eitaa logo
حامیان طب اسلامی ایران
2.1هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
2.6هزار ویدیو
143 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
حامیان طب اهلبیت (ع): 🍲 غذای تلبینه 💐 امام صادق علیه السلام میفرماید : ❤️ تلبینه قلب اندوهگین را (از اندوه) خارج میکند ، همان طور که انگشتان ، عرق پیشانی را پاک میکنند. 💐 و همچنین امام علیه السلام از پیامبر صلی الله علیه و آله نقل میکنند : ❤️ اگر چیزی مرگ را دور کند ، قطعا تلبینه دور میکند . گفته شد ای رسول خدا تلبینه چیست ؟ فرمودند سوپ با شیر و آن را سه بار تکرار کردند . 💐 پيامبر صلي الله عليه و آله فرمودند : ❤️ تلبينه دل بيمار را آرامش مي دهد و اندوه را مي برد. ♦️ [ آشي که از گندم و جو کامل و شير و عسل سازند.(لغت نامه دهخدا)] ♦️ در روایات تأکید شده به استفاده از تلبینه برای افراد بیمار، به عبارتی خوب است غذای بیمار تلبینه باشد. ♦️ تلبینه از گندم یا جو یا بلغور آنها و شیر و عسل درست می‌شود به‌این‌ترتیب که گندم یا جو را با حرارت ملایم شب تا صبح می‌گذارند بپزد سپس شیر و عسل هم به آن اضافه می‌کنند تا مدتی هم با شیر بجوشد، امروزه می‌گویند که عسل نباید حرارت ببیند زیرا خواص آن کم می‌شود ولی در روایت حرارت دادن عسل اشکالی ندارد، پس هم می‌توان عسل را زمان طبخ اضافه کرد و هم بعدازآن. ♦️ این غذا شبیه حلیم است با این تفاوت که به‌جای گوشت، شیر دارد. شیر و عسل هرکدام درمان عام بیماری‌ها هستند و جو هم این‌گونه است لذا توصیه می‌کنیم که تلبینه را با جو درست کنند. @hamiyane_teb_eslami
کرونا هراسی و شبکه نفوذ.MP3
2.82M
در باره کرونا... مهم است، گوش بدید! حرکات مشکوک در تصمیم گیری‌های کرونا https://t.me/HavashiTebEslami/21470 .
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌نان سفید؛ چطور منشا بیماری ها در ایران شد؟ ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اگر باز عده ای پیدا نشوند که بگویند ترجمه اشتباه است باید عرض کنیم که : 👈🏻سخنگوی نخست وزیر عراق : ‼️نخست وزیر در جلسه دیروز خطاب به وزیر بهداشت گفت: ‼️با وزرای بهداشت کشورهایی که پیش بینی می شود امسال زیادی در داشته باشند تماس تصویری داشته باشید و ازشان بخواهید که شهروندان خود را که دارند نسبت به رعايت . 👈🏻این یعنی اینکه از دیگر کشورها زائر می پذیرد همانطور که از و و زائران زیادی راهی معلی هستند، حال عده ای بنشینند و فکر کنند که چه کسانی مانع هستند و به دروغ می گویند عراق زائر نمی پذیرد؟؟! 🔴 البته این امر برای کشور ما در صورتی میسر است که مسئولین بهداشت که تابع بی چون وچرا سازمان بهداشت جهانی هستند بتوانند از اربابان خود اجازه لازم را جهت برگزاری اخذ نمایند و در صورت عدم رضایت ارباب این مراسم تعطیل خواهد شد . @hamiyane_teb_eslami
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌نان سفید؛ چطور منشا بیماری ها در ایران شد؟ ❌ ✅ مقدمه 📆 سالانه حدود 11میلیون تن گندم در كشور نیاز است كه اگر 70 درصد آن برای پخت نان باشد با احتساب حدود 15 درصد دور ریز به دلیل حذف سبوس، بیش از یك میلیون تن از این محصول و میلیاردها ریال نابود می شود تا نان سفید كم كیفیت فقیر از ویتامین، سر سفره ها قرار گیرد. 🌾 سبوس غلّات به ویژه گندم به عنوان استراتژیك ترین محصول كشاورزی كه سبب افزایش سلامتی بدن انسان می شود، در برگیرنده ویتامین های اساسی، ریزمغذی ها و انواع املاح هستند كه در شیوه نادرست كنونی در حال اجرا، تمامی این مزیت ها با صرف هزینه های زیاد از سبدغذایی ایرانیان حذف می شود. ⚠️ میلیون ها تن گندم با هزینه و یارانه های هنگفت از كاشت تا برداشت و انتقال تبدیل به "آرد سفید" می شود و صدها هزار تن از سبوس برجای مانده از این محصول استراتژیك به جای استفاده غذایی به شیوه های مختلف مانند آتش زدن ،آسیب رسان به محیط زیست، تبدیل به كود یا مكمل خوراك دامی از چرخه بهره دهی خارج و همزمان برای جبران كمبود احتمالی میلیاردها دلار برای واردات گندم مورد نیاز است. ♨️ افزون بر ضرردهی هنگفت اقتصادی ناشی از این كفران نعمت مداوم، حذف بی دلیل سبوس از گندم مورد استفاده برای پخت نان سنتی، این اقدام سبب افزایش ضریب ابتلا مردم به بیماری های مختلف از جمله متابولیكی، قندی، دیابت ها، سرطان ها و چاقی می شود كه همزمان با صرف هزینه های درمانی، سبب مرگ افراد پرشماری می شود. ⁉️ كارشناسان بر این نكته تاكید می كنند كه ادامه شیوه كنونی تولید آرد سفید برای پخت نان هیچ توجیهی ندارد و در حقیقت میلیاردها ریال هزینه می كنیم تا ضروری ترین بخش گندم با خواص فراوان تغذیه ای با اثر قطعی افزایش سلامتی از سفره غذایی ایرانیان حذف شود و بیماری تولید كند. 📚 منبع: https://www.irna.ir/news/81575569/ @hamiyane_teb_eslami
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌نان سفید؛ چطور منشا بیماری ها در ایران شد؟ ❌ ✅ قسمت اول: 🔅دکتر صالحی متخصص تغذیه: 🌾 «دستور حذف سبوس از گندم و تولید نان از آرد سفید یک دستور غیر عقلانی، غیر شرعی و غیر علمی است و جداسازی سبوس از گندم و تولید نان با آرد سفید در هیچ کجای دنیا وجود ندارد.» 🥯 دکتر موسی صالحی در مراسم بزرگداشت روز ملی نان اظهار داشت: «جداسازی سبوس از گندم و تولید نان با آرد سفید در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و ما تنها در ایران با این معضل مواجهیم.» 🔸استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: «با وجودی که نان قوت غالب خانوار است و مردم فقیر با مصرف نان به راحتی میتوانستند تمام مواد مغذی سلامتی را دریافت کنند با تولید نان سفید بیشترین ظلم به مردم فقیر شده است.» 🔹 وی گفت: «با جدا سازی سبوس گندم و تحویل آرد سفید به نانوایان دیگر این نان ارزش غذایی ندارد.» ⁉️ صالحی ادامه داد: «دستور حذف سبوس از گندم نمی دانم از کجا آمده است!» ⚠️ عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: «بهترین نان، نان سنگک بود و امروز این نان بدترین نان شده است. نانی که شیخ بهایی طراح آن بود امروز با پخت نان سنگک در یک تنور گازوئیلی، آن هم با بالاترین شعله که ویتامین آرد را می گیرد، دیگر فایده ای ندارد.» 📚 منبع: https://www.khabaronline.ir/news/727411 @hamiyane_teb_eslami
امنیتی ترین مساله بشر"غذا" است ودانشمندان ورهبری تاکیددارنددرصورت"سیمانی" شدن آبراههای کشاورزی، محصول باغی زراعی کشور،بیش ازدوبرابر خواهدشد.. اگرکسی درپی جهاددفاع ازوطن واسلام است، اینک جهادترویج ترمیم واحیای آبراههای حیات؛... بسم الله!
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌ عوارض مصرف کلومیپرامین ❌ 💊 "کلومیپرامین" یک داروی ضد افسردگی سه حلقه ای است که برای درمان علائم اختلال وسواس فکری عملی مانند افکار یا احساسات مکرر و اقدامات تکراری استفاده می شود. 🔻مهم ترین اثرات و عوارض جانبی این نوع از داروها عبارت است از: 🔻 🔶درد مثانه 🔷ادرار خونی 🔶تاری دید 🔷بدن درد 🔶سوزش ، خزیدن ، خارش ، بی حسی، گیجی 🔷تغییرات شنوایی و بینایی 🔶کهیر یا جوش ، بثورات پوستی 🔷سفتی ، تنش یا گرفتگی عضلات 🔶تمرکز ضعیف 🔷تنگی قفسه سینه 🔶اضطراب 🔷ضربان قلب یا نبض سریع ، نامنظم ، تپش یا تند 🔶سردرد شدید و ضربان دار 🔷درد در هنگام رابطه جنسی 🔶بی قراری 🔷تورم صورت ، انگشتان ، پاها یا پایین پاها 🔶از دست دادن هوشیاری 🔷افزایش سریع وزن 📚منبع: https://www.drugs.com/sfx/clomipramine-side-effects.html#:~:text=Commonly%20reported%20side%20effects%20of,anorexia%2C%20diaphoresis%2C%20and%20xerostomia. 🔹🔸🔹
🔸🔹🔸 ‍ ❇️ دعای طول عمر ⚜️ پس از هر نماز این دعا را قرائت کنید: ⬅️ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ إِنَّ رَسُولَكَ الصَّادِقَ الْمُصَدَّقَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ قَالَ إِنَّكَ قُلْتَ مَا تَرَدَّدْتُ‏ فِي شَيْ‏ءٍ أَنَا فَاعِلُهُ كَتَرَدُّدِي فِي قَبْضِ رُوحِ عَبْدِيَ الْمُؤْمِنِ يَكْرَهُ الْمَوْتَ وَ أَنَا أَكْرَهُ مَسَاءَتَهُ اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِأَوْلِيَائِكَ الْفَرَجَ وَ النَّصْرَ وَ الْعَافِيَةَ وَ لَا تَسُوؤُنِي فِي نَفسِی وَ لَا فِي أَحَدٍ مِمَّن أَحَبَّنِي. 📚منبع: طب الأئمة عليهم السلام؛ ص223،مكارم الأخلاق ؛ ص284. @hamiyane_teb_eslami
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌ نان سفید؛ چطور منشا بیماری ها در ایران شد؟ ❌ ✅ قسمت دوم: 🌐 براساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نیاز روزانه انسان به فیبر (سبوس یا الیاف گیاهی و مواد سلولزی) حداقل ۳۰ گرم است، ولی هم‌اکنون فیبر دریافتی روزانه مردم ایران به خاطر جداسازی سبوس از آرد، تنها ۸ گرم است. 😱 ⁉️ سالیان سال، مردم ثروتمند از "نان‌های سفید" و مردم فقیر از "نان‌های تیره" استفاده می‌کردند. در قدیم، نان سفید، نانی مرغوب محسوب می‌شد و چون گران‌تر بود، تنها ثروتمندان قادر به خرید آن بودند. اما از قرن بیستم، این تصور عوض شد. چون از نظر علمی مشخص گردید که نان‌های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند؛ در عین حال، نان‌های سفید به دلیل کمبود مواد مغذی ارزش غذایی کمتری دارند. 🔻 در همین رابطه "رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور" و "رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی"، درباره کم و کیف مصرف نان در کشور گفت: ⚠️ « یکی از مشکلات در کشور ما مصرف بیش از حد آرد سفید است. 95 درصد نان تولیدی و مصرفی در کشور ما از طریق آرد سفید بوده که این قضیه معضل تغذیه‌ای کشور است، در حالی که در کشورهای پیشرفته 95 درصد نان کامل به اشکال نان‌های حجیم و سنتی تولید می‌شود.» ⚠️ 🔻"رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور" تاکید کرد: سبوس گندم منبع انواع ویتامین‌هاست. در فرآیند تولید آرد سفید تمامی املاح آرد، ویتامین‌ها و فیبر آرد از بین می‌رود.» 🔹 وی افزود: «سبوس‌هایی که به شکل فله در نانوایی‌ها به فروش می‌رسد، نمی‌تواند جایگزین مناسب باشد، چون در صورت رطوبت در محیط سبوس می‌تواند محل رشد باکتری ها و قارچ ها باشد. » 📚منبع: https://www.borna.news/fa/tiny/news-1006793 @hamiyane_teb_eslami
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌ خواص استثنایی و حیرت انگیز مسواک با چوب اراک از نظر علمی ❌ ✅ قسمت دوم: 📚 تاکنون بیش از دویست عنوان مقاله علمی پژوهشی معتبر بر روی مواد و اثرات جالب چوب مسواک اراک انجام گرفته که از خواص منحصر به فرد آن خبر می‌دهد. 🌐از همین رو سازمان جهاني بهداشت (WHO) هم استفاده از چوب مسواك را به عنوان ابزاري كارآمد و مؤثر براي بهداشت دهان توصيه كرده است. ✨ و اما ترکیبات مهم چوب مسواک: 🔬 مواد مؤثر شيميايي موجود در درخت اراك با توجه به آناليزهاي فيتوشيميايي كه بر روي اين گياه انجام گرفته است شامل: "كلرور سديم، اگزالات كلسيم، سيليكا، فلورايد، تركيبات سولفاته، ويتامين C ،اسيد تانيك، فلاوونوئیدها، ساپونین، تانن، ترکیبات گوگردی، بنزیل ایزوتیوسیانات و سیلیسیم" می باشد.🧪 🖇 علاوه بر آن ريشه گياه، داراي تركيبات: "كربوهيدراته، تعدادي از گليكوزيدها و فلاونوئيدها، ساپونينها، آلكالوييد تري متيل آمين، استروئيدهاي گياهي نظير بتاسيتوسترول و نيز بنزيل ايزوتيوسيانات مي باشد كه هركدام از آنها نقش ويژه اي درجلوگيري از پوسيدگي دندان ها دارند. 🧬 🔬 به عنوان مثال: ويتامين ث و سيتوسترول نقش مهمي درتقويت خونرساني مويرگهاي لثه و جلوگيري از التهاب لثه دارد. تركيبات سولفاته، اسيد تانيك و ايزوتيوسياناتها نيز داراي اثرات آنتي باكتريال هستند و نمكهاي كلسيم ميتوانند به عنوان ساينده و دترجنت عمل نمايند. منبع: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=161518 @hamiyane_teb_eslami