#اهمیت_مهارت_کلامی
#تامین_نیاز_همسران
سلام وقت بخیر
۲۰ سالمه و یک ساله که عروسی کردیم
چندروز پیش همسرم بهم گفت
یک ساله هنوز نمیدونی من به چه چیزایی علاقه دارم (از لحاظ رفتاری و احساسی)،تو رابطه خیلی سردی و من فاتحه این رابطرو خوندم..
حق میدم شاید من یسری مسائل که تحریک کننده باشه رو بلد نباشم،ولی
من دوست دارم قبل رابطه حمام رفته باشم، مسواک زده باشم و این مسائل شب اتفاق بیفته نه روز ..
اما ایشون اصلا این موضوعو رعایت نمیکنه و براش اهمیت نداره اگر منم حمام نرفته باشم
حتی وقتی از بیرون میاد صورتشو با مایع نمیشوره که بوی دوده نده و با همون وضع میاد تو رخت خواب
فقط گاهی به ندرت رعایت میکنه..
مردی که از صبح روی موتور باشه اونم تهران که همش دوده هستش هرروز حمام رفتن چیز زیادیه؟ توقع من بیجاست؟!
(با توجه به این که چندین بار همه ی اینارو بهشون گفتم که مشکل بخاطر بهداشته،خلاصه این که بهداشتو نه برای من کلا رعایت نمیکنه و حس میکنم درک اینو نداره که متاهلی با مجرد بودن فرق داره)
و نمیدونم واقعا سردم یا واقعا دو طرف مشکل داریم،لطفا راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و ادب
خواهر عزیزم، چه خوب که بخشی از ناراحتی پیش آمده را متوجه خود می دانید و این پذیرش اولین و البته مهمترین گام برای اصلاح و بهبود رابطه است.
توقع و خواسته شما برای پاکیزگی و آراستگی همسر محترمتان کاملا بجا و منطقی است، اما این خواسته را چگونه به همسرتان منتقل کرده اید؟
مثلا، اه بوی دود میدی، من حالم بد میشه، این چه وضعشه و .... در این شرایط خواسته شما شنیده نخواهد شد، و همسر شما دچار حس تلخ خود کم بینی و شکستن غرورش میشود و در آن لحظه این از خاطرش عبور خواهد کرد که من از صبح تا حالا در گرما و سرما روی موتور برای تامین این زندگی و خانومم تلاش کردم، و الان که با اشتیاق به خونه برگشتم و دوست دارم نیازم رو با حلال خودم تامین کنم، مورد این سرزنش ها و تحقیرها قرار میگیرم، و یا با کلی قاعده و قانون مواجه میشم.
🌟 اصل خودجایگزینی
اگر شما در این شرایط احساس و شرایط همسرتان را درک کنید و از نگاه ایشان به مسئله نگاه کنید، خواهید توانست با لحنی مهربان و محترمانه، البته در شرایطی که خسته و کلافه نباشند، صحبت و خواسته خودتان را مطرح نمایید.
مثلا، من از شما مشتاق ترم و چقدر انتظار اومدن شما رو کشیدم، بزار خودم کمکت کنم لباست رو عوض کنی عزیزم، با دادن یه لیوان نوشیدنی و شربت خوش طعم و آرام بخش، کلی حرف دارم برات، میدونی چقدر منتظر بودم کارت تموم بشه و زودتر به من برسی، تا شما لباست رو عوض کنی من اومدم پیشت و ....
الزاما اگر قادر به دوش گرفتن در اون شرایط نباشن، میشه با تعویض یه لباس تمیز و یه اسپری بدن، یه آدامس نعنایی برای خوشبو شدن دهان رضایت داد.
البته باز هم قید می کنیم اصلا خواسته شما بجا و به حق هست و آقایون باید به این نکات توجه ویژه داشته باشند هم برای حفظ رابطه زیستی گرم و رضایت بخش و هم تعمیق روابط عاطفی با همسرشون.
اما از طرف دیگر و در شرایطی که طرف مقابل ما ممکنه از روی غفلت و یا ناآگاهی واقف نباشه، حواسمون باشه ایده آل گرایی در هر شرایطی میتونه اثر سوء روی رابطه ما بزاره. پس باید خلاق باشیم و بدنبال تجربه راه های دیگه.
همچنین باید بدونید که نیاز جنسی در مردان مانند یک عطش عمیق هست، مثلا وقتی همسر شما صبح به شما بگوید تشنه هستم و نباز به یک لیوان آب دارم، شما بیان نمی کنید بزار شب بشه آب میارم!
