Quran-page-021.mp3
4.1M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و یک قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
هدایت شده از آرشیو هیئت محبان
بسمه تعالی
جلسه هفتگی هیئت محبان المهدی باحضور خواهران وبرادران وباسخنرانی حاج آقاپرنیان درروز جمعه ٢١اردیبهشت ، ازنمازجماعت مغرب تا ساعت ٩:٣٠برقراراست.
خیابان فرمانداری پلاک ١٠ واحد١
✅استاد فاطمی نیا
🔻دستورالعمل امام رضا(علیه السلام)
🔹امام رضا (علیه السلام) بسیاری از اوقات این شعر را می خواندند:
🔻هرگاه در خیر و نعمتی قرار گرفتی، مبادا غرور و غفلت تو را فرا گیرد؛ ولی برای شکر بگو:
{اللهم سلم و تمم}
خدایا ما را در آن نعمت سالم بدار و آن را برای ما کامل گردان.
📚عيون أخبارالرضا،ج2،ص178
🟩🔸طرح اسکان شبانه زائران درحرم امام رضا علیه السلام تقدیمتان میگردد جهت اطلاع و آگاهی 🔸🟩
🏝️ آستان قدس رضوی 🏝️
برای استراحت روزانه و استراحت شبانه مسافران، تدابیری اندیشیده است و آماده خدمت رسانی به زائران و مجاوران می باشد.
شرایط و مدت زمان استفاده از طرح اسکان شبانه زائران امام رضا (ع)
*هر زائر با ارائه کارت شناسایی معتبر* می تواند برای مدت سه شب در محل های تعیین شده اقامت نماید. (اسکان شبانه برای هر مسافر در طول یکسال، به میزان 5 شب امکان پذیر است.)
🟦طرح اسکان شبانه مشمول مجاورین نمی شود و فقط ویژه زائران با کدملی غیر مشهدی می باشد.
🔹پذیرش اتباع با گذرنامه یا کارت ویژه اتباع، امکان پذیر است.
*_🟢محل ثبت نام برادران🟢_* بست پایین خیابان (شهید نواب صفوی)، ورودی حُر یک (جنب مدرسه عباسقلی خان) مراجعه نمایند. سپس می توانند به مکانی که معرفی شده اند جهت خواب و استراحت رایگان مراجعه نمایند. (رواق دارالمرحمه)
*_🟢محل ثبت نام خواهران🟢_*
جهت انجام مراحل پذیرش به اتاق ۱۰۵ روبروی باب السلام واقع در بست نواب صفوی مراجعه نمایند. سپس می توانند به مکانی که معرفی شده اند جهت خواب و استراحت رایگان مراجعه نمایند
◀️(رواق حضرت زهرا (س))
🟪ساعات پذیرش متقاضیان استراحت شبانه در حرم اما رضا (ع)🟪
ساعات پذیرش از ساعت ۲۱ انجام می شود اما در سه شنبه شب ها و پنجشنبه شب ها بعد از برگزاری مراسم دعا انجام می شود.
☄️استراحت روزانه در حرم امام رضا علیه السلام☄️
این امکان برای زائران و مجاوران امکان پذیر است.
*_برادران_*: ضلع جنوبی صحن پیامبر اعظم (ص)، جنب ایوان ولی عصر، اتاق ۱۰۵
*_خواهران_*: بست نواب صفوی، رواق حضرت زهرا (س)
ساعات مراجعه و استراحت:
◀️از ساعت ۱۴ الی ۱۷
🏓محل استحمام زائران در
حرم مطهر رضوی🏓
زائران (خواهران و برادران) می توانند جهت حمام کردن به یکی از سرویس های بهداشتی ذکر شده مراجعه نمایند. این خدمت به صورت شبانه روزی ارائه می گردد. *_در هریک از این سرویس ها، تعدادی دوش جهت استحمام زائران در نظر گرفته شده است._*
⏺️سرویس بهداشتی شماره یک واقع در خروجی صحن غدیر
⏺️سرویس بهداشتی شماره چهار واقع در خروجی صحن کوثر
⏺️سرویس بهداشتی شماره پنج واقع در صحن امام حسن مجتبی (ع)
تلفن تماس♦️🔻♦️
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.از تمامی نقاط کشور می توانید با شماره 138 تماس حاصل فرمایید.
🛢️ هدیه به روح مطهر آقاعلی ابن موسی الرضا ع *صلوات*
🛢️زائر آقا شوید با معرفت و حاجتروا، ان شاءالله، *صلوات*
⌨️برای گروهای دیگه هم بفرستید تا افرادی که نیاز دارند استفاده کنند و در ضمن صدقه جاریه هم میباشد.
🌺🍀🌹
Quran-page-022.mp3
3.71M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و دو قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
Quran-page-023.mp3
3.67M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و سه قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
#داستان_شب
قورباغه هایی که مامور خدا بودند!
🌹هنگام عبور از اروند رود به دلیل تلاطم شدید آب، عده ای از غواصان، دهان و گلویشان پر از آب شده بود و در آستانه ی خفه شدن قرار داشتند. در چنین حالتی بی آنکه خود بخواهند، دچار وضعیتی شده بودند که ناچار به سرفه کردن بودند اما چون می دانستند که با یک سرفه ی کوچک هم عملیات لو رفته و نیرو ها به قربانگاه می روند، با تمام توان تلاش می کردند تا سرفه نکنند. چون وضعیت اضطراری شد، ماجرا را با سردارقربانی در میان گذاشتیم ایشان پیغام داد: اگر شده خود را خفه کنید اما سرفه نکنید، چون یک لشکر را نابود خواهید کرد. ما که از انتقال این پیام به خود می لرزیدیم ناگزیر آن را ابلاغ کردیم. در پی این ابلاغ چنان صحنه های تکان دهنده ای را می دیدیم که به راستی بازگو کردن آنها نیز برایم سخت و دشوار است.🌹
🌹عزیزانی که دچار سرفه شده بودند، بار ها و بار ها خود را زیر آب فرو می بردند اما باز موفق به اجرای فرمان نمی شدند. در شرایط سخت و غیر قابل توصیفی قرار داشتیم. این بار دستور رسید: از فرد کنار دست خود کمک بگیرید تا زیر آب بمانید و بی صدا شهید شوید تا جان دیگران به خطر نیفتد.🌹
🌹می دانستیم که صدور چنین دستوری برای فرمانده چقدر دشوار است. اما این را هم می دانستیم که موضوع هستی و نیستی یک لشکر و پیروزی یک عملیات در میان است.🌹
🌹اما با این همه نفس در سینه های ما حبس شده بود و مدام از خود می پرسیدیم که کدامیک از ما قادر به انجام چنین کاری است. این در حالی بود که خوددوستان عزیزی که دچار سرفه ی شدید شده بودند با خواهش و تمنا از ما می خواستند تا با آنها کمک کنیم که زیر آب بمانند و خفه شوند!🌹
🌹می دانم که بازگو کردن این حقایق چقدر تلخ و غم انگیز است اما این را نیز می دانم که برای ثبت در تاریخ و نشان دادن عظمت یک نسل و روح بلند رزمندگانی که برای دفاع از جان و مال و آبرو و آرمان یک ملت از هیچ مجاهدتی دریغ نمی ورزیدند ناگزیر به بیان این وقایع هستیم.🌹
🌹به هر تقدیر همه در تکاپو بودیم تا راهی برای گریز از این مهلکه پیدا کنیم که در یک چشم بر هم زدن تمام اروند رود و همه ی ساحل ما و دشمن پر از صدای قورباغه هایی شد که نمی گذاشتند صدای سرفه ی نیرو ها ی ما به گوش کسی برسد.
🌹شگفت انگیز بود و باور نکردنی زیرا در جایی و حالی که شاید در طول یک سال هم نتوان صدای یک قورباغه راشنید، آن شب و آن جا مالامال از صدای قورباغه هایی شد که تردید ندارم به یاری ابراهیم ها و اسماعیل هایی شتافته بودند که برای یاری الله در برابر آن فرمان سر تعظیم فرو آورده و حاضر شده بودندتا قدم به قربانگاه خود بگذارند همان لحظه بود که اعجاز توسل به بی بی فاطمه زهرا(س) و تبرک جستن از پرچم بارگاه امام رضا(ع) را در یافتیم و بار دیگر خدای را سپاس گفتیم که ما را در صف عاشقان خاندان عصمت و طهارت قرار داد.🌹
راوی: شهید رمضان قاسمی
Quran-page-024.mp3
3.87M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و چهار قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
📚 فیلم کامل | گفتگوی رهبر انقلاب با خبرنگار صداوسیما در نمایشگاه کتاب تهران؛
هیچ چیزی جای کتاب را نمیگیرد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز پس از بازدید از نمایشگاه کتاب در مصاحبهای، انگیزه خود از چنین بازدیدی را در درجه اول میل شخصی و علاقه به کتاب برشمردند و افزودند:
یکی دیگر از دلایل بازدید از نمایشگاه کتاب، زمینهسازی برای ترویج کتاب و کتابخوانی است.
✏️ اعتقاد من این است که همه آحاد مردم در طبقات مختلف سنی و علمی نیازمند به کتاب هستند و هیچ چیزی نمیتواند جای کتاب را بگیرد.
✏️ نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد و کتاب باید همواره در سبد خرید و در مجموعه اوقات مردم جای خاص خود را داشته باشد.
✏️ مسئولان وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی باید به کسانی که در کار نشر و تولید کتاب فعال هستند کمک کنند. البته در این بخش کمکهایی میشود و این روند باید ادامه یابد اما کار مهم دیگر این است که فعالان فضای مجازی، ترویج کتاب و کتابخوانی را از جمله وظایف خود بدانند.
✏️ فعالان فضای مجازی کتابهای خوبی را که در زمینههای مختلف علمی، ادبیات، تاریخ، هنر، مسائل دینی و اعتقادی و در یک کلام «کتابهای مفید» را معرفی و ترویج کنند.
✏️ افزایش کارهای جدید، افزایش شمارگان کتابها و تجدید چاپ مکرر برخی کتابها از خبرهای خوب نمایشگاه امسال است.
✏️ دستگاههایی همچون وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات و حوزه هنری باید در زمینه تولید کتاب مناسب برای نسل جوان و «وزارت آموزش و پرورش» و «وزارت علوم» نیز باید در زمینه ترویج کتابخوانی میان نوجوانان و جوانان بیش از پیش تلاش کنند تا هم زمینه کتابخوانی فراهم شود و هم کتاب خوب در اختیار آنان قرار گیرد.
✏️ ایشان یکی از نیازهای جدی برای نسل جوان را تولید کتاب در زمینه شرح قضایا و حوادث گوناگون دانستند و افزودند: در زمینه قضایایی همچون مشروطیت، دفاع مقدس، «انقلاب اسلامی» و شخصیت برجسته و کمنظیری همچون امام(ره) یا کتاب مناسب وجود ندارد و یا کتاب «خواندنی» بسیار کم است که باید در این موضوعات تولید کتاب مناسب برای نسل جوان انجام گیرد.
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
Quran-page-025.mp3
4.14M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و پنج قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
حضرت آیت الله خامنه ای: خرید و نگهداری قبر، صحیح نیست
حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ به استفتائی که در پایگاه حفظ و نشرآثار ایشان منتشر شد، به پرسشی درباره خرید و نگهداری قبر پاسخ داده است.
به گزارش خبرآنلاین متن پرسش مطرح شده وپاسخ این مرجع تقلید شیعیان بدین شرح است:
آیا جایز است انسان در دوران حیات خود قبرى را به قصد تملک بخرد؟
اگر مکان قبر، ملک شرعى دیگرى باشد خریدن آن اشکال ندارد ولى اگر جزئى از زمینى باشد که وقف براى دفن اموات مؤمنین است، خرید و نگهدارى آن براى خود انسان، چون بهطور قهرى مستلزم منع دیگران از تصرّف در آن براى دفن اموات است، صحیح نیست./خبر آنلاین
کد خبر 338865
Quran-page-026.mp3
3.61M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و شش قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
🌹روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر علیه السلام
♦️بیش از هزار و دویست سال است که منطقه فارس متبرّک به وجود احمد بن موسی است. او یکی از شخصیت های معنوی و از رجال بزرگ شیعه به شمار می رود. حضرت سید امیر احمد (علیه السلام) ملقب به "شاهچراغ" و "سید السادات الاعاظم"، فرزند بزرگوار امام کاظم (علیه السلام) و برادر امام رضا (علیه السلام) است. ایشان در زمان خلافت مأمون بین سالهاى ۱۹۸ تا ۲۰۳ ه.ق با جمعى از نزدیکان و محبان اهل بیت از مدینه به سوی طوس حرکت کرد و در این مسیر در نزدیک شیراز در جنگ با نیروهاى حکومت در محل بارگاه، به شهادت رسید.
♦️احمد از پارساترین و عابدترین صالحان زمان خود بود. می گویند یک هزار بنده در راه خدا آزاد کرد. در تقوا و پارسایی او همین بس که پس از شهادت پدرش، علی رغم این که مردم برای عرض تسلیت نزد او آمدند و با او به عنوان جانشین امام هفتم علیه السلام بیعت کردند، اما او از آنان برای برادرش علی بن موسی (علیه السلام) بیعت گرفت.
♦️منزلت احمد بن موسی سبب گردید، پس از شهادت امام هفتم علیه السلام مردم مدینه به در خانه مادرش بیایند و گمان ببرند که احمد جانشین پدر اوست. احمد بن موسی علیه السلام که متوجه منظور مردم گردید و خود هم می دانست که علی بن موسی الرضا علیه السلام جانشین پدر است، چیزی به مردم نگفت. مردم هم با وی بیعت کردند. پس از بیعت گرفتن احمد بر فراز منبر قرار گرفت و خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت خواند. آنگاه چنین لب به سخن گشود: «ای مردم همچنان که تمام شماها در بیعت من هستید، من نیز در بیعت برادرم، علی بن موسی الرضا علیه السلام می باشم. پیشوا و جانشین بعد از پدرم اوست، آری او ولی خداست. از طرف خدا و رسولش بر من و شما واجب است به هر چه او فرمان داد فرمانبرداری کنیم».
♦️تمام آنانی که شاهد جوانمردی و پارسایی احمد بودند و کلامش را از جان و دل پذیرا شدند و در حالی که احمد بن موسی علیه السلام جلودارشان بود، از مسجد خارج شدند و جلوی خانه علی بن موسی الرضا علیه السلام گرد آمدند و با او بیعت کردند. احمد بن موسی نیز مجددا با امام خویش بیعت کرد و امام رضا علیه السلام در حق او دعا کرد. تا زمانی که علی بن موسی علیه السلام در مدینه حضور داشت احمد بن موسی نیز در خدمت او و یار و یاورش بود.
♦️هجرت به ایران
امام رضا علیه السلام در سال ۱۸۳ ه.ق و در سن ۳۵ سالگی عهده دار امامت شیعیان شد. دوره امامت ایشان که بیست سال بود، مصادف با خلافت هارون الرشید، محمدامین و مأمون بود. بعد از مرگ محمّد امین پس از کشمکش ها و شورش های مختلف خلافت بدست مأمون افتاد. اما او از ناحیه علویان هراس داشت و دلیل اصلی آن نیز موقعیت معنوی امام رضا علیه السلام بود. مأمون تصمیم گرفت، حکومت خود را از ناحیه علویان در امان نگه دارد. مطمئن ترین راه نزدیکی به امام رضا علیه السلام و آرام نگه داشتن علویان، را انتخاب کرد. او در سال ۲۰۰ هجری قمری حضرت رضا علیه السلام را برخلاف میل قلبی اش مجبور کرد تا از مدینه به مرو هجرت کند.
♦️عموم شیعیان نیت باطنی مأمون را نمی دانستند و همین امر سبب گردید سیل هجرت سادات و علویان به سوی ایران سرازیر شد. در این میان دو کاروان از اهمیت ویژه ای برخوردار بود. یکی کاروانی که سرپرستی آن به عهده حضرت معصومه سلام الله علیها بود و دیگری، کاروانی که به کاروانسالاری احمد بن موسی علیه السلام روانه ایران شد. تعداد جمعیت کاروان احمد بن موسی علیه السلام ظاهرا قابل توجه بوده است. در برخی منابع جمعیتشان را تا پانزده هزار نفر هم نوشته اند. تعداد زیادی از سادات و نزدیکان امام هشتم علاوه بر احمد و محمد و حسین از فرزندان امام کاظم علیه السلام در این کاروان حضور داشتند
🌟🌟🌟علت نامگذاری احمد بن موسی به شاهچراغ
♦️احمد بن موسی(ع) در حجاز به سیدالسادات و در ایران به شاهچراغ معروف می باشد، اما علت نامگذاری آن به سیدالسادات به جهت عبادت و جلالت و وَثاقَتش (معتمد، طرف وثوق مردم بودن) بوده ولی چه علتی باعث گشته که او را شاهچراغ گفته اند؟
♦️قبر مطهر آن بزرگوار تا مدتها مشخص نبود، چون در دوره سلاطین دیالمه که تا حدی طرفداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از حالت تقیه بیرون آمده بودند صُلَحاء (صالحان و نیکوکاران) و عباد (عبادت کنندگان) شیراز در مقام یافتن مرقد مطهر آن شاهزاده عظیم الشأن بر آمدند.
♦️در زمانیکه مشغول تجسس و تفحص مرقد منور ایشان بودند پیرزن صالحه ای نزد عضدالدوله دیلمی(قرن چهارم) سلطان فارس آمد و عرض کرد در حوالی منزل من تپه ای است که در روی آن در هر شب جمعه در ثلث آخر شب، چراغی روشن میشود که مانند مشعل پرنوری میدرخشد و همینکه به محل روشنائی میروم چیزی دیده نمیشود. شاه از رجال و درباریان خود و بعضی از علماء و شیوخ شیراز دراین باب تحقیقاتی بعمل آورد و چیزی دستگیرش نشد و گفتند که چون گوینده پیر زن فقیری است شاید در نظر گرفته که بدین وسیله استفاده بنماید
♦️شاه متقاعد نشد و فرمود که من از بیانات این زن بوی حقیقت میشنوم و تصمیم گرفت که خود شخصاً به این قضیه رسیدگی کند تا صحت و سقم مطلب را کشف نماید؛ لذا شبانگاه به منزل آن پیرزن رفته و در آنجا استراحت میکند.
♦️عضدوالدوله مقارن نیمه شب بخواب رفت و آن زن صالحه مترصد روشن شدن چراغ گردید همینکه به طریق شب های گذشته نور چراغ ظاهر شد به بالین شاه دوید و سه مرتبه عرض کرد: شاهچراغ ـ شاهچراغ ـ شاهچراغ یعنی ای شاهچراغ روشن و هویدا شده است.
♦️عضدوالدوله از خواب جسته و صدق اظهارات آن زن صالحه را مشاهده نمود و برخاست به محل چراغ دوید و با کمال تعجب دید که روشنائی بکلی محو گردید و با ترک آن نقطه باز چراغ روشن گردید، هفت مرتبه روشن شدن چراغ و رفتن شاه بدان نقطه تکرار شد، تا اینکه مقارن طلوع صبح صادق دیگر چراغی دیده نشد.
♦️پادشاه محل را علامت گذارده و روز بعد دستور داد که تپه را بشکافند تا از آن سِّر مکتوم پرده برداشته شود و در نتیجه سرداب عظیمی گردید که جسدی در روی تختی درداخل آن گذارده شده بود و هیچکس جرئت وارد شدن سرداب و بررسی امر را نداشت.
♦️شاه تحقیق امر را از شیخ عفیف الدین که مردی زاهد و عابد و تارک دنیا بود را خواستار شد. شیخ آن شب را در عالم رؤیا دیده بودکه به زیارت حضرت امامزاده احمد بن موسی(ع) موفق شده است و لذا تایید کرد که سرداب کشف شده مرقد مطهر آن امامزاده است لذا وضو گرفت و لباسهای پاکیزه پوشید و وارد سرداب شد و از لوحی که در نزد جسد بود و انگشتر آن حضرت که بر روی آن حک شده بود: "العزه لله"، احمد بن موسی معلوم گردید که مشاهدات او در خواب از رؤیاهای صادقه (خواب راست) بوده است.
♦️عضدوالدوله از این موفقیت فوق العاده، مسرور گردید و امر نمود که آن روز را تعطیل عمومی نموده، و برای این موفقیت جشن عظیمی برپا نمود و اولین بارگاه احمد بن موسی(ع) به دست این سلطان به راهنمائی شیخ عفیف الدین برپا گردید و حرم این امامزاده به (شاهچراغ) مشهور گشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ویژه | فردوسی را بزرگ کنید
🇮🇷 شاهنامه یعنی سرودن ایران از دید یک مسلمان...
😎 اسفندیار، مثل بچهحزباللهیهای امروز خود ماست
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
⭕️ تعطیلی شنبه !
🔺در کمال تعجب ، روز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 ، تعطیلی روز شنبه بجای پنجشنبه ، در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید !
🔺این مصوبه که یکی از آرزوهای دیرین استعمار بوده و پشت صحنه آن نیز خواسته یا ناخواسته به جریان نفوذی یهود بر می گردد ، در ام القرای جهان اسلام ، تعطیلی یهودیان را به تصویب رساند !
🔺چنین اقداماتی در آخرین روزهای مجلس یازدهم و با حمایت های برخی از کسانی که در انتخابات مجلس دوازدهم رای نیاورده اند ، چه معنایی دارد ؟
🔺از شورای محترم نگهبان انتظار می رود این مصوبه ـ که مغایر با قاعده نفی سبیل است و هیچ دستاورد مهم اقتصادی نیز نخواهد داشت ـ را رد کند .
🔺در غیر این صورت ، نمایندگان انقلابی مجلس دوازدهم ، این مصوبه را لغو خواهند کرد .
👤کامران غضنفری ( منتخب مردم تهران)
جبران میکنم!.mp3
14.57M
✘ چند جور حقالناس وجود داره ؟
✘ من از کجا بدونم چقدر حقالناس به گردنم هست؟
✘ چجوری باید اینا رو جبران کنم؟
#پادکست_روز|#استاد_شجاعی|#استاد_انصاریان
منبع : جلسه ۴۵۹ از مبحث خانواده آسمانی
☄️از امام حسن مجتبی علیهالسلام :🔻🔻🔻🔻
۱.🔹سؤال شد: *زُهد* چیست؟ فرمود: دلدادگی به تقوا و دل برگرفتن از دنیا.
۲.🔹سؤال شد: *حِلم* چیست؟ فرمود: فرو خوردن خشم و خویشتنداری و تسلط بر نفس.
۳.🔹سؤال شد: *سَداد* چیست؟ فرمود: بر طرف نمودن زشتی به وسیله خوبی و پسزدن بدی با خوبی.
۴.🔹 سؤال شد: *بزرگوارى* چیست؟ فرمود: در غرامت، عطابخشى و از جرم، چشمپوشى.
۵.🔹سؤال شد: *مردانگى* چیست؟ فرمود: حفظ دین، حفظ عزّت نفس، نرمرفتارى، تداوم نیکى، پرداخت حقوق و اظهار دوستى نسبت به مردم.
۶.🔹سؤال شد: *کَرَم* چیست؟ فرمود: بخششِ قبل از خواهش و طعام دادن به مردم در هنگام قحطى.
۷.🔹سؤال شد: *فرومایگى* چیست؟ فرمود: خُردبینى و دریغ کردن از اندک.
۸.🔹سؤال شد: *پَستى* چیست؟ فرمود: اندک بخشى و بدوبیراه گفتن.
۹.🔹سؤال شد: *بزرگمَنِشى* چیست؟ فرمود: بذلوبخشش در خوشى و در سختى.
١۰.🔹سوال شد: *بُخل* چیست؟ فرمود: آنچه را در دست دارى، مایۀ شرف پندارى و آنچه را انفاق کنى، تلف شده بدانى.
١۱.🔹سؤال شد: *برادرى* چیست؟ فرمود: همراهى در سختى و در خوشى.
١۲.🔹سؤال شد: *ترس* چیست؟ فرمود: گستاخى بر دوست و گریز از دشمن.
١۳.🔹سؤال شد: *توانگرى* چیست؟ فرمود: خرسندى به روزىِ تقسیم شده که نصیبش شده، هرچند کم بوده باشد.
١۴.🔹سؤال شد: *فقر* چیست؟ فرمود: سیرى ناپذیرىِ نفس نسبت به هرچیزى.
١۵.🔹 سؤال شد: *جود* چیست؟ فرمود: بخشش دسترنج خود.
١۶.🔹سؤال شد: *کَرَم* چیست؟ فرمود: خویشتنبانى در سختى و خوشى.
١۷.🔹 سؤال شد: *دل و جرأت داشتن* چیست؟ فرمود: دستوپنجه نرم کردن با حریفان هموزن خود.
١۸.🔹سؤال شد: *نیرومندى* چیست؟ فرمود: سخت نبرد کردن و ستیزه با پرقدرتترین مردمان.
۱۹.🔹سؤال شد: *خوارى* چیست؟ فرمود: هَراس از راستى و اظهار حقیقت.
٢۰.🔹سؤال شد: *کجفهمى* چیست؟ فرمود: مبارزه با فرماندۀ خود و آن کس که مىتواند به تو زیان رساند.
٢۱.🔹سؤال شد: *جلال و شکوه* چیست؟ فرمود: انجام کار نیک و ترک کار زشت.
٢۲.🔹سؤال شد: *دوراندیشى* چیست؟ فرمود: صبر طولانى و مدارا با کارگزاران و هوشیارى نسبت به تمام [ترفندهاى] مردم.
٢۳.🔹 سؤال شد: *شرف* چیست؟ فرمود: همراهى با برادران و حفاظت از همسایگان.
٢۴.🔹سؤال شد: *محرومیت* چیست؟ فرمود: از دست دادن بهرهاى که به تو عرضه شده بود.
٢۵.🔹 سؤال شد: *سَبُک سَرى* چیست؟ فرمود: پیروى از فرومایگان و همنشینى با گمراهان.
٢۶.🔹سؤال شد: *درماندگى در سخن* چیست؟ فرمود: با ریش خود بازى کردن و بسیار سینه صاف کردن هنگام سخن گفتن
.
٢۷.🔹 سؤال شد: *شجاعت* چیست؟ فرمود: دستوپنجه نرم کردن با حریفان هموزن خود و شکیبایى به هنگام شنیدن سخن نیشدار.
٢۸.🔹سؤال شد: *به زحمت افتادن* چیست؟ فرمود: اظهار نظر در امورى که به تو مربوط نیست.
۲۹.🔹سؤال شد: *سفاهت* چیست؟ فرمود: احمقانه از دست دادن مال و بىاعتنایى نسبت به آبروى خویش.
📚📚📚📚
منبع، تحف العقول ص ٢٢۵ الی ٢٢۶
*🔴 سوال از آیت الله جوادی آملی درباره تعطیلی شنبه🔴*
در متن پاسخ حضرت آیت الله جوادی آملی آمده است: «بسم الله الرحمن الرحیم به نستعین
از آنجا که تعطیلی روز شنبه هماهنگ شدن با بازار داد و ستدهای اقتصاد جهانی است و موثر در حل برخی مشکلات اقتصادی و مهار تورم است و قصد تشبه با مخالفین نیست، بلکه تعامل است،لذا تعطیلی روز شنبه علاوه بر روز جمعه مانعی ندارد.»