هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ رئیسی نمایندهی جبهه انقلاب است/ شکست او، ضربهی جبرانناپذیری برای همه خواهد بود
✍️ سید عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
🔹برای ثبت در تاریخ:
1️⃣ در مورد جذب قشر خاکستری باید بگویم که من خودم جزو قشر خاکستری هستم و به آن افتخار میکنم و با کسانی که خودشان را قبّهی نور دانسته و دیگران را رنگبندی میکنند، مرزبندی دارم. ملت از این رنگبندیها خیری ندیده است!
2️⃣ در مورد انتخابات بدانید که اجمالاً ریاست جمهوری در ایران دو دورهای است؛ در سال ۱۴۰۸ من هفتاد سال دارم و مناسب این مسؤولیت نیستم. نه شورای نگهبان صلاحیت من را احراز میکند و نه دیگر علاقهای به قضاوت آنان در مورد خودم دارم.
3️⃣ آقای رئیسی نمایندهی جبهه انقلاب است. خدای نکرده شکست او، ضربهی جبرانناپذیری برای همه خواهد بود.
🔹کسی گمان نکند که میتواند زودتر از این هشت سال، آلترناتیو باشد.
4️⃣ منت گذاشتن برای پست وزارت و حضور در دولت، برای کسی که بارها این واحد را پاس کرده، به صواب نیست!
🔹بیش از هر زمان به جمله امام علی (ع) که فرمود: "دُنْیَاکُمْ هَذِهِ أَزْهَدَ عِنْدِی مِنْ عَفْطَةِ عَنْز" رسیدهام؛ جز خدمت شبانهروزی به مردم، به چیز دیگری فکر نمیکنم.
5️⃣ روش من در تعامل با مردم ذاتی است؛ نمیتوانم غیر از این باشم. ما را از خودمان نترسانید! همین هستم که میبینید.
🔹عمل به سفارش رهبری در همراهی با مردم نباید اینقدر هزینه داشته باشد.
6️⃣ همخوانی اشعار آیینی با محتوای متعالی، چه در نمایشگاه دستاوردهای بانوان دولت و چه دختران جوان بسیجی در میدان پاستور، حتماً کار خوبی است. (هر دو ویدیو در صفحات شخصی من هست.)
7️⃣ جملهی بدیهی "هرکس تحریک میشود نگاه نکند" مرّ صریح دستورات شرعی و موضع امام خمینی (ره) در مورد آن سریال معروف است.
🔹رساله بخوانید: "نظر کردن به وجه و کفین بدون قصد ریبه جایز است" صدها سال است که مراجع بزرگ شیعه در مورد این ملاک، فتوا دادهاند!
8️⃣ ادارهی حکومت باید با نگاه "اضعف مأمومین" باشد.
🔹برخی سختگیریهای حداکثری را برای زندگی شخصی خودمان حفظ کنیم؛ سختگیری به مردم، نتیجهاش همین است که میبینید!
9️⃣ راهی جز گفتگو نداریم و به تعبیر رهبر انقلاب "لسان قوم" داشته باشیم و بدانیم که راه ارتباط با جوانان "باتوم" نیست. حداقل در جبههی انقلاب به توصیهی رهبری عمل کنیم.
🔟 تذکر، سؤال و استیضاح حق نمایندگان مجلس است. اما با نمایندهای که هتاکی و اقدام به درگیری فیزیکی را بخشی از حقوق نظارتی خود میداند، چه باید کرد؟
🔹البته حساب ایشان از سایر نمایندگان محترم که تعداد زیادی از آنها مستقیم و غیرمستقیم از این رفتار برائت جستند، جداست.
1️⃣1️⃣ امر به معروف و نهی از منکر ضرورت دین است؛ آداب آن را بیاموزیم و به جای سلیقههای شخصی، فقط بر اساس آنچه شرع مقدس میگوید، عمل کنیم.
🔹مردم را نسبت به دین خدا بدبین نکنیم که مدیون شهدای گرانقدرمان خواهیم شد./ صفحه توییتری سید عزت الله ضرغامی
@Rasad_tahlil
*هیچ کس آنقدر قوی نیست که بتواند خود را از وضعیت "بلاهت" بیرون آورد. او نیاز دارد کسی دستش را سوی او دراز کند و او را بیرون بکشد.*
سِنکای رواقی _ ۴ ق.م
آدمی بیش از آن خود را دوست دارد که بتواند به تنهایی خود را از شرّ هوسهایش برهاند.
از کتاب *تئاتر فلسفه*
@ghete50
بسمٱللّٰه تعالیٰ
*مولانا أمیرٱلمؤمنین، حضرتامام علیّبنأبیطالب علیه ٱفضلُ صلواتٱلمُصلّین* میفرمایند:
*أَزْرَىٖ بِنَفْسِهِ مَنِ ٱسْتَشْعَرَ ٱلْطَّمَعَ، وَ رَضِیَ بِٱلْذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ، وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَاٰ لِسَاٰنَهُ.*
هركس *طمع* در درون خویش داشته باشد خود را خوار و حقير كرده، و كسى كه ناراحتیهای خویش را فاش كند به ذلّت خود راضى شده، و كسى كه زبانش را بر خویش امير كند شخصيّت خود را تحقير و پايمال كرده است.
(نهجٱلبلاغه، حکمت ۲)
@ghete50
دیروز جلسهای داشتیم با حضور یکی از اساتیدی که بعد از چند سال تدریس در هلند و گذراندن پسادکتری درخواست عضویت بهعنوان هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر را داشتند.
یکی از اعضای جلسه از ایشان پرسیدند در شرایطی که عدهای در حال رفتن از کشور به اروپا هستند، چطور شما به کشور برگشتهاید؟
ایشان جدا از دلایل شخصی که اشاره کردند، گفتند که شرایط زندگی در ایران بهتر از اروپا است!
در پاسخ به سؤال استاد دیگری که پرسیدند چطور؟ گفتند:
من در آنجا 2800 یورو حقوق میگرفتم، [یکی از اساتید با مطایبه گفتند: یک صفر با حقوق ما در این جا تفاوت دارد! ایشان هم با خنده گفتند: البته هزینهها در آنجا دو صفر تفاوت دارد!]
توضیح دادند که آنجا معمولا امکان پس انداز وجود ندارد و هزینههای جاری بالاست. مثلا در هلند هزینه رفت و آمد با وسایل نقلیه عمومی بسیار بالاست و مردم به راحتی از آن استفاده نمیکنند و اکثرا با دوچرخه رفت و آمد میکنند؛ حتی در روزهای برفی و بارانی؛ البته من بهخاطر عادتی که در ایران داشتم خودرو خریدم، قیمت خود ماشین خیلی زیاد نبود اما حدود یک سوم از حقوقم هزینه ماهیانه آن میشد که اعم از هزینه بیمه و مالیات، هزینه پارکینگ، هزینه سوخت و ... میشد؛ یک باک که میزدم صد یورو میشد که البته الان خیلی بیشتر شده.
آنجا با وجود اینکه به «پرزنت» خودشان خیلی اهمیت میدهند و ظاهر شهرها را زیبا میکنند [البته تفاوت خاصی هم با تهران ندارد] اما در خانه هایشان امکانات زیادی ندارند.
(قبلا از یکی دیگر از اساتید دانشگاه شنیده بودم که یکی از دوستانشان که در آلمان زندگی میکند گفته بودند که بسیاری از مردم آلمان از وسایل قدیمی در خانه استفاده میکنند و شبیه ایران نیست که اکثرا تلویزیون و یخچال ساید و... داشته باشند، حتی گفته بودند که ما فقط در ایام خاص و عید قورمه سبزی میپزیم چون هزینه انرژی برای پخت آن زیاد است)
یکی دیگر از اساتید از ایشان پرسیدند آیا که این واقعیت ها از هلند را به دیگران میگویید؟
ایشان گفتند میگویم اما نه خیلی، چون وقتی میگویی گویا نمیخواهند باور کنند؛ مثلا یک کلیپ به من نشان دادند که پلیس کسی را هل داد و سرش خورد به جدول که معلوم بود قصد کوبیدن به جدول نداشت، من هم یک سری کلیپ از اعتراضات چند وقت قبل در هلند که دو ماه طول کشید نشان دادم که در
آن پلیس هلند نه اینکه به اشتباه کسی را بزند بلکه بهطور عمدی و واضح برای ترساندن مردم با خشونت با باتوم به سر و صورت مردم می زد که در مقابل آنها پلیس ایران خیلی هم ملایم بود، اما وقتی آن را میبینند یک دفعه میروند سراغ یک موضوع دیگر و میگویند حالا پلیس هیچی، اقتصاد چی؟!
تا خودشان نبینند و تجربه نکنند راحت نمیپذیرند!
محمدرضا سرشار
@ghete50
هدایت شده از علیرضا زادبر
حالا که مردم عزیز خوی از خرابی و هراسِ زلزله در سرما به سر می بردند چه کسانی بدادشان رسیده اند؟
همانها که سه و ماه نیم فحش و ناسزا نثارشان کردیم!
#سپاه #بسیج
https://eitaa.com/joinchat/4020437188C7b1796884a
هدایت شده از هیچ!
خداوند مشتری گناهکاران است. می بینی شخصی است گناهکار، روی آمدن به مسجد را ندارد، دلش شکسته شده، می گوید: مسجد کجا من کجا؟
یا ماه محرم شده، می گوید: من کجا دسته عزاداری کجا! برای من جفت کردن کفش های عزاداران بهترین جاست. خدا مشتری چنین دل های شکسته است. «الهی عادتک الاحسان الی المسیئین و سبیلک الابقاء علی المعتدین» ، عادت خدا احسان نمودن به آدم های بد است. شما آدم بد را به خانه دعوت می کنی؟ نه! می گویی آبرویمان می رود، بد کار را دعوت نمی کنید. هرکس به خان و خانه خود نیکان را دعوت می کند.
اما خداوند اینگونه نیست، مشتری بدکاران است. «یا من یرحم من لا یرحمه العباد» ای خدایی که دلسوزی می کنی نسبت به کسی که مردم دلشان به حال او نمی سوزد، «و یا من یقبل من لا تقبله البلاد» ای خدایی که قبول میکنی آن شخص را که هیچ شهری او را قبول نمیکند.
آیت الله سید حسن عاملی
هدایت شده از جذبه عشق
📚این جمله خودش کتابی از معارف است
✍️حضرت آیة الله حاج سَیّد محمّد صادق حسینی طهرانی حفظه الله تعالی
⚪️ @jazbeh_eshgh
هدایت شده از علیرضا زادبر
.
❌❌صبر
.
جهاد تبیین فقط گفتن، نوشتن، سخنرانی کردن، کلیپ ساختن، همایش گرفتن، کتاب نوشتن و... نیست. یک بخش مهم جهاد تبیین "تحمل" مخالف است. محبت به مخالف است. دور نساختن افراد است. صبر در برابر مخالف و پرسشگر است. زیست با مخالف است تا آنجا که حجت بر ما تمام شود. این سیره اهل بیت(ع) است. جهاد تبیین فقط تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی نیست. مطلبی را منتشر کنیم و بعد احساس ارضای انجام تکلیف داشته باشیم. در همین فضای مجازی که افراد از هم دور هستند گاهی تندی تعابیر و کلمات منتقد را به مخالف و مخالف را به دشمن تبدیل می کند. بدون عنصر صبر اثرگذاری تبیین کاسته میشود. خیلی از این عزیزان دوستان و برادران و خواهران ما هستند، مغرض و خارجی نیستند، برای مسیر به کمک نیاز دارند همانطوری که ما به کمک نیاز داریم.
https://eitaa.com/joinchat/4020437188C7b1796884a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آقای رضا امیرخانی!
شما هم در توهین به شهدای ناوچه های سهند و سبلان شریک هستید.
🔹باید بیایید و موضع خود را روشن کنید.
#کلیپ_کوتاه
@ghete50
روزنامه جام جم | آیینهای ساده از شهیدی گمنام و مظلوم
https://www.jamejamdaily.ir/Newspaper/item/168944
یادداشت من برای کتاب شهید خلیلی در قفسه کتاب روزنامه جامجم 👆
@ghete50
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
امیر المؤمنین سلام الله علیه در نامه ای که برای سهل بن حنیف انصاری نوشت،فرمود:
"مَا قَلَعْتُ بَابَ خَيْبَرَ... بِقُوَّةٍ جَسَدِيَّةٍ وَ لَا حَرَكَةٍ غِذَائِيَّةٍ لَكِنِّي أُيِّدْتُ بِقُوَّةٍ مَلَكُوتِيَّةٍ وَ نَفْسٍ بِنُورِ رَبِّهَا مُضِيئَةٍ"[۱]
من در قلعه خیبر را با نیروی حاصل از اثر غذا و خوراک نکندم؛بلکه آن قدرت ملکوتی و نفس منوّر به نور الهی مرا به این کار واداشت.
[۱]الامالی و المجالس ص۴۱۵ مجلس ۷۷ ح۱۰
حکمت عبادات ۲۶۰
اثر ارزشمند آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ کشور حتماً به اصلاح طلبان نیاز دارد/ اصولگرایان دیر زمانی یکپارچه در قدرت باشند چیزی از ملک و دین و مردم باقی نمیماند
✍️ جلیل محبی، دکترای حقوق
🔹دو سه سال گذشته برای من ثابت کرد:
🔹کشور حتماً به اصلاح طلبان نیاز دارد و نمیتوان سه قوه را دست یک گروه داد. اصولگرایان کاربلد حکمرانی نیستند اماوقتی اصلاحطلبان برمسند انددزدگیرهایشان خوب کار میکند.درشرایطی که نمیتوان جریان سیاسی سالمی داشت راهکار فقط این است که نهادهای نظارتی در دست اصولگرایان و کار و اجرا در دست آنها نباشد.
🔹اصولگرایان انگیزه های سالمتری از اصلاح طلبان دادند اما اصلاحطلبان که به نسبت اصولگرایان غرب زده (تر) اند، بهتر کار میکنند و در عین حال از حبس و شلاق اصولگرایان میترسند. ترسی که در اصولگرایان وجود ندارد تا جایی که با خیال راحت به خود مصونیت میدهند. برای مثال در مصوبه مولدسازی رئیس جمهور فعلی که زمان تصدی قوه قضائیه با افتخار از برخورد با پرونده های فساد اقتصادی میگفت برای زیر مجموعه اش درخواست مصونیت کرده.
🔹حکمرانی ما کجدار و مریز پیش میرود اما مدتی است کجدار آن بیشتر شده و در حال ریختن است
🔹باید دائم به مردم آگاهی داد که قدرت فساد میآورد و تا با قدرت مطالبه عمومی شفافیت عملکرد درخواست نشود آش با جایش خواهد رفت.
🔹این اولین بار است که اصولگرایان واقعی در مسند قوه مجریه اند و احمدی نژاد استثنایی بود که دیگر تکرار نمیشود و کسی غیر از این دو طیف وارد قدرت نخواهد شد از این رو ما ناچاریم به کنترل و تعادل این دو بپردازیم. این کنترل و تعادل همیشه در انتصابات رهبر انقلاب مندرج است. سپاه به دست سمت راست. قوه قضائیه و شورای نگهبان متعادل و مجمع تشخیص مصلحت ترکیبی از تند و کند و متعادل. همین ترکیب در انتصابات دفتر ایشان هم دیده میشود. تنها راه همین است و الا اصولگرایان دیر زمانی یکپارچه در قدرت باشند چیزی از ملک و دین و مردم باقی نمیماند./ صفحه توییتری جلیل محبی
@Rasad_tahlil