هدایت شده از سبک زندگی منتظرانه
▪️پيامبر صلي الله عليه و آله :
🔹اگر مى توانيد هر روز را نوروز كنيد ؛ يعنى در راه خدا به يكديگر هديه بدهيد و با يكديگر پيوند داشته باشيد .
📚 دعائم الإسلام ، جلد 2 ، صفحه 326
▪️امام حسن عليه السلام :
🔹هر كس احسان هاى خود را برشمرد ، بخشندگى خود را تباه كرده است .
📚بحارالانوار ، جلد 74 ، صفحه 417
▪️امام رضا عليه السلام :
🔹هر كس اندوه مؤمنى را بزدايد ، خداوند در روز قيامت ، غم از دلش مى زدايد .
📚 الكافى ، جلد 2 ، صفحه 200
🏴 شهادت جانسوز حضرات معصومين محمدمصطفی، حسنمجتبی، علیبنموسیالرضا علیهم السلام را خدمت شما تسلیت عرض می نمایم
🌹شادی روح گذشتگان و شفای تمام بیماران و سلامتی خود و خانواده محترمتان یکمرتبهسورهمبارکهحمد را تلاوت فرمایید
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
✖️پشت پرده «هجمه علیه طب سنتی» از درون وزارت بهداشت
🔻روسای دانشکده های طب ایرانی در نامهای به وزیر بهداشت:در روزهای اخیر و بهطور بیسابقهای هجمههایی علیه مکتب طب ایرانی از درون وزارت متبوع شکل گرفته است!
▪️نگرش برخی از مکاتب طبی همچون طب ایرانی، طب چینی و طب هندی به عنوان ۳ مکتب طبی کهن، تفاوتهای بنیادی با نگرش طب رایج دارد.
▪️طب سنتی چین (که اخیر از سوی آنها بدون استعمال واژه سنتی، طب چینی نامیده میشود)، هماکنون قریب به ۵۲ درصد بار بهداشت و درمان آن کشور را بر دوش میکشد و حتی در بحران همهگیری کووید ۱۹ هم از پروتکلهای درمانی مبتنی بر آن طب، به بهترین وجه استفاده شده است.
🔺اگر قرار بود متولیان بهداشت و درمان چین، از دهها سال قبل تاکنون، با وادادگی در مقابل طب غرب، اتهام شبه علم بودن بر طب کهن و ملی خود روا داشته و طرفداران آن را با این اتهام تخطئه و منکوب کنند، آیا امروز میتوانستند طب چینی را در بازار داخلی و بین المللی به رخ کشیده و در اروپا و آمریکا رشته و دپارتمان و دانشکده طب چینی دائر کنند؟/تسنیم
❌ تحریف امام حسن(ع) توسط روحانی، برای چندمین بار!
🔺روحانی: عدهای اومدن به امام حسن(ع) گفتن چرا صلح کردید؟ حضرت گفتن مردم صلح رو میخواستن!
🔺استاد رحیمپور ازغدی: به امام حسن(ع) خیلی ظلم کردیم، خیانتهای خودمون رو به امام حسن(ع) نسبت دادیم.
🔺به امام(ع) گفتن تسلیم بشیم تا نسل بعد راحت زندگی کنن، امام حسن(ع) فرمودند: میبینم فرزندان شما رو که آب و غذا خودشون رو از دشمن گدایی میکنند...
👈 میبینید چقدر شبیه این روزهای ماست؟ آب خوردن مردم رو هم به برجام گره زدن و تسلیم شدن، و الان دارن معیشت مردم رو از آمریکا گدایی میکنن...
👈 آقای روحانی، شما نخوندید که امام حسن(ع) رو فرماندهان خیانتکاری مثل عبید الله بن عباس، مجبور به پذیرش صلح کردن؟ شاید شما امروز دقیقا همون نقش عبید الله بن عباس رو داشته باشید...
🔴 برخی به دنبال درس از تاریخ نیستند به دنبال تکرار تاریخ اند!
▪️یکی از خصوصیات لیبرالیسم ایرانی این است که وقتی میخواهد به تاریخ اسلام مراجعه کند، رجوعش برای درس گرفتن نیست، برای درس دادن است!
▪️این جریان نمیخواهد از تکرار فجایعی که خون به دل ائمه اطهار(س) کرد، جلوگیری کند و خود متذکر شده و به اصحاب تذکر دهد که چه کنیم تا علی(ع) خانهنشین نشود و حسن(ع) بییاور نماند و حسین(ع) شهید نشود. بلکه دقیقا میخواهد همان فاجعه گذشته را بار دیگر در حال رقم بزند و نقشی که برای خود تعریف میکند، نقش طلحه بن عبیداللهها و ابوموسی اشعریها و عبیدالله ابن عباسها و اشعث ابن قیسها و شبث بن ربعیها و سعد ابن ابیوقاصها و عبداللهابن عمرهاست.
▪️شاید نتوانیم این جماعت را تغییر دهیم، اما حتما میتوانیم به مردم بگوئیم مبادا گمان کنید اینها به راه سلمان و ابوذر و محمد ابن ابیبکر و مالک اشترند، اینان اخلاف اشعریها و اشعثها هستند. اینها همان جماعتی هستند که علی(ع) را خانهنشین کردند و معاویه را بر تخت نشاندند و حسین(ع) را در صحرای کربلا تنها گذاشتند.
✍ سیدیاسر_جبرائیلی
هدایت شده از صدای مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ منطقی به جنگ روانی حسن روحانی در مورد صلح امام حسن (ع)
🔺یک بار برای همیشه پاسخ این شبهه رو یاد بگیریم که در جنگ روانی و رسانهای امثال رئیس جمهور و همفکرانش سرگردان نشویم!
🔺چرا امام حسن(ع) با معاویه صلح کرد و مفاد این پیمان صلح چه بوده است و از طرف مقابل چرا امام حسین(ع) قیام کرد و تن به صلح نداد؟!
#حجتالاسلام_پورآقایی
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
رییس مگه تا حالا میجنگیدی که حالا دم از صلح میزنی ؟!!😁😂
#جنگلباسدختر_وزیر
#جنگپراید
#جنگدلار
#جنگبورس
#جنگتورم
#جنگ:پرتاپخودکار
#جنگ:تهدید_نکردنیکایرانی
#جنگمدالدیپلماسی
⭕️ حسن روحانی سیره اهلبیت علیهم السلام رو بر رفتار خودش عرضه میکنه هرجایی تناقض وجود داشت سیره اهلبیت رو تحریف میکنه تا تناقض از بین بره!!
#حمید_قدیری
🔸چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟
🔸اگر از صلح امامحسن(ع) بگوییم اما از خیانت یارانش نگوییم، خیانت کردهایم
🔻 آنقدر که با حرف صحیح میشود علیه حق قیام کرد، با حرف غلط نمیشود. آنقدر که انسان با اطلاعات صحیح و ظاهراً سالم، میتواند ظلم کند، با حرف دروغ و غلط، نمیتواند ظلم کند، بهویژه در جامعۀ دینی، از متن دین بیشتر میشود علیه دین سوءاستفاده کرد.
🔻 امیرالمؤمنین(ع) دربارۀ حرف صحیحی که علیه جبهۀ حق از آن استفاده میشود، فرمود: «کَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ» اما چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟ یک ترفند این است که بعضی از حرفهای صحیح را بیان کنند بدون ذکر حرفهای صحیح دیگری که باید در کنارش بگویند.
🔻 مثلاً میگویند: «پیامبر(ص) اهل تحمل و مدارا و عفو بود.» یا «امیرالمؤمنین(ع) به حرف مردم گوش کرد و کوتاه آمد» یا «امامحسن(ع) صلح کرد و سخن مردم را شنید» به چنین کسی باید گفت: این حرفها درست است اما ناقص است، همهاش را بگو! وقتی نصفش را نمیگویی، معلوم میشود یک قصد و غرضی پشت سرش هست.
🔻 بله، پیامبر(ص) در مقابل منافقین جامعه، مدارا میکرد، اما چارهای نداشت جز اینکه در مقابل آنها کوتاه بیاید، چون مردم زمان ایشان، سطح فهم و ظرفیت لازم را نداشتند که ایشان بتواند با برخی از منافقین برخورد محکمتری کند.
🔻 چرا پیامبر(ص) و علی(ع) و امامحسن(ع) در برخی موارد کوتاه آمدند؟ بهخاطر وجود منافقینی که موجب انحراف افکار عمومی بودند، و بهخاطر وجود مؤمنین ضعیفی که موجب تحمیل اقدام ناصحیح به ایشان شدند.
🔻 میگویند «ببینید امامحسن(ع) صلح کرد!» خُب بقیهاش را هم بگویید که یارانش خیانت کردند و ایشان را تنها گذاشتند و همین خیانتها بود که حضرت را وادار به صلح کرد. کسی که از صلح امامحسن(ع) حرف بزند اما از خیانت یاران امامحسن(ع) حرف نزند، خائن است؛ همهاش را بگو! گفتنِ یک قسمتی از حق و نگفتن بقیۀ حق، بدتر از گفتن سخن باطل است.
🔻 کسی مخالف صلح نیست، اما صلح حقیقی نه صلح تحمیلی! صلح تحمیلی هم مثل جنگ تحمیلی بد است. صلح تحمیلی ناپایدار است و به دنبالش قتل عام جبهه حق است؛ همانطور که در کربلا شاهد بودیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 حرم رضوی - ۹۹.۷.۲۴
💠 یاران خائن و صلح تحمیلی
🔺قصه امام حسن و قضیه صلح، این هم #صلح_تحمیلی بود؛ برای اینکه امام حسن، دوستان خودش، یعنی آن اشخاص #خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود.
🔺آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن #حکمیت تحمیلی که در زمان #امیر_المؤمنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله گر درست شد، این ما را هدایت می کند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی.
#امام_خمینی
📚صحیفه امام، ج20، صص 118 و 119
﷽، صلح امام حسن و حکمیت در جنگ صفین
🔹 دیروز دوباره آقای رئیسجمهور حرف از صلح امام حسن ع زده است؛ به چه منظور؟ معلوم است.
فقط یه سوال مهم هست که چرا ایشان هیچوقت از قضیه حکمیت در جنگ صفین، برای سازشکاری شاهد و مثال نمیآورد؟
✅پاسخ: مردم نسبتاً با داستان جنگ صفین، حکمیت و بلایی که خوارج با این صلح تحمیلی بر سر اسلام آورند آشنا هستند، بنابراین نمیشه سرشون را از این طریق کلاه گذاشت، اما صلح امام حسن علیهالسلام مثل خود حضرت مظلوم است و تودهی مردم با آن آشنا نیستند، بنابراین با تکیه به کلمهی «صلح» در این قضیه، و مخفی کردن اصل واقعه و خیانتها و خسارتهای آن، راحت میشه مغالطه کرد.
پس #تاریخ_بخوانیم تا کلاه سر ما نگذارند.
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
..
♻️ پاسخ دندانشکن یک "روحانی" به سخنان حسن روحانی درباره صلح حسنی(ع)
🔰 هر ساله در آستانه ۲۸ صفر و ایام شهادت امام حسن مجتبی (ره) حسن روحانی در جلسه هيأت دولت یا در نشستی عمومی با اشاره به موضوع صلح امام حسن (ع) تلاش میکند تا سیاستهای غلطی که در این سالها پی گرفته را توجیه کند.
از جمله امسال در آستانه ۲۸ صفر گفت: «وقتی برخی از اصحاب امام حسن آمدند با زبان معترضانه که چرا قبول کردید و چرا صلح کردید؟ چرا در برابر طرف مقابل پیمان را امضا کردید؟ حضرت فرمود: "انی رأیت هوی معظمالناس علی الصلح"، گفت؛ جامعه اسلامی که شما ۱۰ نفر نیستید شما ۲۰ نفری که اینجا پیش من آمدید دنیای اسلام نیستید. من در مسجد برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع جامعه صلح میخواهند و وقتی مردم این را میخواهند صلح را انتخاب میکنم. این راه امام مجتبی است، امام مجتبی به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگیدیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم به موقع باید صلح کنیم.»
همه میدانیم که واقعیت تاریخی واقعه صلح تحمیلی به امام مجتبی (ع) اینگونه که این روزها روحانی به زبان میآورد، نیست. وی بدون تقبیح رفتار مردم و فرماندهانی که امام را تنها گذاشتند، طوری سخن میگوید انگار که امام مثل روحانی مشتاقانه به دنبال توافق با معاویه بود!
حسن روحانی خود بهتر از هر کس میداند که واقعیت تاریخی درباره صلح امام حسن (ع) به گونه دیگری است. وی در تیرماه سال ۱۳۵۶ به دعوت گروهی از جوانان انقلابی اصفهان به آن شهر سفر کرده و به مدت ده شب در مسجد حکیم اصفهان به بررسی رفتار سیاسی اهل بیت بویژه صلح امام حسن (ع) و رفتار مردم آن زمان می پردازد. وی در سال ۹۰ این مجموعه سخنرانی را در کتابی به نام "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" به چاپ می رساند.
در مقدمه این کتاب که توسط مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۹۰ به چاپ رسیده، وی می نویسد:
«برای فهم دقیق سیره امامان شیعه ... باید فضای سیاسی، اجتماعی و اعتقادی شهرهای بزرگ نظیر مکه، مدینه، کوفه، بصره و دمشق را بازسازی کرد تا به بسیاری از راز و رمزها پی برد. باید چهرههای تأثیرگذار آن مقاطع را شناخت و بهدرستی معرفی کرد. باید تغییرات سریع و عجیب و غریب جوامع آن روزگار را مورد ارزیابی دقیق قرار داد؛ از ستایشانگیزترین اخلاق شهروندی تا سهمگینترین خیانتها و نقض پیمانها و دروغپردازیها، از بصیرت و آگاهی خیرهکننده تا غفلتها و خطاهای باورنکردنی، از ایثار و فداکاری تحسینبرانگیز تا سستیها و وظیفهناشناسیهای حیرتآور. باید همه ویژگیها و خصوصیات 250 ساله تاریخ معاصر ائمه هدی(ع) را بهخوبی ترسیم نمود تا تحلیلگران بتوانند به واقعیتها دست یابند و به بیراهه کشیده نشوند.»
روحانی که متأسفانه این ایام به شدت خود را نیازمند سازش با معاویه های زمانه نشان می دهد، در حالی مردم دوره امام حسن را به عنوان الگو به مردم ایران اسلامی معرفی و به دنبال شباهت سازی در مطالبات آنهاست که پیش از این در سال ۵۶ بر اساس مستندات تاریخی، مردم دوره امام حسن (ع) را خائن معرفی کرده است!
روحاني در صفحه ۲۰۵ کتاب "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" در تحلیل رفتار مردم آن روز آورده است:
«امام حسن (ع) به مردم فرمود: به اهداف مورد نظرتان نخواهید رسید، مگر در سایه صبر و تحمل ناملایمات. در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانت ها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز می شویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود.
