار پیشرفته حوزه پزشکی در کشور باشم.
🔹دستگاه شتابدهنده خطی یکی از پیشرفتهترین و گرانترین دستگاههای پزشکی در پرتودرمانی سرطان است. کشور ما به دهها دستگاه شتابدهنده اینگونه نیاز دارد.
🔸اولین نمونه نصب شده در شهرک سلامت اصفهان هر روز به بیش از 60 بیمار سرطانی سرویس میدهد
هزینه خرید این دستگاه بیش از 60 میلیارد تومان است و این به جز هزینههای سرویس و خدمات پس از فروش و قطعات است که عموماً بخاطر #تحریم قابلیت تهیه ندارد و البته این دستگاههای خارجی هم امروز توسط #شرکتهای_دانشبنیان تعمیر میگردند.
هزینه ساخت دستگاه داخلی کمتر از 30 درصد دستگاه خارجی است و شرکت بهیارصنعت در حال توسعه نسلهای جدید این نوع شتابدهندهها ی ایران ساخت تا 3 برابر قدرت فعلی است.
این راه آغاز شده و هیچ قدرتی توان توقف آن را ندارد.
#شتابدهنده_خطی
#سی_تی_اسکن
#همیار_دانش_بنیان
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
شاید برخی از دوستان از دیروز به دلیل حذف عده ای از کاندیداها، نگران مشارکت مردم شده باشند که البته این نگرانی درست است و ورای این که این عدم احراز صلاحیتها صحیح بوده است یا خیر، میتوان برای این عدم مشارکت تدبیر کرد.
یادمان باشد، تاریخیترین مشارکتهای مردم در امور کشور، در زمانههایی نبوده است که دوگانههای داخلی قوام گرفتهاند. بلکه در زمانهایی بوده است که مردم ایران به این ادراک میرسیدند که باید به دوگانۀ اصیلی که حضرت امام ره آن را طراحی کردهاند بازگردند. دوگانه اسلام و کفر. دوگانه نهضت مستضعفان در برابر مستکبران عالم. دوگانه اسلام در برابر شرق و غرب. دوگانه حمایت از محرومان عالم. دوگانهای جهانی که گاه آن را فراموش میکنیم و به دامن دوگانههای داخلی کاذب یا صادق میغلطیم.
۱۲ فروردین ۱۳۵۸ در محیط این دوگانه شکلگرفت. ۹ دی محصول این دوگانه بود و تشییع حاجقاسم در این دوگانه است که شورآفرین میشود.
لذا به نظرم در غیاب نمایندههای اصیل اصلاحطلب و اصولگرا در این انتخابات و با وجود حضرت آیتالله رئیسی و دکتر جلیلی که تصویر امروزین آنها تصویری از شخصیت نظام و نه تصویری از شخصیت یک جریان سیاسی خستهکننده است، میتوان به این دوگانۀ اصیل بازگشت و شوری دوباره برپا کرد.
شاید رسالت ما در این برهه از انتخابات این باشد که بازگشتی کنیم به اصل انقلاب و در زمانهای که دشمنان قسمخورده ما به دنبال لبخند از عدم حضور مردم هستند، سیلی محکمی را نثارشان کنیم.
تا ثابت کنیم دوگانههای اصیل انقلاب کدامند. و نشان دهیم که حتی اگر دعوای خانوادگی داریم و رد و تأییدها را نقد میکنیم، در اصل حرکتمان کوچکترین اخلالی رخ نخواهد داد.
باذن الله تعالی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
چه کنم؟
یادمان باشد. ما مدیون جوانی هستیم که مادر بیوه خود را تنها در روستایشان رها می کرد و خود را به خط مقدم می رساند تا لازم نباشد زمین بدهد تا زمان بخرد.
همان جوان هم میدانست که عدهای هستند که پتوهایی که مردم مستضعف برای جبهه ارسال میکردند را در بازار میفروختند و میخوردند.
هم او میدانست که عدهای مشغول به مذاکره با مکفارلین و دوستانش هستند.
هم او میدانست که عدهای به دنبال آن هستند که به بهانۀ درس خواندن از کشور جنگ زده فرار کنند.
هم او میدانست که همینها با خورجینی از مدرک بازخواهند گشت و با عنوان اقتصاد آزاد، زمین مادرش را از چنگش در میاورند و مادرش ناچار خواهد بود در خانه این و آن کار کند تا بتواند با یک شیشه گلاب، قبر فرزندش را بشوید و فاتحهای بخواند.
هم او میدانست که در همان جنگ هم برخی با تدبیر نابجا ممکن است خونش را ارزان کنند.
هم او میدانست که جریانهای قدرت چه میکنند.
هم او میدانست که برخی به دنبال آن هستند که خود را همه بدانند.
و هم او هم میدانست که گاه دوستانش و حتی استادانش و حتی علما و فضلا از سر صداقت اشتباهات فاحش میکنند و برای کشور هزینه میافزایند.
اما او خود را خادم امام میدانست. خادم مردم میدانست. خادم اسلام میدانست.
به این بهانهها نبود که نرود...
پس من
در انتخابات شرکت میکنم. به مردمم التماس میکنم که شرکت کنند. خاک پایشان میشوم که شرکت کنند. حتی...
حتی هر چه...
چون من ادامۀ آن جوانم. انشاالله
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دوگانهی این انتخابات را میتوانیم از جنس دوگانههایی بدانیم که امام امت به ما آموخت، نه دوگانههای کاذب داخلی
دوگانهای از جنس شور ۹دی تا تشییع حاجقاسم
دوگانهای از جنس اسلام در برابر کفر، دوگانه مستضعفان عالم در برابر مستکبران عالم
کفر از #مشارکت مردم خوشحال است یا ناراحت؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
💥 کسی که به زندگی اشرافی خو گرفته است، نمیتواند در مدیریت کشور، فتحی را رقم بزند. کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است به درد مناصب حکومتی جمهوری اسلامی نمیخورد و نمیتواند حال و روز مستضعفین را دریابد.
💥 به نظر میرسد در کنار شرط سِنی و شرط علمی و شرط مدیریتی و شرایط دیگر، برای ثروت مسئولین هم باید سقف کمّی خاصی را در نظر گرفت تا کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است، نتواند رئیسجمهور و وزیر و وکیل شود.
💠 آیتالله میرباقری:
«#عدالت اسلامی با دست کسی که تعلقات دنیایی داشته باشد، محقق نمیشود. منظور من افراد خاصی نیست، ولی این را میفهمم که فتوحات اسلامی حساب و کتابی دارند. کسی که به زندگی اشرافی خو گرفته، نمیتواند فتحی را رقم بزند. به نظر من، [در کنار شرط سنی و شرط علمی و شرط مدیریتی و شرایط دیگر،] برای #ثروت مسئولین هم باید سقف کمّی خاصی را در نظر گرفت تا کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است، نتواند رئیسجمهور و وزیر و وکیل شود. معنا ندارد که چندین وزیر دولتی بالای هزار میلیارد سرمایه داشته باشند. اینها نباید پست بگیرند و رئیسجمهور مردمی بشوند که کثیری از آنها در اولیات و بدیهیات زندگیشان در ماندهاند.
مشهور است که مرحوم علامه حلّی، فقیه و متکلم شیعه قرن هشتم در منزلش چاهی داشت که از آن استفاده میکرد، اما زمانی که خواست مسائل مربوط به آب چاه ـ از جمله اینکه آیا آب چاه قبول نجاست میکند یا مانند آب جاری است و با ملاقات با نجاست، نجس نمیشود ـ را بررسی کند، اول دستور داد چاهی را که در منزل خودش بود پر کردند، سپس، مشغول بررسی این مسئله شد؛ چرا؟ چون بیم از آن داشت که مبادا این موضوع در رأی و فتوای او که کاشف از حکم شارع است، تأثیر بگذارد.
چطور میشود وزیری بالای هزار میلیارد ثروت داشته باشد و در بررسی مناسبات و مسائل وزارتخانهاش، ثروت خود را در نظر نگیرد؟ بدیهی است که چنین فردی نمیتواند به زیردستانش توجه کند.
امام میفرمایند: «آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، باید فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیسجمهور ما خدای ناخواسته، از خوی کوخنشینی بیرون برود و به کاخنشینی توجه کند، انحطاط برای خودش و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا میشود.»
کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است به درد مناصب حکومتی جمهوری اسلامی نمیخورد و به فرمایش امام(ره) نمیتواند حال و روز دیگران را دریابد. خاصیت اعیانیت و #اشرافیت این است که خوفِ از دست دادن مقام، و لطمه خوردن به اشرافیت، باعث میشود که فرد نسبت به زیردستها ظالم و در مقابل بالادستیها توسَریخور باشد.» ۱۴۰۰/۲/۳۰
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
آقای همتی....
با چه رویی؟!!!!!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi