eitaa logo
144 دنبال‌کننده
423 عکس
111 ویدیو
5 فایل
سلام.این کانال برآن است تا به سهم خود به تبیین اهداف وافشای ماموریت های نظام سلطه در تقابل با انقلاب اسلامی بپردازد.
مشاهده در ایتا
دانلود
سال 1917، اسکار کالاوی (Oscar Callaway ) نماینده مجلس آمریکا سخنرانی جنجال‌برانگیزی در کنگره انجام داد. وی فاش ساخت که چرا جی. پی. مورگان (J. P. Morgan ) 12 مدیر خبری رده بالا را استخدام می‌کند. از این دوازده نفر خواسته شده بود که تأثیرگذارترین روزنامه آمریکا را مشخص نمایند. آنها باید مشخص می‌ساختند که برای کنترل خط‌مشی روزانه مطبوعاتی آمریکا به چند روزنامه نیاز است. این افراد به این نتیجه رسیدند که تنها با خرید 25 روزنامه بزرگ کشور می‌توان به این هدف دست یافت. از آن روز تاکنون استیلا بر رسانه‌های جمعی به معنی کنترل افکار عمومی کشور تلقی شده و هر کس که بدین قدرت دست می‌یابد در حقیقت مدیریت اصلی کشور را در دست دارد و امروزه روپرت مردوخ با امپراطوری رسانه بزرگ خود بر قله قدرت رسانه‌ای نشسته است. شبکه‌های تلویزیونی وی در آمریکا به 280 میلیون نفر و شبکه‌های ماهواره‌ای وی در آسیا به 300 میلیون نفر دسترسی دارند. مجموع مخاطبین رسانه‌های مردوخ در جهان به 7/4 میلیارد نفر می‌رسند یعنی در حدود سه چهارم مردم روی زمین.
مردوخ واقعا کیست؟ وی یقینا فقط یک میلیاردر استرالیایی دست راستی نیست. وی یک یهودی و شهروند اسرائیل است. اما چرا این مسأله مهم است؟ به گفته "گوردون داف" (Gordon Duff) ژورنالیست مستقل، هم‌‌اکنون همه می‌دانند که مردوخ کنترل سیستم سیاسی آمریکا و بریتانیا را به مدت دو دهه در اختیار داشته است. وی این قدرت را داشته که رهبران ملی را انتخاب کند، سیاستگذاری نماید و قوانین دلخواه خود را به تصویب برساند.
از اداره یک روزنامه محلی تا استیلا بر دستگاه رسانه‌ای جهانی روپرت مردوخ فعالیت رسانه‌های خود را در آدلاید استرالیا آغاز کرد. وی بعدها شرکت‌های رسانه‌ای خود را به بازار رسانه‌ای انگلستان، آمریکا و آسیا گسترش داد. این میلیاردر استرالیایی‌الاصل در سال 1931 در ملبورن استرالیا به دنیا آمد و به واسطه اینکه پدرش صاحب یک روزنامه محلی در این شهر بود از همان ابتدا وارد این عرصه شد. وی در دهه 1950 برای تحصیل در رشته اقتصاد، سیاست و فلسفه در دانشگاه آکسفورد به انگلیس آمد ولی پس از مرگ پدرش دوباره به استرالیا بازگشت تا مدیریت روزنامه خانوادگی را برعهده بگیرد.
مشهور است که وی شامه‌ای قوی در تشخیص منابع قدرت و ثروت دارد و به همین دلیل بلافاصله با نزدیکی به مراکز قدرت فعالیت‌های مطبوعاتی و اقتصادی خود را در استرالیا گسترش داد و چند روزنامه محلی و ملی را در آن کشور به تملک خود درآورد. مردوخ در سال 1969 هنگامی که گروه رسانه‌ای میرور (Mirror) انگلیس تصمیم گرفت از شر روزنامه سان (Sun) خلاص شود، از فرصت استفاده کرد و آن را خرید. سیاست‌هایی که مردوخ در مدیریت محتوای این روزنامه دنبال کرد، باعث شد خوانندگان آن روزبه‌روز بیشتر شوند به‌طوری که در سال‌های اخیر هر روز سه میلیون نسخه از آن در انگلیس به ‌فروش می‌رسد. نشریه "اخبار جهان" که وابسته به روزنامه سان است و در روزهای یکشنبه منتشر می‌شد نیز با سرمایه گذاری مروخ به یک نشریه پرتیراژ و با آگهی‌های بازرگانی فراوان تبدیل شد. تیراژ این نشریه تا زمان توقف انتشار 8.2 میلیون نسخه بود. .
مردوخ در سال 1973 نخستین حضور آشکار رسانه‌‌ای خود را در آمریکا با خرید روزنامه سن‌آنتونیو اکسپرس نیوز (St. Antonio Express News) اعلام کرد. اندکی بعد او نشریه استار (Star) را خرید و در سال 1976 نیز نیویورک پست را به تملک خود درآورد. اولین یورش جدی مردوخ به عرصه تلویزیون در آمریکا صورت گرفت. وی در سال 1986، شرکت پخش فاکس (Fox Broadcasting Company) را در این کشور تأسیس نمود که به عنوان بلندگوی اردوگاه نئومحافظه‌کاران آمریکا معروف است. وی در دهه 2000، تبدیل به یکی از سرمایه‌گذاران برتر در عرصه تلویزیون ماهواره‌ای، صنعت فیلمسازی و اینترنت شده و وال‌استریت‌ژورنال (Wall Street Journal)، یکی از روزنامه‌های بزرگ آمریکا را خریداری نمود. نشریه تایم مردوخ را سه بار در لیست 100 فرد تأثیرگذار جهان قرار داد. در سال 2011، وی در لیست قدرتمندترین مردان جهان که در نشریه فوربس ارائه می‌شود حائز رتبه 38 شد. وی دارای ثروتی بالغ بر 6/7 میلیارد دلار و صدوهفدهمین فرد ثروتمند جهان است.
لیست دارایی‌های مردوخ کمپانی‌های فیلمسازی: فاکس قرن بیستم – فاکس سرچ‌لایت‌پیکچرز – شبکه خانگی سرگرمی فاکس قرن بیستم – استدیوهای بلواسکایز – فاکس قرن بیستم اسپانیایی – فاکس قرن بیستم جهانی – تلویزیون فاکس قرن بیستم- استدیو فاکس در استرالیا – استدیو فاکس در لس‌آنجلس – استدیوهای تلویزیونی فاکس – شاین گروپ شرکت‌های تلویزیونی: تلویزیون فاکس قرن بیستم – تلویزیون قرن بیستم – فاکس‌تل – کمپانی پخش فاکس- شبکه‌های جهانی فاکس – شبکه‌های جهانی فاکس ایتالیا – فاکس ورزشی استرالیا – فاکس تله‌کلمبیا – ایستگاه‌های تلویزیونی فاکس – استدیوهای تلویزیونی فاکس – شرکت رسانه‌ای آی‌مدی – تلویزیون لاتویا – مای‌نتوورک‌تی‌وی – استار‌تی‌وی – بریتیش‌اسکای (39 درصد سهام
شبکه‌های کابلی: فاکس‌نیوز – شبکه تجاری فاکس- ورزش مدارس فاکس- شبکه فیلم فاکس – شبکه اخبار فاکس – شبکه فوتبال فاکس – شبکه اسپانیایی‌زبان ورزش فاکس – فاکس‌تل – فیوول‌تی‌وی – فاکس‌نت‌وورکس – شبکه واقع‌نمای‌ فاکس – شبکه نشنال جئوگرافیک (50 درصد سهام) – شبکه اسپید – شبکه ورزش جنوب – تله‌سینه – شبکه بیگ‌تِن (49 درصد سهام) سهام تلویزیونی: بی‌اسکای‌بی (انگلستان، 39/1 درصد) – اسکای دوچلند (آلمان، 49/9 درصد) – اسکای ایتالیا (ایتالیا، 10 درصد) – تلویزیون شبکه‌ای اسکای (نیوزلند، 43/65 درصد) – فاکس‌تل (استرالیا، 25 درصد) – استار تی‌وی (هندوچین، 100 درصد) – تاتا اسکای (هند، 20 درصد) سایت‌های اینترنتی: چندین وب‌سایت و رسانه مرتبط با کمپانی فاکس – نیوزدیجیتال مدیا – آتونومی (زیرشاخه سایت انتشارات هارپر کالینز) – مای‌اسپیس مجلات: آمریکا: مجله اسمارت سورس
استرالیا: آلفا – سبک‌کانتری- گلف‌دایجست – گودتیست – بیگ‌لیگ – بی‌سی‌ام‌ای – دلیشس – دوناهی – فست‌آورز – جی کیو – گاردنینگ – اینساید‌آوت – لایف‌استایل‌پول – لیوتوراک – نوت‌بوک – اوورلند – مادرن‌بوتینگ – مادرن فیشینگ – پرنتس – پیور هلث – سوپر فود آیدیاز – تراک – تراکین لایف – توویلز – توویازاسکوتر – ووگ – ووگ سرگرمی و سفر – ووگ زندگی روزنامه: بریتانیا و ایرلند (این شاخه زیر نظر "نیواینترنشنال" فعالیت می‌کند): تایمز لندن، سان، اخبار جهن (که اخیرا تعطیل شد)، ساندی‌تایمز، ضمیمه ادبی تایمز
آمریکا: نیویورک‌پست – بروکلین‌پیپر – برانکس تایمز – ریپورتر – بروکلین کوریر – لایف – تایمز لجر – وال‌استرست ژورنال – وال‌استریت ژورنال اروپا – وال‌استریت ژورنال آسیا – بارونز – مارکت‌واچ – بررسی اقتصاد شرق دور – اخبار داو جونز – فکتیوا – شاخص داو جونز استرالیا: استرلین – کوریرمیل – ساندی میل – کیرنز پست – بولتن تانزویل – دیلی تلگراف – ساندی تلگراف – هرالد سان – ساندی هرالد سان – ویکلی تایمز – ام‌ایکس – ادرود تایرز – مسنجر – مرکوری – نورثن‌تریتوری – تیبل لندز ادورتایرز فیجی: فیجی‌تایمز – نای لالاکی – شانتی دوت (هر سه ده درصد سهام) گینه نو: گینه نو پست – کوریر (62/5 درصد) کتاب: هارپر کالینز – هارپر کالینز هند (40 درصد سهام) – زاندرون (ناشر کتاب مذهبی) – اینسپیریتیو (کتب مذهبی جوانان)  
سخن من: ♦️در این بخش نیز با تاکید مجدد به ضرورت شناسایی عمیق تر پروژه های دردست اجراء شرکای رسانه ای "روپرت مرداک" وسوابق گروه "موبی" بخشی از مطالب منتشره توسط خبرگزاری مشرق که سالها قبل به صورت موردی تحت بررسی کارشناسان محترم آن رسانه قرار داشته است ،را جهت یاد آوری سوابق این موضوع تقدیم می دارم: ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ @hamidvalipour_sokhaneman