مردم چه جوابی به امام حسن (ع) دادند؟ گفتند: ما می خواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی (ع) را رقم زد. آنچه بعد به نام صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد مي توانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.»
✍حجت الاسلام حمید رسائی
قسمت دوم یادداشت🔻
.
♻️ پاسخ دندانشکن یک "روحانی" به سخنان حسن روحانی درباره صلح حسنی(ع)
🔰 اکنون اما چند سئوال است که حسن روحانی باید به آن پاسخ دهد:
۱. آیا مردم دوره امام حسن که در سال ۵۶ رفتارشان توسط روحانی تقبیح شده، تغییری کرده اند که سال ۹۹ رفتارشان را تایید و به عنوان شاخص معرفی میکند؟! مردمی که روزگاری بر روی منبر توسط حسن روحانی، خائن معرفی شدهاند، چگونه در این روزها به عنوان الگو معرفی میشوند؟ آیا نتیجه جز این است که مردم دوره امام تغییر نکردهاند اما حسن روحانی تغییر کرده است.
۲. روحانی در سخنراني و کتاب خود با اشاره به مستندات تاریخی میگوید: "در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و خیانتکارانی که حاضر به جنگ با معاویه نشدند را معرفی کرد سپس با مردم اتمام حجت کرد." خب خائنین امروز چه کسانی هستند؟ چه کسانی چرب و شیرین دنیا ذائقهشان را تغییر داده؟ خواص خائنی که ميدان نبرد با معاویه زمان را ترک کرده اند، چه کسانی هستند؟
۳. روحانی در سخنراني و کتاب خود میگوید که "امام حسن مجتبی(ع) در سخنراني عمومي خود به مردم گفت: اگر بایستید، خداوند شما را یاری میکند و ما پیروز میشویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود." چرا این روزها دقیقا بر خلاف این سخن میگوید و راه حل برون رفت از مشکلات را فقط در سازش با معاویه زمان میبیند؟!
۴. حسن روحانی پيش از این، صلح با معاویه را نتیجه تصمیم غلط مردم آن زمان می داند نه نتیجه تصمیم حقیقی امام حسن (ع) چرا امروز در صدد است تا مردم ایران اسلامی که بارها پایداری خود بر آرمانهای اسلام و انقلاب اسلامی را نشان داده اند، همتراز مردم اطراف امام مجتبی میبیند!
👈 واقعیت این است که روحانی پس از هفت سال وعده به مردم و چیدن همه تخم مرِغهایش در سبد برجام، حالا که این سبد را خالی میبیند و چیزی برای ارائه ندارد، تنها یک راه حل پیش روی خود دارد، توافق با آمریکاییها تا بلکه چیزی کف دستش بگذارند. آمریکاییها هم البته این را فهمیدهاند و دائما با وعده و وعید او را به دنبال خود میکشند و همانطور که تا امروز چیزی به او نداده اند، از این پس هم نخواهند داد.
اما روحانی برای پیمودن مسیر غلطی که در پیش گرفته، چارهای جز ایدئولوژیسازی ندارد. روحانی در برابر خود سدّ بزرگی به نام سیدعلی خامنهای دارد. برای عبور از این سد باید مردم را بشوراند، برای شوراندن مردم باید فهم آنان از صلح حسنی و عاشورای حسینی تغییر کند.
روحانی برنامه دارد...
✍حجت الاسلام حمید رسائی
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض شدید آقای رجبی دوانی سخنان اخیر روحانی درمورد توجیه مذاکرات و برجام با صلح امام حسن (ع)
🏴 @Roshangari_ir
🅾 Instagram.com/roshangari
✖️نماینده رهبری خطاب به روحانی: به ایمان مردم رحم کنید
▪️حجتالاسلام رستمی نماینده رهبری در دانشگاهها نوشت:"صلح" و "جنگ" برخلاف ارزشهای مطلقی چون "حق طلبی" و "دفاع" اموری نسبی هستند. یعنی حسب شرایط میتوانند عقلی و ارزشمند یا نابخردانه و ضدارزش باشند.
اما اینکه وسط کارزار فشار حداکثری ترامپ یک مقام ارشد اجرایی حرفی بزند که معنای کرنش بدهد(شما بخوانید صلح) حداقل به سه دلیل مهم، اشتباهی راهبردی است.
🔺اول:اینکه نشانه اختلال در دستگاه محاسباتی مسئولان ما است. نمی شود یک روز گفت: کدام آدم عاقلی با ترامپ مذاکره میکند؟! و یک روز دیگر و در حالی که رفتار او هیچ تفاوتی نکرده برایش با تار و پود تاریخ اسلام، فرش قرمز ساخت و پهن کرد!
🔺دوم: تشویق به ادامه فشار حداکثری است. به ادبیات طرف آمریکایی در همین یکی دو هفته نگاه کنید؛ هیچ نشانه ای از عقبنشینی _حداقل در تبلیغات _ دیده نمیشود. این فرش قرمز معهود اینقدر خامدستانه است که هر ناظری از جمله غربیها را به این نتیجه میرساند که فشارها به نتیجه رسیده پس چرا باید متوقفش کرد؟
🔺سوم: برجام به عنوان نمادی از صلحطلبی طرف ایرانی، امروز به کما رفته است. "من جرب المجرب حلت به الندامه". آقایان نمیخواهند توضیح دهند که چرا هر بار سراغ گزاره صلح می روند جوری رفتار می کنند که سایه جنگ بر سر کشور سنگین می شود!؟ آیا می توان در شرایط نابرابر و بدون قوت بخشی داخلی، حرفی از صلح زد؟
🔺اما مهم تر از همه اینها خطر تفاسیر غلط از تاریخ اسلام و مبانی شیعه به عنوان عقبهی تئوریک انقلاب است.چطور می شود برای مطامع سیاسی روزی پیام کربلا را مذاکره خواند و روزی دیگر صلح حسنی را به غلط مصادره کرد؟ آقایان اگر در سیاستورزی مشکل دارید، لااقل به ایمان این ملت رحم کنید.
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
بشارت به پایان ماه صفر!
🔸 هر ساله در پایان ماه صفر مطلب نادرستی با مضمون زیر در فضای مجازی منتشر می شود؛
⁉️پیامبر(ص): هر کسی مرا بخروج ماه صفر بشارت دهد من او را به بهشت بشارت می دهم.
🔹پاسخ:
⬅️ آنچه زمينه ساز آن شده تا چنين مطالبی از سوی برخی بيان شود عبارت است از:
1⃣ حديث با لفظ «من بشّرني بخروج صفر بشّرته بالجنّة».
🔅چنين حدیثی صحيح نيست و سنديت ندارد.
2⃣ حديث با لفظ «فَمَنْ بَشَّرَنِی بِخُرُوجِ آذَارَ فَلَهُ الْجَنَّة».
▫️آنچه در احاديث با این لفظ آمده است بشارت بهشت به جناب ابوذر در ماه آذر رومی هست نه در ماه صفر!
▫️علاوه بر آن اين بشارت شخصی است و مخصوص جناب ابوذر است و معنای خاص به خود را دارد، همانطور که از اين روايت بدست مي آيد و هدف پيغمبر بوده، معرفی جايگاه ويژه جناب ابوذر به ديگران بوده است.
🔅بنابراین قابل تعمیم نبوده و عمومی نيست.
3⃣ چنین مطالبی با اعتقادات شیعه همخوانی ندارد؛ اینکه شخصی بدون پشیمانی و جبران گذشته و توبه کردن، صرفا بخاطر بشارت دادن اهل بهشت گردد.
ـــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
هدایت شده از قرارگاه مهندسی فرهنگی شهید سپهبد سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رمزگشایی از قتلی مرموز در قرون وسطی توسط محققان آمریکایی
بررسی سوءقصد به نوه پیامبر با نقشآفرینی امپراتور بیزانس، خلیفه جعلی مسلمانان معاویه و دخترش.
ترور بیولوژیک امام حسن مجتبی (ع) با «مرکوری کلراید»
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
#لبیک_یا_حسین_علیه_السلام
https://eitaa.com/BasijCulturalEngineeringCentre98 این کلیپ از ترور امام حسن مجتبی علیه السلام به دست معاویه و با کمک حاکمان مسیحی یهودی بیزانس طی یک مقاله ی بسیار معتبر در یک نشریه ی آمریکایی پرده بر می دارد. ترور بیولوژیک با کلراید جیوه که توسط دولت بیزانس در اختیار معاویه و دخترش قرار می گیرد. حتما ببینید
هدایت شده از صدای مردم
✍ پاسخ استاد رحیمپور ازغدی به تحریفات روحانی درمورد امام حسن(ع)
🔺نسبت سازش را اولینبار معاویه به امام حسن(ع) بست، مظلوم بزرگ همه دورانها، حسنبنعلی(ع) است. کسی که از مذهب سواستفاده سیاسی کند از روحانیت تنها لباسش را دارد.
🔺معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت به برجامی کردن دین مردم رسیده است!
🔺من امثال قاسم سلیمانی را واجد روحانیت و اهل معنا میدانم و امثال حسن روحانی را فاقد آن.
🔺مردم دارند تاوان توهم و وعده های چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که معلوم شد نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند بلکه سیاست بین الملل هم نمیدانند.
🔺پایان معامله با شیطان و اعتماد به وعده های او، به تعبیر قرآن فحشای سیاسی میشود. الشیطان یعدکم الفقرو یامرکم بالفحشا، شیطان با ارعاب و تهدید و سپس وعده اقتصادی، ضعیفان را وادار به فحشا میکند.
🔺شانس مردم مارا ببین که آن یکی میخواهد با آنجلیناجولی، خودشان دونفری مشکلات جهان را حل کنند و این یکی، در پایان هشت سال حکومتش هنوز منتظر ترحم ترامپ و تعهد اوباما و امید جدیدش، جو بایدن است.
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
🌹 حلول ماه ربیع، ماه ربیع حیات، ماه ربیع زندگی مبارک باد.
🌹 خجسته باد ماه ولادت وجود مقدس پیامبر گرامی که ولادتش سرآغاز همهی برکاتی است که خدای متعال برای بشریت و امت اسلامی و پیروان حقیقت مقدر فرموده است
🌹 خجسته باد ماه ولادت فرزند بزرگوار پیامبر حضرت ابیعبداللّه جعفربنمحمدالصّادق.
💐 دلتان بهاری باد 💐
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنبیه کافهدار #نژادپرست به سبک بوکسرهای معروف مسلمان!
🔺صاحب نژاد پرست این کافه روی درب نوشته است: ورود سگ، مسلمان و سیاه پوستان ممنوع!
🔺بوکسرهای معروف #مسلمان، مایک تایسون آمریکایی، گباد وجاک و آخری اهل سوئد و عامر عبدالله اردنی در این #کافه می روند و نماز می خوانند، صاحب کافه هم جرات نمیکند اعتراض کند.
🏴 @Roshangari_ir
🅾️ Instagram.com/roshangari
🔸چرا پیامبر(ص) بهدنبال کسب قدرت بود؟
🔸چرا پیامبر بسیاری از منافقین را به مردم معرفی و رسوا نکرد؟
🔸پیامبر نتوانست منافقین و طاغوتچهها را از بین ببرد چون مردم بهخوبی یاری نکردند
🔻 رسولخدا(ص) که هدایتکننده و مبلّغ است، چه نیازی به قدرت دارد؟ اساساً یک پیامبر یا امام، قدرت را برای چه میخواهد؟ آیا این قدرت را برای کنترل مردم یا برای منافع خودش میخواهد؟ ابداً! این قدرت را برای برطرف کردن بردگی انسانها و برای از بین بردنِ طواغیت و طاغوتچهها میخواهد.
🔻 پیامبر این قدرت را نمیخواهد برای اینکه دین را به اجبار به مردم بدهد و مردم را کنترل کند که مبادا بیدین بشوند! بلکه این قدرت را لازم دارد برای اینکه مردم را آزاد کند و زمینۀ انتخاب آزادانه و آگاهانۀ مردم را فراهم کند. اصلاً راهِ آزادی یک ملت این است که امام صالحِ آن جامعه، قدرتمند باشد. راه دیگری وجود ندارد.
🔻 پیامبر نیاز به قدرت دارد تا بتواند صدایش را به همه برساند و الا طواغیت و زورگویان نمیگذارند؛ کمااینکه الان هم قدرتهای طاغوتی و طاغوتچههایی که در میان مردم هستند، با هزار ترفند نمیگذارند سخن حق، به مردم برسد.
🔻 اگر پیامبر بخواهد ملتی را آزاد کند، طبق سنتهای الهی باید به کمک خودِ آن ملت آنها را آزاد کند، لذا صدا میزنند «مَنْ أَنْصارِي إِلَى اللَّهِ» چه کسی میآید من را کمک کند؟ بدون یاری مردم، پیامبر نمیتواند این کار را انجام دهد.
🔻 مردم آن قدرتی که رسولخدا(ص) برای از بین بردن طاغوت لازم داشت، کامل برای پیامبر(ص) تامین نکردند. البته بخشی از قدرت تامین شد و مشرکان با آن از بین رفتند اما پیامبر نتوانست منافقین و طاغوتچهها را از بین ببرد چون مردم بهخوبی ایشان را یاری نکردند.
🔻 چرا پیامبر(ص) بسیاری از منافقین را به مردم معرفی نکرد و آنها را رسوا نکرد؟ چون از قدرت کافیِ اجتماعی برخوردار نبود و منافقین میان مردم ریشه دوانده بودند. اگر این قدرت، در اثر نصرت مردم، کامل برای پیامبر تامین میشد منافقین هم از بین میرفتند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 حرم رضوی- ۹۹.۷.۲۵
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
🔴تا ۱۴۰۲ با کرونا!
▪️روحانی: حداقل تا دو سال آینده باید با زندگی کرونایی بسازیم. شیوه قدیمی زندگی را باید کنار بگذاریم. باید همه قبول کنیم که شرایط عوض شده و شادی، عزا و مناسک مذهبی را نمیتوان مانند سابق برگزار کرد.
▪️خدماتی که بتوان غیرحضوری ارایه کرد، اگر ادارهای فردی را حضوری احضار کند، جریمه خواهد شد.
▪️باید با ادبیات واحد با مردم صحبت کنیم، ضمن هشدار و بیان عواقب، مردم را نترسانیم. تا زمانی که مردم با دولت همکاری نکنند، جریمهها اثری ندارد. ما کیسه برای پول مردم ندوختهایم.
✍ چند نکته:
۱: هشت ماه را #رئیسجمهور در سختی قرنطینه گذرانده و مردم دنبال شغل و درآمد برای نان، بعد این هم میگذرد
۲: شیوه قدیم و جدید زندگی #برایپولدارهاست که البته برایشان فرقی نکرده و ترافیک شمال نشان داد، شیوه زندگی برای مستضعف قبلا هم سالی یکبار اگر میشد عیدنوروز میرفتن مسافرت و برای فقرا آن نوروز هم نبود الان هم نیست بعدا هم نمیشود
۳: برای عزای اهل بیت و عزای شهدا که خوب دستور دادید ، برای عروسیها هم فکری کنید. البته #شادی_بچههای_مسئولین برنامه اش محفوظ بوده و هست
۴: الزام به حضور در هیچ جا نیست الا ادارات دولتی مثل بیمه، مالیات، برق و گاز و مخابرات و ... که حضورا مکرر پیگیر کار هستیم اتفاقی نمی افتد، #حالا_تصور_کنید_که_حضور_هم_نباشد!
۵: مردم تا الان واقعا با دولت همکاری کرده اند، مثلا در #تغییر_روزانهو_لحظهایقیمتها، اما ظاهرا دولت است که با مردم کاری ندارد و حتی مردم را با قوانین بدون مطالعه و یک بام و دو هوایی عصبانی می کند. ( بسته شدن جاده ورودی و خروجیها در ۱۲ شب آن هم برای ۵استان)
۶: ادبیات دولت یکی است و آن هم "فشار اقتصادی بیشتر به مردم جهت هموار کردن مسیر مذاکره با غرب" است و از این دولت #باضریبهوشیپایین توقعی جز این نیست که مثل ماهی دقیقهی قبل خود را فراموش می کند یا مثل موش خودش را به موشمردگی میزند
۷: مردم از تفکرات شما می ترسند و از #اقداماتچنگیزی شما نگرانند و اضطراب طرحها و برنامه های شما را دارند و این نگرانی تا اتمام دوره شما خواهد بود و متاسفانه باید آثار آن را تا سالها تحمل کنند
۸: کیسه دوزی همین بس که #دلار شده است ۳۰۰،۰۰۰ ریال (یعنی ۱ دلار برابری کند با سیصدهزار واحد پول کشور) و #خودرو بیشتر از خونبهای یک انسان
والسلام
ابوالفضل نبوی
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت اول
🔰در خصوص #مطالبه_استیضاح حسن روحانی برخی از دوستان اشکال میکنند که آیا این اقدام برخلاف جهتگیری و سیاستهای کلی رهبر انقلاب نیست؟
برخی نمایندگان یا اطرافیان رییس مجلس حتی پا را فراتر گذاشتهاند که این کار برخلاف نظر رهبر انقلاب است و در پاسخ به این سئوال که امام خامنهای کی و کجا با این مطالبه مخالفت کردهاند، اولا به بخشی از بیانات ایشان مبنی بر لزوم فعالیت دولت تا روز آخر کاری و ثانیا به پیام خصوصی ایشان مبنی بر مخالفت با سئوال و استیضاح استناد میکنند!
اما فهم بنده چیز دیگری است که با شما در میان میگذارم.
🔹 اعلام موضع رهبری، توقعی نابجا
اولا در خصوص موضوع استیضاح حسن روحانی، اساسا نباید توقع داشت که رهبر انقلاب اعلام موضع کنند. سیره امامین انقلاب همواره حمایت از روسای جمهوری بوده که قانونا در این جایگاه هستند. طبعا ایشان در مواقع لازم، تذکرات خود به رییس جمهور را به صورت علنی یا خصوصی خواهند داد اما تصور اینکه امام و رهبر جامعه به صورت خصوصی به بخشی از نظام (مجلس) فرمان بدهند که برای تغییر بخش دیگر (دولت) اقدام کند، بر خلاف عقل اداری و مدیریتی است. بنابر این استمزاج از #امام و #رهبر_جامعه در این خصوص، طبعا یک پاسخ عاقلانه دارد: حمایت از جایگاه قانونی.
🔹 استیضاح و سئوال، حق مجلس
امام خامنهای در پیامی که روز افتتاح این مجلس خطاب به نمایندگان صادر کردند، تذکر، سئوال و استیضاح مدیران عالی اجرایی را حق نمایندگان دانستهاند که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد:
«امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفه آن را در یک جمله کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. همه دستگاههای حکومتی و مردمی و همه آحاد، وظیفه دارند از این مسیر حرکت کنند. ضمانت اجرای این وظیفه نیز - علاوه بر قوّه قضائیّه که مسئولیّتش تضمین اجرای قانون است - در خود مجلس پیشبینی شده است که #حق_تحقیق_و_تفحص، #حق_رد_و_قبول_مدیران_ارشد_قوه_ی_مجریّه ، #حق_تذکر و #سؤال و #استیضاح، از آن جمله است.
پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد. این است شأن والای مجلس و این است #تکلیف_حیاتی و مهمّ آن.» (۱۳۹۹/۰۳/۰۷ پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
🔹 استفاده از استیضاح و سئوال در قالب شیوهنامه
حمایت از جایگاه قانونی رییس دولت، به معنای نفی مسئولیت جایگاههای قانونی دیگر مثل مجلس نیست کما اینکه در آغاز به کار این مجلس، امام خامنهای خطاب به نمایندگان، شیوهنامه استفاده از این حقوق را اینگونه بیان میفرمایند:
«یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است. لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی.
یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها که در قانون آمده [همچون استیضاح که در پیام رهبر انقلاب به مجلس یازدهم به صراحت به آن اشاره شده است و...] اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید. امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضی اش حرام شرعی هم هست و جایز نیست... تفکیک کنید بین آنچه وظیفه شما است و آنچه ممنوع است برای شما...
برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی. گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صد درصد قبول ندارید؛ یعنی صد درصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی.
من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعا نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بی توجهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.» (۱۳۹۹/۰۴/۲۲ بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
خلاصه کلام امام خامنهای این است که ...
✍ حمید رسایی
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت دوم
🔰 خلاصه کلام امام خامنهای این است: ابزار نظارتی مجلس مثل تذکر، سئوال، استیضاح، تحقیق و تفحص، حق مجلس است که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد اما در استفاده از این حقوق نباید توهین کرد بلکه باید مستدل اقدام کرد تا افکار عمومی بپذیرد. بنابر این نمایندگان مجلس نباید خود را راحت و مسئوليت را از دوش خود بردارند و توپ را در زمین جایگاه رهبر و امام جامعه قرار دهند!
🔹 آیا رهبر انقلاب پیام خصوصی دادهاند؟
امام خامنهای بارها اعلام کردهاند که مواضع خصوصی ایشان نمیتواند و نباید برخلاف مواضع علنی ایشان باشد. بله شاید امام جامعه در موضوعی یا در مقطعی، تذکرات یا رهنمودها و مطالباتی را به صورت خصوصی مطرح کنند و صلاح ندانند که آن را علنی کنند اما اگر خطی را علنی تعیین کردند، قطعا به صورت خصوصی برخلاف آن را مطالبه نمیکنند و اگر لازم باشد، صراحتا و عمومی اعلام میشود کما اینکه در دورهای با استیضاح برخی وزرا در سال پایانی به صورت علنی مخالفت کردند و آن را به صلاح ندانستند.
🔹 رهبر انقلاب در این باره بارها نکاتی را فرمودهاند از جمله اینکه:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست.
اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.» (۳۱ مرداد ۸۹)
در موضوع مذاکرات هستهای نیز برخی خناسان بارها پیامهایی را از طرف رهبر انقلاب مطرح میکردند تا نظرات نمایندگان را تغییر دهند که در پاسخ به این رفتار، امام خامنهای ضمن ارائه مناط و ملاک مهم #تطبیق_مواضع_علنی_و_خصوصی_رهبری که حکمی کلی است، تأکيد میکنند:
«آن چیزهایی که علناً گفته شده، دقیقاً همان چیزهایی است که به مسئولین هم همانها گفته شده؛ هم زباناً گفته شده، هم کتباً گفته شده.» (۶ خرداد ۹۴)
«آنچه ما اینجا به شما می گوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است.» (۲ تیر ۹۴)
🔹 جمله "دولت باید تا روز آخر کار کند" یعنی چه؟
برخی در مخالفت با استیضاح دولت ناکارآمد و پرضرر روحانی، به این جمله امام خامنهای استناد میکنند که «دولتها باید تا روز آخر کار کنند» در حالی که این جمله قبل و بعدی هم دارد! ایشان میفرماید:
«سال چهارم دولتها، به خصوص اگر [سالِ] چهارمِ دوّم باشد، سال بسیار حسّاسی است و معمولاً در این سال، اگر چنانچه مراقبت نشود، کارها سست خواهد شد. اوّلاً همه دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظه آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند.» (۵ شهریور ۹۹)
روشن است که خطاب رهبری در اینجا مجلس نیست بلکه دولت است تا به دلیل سال آخر بودن، امور کشور را رها نکنند. این توصیه به همه دستگاهها از جمله به دولتهای قبل و مجلس و قوه قضاییه هم شده است.
اما مسأله امروز ما این است که ما با دولتی مواجهایم که نه تنها در سال پایانی برای رفع مشکلات مردم کاری نمیکند بلکه هر روز به صورت تعمدی، مانعی در برابر مردم قرار میدهد تا در نهایت از عصبانیت مردم در راستای سیاست مذاکره با شیطان بزرگ بهره بگیرد! (البته این نگاه خوشبینانه است و الا با نگاه بدبیننانه باید این رفتار را بخشی از وظیفه نفوذیها بدانیم).
بنابر این اگر مجلس و بویژه رییس مجلس و تیم همراه ایشان، به دلایلی که جای ذکر آن در این یادداشت نیست، مخالف استیضاح روحانی هستند، این را به نام رهبر انقلاب فاکتور نکنند.
در اینکه استیضاح در این زمان و در حالی که ۹ ماه تا پایان کار دولت مانده، به ضرر مردم و انقلاب اسلامی است یا اتفاقا به نفع مردم و سبب تقویت انقلاب اسلامی است، گفتنیهای زیادی است که ان شاءالله در یادداشت دیگری ارائه میشود.
✍ حمید رسائی
🔴 اصلاح طلبان و سقوط از «سیاست ورزی مبتذل» به «سیاست ورزی مستهجن»!
👈 اگر خودشان پیشنهاد استعفای روحانی را طرح کنند، اقدامی عاقلانه و برای حل مشکلات است، اما اگر جناح رقیب طرح #استیضاح_روحانی را مطرح کند میشود اقدام علیه جمهور!
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف