به گزارش روابط عمومی رادیو اقتصاد؛ در مسیر توسعه اقتصاد ایران چالشها و ابرچالشهای بسیاری وجود دارد؛ مشكلاتی كه به واسطه سالهای مستمر سوءمدیریت روی هم انباشته شدهاند و حالا دیگر حل كردن آنها انگار نیاز به یك عمل جراحی دردناك دارد. اقتصاد بزرگ و پر از پتانسیلی كه از رشد و توسعه جا مانده و مدتهاست كه درگیر تحریم، تورم و حكمرانی ناكارآمد است.
برنامه رهیافت سه شنبه ۱۵ تیر ساعت ۲۱:۰۵ روی موج اف ام ردیف ۹۸ مگاهرتز میزبان پروفسور مسعود درخشان است، كه در این برنامه اولویت های اقتصادی دولت سیزدهم بررسی می كند.
💠 @profderakhshan
⚜️ نقشه هوایی اقتصاد اسلامی (۳)؛ بخشهای اصلی اقتصاد
✍️ دکتر سید مهدی زریباف
🔸 اقتصاد بهطور کلی سه بخش دارد که شامل بخشهای تخصیص و تنظیم و توازن است.
🔹تخصیص در قول شهیدصدر (ره) به تخصیص منابع، مالی، انسانی و فرصتها و … است. تنظیم هم همان چارچوبهای حقوقی است. سومین بخش هم توازن در حوزه عملیات است. ...
🔹 اگر فقهای ما میخواهند فقه را گسترش دهند نباید بیایند تقسیمبندی را براساس موضوعشناسی غربی مثل فقه پول و امثال آن انجام دهند بلکه باید تقسیمبندی فقه را براساس دستگاه خودمان انجام دهند و بهجای فقه پول بگویند فقه التخصیص. همینطور اگر بخواهند فقه را بهمعنای اعم آن، توسعه مفهومی دهند باید گفته شود فقه التنظیم و فقه التوازن نه مثلاً فقه بانک و امثالهم.
🔹به عبارت دیگر شان فقه باید حفظ شود. بهعنوان نمونه بحثهای شهیدصدر (ره)، فقه التوازن است و میگویند که سازوکار ایجاد توازن در نظام اجتماعی اینگونه است.
🔹در رویکرد عدالت محور آنچه که اهمیت دارد توزیع است نه تولید. به عبارت دیگر توزیع اصالت دارد و تولید محور نیست. لذا امروز باید ابتدا روی فقه التخصیص منابع کار کرد و بعد به زیرشاخهها پرداخت.
🔹 متفکر اقتصاد اسلامی باید گام دومی را نیز بردارد که علاوهبر داشتن سه مورد قبل، عنصر جدید یعنی نگاه به آینده را باید مد نظر خود قرار دهد. به عنوان نمونه...
🔰 برای مشاهده ادامه این مطلب (کوتاه و مفید) به لینک زیر مراجعه نمایید:
📌http://zaribaf.qasd.ir/articles/579#start
🆔@QasdWay
کرسی علمیترویجی
بههمت دانشگاه قم، دانشگاه یاسوج و شورای عالی انقلاب فرهنگی
با موضوع «تحلیل تطبیقی عدالت اجتماعی»
در رویکرد اسلامی و نئولیبرال با تأکید بر رویکرد شهید صدر (ره) و فردریش فون هایک بهصورت آنلاین برگزار میشود.
ارائهدهنده: دکتر سید عقیل حسینی، عضو هیئتعلمی گروه اقتصاد دانشگاه یاسوج
ناقد: دکتر علی سعیدی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه قم
زمان: سهشنبه ١۵ تیرماه ١۴٠٠، ساعت ١٠:٠٠ تا ١٢:٠٠
لینک ادوبی کانکت:
https://webinar1.yu.ac.ir/a142020201
🆔 @QasdWay
مراحل تبدیل یک صادرکننده به واردکننده با اِعمال کارشناسیِ اساتید لیبرال:
هستهای لازم نیست گاز داریم نیروگاه میزنیم
نیروگاه لازم نیست محیط زیست کثیف میشه آب داریم سد میزنیم
سد نمیزنیم و لازم نیست آب نداریم پس واردات میکنیم
حالا هم همش تقصیرِ تحریمه
اینا هیچ وقت خودشون مقصر نیستن
#حسین_زمانی_میقان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
پلئونکسیا سرمایه داری مالی مناقشهای دیرپا.mp3
29.24M
📌پلِئونِکسیا: سرمایه داری مالی، مناقشهای دیرپا
ارئه دهنده: احسان ولدان
#نقد_کاپیتالیسم
#اقتصاد_مالی
🆔 @SSL_Qasd
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای خصوصی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
@syjebraily
🔸 شکست راهبرد «برونزایی» در دولت روحانی و لزوم اتخاذ راهبرد «درونزای برونگرا» در دولت جدید
✍️ دکتر علی سعیدی
🔹درونزایی و برونگرایی از ویژگیهای بارز اقتصاد مقاومتی است. بر این اساس باید به ظرفیت درون کشور تکیه کرد و درعینحال با دنیا تعامل داشت. اما این تعامل محدود به کشورهای غربی نمیشود و باید از ظرفیت تمامی کشورهای دنیا استفاده کرد.
🔹 در دهه ۸۰ اقتصاد کشورحرکت به سمت جهش اقتصادی را آغاز کرد. اگر شیب افزایش GDP را با کشورهایی مثل چین، هند و کره که دوره جهش خود را پشت سر گذاشتند مقایسه کنید، ملاحظه خواهید کرد که ما هم میتوانستیم چنین شیبی را در اقتصاد کشور شاهد باشیم. اگر ما در دهه ۹۰ با همان سرعت اقتصاد خود را رشد میدادیم باید تولید ناخالص داخلی بهجای ۴۲۰ میلیارد دلار به ۱۲۰۰ میلیارد دلار میرسید و با آن حجم اقتصادی در رتبه ۱۲ دنیا قرار میگرفتیم....
🔹 یک دهه طلایی را در اقتصاد کشور از دست دادیم‼️...
🔹 مهمترین کاری که در دولت جدید باید انجام شود بازنگری در اقتصاد و تغییر دیدگاه نسبت به ظرفیت داخلی است. باید به نیروهای جوان، پتانسیل و فرصتها توجه کنیم و از فرصتهای جدیدی که در عرصه بینالملل برای ما ایجاد میشود نهایت استفاده را داشته باشیم تا تولید ملی را جهش دهیم.
🔹همچنین باید علاوه بر درونزایی به برونگرایی نیز توجه داشته باشیم و این یکی از اصول اقتصاد مقاومتی است.
⚜️برونگرایی با طراحی چرخههای خارجی تجارت ممکن خواهد بود. این ایده شامل...
🔰 برای مشاهده ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید:
📌http://saeedi.qasd.ir/articles/580#start
🆔 @QasdWay
اون کتوشلواریهای دانشگاهی که بهشون میگن "کارشناس" و اکثرا نسخههای غلط رو به کشور قالب میکنن چرا هیچ وقت متهم نمیشن؟!
نسخه ۴ سال پیش همینها:
نیروگاهسازی توجیه ندارد، اون سپاهی که میخواد نیروگاه بسازه مافیاست، هیچ دلیل منطقی برای ساخت نیروگاه نداریم منابع کشور را هدر ندهید!
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
سرانه مصرف برق ایرانیها نسبت به اروپاییها.
عادت داریم خودتحقیری کنیم. ما مردم مسرفی نیستیم. در مقایسه با آنها...
گزارش مصرف برق را می توانید در لینک زیر از سایت بانک جهانی ببینید:
https://data.worldbank.org/indicator/EG.USE.ELEC.KH.PC?locations=IR-XC
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🧾متن کامل ۴٢ مین نشست تخصصی #اقتصادنا
⚠️#مالی_شدن خطری جدی برای اقتصاد ایران⚠️
🔰در چهل و دومین نشست تخصصی اقتصادنا، بازارهای مالی مدرن در سرمایهداری و جریان مالیسازی اقتصاد ایران مورد نقد و بررسی قرار گرفت و تردیدهای جدی در مورد کارکرد بازار سهام در تقویت تولید مطرح شد.👇👇👇
✅خاصیت انگلی سوداگری در سرمایهداری مالی مدرن
✅فروش انحصارات دولتی: خاستگاه اصلی بازار سهام
✅شواهد تاریخی حبابسازی دولت در بازار سهام
✅اقتصادهای مدرن در حال برگشت از مسیر مالیشدن، ایران همچنان در مسیر رفت!
✅تغییر ماهیت شرکتهای تولیدی به شرکتهای مالی بعد از ورود به بورس
...
🔶🔶متن کامل نشست را از طریق نشانی زیر مطالعه نمایید:
🌐https://eco.hozehkh.com/29390/
@eghtesadhozehkh
#هیئت_اندیشه_ورز_اقتصاد_و_الگوی_پیشرفت_اسلامی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کد پستی به کد پستی.
حاج حسین مثل همیشه عالیه...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مسیر کربلا بسته است و هر روزه چندین پیام آفر آنتالیا و کوشی آداسی و ... که به گوشیهایمان پیامک میشود.
اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا، صلواتک علیه و اله، و غیبه ولینا، و کثره عدونا، و قله عددنا و شده الفتن بنا، و تظاهر الزمان علینا، فصل علی محمد و اله و اعنا علی ذلک بفتح منک تعجله و بضر تکشفه و نصر تعزه و سلطان حق تظهره، و رحمه منک تجللناها و عافیه منک تلبسناها، برحمتک یا ارحم الراحمین.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فیلم سینمایی «پرواز ققنوس» از فیلمهای خوشساختی است که آموزش میدهد چطور باید در موقعیت بحران، ضمن حفظ اعتماد، ریسک اعتماد به دانشمندان جوان را پذیرفت و با ترکیب جوانان و کهنهکاران، موقعیت بحرانی را گذراند.
ببینید و ببینانید و دلالتهایش را برای جامعه امروز تصویر کنید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔺روحانی: نباید همه سرمایه خود را وارد #بورس کنید؛ بورس همیشه یک خط صعودی رو به بالا نیست و مردم باید تا حدی سرمایه خود را وارد بورس کنند تا فراز و نشیب آن زندگی آنها را برهم نزند!
قابل توجه دولت جدید
آقای روحانی ۳۰۰ هزار میلیاردتومان اموال مردم را به باد داد تا به این تجربه رسید.
امیدوارم شما دوباره اموال مردم را به باد ندهید.
(رگههایی از بادکردن مجدد بازار سرمایه اینبار توسط نئولیبرالهای انقلابی مشاهده می شود).
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
2.16M
⭕️ کروناهراسی کار اشتباهی بود
📍تجربیات موفق روح الله ثانی (مسئول گروه جهادیِ دانش بنیانِ علی یاوران) در رابطه با ویروس کرونا و مبارزه با این بیماری در طول یک سال و نیم گذشته.
👈خلاصه متنی تجریبات حقیر در دوران کرونا👉
@r_sani313
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
😄لباس ایرانی اسلامی
🔸 پوشش سر (پیشگیری از نزله، سینوزیت، ضعف حافظه و... افزایش طول عمر)
🔸 شال کمر (پیشگیری از دیسک کمر، ناباروری، سنگ کلیه، برخی یبوست ها و...)
🔸 کفش و لباس الیاف طبیعی (تبادل و جذب مفید پوستی، کمک به تعادل مزاج)
🔸 لباس گشاد (افزایش قدرت جنسی، حیا، عفت و غیرت)
⭕️ اولین بار رضاخان بود که دستور داد مردها باید کت و شلوار و کلاه پهلوی بپوشن؛ استدلالش هم این بود که ایرانی ها نباید مقابل اروپاییها احساس عقب ماندگی کنند
اشکالات طبی لباس فوق: نداشتن شال کمر، رنگ مشکی کفش(پوشیدن کفش مشکی رنگ مکروه است)
پ.ن: این پوشش ایرانی قابل تحسین است حتی از لباس روحانیت موجود هم کاربردی تر و منطقی تر است.
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم
شما به من کمک کنید.
پاسخ به این سوال برای من بسیار سخت است.
در امروز جامعه ام که سرریز از نااقتصاددانی و سرریز از نئولیبرالیسم تقلیدی شده تکلیف من چیست؟
یک مدرس ساده دانشگاه با یک تیم جوان انقلابی و چند رسانه قد و نیم قد مثل همین ایتای ۸۳۲ نفری.
چه کنم؟
لینک من
https://eitaa.com/hrmaghsoodi
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امروز جلسه ای داشتیم با تیمهایی از دانشگاه های تهران و مراکز مهم سیاستگذاری کشور در موضوع اصلاح نظام بانکی کشور.
احکام کمیته بال را که تکلیفی از جانب صندوق بین المللی پول بود تکرار می کردند.
و ما پیشنهادی متفاوت برده بودیم: ادغام همه بانک ها در یک بانک ملی و ملی سازی نظام بانکی برای جلوگیری از خلق پول غیرملی به نفع بانک های عامل خصوصی و حتی دولتی. و اینکه خلق پول، موهبتی همگانی است و حق انحصار آن را نداریم...
امید که پیشنهادات نوآورانه در دم، سرکوب نشود و شنیده شود...
استادی گفت: چرخ را دوباره اختراع می کنید؟
و ما که برایمان جالب بود که تبعیت از چرخی که هرگز برای ایران نچرخیده مطلوب تر بود از اختراع یک چرخ جدید. که البته چندان هم جدید نبود.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اگر رشد اقتصادی تنها با انجام یک نوع پخت بارها و بارها به دست آید، ما به تدریج با کمبود مواد خام مواجه شده و از سطوح غیرقابل قبول آلودگی و مشکلات رنج خواهیم برد. تاریخ به ما میگوید، رشد اقتصادی از دستورالعملهای بهتر نشات میگیرد نه از پختوپز بیشتر. دستور پختهای جدید به طور کلی اثرات جانبی نامطلوب کمتری ایجاد کرده و ارزش اقتصادی بیشتری به ازای هر واحد مواد خام تولید میکند. اگر دستورالعمل یا ایده جدیدی کشف نشود، هر تولید در نهایت به دلیل منابع محدود و اثرات جانبی نامطلوب، رشدی محدود خواهد داشت و هر تولیدی پتانسیل یافتن ایدهها و دستورالعملهای جدید را دستکم میگیرد. ما در درک اینکه چه تعداد ایده برای کشف شدن باقی مانده است، به طور مداوم شکست میخوریم.
رومر
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
شما به من کمک کنید. پاسخ به این سوال برای من بسیار سخت است. در امروز جامعه ام که سرریز از نااقتصاد
دوستان متعددی به من لطف کردند و توصیه های بسیار آموزنده ای رو در پاسخ به درخواستم ارسال کردند.
با اجازه این دوستان و بدون ذکر نام این توصیه ها را در اختیار سایر بزرگواران هم قرار می دهم. البته اگر این دوستان دستور بفرمایند نام آنها را هم ذکر می کنم
⁉️شما به من کمک کنید.
پاسخ به این سوال برای من بسیار سخت است.
در امروز جامعه ام که سرریز از نااقتصاددانی و سرریز از نئولیبرالیسم تقلیدی شده تکلیف من چیست؟
یک مدرس ساده دانشگاه با یک تیم جوان انقلابی و چند رسانه قد و نیم قد مثل همین ایتای ۸۳۲ نفری.
چه کنم؟
❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
✴️لینک من
https://eitaa.com/hrmaghsoodi
دوستان متعددی به من لطف کردند و توصیه های بسیار آموزنده ای رو در پاسخ به درخواستم ارسال کردند.
با اجازه این دوستان و بدون ذکر نام این توصیه ها را در اختیار سایر بزرگواران هم قرار می دهم. البته اگر این دوستان دستور بفرمایند نام آنها را هم ذکر می کنم
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✅سلام و عرض ادب
خداقوت
شناخت تکلیف درهمهی عرصهی زندگی کاری بس دشوار و پیچیده هست.
اما خب قطعا شما هم تابحال موفقیتتهایی رو کسب کردید و به همین منوال پیش برید باتوکل به خدا بهتر و بیشتر هم میشود.
دررابطه با پرسشی که توکانال مطرح کردید؛ بنظرم همین چیز کمی نیست
تربیت مدرس
تربیت پژوهشگر
تربیت دانشجو
داشتن تیم جوان
قدم اول برای تحول و تمدن سازی همین بحث آموزشی و پژوهشی هست؛ علاوه براینکه باید سعی بشه ارتباط با دانشجو منحصر به فضای اموزشی دانشگاه نباشه...
هرجا موفقیتهایی حاصل شده در هرزمینهای نتیجه ارتباط مستمر و موثر و هدفمند بوده.
جامعه پر از نااقتصاددان است؟؟ خب شما پرش کنید از اقتصاددان.
اصلا اقتصاد چیست که آنها نمیدانند و شما میدانید؟؟
بقول شهید بهشتی دراین انقلاب آنقدر کار برای انجام دادن هست که بدون هیچ پست و مقامی میتوان انجام داد.
جسارت بنده رو ببخشید.
توفیقااتتون روزافزون
✅سلام و وقت بخیر آقای دکتر مقصودی دغدغه مندی جنابعالی در شرایطی که بسیاری از هم کسوتان شما بی خیال و فارغ از نگاه های اجتماعی به صورت حداقلی به ایفای نقش میپردازند ستودنی است و بنظرم نیمی از راه است اما چه مثال درستی است که میگوید قطره دریاست اگر با دریاست ورنه قطره قطره ودریا دریاست لذا انتشار دیدگاه ها و دریافت های جنابعالی در این رسانه ایرانی اگر تخصصی تر و پر بسامد تر با همکاری دانشجویانتان استمرار یابد موجب برکات و گفتمان سازی و مطالبه گری خواهد شد.
✅بنظر کار شما و امثال شما و ما اینه؛ تبیین و اینکه از گفتن خسته نشیم اما لازمه تبیین تلاش مداوم برای درست دیدنه.
✅قوی شوید ✋
✅سلام و عرض اَدب
۱. نگاه شما ان شاالله اینگونه باشد که حقیقت این است که تاریخ بشر یک سیر تمدنی دارد برای ساخت آرمان شهری بنام بهشت و قطعاً زمانه ما و ملت و امت ما در پیچ عظیم تاریخی این سیر بزرگ تاریخی قرار دارد و بسیار تاثیرگزاریم
پس با نگاه به سیر رُشدی عالم قَدر نعمت بودن بدانیم و سهم خود را از بودن برای این شکوفایی خرج کنیم
۱.اُمیدوار باشه و اُمید دهنده
۲. رُشد علمی رو با شیوه فرهنگی پیش ببرید ( تشکیلاتی کار کنید و نیرو تربیت کنید برای خروجی دادن ده سال آینده )
۳.استراتژی های اقتصادی موفق از دید خودتون و ظرفیت ها و تهدیدها رو به کمک همین دانشجویان به صورت مستند در بیارید و کار رسانه ایی قوی کنید کار رو هم به همین جوانها بسپارید که در رسانه بروزتر هستن .( بهترین هم که باشید ولی بهترین رسانه را نداشته باشید ؛ تحول آفرین بهتر نخواهید بود )
۴. سفرها و بازدیدهای میدانی رو بیشتر برید
۵. نمونه های تاریخی و تجربه های بشری گفته نشده رو بیشتر کار کنید
۶. چالش ایجاد کنید
✅با عرض سلام و خسته نباشید
به نظر حقیر سه عمل اصلی لازم است
1) جمع شدن و گروه شدن. کار تک نفری سخت و طاقت فرسا است. حرکت کند است و برکت ندارد. جمعی از دانشجویان و طلاب دغدغه کند اقتصادی را جمع کنید. به صورت خودجوش حرکت کنید.
2) تحقیق و پژوهش. گفت و گو و مباحثه . بازدید های میدانی. و ...
3) تلاش برای تحقق اقتصاد اسلامی در کشور.
در این زمینه هم باید کار مردمی شود. یعنی مردم را مطلع کرد. با سخنرانی. بین مردم رفتن. تولید محتوا. کلیپ. انیمیشن و ...
و علاوه کار نخبگانی و دولتی. طرح آماده شود و به دولت مردان عرضه شود. با نمایندگان مجلس گفت و گو شود. هر جا که عرصه ی ارائه بود ..
✅سلام
کتب دانشگاهی تالیف کنید
خیلی نیازه
خییییلی
مخصوصا اقتصاد کلان
✴️لینک من
https://eitaa.com/hrmaghsoodi
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
سلام وقت بخیر
استاد جسارتا از نظر من رسانه شما اصلا کوچک نیست
اول اینکه شما مدرس دانشگاه هستید سالانه با چند صد دانشجو برخورد دارید و دروس مختلف تدریس میکنید اگر ازاین چند صد دانشجو دو یا سه نفر هم راس کاری در کشور قرار بگیرن و آموزه های شما رو پیاده سازی کنند برای هممون کافی هست
من فکر میکنم باید اشتباهات اقتصاددانان قبلی تصحیح و بعد تدریس بشه خیلی موارد زیاد بوده که اساتید گفتن« فلان نظریه یا فلان نتیجه غلطه ولی چون توی کتاب هست تدریس میکنیم !!!!!»
خب چرا؟ مگه شمای نوعی جزو اساتید اقتصاد نیستید چرا باید اشتباهات اقتصاددانای دیگه رو دوباره و دوباره تکرار کنیم چرا درست آموزش نبینیم؟!
یا خیلی وقتا دیدیم اساتید میگن « فلان مبحث توی اقتصاد ما کاربرد نداره ولی تدریس میکنیم !»
چرا مبحثی که کاربردی نیست باید تدریس بشه اگر قرار هست اقتصاد دان تربیت بشه باید مطالب کاربردی تدریس بشه ولی اگر صرفا به اقتصادخوان نیاز داریم مطالبی که همه ی دانشگاها تدریس میکنن میتونیم تدریس کنیم
البته بنظر من این ترم شیوه ی تدریس اقتصاد اخلاقی خیلی خوب بود چون کاملا توی موقعیت قرار میگرفتیم و مجبور یه تصمیم گیری بودیم
هر چند تعداد کلاس های آنلاین کم بود ولی عالی بود 👌