خیلی سخته جلوی شکم رو گرفتن. ولی نتیجه اش هم زندگی سوز و دردآوره
https://eitaa.com/ghete50
«صراحت» و «صلابت» در ترجیح «اسلام» بر «مشایخ»!
[۱]. در جامعهای مانند جامعۀ ما که معیارها، فقط «شعارها»ست، با «روحها» و «معناها» کاری نیست؛ چنانکه جامعۀ ما از نظر شعار، «علوی» است و از لحاظ روح و معنی، «ضدّ علوی». وای به حال کسی که بخواهد مانند علی، «صراحت» و «صلابت» به خرج دهد و «اسلام» را بر «مشایخ» - آنجا که تعارض پیدا میشود - مقدّم بدارد و شعارش این باشد: «اِنَّ الحَقَ وَ الباطِلَ لايُعْرَفانِ بِاَقْدارِ الرِّجالِ، اَعْرِفِ الْحَقَّ تَعْرِفْ اَهْلَهُ». من خواستهام آینه به دست خشکهمقدسان بدهم تا بفهمند که از دست امثال آنها، چه بر سر مسلمین آمده و میآید(مرتضی مطهری، پاسخهای استاد به نقدهایی بر کتاب مسئلۀ حجاب، ص۷۴).
[۲]. من برخی انتقادات داشتهام و در نوشتههای خود هم تصریح کردهام که مراجع، «فوق انتقاد» به مفهوم صحیح این کلمه نیستند، و معتقد بوده و هستم که «هر مقام غیرمعصومی» که در «وضع غیرقابل انتقاد» قرار گیرد، هم برای خودش خطر است و هم برای اسلام. البتّه همواره زبان خود را از زشتگویی، بهخصوص نسبت به طبقۀ مراجع، حتّی نسبت به آنهایی که از آنها به شخص من بدی رسیده است، حفظ کردهام؛ ضمن اینکه مانند «عوام» فکر نمیکنم که هر که در طبقۀ مراجع قرار گرفت، مورد «عنایت خاص امام زمان» و «مصون از خطا و گناه و فسق» است. اگر چنین چیزی بود، شرط «عدالت،» بلاموضوع بود
(مرتضی مطهری، پاسخهای استاد به نقدهایی بر کتاب مسئلۀ حجاب، ص۸۰).
https://eitaa.com/ghete50
اگر به رفتن باشد که همه بلدند … همه می توانند طوری بروند که حتی سایه شان در زندگی کسی جا نماند! اما ماندن ، کار هر کسی نیست …
آنهایی می مانند که پذیرفته اند عشق مثل دو روی یک سکه است که با هم بودن فقط روزهای خوشی نیست! روزهای سخت هم دارد، جر و بحث هم دارد، اختلاف نظر هم هست …
آنها که باور دارند عشق مثل دریاست
و دریا همیشه آرام نیست
آنها که از موج وطوفانش نمیترسند …
اگردر زندگیتان کسی را دارید که در بدترین شرایط هم کنارتان می ماند خیال نکنید به شما نیاز دارد
او برای ماندن آمده
در منطقش عشق و کنار کشیدن با هم جور در نمی آید، جا زدن برایش بی معنی ست! بعضی ها، یا دستی را نمیگیرند یا برای همیشه می گیرند …
این بعضی ها
این بعضی های عاشق
قابل ستایش اند …!
فرشته رضایی
https://eitaa.com/ghete50
خاطرات مردم سبزوار از حاج قاسم سلیمانی
افسرجانشین بودم و شیفتم بود. تا نشستم روی صندلی، سرباز مخابرات زنگ زد و گفت کلافه شده از بس مردم زنگ میزنند. گفتم: «عیب ندارد. تمام تماسها را وصل کن به من و خودت استراحت کن.»
سیل تماسها من را برد! مرد و زن، جوان و پیر زنگ میزدند. میخواستند بدانند قضیه راست است یا نه؛ میخواستند بدانند سردار سلیمانی همان حاج قاسم است یا نه! گریه میکردند و میپرسیدند. گریه میکردند و نفرین میکردند. گریه میکردند و از انتقام میگفتند.
جوانها مدام تماس میگرفتند که اگر آمادهباش است، ما بیاییم. اگر بحث درگیری است، ما آمادهایم، اگر اعزام است و نیروی داوطلب میخواهید، ما هستیم.
مانده بودم. کم آورده بودم؛ کم آورده بودم در برابر مردم. پیرزنی زنگ زد با خودم گفتم بنده خدا چطور شماره مارو گیر آورده. گفت:«آقا، جنگ می شود؟ خبری است؟ ما میتوانیم کمک کنیم؟ کاری از دست ما بر میآید؟»
احساس کردم چقدر عقبم از مردم!
احسان یاوری – پاسدار
برگی از کتاب «#سردار_سربدارها»
https://eitaa.com/ghete50
هر روز قرآن بخوانید؛ حتی نیم صفحه
رهبر انقلاب: استماع قرآن یک امر تفنّنی نیست... هر روز حتماً قرآن بخوانید. حالا نمیگویم روزی مثلاً فرض کنید نیم جزء یا یک حزب بخوانید... روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه، امّا ترک نشود. در طول سال روزی نباشد که شما قرآن را باز نکنید و قرآن را تلاوت نکنید.
https://eitaa.com/ghete50
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«روایتی از امام صادق سلام الله علیه رسیده است که فرمود: «النظره سهم من سهام ابلیس»نگاه به نامحرم،تیری از تیرهای شیطان است.انسان مبتلا و آلوده به نگاه حرام میتواند در اثر تمرین و تهذیب نفس،از این خطر رهایی پیدا کند.حتی نباید نامه ها و نوشته ها و اسرار دیگری را نگاه کند.زیرا فرمودند:در ماه مبارک رمضان از نگاه به چیزی که حلال نیست،پرهیز کنید.»
حکمت عبادات ص ١۵٨
#ماه_رمضان
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
ننویس، کار نکن، نساز
.
کار ضعیف نساز، آقا / خانم / موسسه اهل فرهنگ، تو را به خدا کار ضعیف نساز.
الان زمانه «کاچی به از هیچی» نیست، الان زمانه «یکی مرد جنگی به از صد هزار» است.
وقتی شرایط فرهنگی کشور دچار چالشهای جدی است، وقتی قرار است امسال را با بحرانهای فرهنگی بگذرانیم، وقتی دشمن بلد است کار کند، بلد است تصویر و کلیپ و متن و ویدیو و پوستر و خبر و برنامه و فیلم بسازد، با کیفیت هم میسازد، ما نباید محصول و خدمت فرهنگی درجه دو و سه تولید کنیم.
این یک تعارف نیست اما یا نباید در عرصه کار فرهنگی باشیم، یا باید درجه یک باشیم.
سرود درجه دو درست کردن، کتاب درجه دو نوشتن، فیلم درجه دو ساختن یعنی هدر دادن توان فرهنگی اندک جبهه انقلاب.
برادر من، خواهر من، موسسه گرامی دغدغهدار، اگر هنوز فرم و تکنیک نمیشناسید، بساطتان را از خط مقدم فرهنگ جمع کنید و بروید نانتان را از جای دیگری در بیاورید.
امسال، سال سختی برای کار فرهنگی است، سختتر میشود اگر با یک دست بخواهیم جلو دشمن قوی بایستیم و با یک دست بخواهیم خرابکاریها و کارنابلدیهای دوستان ضعیف را جمع کنیم.
برای بعضیها، خدمت به انقلاب اسلامی این است که برای انقلاب اسلامی کاری نکنند. همین که نباشند، سرودی نسازند، انیمیشنی تولید نکنند، کتابی ننویسند، آوازی نخوانند و برنامهای در تلوزیون نسازند، بهترین کمک است.
من شک ندارم اگر امسال قرار باشد مثل سال قبل خط تولید سرودهای مذهبی دوزاری رونق داشته باشد، کتابهای آبکی از زندگینامه شهدا نوشته شود، آوازهای بیریتم و فالش با مضامینی دینی تولید شود، انیمیشنهای بی سر و ته به زور روی پرده بیایند و فیلمهای سینمایی ناشیانه با درونمایه انقلابی ساخته شود، ما بازی را سه هیچ به دشمن باختهایم. سه هیچی که هر سه گلش نتیجه بازینابلدی و گلبه خودی بچههای انقلابی است.
وقتی کار سخت میشود، وقتی شیپور جنگ بلندتر از همیشه نواخته میشود باید زبدهترین فرماندهها و بهترین امکانات برای رزم به خط شود نه درماندهترین و تازهکارترین نیروها با از رده خارجترین امکانات.
اینها را گفتم که اگر امسال دیدید با سیلی نقد یک کار فرهنگی، صورتش را سرخ کردم، بدانید که دردم درد زمانه نشناسی و فرمنالبدی و ضربه خودیها به انقلاب است.
هر چه جلوتر میرویم مطمئنتر میشوم که نگاه شهید عزیز، چمران به جا و راهبردی بود که گفت: «آنکس که تخصص ندارد و کاری را میپذیرد، بیتقواست.»
ضربهای که انقلاب از غیرمتخصصین در حوزه فرهنگی خورده، خودش روضهای است که باید برایش چند دهه مجلس گرفت و گریه کرد. حالا ولی شرایط مثل همیشه نیست. وقتی عرصه تنگ میشود، جدیت کارها بیشتر میشود، حساسیت کارها بالاتر میرود و اهمیت کمخطا بودن بیشتر میشود.
آقا / خانم / موسسه اهل فرهنگ، تو را به خدا کار ضعیف نساز. عرصه فرهنگ عرصه آزمون و خطا و حیاط خلوتی برای آزمایش و بازی نوآموزها نیست. جنگ اصلی اینجاست، این جنگ فرمانده لازم دارد، سرباز دلاور میخواهد، اگر مرد این میدان هستید، بسم الله، دم شما گرم، خدا عزتتان بدهد، اگر نیستید، اینجا نمانید، امروز سیاهی لشکر به کار نمیآید.
«محمدرضا جوان آراسته»
https://eitaa.com/ghete50
هدایت شده از توابین | سید مصطفی موسوی
تجربه گر برنامه زندگی پس از زندگی میگفت من بخاطر وقتی که گذاشته بودم و رفیقم باهام درد و دل کرده بوده،اون دنیا بهم پاداش داده بودن..
@ir_tavabin
برای خود من این جمله چقدر سخت و سنگین به نظر می آید. راستش این قابل کتمان نیست که دنبال آسایش مادی و وضع بهتر هستیم. حتی در مسئولیت های اجتماعی و فرهنگی و همین باصطلاح مجاهدت فرهنگی هم گوشه ی چشمی به درآمد و حقوق خوب داریم و البته دلایل محکم هم داریم که باید زن و بچه را اداره کنیم و....از این حرف ها.
آن وقت قاسم سلیمانی از خدا خواسته بود در این دنیا آسایش مادی نداشته باشد!
#حاج_قاسم_سلیمانی
https://eitaa.com/ghete50
عبادتِ پَست
نماز و عبادت و درس توحيد و تفسير و عمل جهاد و مبارزه، می تواند به خاطر حرف ها و هوس ها و جلوه ها باشد!
می تواند دنيا، پست باشد و مى تواند كسب و كار و پاك كردن بينى كودك و آب دادن و نان آوردن، به خاطر دستور خدا و اداى و ظيفه باشد و از سطح غريزه و عادت هاى محدود، بالاتر آمده و آخرت باشد.
در واقع آدمى كه از دنيا بزرگتر شده و از شهادت به غيب روى آورده و حجم گسترده و وسعت فارغ دنيا، براى او تنگ و محدود گرديده و مثل رحم مادر با رشد روزافزون كودك به زندان كوچك و تنگى شباهت يافته است.
اين چنين آدمى هر كارش از دنيا بيرون رفته و حتى خواب و خوراك و معاشرت و روابط عادى و طبيعى او الهى و آخرتى است.
اما آدمى كه حقير مانده و از دنيا بيرون نرفته و هنوز رشد بيش از دنيا را تجربه نكرده است، هر كار او حتى عبادت و جهاد او، دنيايى است و پست است.
دل هايى كه از دنيا بزرگترند، تمامى كارهاى عادى آنها خريدار دارد.
استاد علی صفایی حائری
https://eitaa.com/ghete50