بلکه همون موقع خواسته ایشون رو اجابت می کنید چون براتون موجه هست.
توصیه میکنم، فایل الفبای جنسی خانم زهرا عباسی در سایتشون رو گوش بدید.
و نکته آخر ، خواهر عزیزم، توجه داشته باشید که خانم ها لازمه یک رابطه جنسی مناسب رو داشتن یه ارتباط عاطفی خوب میدونن، اما اساسا آقایان برای داشتن یک رابطه عاطفی خوب نیازمند داشتن یک رابطه جنسی با کیفیت و رضایت بخش هستن.
انشاالله با بهره گیری از روشهای درست گفتگو (کتاب معجزه گفتگو، مک متیو) و کسب مهارت در زمینه شناخت و انجام نیازهای زیستی، زمینه هرگونه آسیب به رابطه زوجی خودتون رو به حداقل برسونید.
موفق و سربلند باشید انشاالله 🌺
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#تنوع_طلبی_همسر
سلام
زندگی مشترک ما ۲۲ سال می باشد که ۲ فرزند دختر۱۹ و پسر ۱۶ساله دارم و شاغل هستم همسری دارم برونگرا و هیجانی که ۲ سال از خودم کوچکتر می باشد.
اخلاق ایشان از اول زندگی تا الان چند روز خوب و چند روز بد بوده و کلا آدم منفی نگر و جزئی نگری هست و تا الان چندین شغل عوض کرده ودراین بین هم تا شغل بعدی بیکار بودن و از حدود ۶ سال پس از زندگی هم شروع به ارتباط با خانمها ولی به اسم صیغه توجیه نموده و این کار رو نه تنها خیانت نمی داند بلکه ثواب می داند و به اصلاح دنبال محبت و اقتدار بین آنها می گرده وبه من میگه تو سردی ولی من هم در حد توانم با توجه به کلاس هنر زن بودن شما از زندگی کم نگذاشتم و نه گفتم این تعریفهای دیگران حتی فامیل خودش نسبت به من او را بدتر میکنه و میگه ظاهرساز و در حال حاضر واقعا مانده ام در برابر عمل خیانت که مدتی با یک نفر و دوباره اون را رها می کنه و باز یکی دیگه و من هم رازداری کردم و تا چند ماه قبل که چند نفر از خانواده فهمیدن وتا الان صبر نمودم البته من تغییر رو در خودم شروع کردم و حالادر مورد محبت کردن چکار کنم محبت عاطفی و جنسی بیشتر که پس می زنه و فریاد می زنه یا کم محلی و یا رهاش کنم و هرچه تلاش میکنم میگه فایده نداره دیگه دیره من از تو خوشم نمی اد .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر خوبم احساس کنونی شما رو درک میکنم و تلاش شما جهت دانش افرایی، مشاوره و حفظ زندگی ستودنی است.
اما با یک پاراگراف برای عمر یک زندگی ۲۲ ساله، نمیشود به بینش و راهکار رسید.
مساله شما نیاز به بررسی دقیق تر دارد (اختلاف سنی، مهارت های کلامی، حفظ اقتدار مرد، کمیت و کیفیت نیازهای زیستی، ارتباط عاطفی، استقلال های اقتصادی و ...) ، لذا انشاالله با استفاده از مشاوره تلفنی یا حضوری با مشاوری امین، توصیه میگردد با استمرار و جدیت بیشتری مسئله تان را پیگیری نمایید.
انشاالله موفق و سربلند باشید 🌺
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#تعامل_با_مادر_همسر
سلام وقتتون بخیر
ضمن تشکرو قدردانی از دوره های ناب
شوهرم انسان بااعتقادی هستند مسئله ای که اذیتم میکنه اینه که اکثرا جلوی من خیلی به مادرشون محبت میکنن دستشونو میبوسن میگن ما باید کارهای ایشونو انجام بدیم(تا حدی که داره تبدیل به وظیفه میشه) و خلاصه که کلی هوای مادرشونو دارن چیزای بهترو اول به ایشون تعارف میکنن جلوی من هم نمیذاره اصلا کارکنن میگه شما باید کارارو انجام بدین حتی اگه از سرکار اومده و خسته باشم (مادرشون زیاد مسن نیستن)،یا هی تعریف ایشونو میکنه که چقدر عالی هستن مادرشون یا کلا تعریف خونوادشونو میکنه( بعضی وقتها هم به حالت اغراق آمیز). و اشتباهات خونوادشو خصوصا مادرشو قبول نمیکنه و توجیهشون میکنه ....این صحنه ها و حرفا وقتی از حالت تعادل خارج میشه حس خییلی بدی رو به من القا میکنه من با این رفتارهمسرم حساس تر شدم و دیگه آرامش ندارم و هرلحظه باخودم فکرمیکنم چرا اینکارارو جلوی من انجام میده و من حساس میشم، لطفا راهنماییم بفرمایین...ممنون میشم
و سوال بعدی که منو بیش از پیش حساس تر کرده اینه که احساس میکنم همسرم بین خونواده ی من و خودشون تبعیض قائل میشن مثلا بارها شده وقتی چیزی رو خریدیم و خوشمون اومده فوری میگن کاش برای مادرم اینا هم بگیرم و حتی وقتی خودمون یه جایی برای تفریح رفتیم دلشون میخواد حتما از اونجا برای خونوادشون چیزی بگیرن ببرن و اینکارو میکنن(خونوادشون وضع مالی خوبی دارن) درحالیکه من هیچ فرقی بین خونواده ها قائل نمیشم این مسئله بارها تکرار میشه و به شدددت منو اذیت میکنه و ارزش همسرمو برام میاره پایین...ولی نمیتونم بیانش کنم
آیا درسته که در اون لحظه من بگم که پس اگه برای خونواده ی خودتون خرید میکنین برای خونواده ی منم خریدکنیم؟(حداقل با درآمد خودم) یا خیر ؟ چون منم خونوادمو دوست دارم
و اینکه خونواده ی من هم هیچ رفتار بدی باایشون نداشتن و همیشه احترام خاصی برای شوهرم قائلن و در این چندسال،توهیچکدوم از مناسبتها برای ایشون کم نذاشتن
یا حتی تومناسبتها اول پدرومادر خودشونو درنظرمیگیرن و به خونواده ی من که میرسن میگن زیاد اهل تشریفات و اینجورمسائل نباشیم .مسئله ی عدم تبعیض یکی از مهمترین معیارهای من بود ولی الان نمیدونم چیکارکنم و چه راهی درسته و همش فکرم درگیره و حتی طول هفته،سرکارمم انرژی و حوصله ندارم.میترسم اینکارا از الان روی فرزند کوچولومون هم تاثیر بذاره و اونم بعدا تفاوت قائل بشه
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین🙏🌷
اجرتون با سیدالشهدا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر گرامی می بایست یاد بگیریم که تعامل کردن با آدم هایی که سلیقه شان با ما متفاوت است، با همه سختی ها و اذیت هایش باعث ارتقا ارتباط اجتماعی ما میشود. لذا این دسته افراد حال دل خوبی دارند و افرادی که مدارا کردن بلد نیستند فرصت حال خوب خیلی نصیب شان نمیشود.
در نتیجه گام اول، مدارا است.
دوم، یاد بگیریم که از انرژی های منفی جاخالی دهیم و مدام در ذهن مان تکرار نکنیم و از آن دست افراد نباشیم که خودشان را در معرض و جلوی انرژی های منفی می اندازند تا موضع گیری کنند.
در شرایطی که همسر شما مدام اصرار بر محبت و احترام و توجه به مادرشان دارند، واکنش شما چیست؟ آیا اصرار دارید که ایشان را توجیه کنید که حق با شماست که فرمودید ایشان همیشه دلیل می آورند؟!
باید عرض کنم اگر رویه شما این است در این تقابل و زور آزمایی متاسفانه بازنده شما هستید.
چون شما در نقطه مقابل همسرتان قرار گرفته اید، اصرارها و توجه های ایشان بیشتر و چه بسا افراطی خواهد شد، در صورتیکه اگر خودتان کمی با سیاست پیش دستی کنید برای محبت به ایشان، حساسیت همسر محترم نیز بتدریج کاسته خواهد شد.
از منظر دیگر، مرد زمانی سعی میکند تمایلش را به خانواده خود بیشتر نشان دهد که حداقل اقتدارش در زندگی خودش حفظ نشده ، یعنی خانم میخواسته تمایل همسرش نسبت به او بیشتر شود ، شروع کرده به رگبار انتقادات در حالیکه این باعث شده فاصله همسرش از او بیشتر شود.
بنابراین توصیه میکنم، یه بازبینی در رفتار خودتان داشته باشید، و خانواده همسرتان را جدای از خانواده خودتان ندانید.
بدانید هر محبت و احترامی از جانب شما، احترام به شخصیت و جایگاه خودتان است و به همسرتان و مادر ایشان به چشم رقیب خود نگاه نکنید و زندگی را تفکیک شده پیش نبرید.
و یک توصیه هم به آقایان محترم،
زمانی که خانم شما روی رفتارهای شما و خانواده شما حساس میشوند، دقت داشته باشید که خانم شما گیرشان والدین شما نیستند بلکه عدم حمایت عاطفی شما در منزل می باشد.
لذا هر چقدر زوجین بعد عاطفی بین خودشان را تقویت نمایند، از ایجاد حساسیت روی خانواده های طرفین کاسته خواهد شد.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
💜 خریدهای #خونتون رو به راحتی و با خیال راحت از فروشگاه های محصولات #طبیعی و #ارگانیک همسران خوب انجام دهید😊
❣فروشگاه محصولات غذایی 🍱 👇
https://eitaa.com/joinchat/1827864673C8aa2705a10
❣فروشگاه محصولات آرایشی 💄 👇
http://eitaa.com/joinchat/4103208991C5730366f78
🌱 کیفیت خوب و قیمت مناسب 😊
🌱 ارسال به سراسر کشور 😍
🌱 درب منزل شما 😉
🌸🍃 @hamsaranekhoob
💚 فروشگاه های همسران خوب، وابسته به کانال تربیتی همسران خوب میباشد.🥰
💛 #یک_خرید_مطمئن
❤️ #جنس_باکیفیت_ایرانی 🇮🇷
#دغدغه_تربیت_جنسی
باعرض سلام خدمت استاد بزرگوار
پسری دارم ۶ساله وقتی ۲یا ۳ ساله بود با پاهای خاله هایش بازی میکرد وسرش را روی پای آنها میگذاشت از قسمت مچ پا به پایین چون بچه بود نگران نبودم و گه گاهی این کار را میکرد، یکی دوسالی هست که فراموش کرده بود اما جدیدا دو مرتبه این کار را انجام داد و دوست داشت با پاهای من بازی کند که سریع حواسش را پرت کردم وهمچنین چندروز پیش دوست داشت با پاهای خاله اش بازی کند وجای حساس بدنش را به پاهای خاله اش زد ضمن اینکه فایل صوتی سلامت جنسی فرزندان را گوش دادم واز اول اهل رعایت بوده ام بسیار به پسرم محبت میکنم وبیشتر وقتم رابااون میگذرونم خیلی نگرانم که این رفتارش اختلال جنسی ویا دچاربیماری خاصی درآینده نشود چه کنم؟ ولازم است به مشاوره بروم ؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🌹احسنت به شما که پیگیر مباحث آموزشی هستید و نسبت به مسائل تربیتی فرزندتان دغدغه دارید اما مراقب باشید که حساسیت زیاد هم از خود نشان ندهید. چه بسا همین حساسیت منجر به تذکر مدام شود و فرزندتان را در تکرار این رفتار حریص کنید. آرامش خودتان را حفظ کنید. به هر حال کنجکاوی جنسی و یا برخی رفتارها برای بچه ها در این سن مقداری طبیعی است. در این مواقع بهترین حالت همان پرت کردن حواس هست. بدون اینکه به این مسئله اشاره کنید کودکتان را سرگرم کار دیگری کنید. بازی با کودک چه از طرف شما و چه با دوستان و همسالان خیلی برایش مفید است.
با خواهرتان نیز صحبت کنید که در این مواقع واکنش تندی نشان ندهد و غیر مستقیم به کار دیگری سرگرمش کند.
نظارت کافی بر رسانه و فضای مجازی داشته باشید.
در صورتی که شرایطش را دارید برای فرزند دوم نیز اقدام کنید وجود یک خواهر و یا برادر به عنوان همبازی میتواند خلأ تنهایی کودک شما را پرکند.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_زوجین
#عدم_مهارت_کلامی
سلام خسته نباشید
من خانمی سی ساله هستم و شش ساله ازدواج کردم و دو فرزند کوچک دارم
از نظر همسرم زن باید هرچی شوهرش میخواد رو اطاعت کنه و هیچ چیز هم ازش نخواد خیلی مغروره و از همه لحاظ خودش رو برتر از من میدونه و تو بحثامون همیشه میگه تو هیچی نیستی هیچ نقطه مثبتی نداری پنج ساله درست زمانی که بچه اولم رو باردار بودم متوجه ارتباط تلفنیش با یه زن شدم البته اولش گفت فقط باهاش حرف میزنم و درد و دل بعدش تو این پنج سال ردپاشو حس میکردم تا اینکه چند ماه پیش دیدم باهم تماس تصویری واتساپ داشتن اولش گفت دستش خورده زنگ زده وقتی بهش گفتم این شمارت که جدیده گفت راستش فالگیره و من ازش فال میگیرم همیشه وقتی جوابی واسه گفتن نداره شروع میکنه به فحشای خیلی بد به من و خانوادم و شکستن وسیله ها اگه یکم تو بحثامون پا فشاری کنم سریع کتکم میزنه تا حالا چند بار کتکم زده تازه فهمیدم با دوستش هم حرفایی میزنند که نمیخواد من بفهمم احساس میکنم که منو دشمن قسم خورده خودش میدونه همیشه همه چیزو ازم پنهان میکنه و دروغ هم زیاد میگه فیش حقوقیش رو بهم نشون نمیده و میگه حقوقم خیلی کمه و زود تموم میشه تو خرید خونه و وسیله هم خیلی سختشه با من اصلا خرید لباس و ...اصلا بهم محبت نمیکنه فقط وقتایی که زیاد باهم بحث نداریم کلماتی مثل دوست دارم میگه اما کاملا مشخصه دروغ میگه حتی یه بارم بهم گفت این حرفا لقلقه زبانم شده در کل خیلی از دستش خسته شدم هرروز گریه میکنم اصلا حال و حوصله کارای خانه رو ندارم خیلی دلم واسه بچه هام میسوزه خیلی واسه بهتر شدن روابطمون تلاش کردم از روش نامه نگاری و.. استفاده کردم تا زمانی که هرچه بگه گوش کنم و هر کاری خواست بکنه من چیزی بهش نگم و چیز زیادی هم نخوام خوبه . فقط کافیه بهش بگم چرا دیر اومدی چرا فلان کارو کردی دوباره شروع میکنه به دادو بیداد و فحش.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
♻️در رابطه با مسئله شما لازم هست به چند نکته اساسی توجه کنید.
✨1. شناخت تفاوت های زن و مرد : هر چقدر شما با ویژگی های روحی مردان آشنایی داشته باشید درک بهتری از همسرتان خواهید داشت. مردان اساسا ریاست طلب و به دنبال کسب اقتدار و احترام در زندگی هستند. همانگونه که زنان نیازمند توجه و محبت هستند... زنی که با مهارت باشد هر چقدر رعایت اقتدار و احترام همسرش را با حرف شنوی و تبعیت داشته باشد قطعا همراهی و توجه و محبت همسرش را به خودش جلب میکند.
✨2.بحث و جدل آفت زندگی زناشوییست. چون رابطه شما را به سمت لجبازی سوق میدهد. به نحوی که دیگر حرف یکدیگر را نمیشوید و نهایتا برای شنیدن حرفهای یکدیگر دست به فحاشی و تحقیر و.... زده میشود.
✨3.عدم مهارت کلامی: گاهی به دلیل نداشتن عدم مهارت کافی در انتقال کلمات طرف مقابل برداشت سوء از صحبت شما میکند و باعث تنش و دلخوری میشود. مثلا دغدغه و نگرانی شما از دیر کردن همسرتان که به دو روش میتوانید مطرح کنید : به حالت حق به جانب و با لحن تند که "چرا دیر اومدی" و یا اینکه با لحن مهربان "عزیزم دیرکردی نگرانت شدم نکنه اتفاقی افتاده" .... قطعا ادبیات دوم همسر شما را از حالت گارد و تهاجمی دور میکند و به شما پاسخی قانع کننده میدهد.
خواهر خوبم رابطه شما نیاز به ترمیم دارد. در این زمینه خسته و ناامید نشوید صبور باشید و فعالانه مهارت های لازم را پیگیر باشید. مجموعه هنر زن بودن را در خود به معنی واقعی عملی کنید. و ان شاء الله به مرور زمان بتوانید روابطتان را با همسر محترم بهبود ببخشید.
برای بررسی بهتر و دادن راهکار لازم پیشنهاد میکنم حتما با مشاوران امین کانال ارتباط برقرار نمایید.
موفق و سربلند باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ماهواره_و_اثرات_تربیتی_آن
#تربیت_صحیح_فرزند
باعرض سلام وخسته نباشید وتشکر بابت کانال عالی تون،بنده خانومی هستم ۳۰ساله وهمسرم ۳۵ساله ،فرزندی نداریم،حدود دوساله که ازدواج کردیم همسرم مردخوبی هستن ودرانجام کارهای خونه به من کمک می کنند وکاری هستن خداروشکر.وبه تازگی همسرم راضی شدن که بچه داربشیم،مشکلی که من دارم اینه که ما، ماهواره داریم، خانواده من خداروشکر اهل ماهواره نیستن ولی خانواده همسرم ،مادرشوهرم وبرادرشوهرم وبقیه اکثریت ماهواره دارن من از تاثیر ماهواره روی آینده بچه میترسم چون می بینم فیلم ها حتی پیام بازرگانی هاشون حاوی صحنه هست که برای بچه ها خوب نیست هرچقدر باشوهرم بامهربانی صحبت می کنم که ماهواره تاثیر بدی مثل خودارضایی روی بچه ها میذاره گوش نمیده وفقط میگه کانال هاروقفل می کنم واقعا موندم که چکارکنم بچه هام آیندشون خراب نشه ومشکل دومم اینه که برای انعقادنطفه گفته میشه اول ووسط وآخرماه قمری یاشب چهارشنبه یاقمر درعقرب یابعدازظهرها به جز بعداز ظهر جمعه نباید اقدام کرد اگر تخمک گذاریم روزی باشه که بااین موارد برخورد میکنه آیاباصدقه دادن میشه نحس بودن این روزها برطرف کرد واقدام کرد؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
الحمدلله که از کانال خودتون راضی هستید خوشحالیم که خادم شما خوبان در کانال همسران خوب هستیم. 🌹
♻️در رابطه با مسئله شما که البته بیشتر به زمان انتخابتان بر میگردد بهتر بود در این زمینه بررسی کفویت اعتقادی را با دقت پیگیر می شدید. البته اشاره کردید که همسرتان الحمدلله خوب هستند و با شما همراهی دارند. به هر حال این مسئله اهمیت زیادی دارد چرا که در امر تربیت فرزندان اثر گذار است. آسیب های ماهواره متاسفانه بسیار زیاد است و نه تنها کودکان و بلکه بزرگترها نیز تحت تاثیر فیلم ها و یا اخبار بعضا کاذب قرار میگیرند و بنیان خانواده را متزلزل میکند. پس سعی کنید آگاهی کافی را در این زمینه به همسرتان بدهید. البته به دور از فضای لجبازی و بحث و بلکه با ادبیات محبت آمیز و مهربان و منطقی گفتگو کنید. پیشنهاد میکنم حتما مجموعه "هنر زن بودن" را تهیه و گوش کنید و کیفیت رابطه عاطفیتان را تقویت کنید. با مهارت های گفتگو آشنا شوید و در زمینه اثر گذاری معنوی بر همسر محترم نیز با مهارت ها آشنا شوید و عمل کنید تا بتوانید ایشان را با خودتان به ویژه در مسائل تربیتی همراه و هماهنگ کنید. زنان قدرت جذب و اثرگذاری بالا دارند به شرطی که با مهارت رفتار کنند. از هم اکنون مجموعه های صوتی تربیت فرزند را دنبال کنید و غیرمستقیم گاهی همسرتان را نیز در معرض شنیدن قرار بدهید. هر چه قدر آگاهی ایشان بالا رود مقاومت کمتری نشان می دهند. که البته باز توصیه میکنم با نهایت صبوری و با ادبیات محترمانه و محبت آمیز پیش روید.
با توجه به رویه خانواده ایشان چه بسا زحمت تربیتی شما به عنوان مادر خیلی بالا رود و باید خودتان پایبندی کافی نسبت به امور اعتقادی داشته باشید. ان شاء الله الگوی صحیحی برای فرزندانتان باشید.
در بحث رفت و آمدها دقت نظر لازم را داشته باشید. و مدیریت کنید که فرزندان شما کمتر در معرض دیدن تصاویر و فیلم ها باشند. و با استفاده از مهارت کلامی و رفتار تعامل گونه ای که با خانواده همسر برقرار میکنید بتدانید در این زمینه آنها را با خود هماهنگ کنید.
♻️در رابطه با بخش دوم سوالتان در خصوص صدقه دادن جهت رفع کامل این مسئله چیزی نشنیده ام و البته فکر میکنم اگر قرار بود فقط با رد کردن صدقه کراهت این ایام برطرف میشد، آنقدر در روایات به احکام جزئی و شرایط مختلف آن پرداخته نمیشد و نهایتا بیان میشد در هر زمانی که زوجین قصد انعقاد نطفه دارند، صدقه نیز پرداخت کنند.
در رابطه با علتِ ممنوعیت عدم انعقاد نطفه در ایامی که فرمودند به این دلیل است که صور فلکی تاثیر زیادی روی زمین و آبها دارد و همانطور که می دانیم نیمی از بدن انسان از آب است و قمر در عقرب یعنی در چرخشی که ماه به دور زمین دارد، در صورت فلکی عقرب قرار گرفته و وقتی ماه در چنین شرایطی قرار می گیرد، تاثیراتی که بر کره زمین می گذارد، بسیار تشدید میشود.
و احتیاط شرط عقل است و ایام تخمک گذاری نهایتا یک یا دو شب در هر ماه ممکن است تداخل کند با ایامی که کراهت اعلام شده.
میتوان برای رفع این مشکل، از اونجایی که اسپرم تا ۷۲ ساعت در محیط رحمی زنده است، یک شب قبل یا یک شب بعد از ایام تخمک گذاری نیز اقدام داشت.
در این صورت هم احتیاط ایام خاص صورت گرفته و هم فرصت اقدام برای انعقاد از دست نرفته است.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مشکل_در_دستشویی_رفتن_کودک
سلام خدمت اساتید گرامی
من پسری سه سال وپنج ماهه دارم که این اواخر علی رغم اینکه قبلا موقعی که ادرار داشت به دستشویی رفته وادار میکرد اما مدتی است که تنبلی میکند ودر لباسش ادرار میکند مخصوصا صبحها وقتی از خواب بیدار میشود وحاضر نیست لباسش را عوض کند با هر زبانی سعی میکنم ولی راضی نمیشود واگر هم لباسش را دربیاورم دیگر حاضر نیست لباس دیگری بپوشد آیا این کارهای او مختص سنش هست ومن باید چه کار کنم تا این مشکل حل شود؟
ودیگر اینکه خیلی عاشق آب وآب بازی هست به نحوی که شاید در روز دوبار لباسهایش را کاملا خیس میکند.
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید که در برابر این رفتارش چه کار کنم؟
اجرتان با آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
گاهی به دلیل برخی از مشکلات در فرایند از پوشک گرفتن کودک و تشویق او به استفاده از دست شویی، عقب گرد هایی اتفاق میافتد، در این موارد ناامید نشوید و دست از تلاش برندارید و با کودک بدرفتاری نکنید.
اول آسیب شناسی کنید، ببینید چه اتفاقی کودک را که قبلا به دستشدیی میرفته، از استفاده از دست شویی را کنار گذاشته؟
گاهی اوقات استرسی که والدین به کودک منتقل میکنند، باعث اجتناب کودک میشود. استری های نامعقولی در رابطه با وسواس نجس و پاکی، درست شستن کودک در دستشویی، تمیزی و پاکی و ...
گاهی ترسیدن کودک از برخی کارتون یا ها فیلم هایی که دیده، مطالبی که شنیده و ... در روند کار اخلال ایجاد میکند.
گاهی محیط نامناسب دستشویی مثل کثیف بودن، بد بو بودن، نور نامناسب و ... موجب اجتناب کودک از استفاده از دستشویی میشود.
و ... که شما اشاره ای به این موارد نکردید، بنابراین بهتر است در این زمینه علت یابی کنید.
و حتما مشکل را برطرف کنید.
توجه داشته باشید که این دوران، دوران " شکل گیری خود" در کودک است، کودک برای تمایز خود از والدین، معمولا رفتار هایی شبیه لجبازی نشان میدهد و از کلمه "نه" زیاد استفاده میکند، دعوا کردن کودک، درگیر شدن در بازی قدرت با کودک و امر و نهی زیاد او ، قطعا نتیجه عکس میدهد، سعی کنید، دلایل کار ها را در حد خود او برایش توضیح دهید. با داستان ها و قصه هایی در این زمینه او را برای دستشویی رفتن به لحاظ روانی آماده کنید. از قانون تشویق و تنبیه به همان شیوه ای که در صوت های تربیت کودک گفته شده استفاده کنید درصورت جیش کردن در لباس، او را در مدت کوتاه و معقولی از چیزی که دوست دارد و جزو نیاز های اصلی او نیست محروم کنید مثل بازی با گوشی. و اگر رفت دستشویی چیزی که دوست دارد و برایش ضرر نداره را به او بدهید، بدون اعلام قبلی که حالت باج دهی پیدا کند و بعد از انجام عمل مورد نظر.
ابتدا بعد از هر دفعه دستشویی رفتن، و بعد از مدتی بعد از هر چند بار و پس از آن به صورت رندم هرازچندگاهی.
اگر مشکل برطرف نشد حتما با یک روان شناس متعهد کودک صحبت کنید. بقیه سوالات در مورد از پوشک گرفتن و دستشویی رفتن کودک را در کانال بخوانید.
در مورد خیس کردن لباس و بازی با آب سخت نگیرید،کودک نیاز به بازی دارد، میتوانید لباس مخصوصی برای آب بازی بگذارید، هر موقع اب بازی کند آن را بپوشد و بعد بگذارید خشک بشه یا چند دست لباس قدیمی تر را به این کار اختصاص بدهید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#از_پوشک_گرفتن_کودک
#جدای_کردن_جای_خواب_کودک
سلام و عرض وقت بخیر خدمت استاد گرانقدر
خواستم بپرسم دختر بچه را از چه سنی باید از پوشک بگیریم و چه راهکاری پیشنهاد میکنید
من واقعا این قضیه برام معضل شده و دخترم که دوسال و چهار ماهش هنوز موفق نشدم از پوشک بگیرم وقتی جیش میکنه بعدا بهم خبر میده و هنوز هم شبها کنار من و پدرش میخوابه
ممنون میشم راهنمایی کنید 🌹
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما مادر گرامی،
بسیار عالی هست که در مورد تغییرات و مسایل تربیتی از کمک مشاور استفاده میکنید، ان شاالله که در امر خطیر تربیت دینی کودک موفق باشید.
اولا توصیه میکنم پاسخ همه سوالاتی که در کانال در ارتباط با از پوشک گرفتن کودک و جدا کردن جای خواب کودک قرارداده شده را، جست و جو و مطالعه کنید.و اگر نکته ای همچنان برای شما سوال باقی ماند مطرح بفرمایید.
نکته بسیار مهم این هست که باید بین اتفاقات مهم در کودکی، مثل از جدا کردن جای خواب و از پوشک گرفتن و .. فاصله باشد چرا که تداخل و همزمانی آن ها برای کودک بسیار سنگین و همراه با فشار مضاعف است. بنابراین متناسب با شرایط و توانمندی کودک ابتدا یکی از این کار ها را انجام دهید و سپس دیگری و زمانی اقدام به کار دوم کنید که کودک با تغییرات قبلی کنار آمده است.
قبلا هم گفته شده که بهترین زمان از پوشک گرفتن بین دو تا دو و نیم سال هست، اما این زمان صددرصدی نیست و از یک کودک به کودک دیگر متفاوت است، ابتدا باید پیش زمینه های مناسب برای از پوشک گرفتن کودک فراهم باشد، یکی از مهم ترین این پیش زمینه ها، رسش جسمانی کافی برای کنترل ادرار و مدفوع در کودک است، یعنی زمانی که ماهیچه های حلقوی مثانه توانایی لازم را کسب کرده اند، برای چک کردن کسب این توانمندی توسط کودک، زمانی که هنگام خواب شب، کودک را پوشک کردید، مجددا صبح حدود ساعت ۶-۷ صبح، پوشک او را چک کنید، اگر خشک بود، نشان میدهد کودک توانایی لازم برای کنترل ادرار خود را کسب کرده است.
یکی از پیش زمینه های دیگر،کسب مهارت ارتباط کلامی در کودک است، یعنی بتواند خواسته های خود را با والدین مطرح کند و متوجه انتظارات والدین بشود، که در آموزش دستشویی رفتن، اهمیت زیادی دارد.
و یکی دیگر از پیش زمینه ها داشتن انگیزه لازم برای دستشویی رفتن هست گاهی از اوقات والدین اشتباهاتی انجام میدهند که این انگیزه را در کودک از بین میبرند و او را نسبت به کنار گذاشتن پوشک مقاوم میکنند. در این رابطه اول توجه داشته باشید که این سن تقریبا مقارن با سن شکل گیری "من" کودک و تشخیص خودش عنوان موجودی منحصر به فرد از محیط و والدین است، کودک خودش و اراده مجزای خود را کشف کرده، بنابراین طبیعتا بیشتر با والدین مخالفت کند یا از کلمه نه استفاده میکند. در این سن والدین نباید با کودک با زبان امر و نهی صحبت کنند یا به خاطر انجام دادن یا ندادن کاری مدام او را دعوا کنند ،این اشتباهات والدین هست که میتواند این مرحله طبیعی را به سمت لجبازی کردن سوق دهد. بسیار مهم است که برای از پوشک گرفتن کودک صبور باشید، با کودک خود بدرفتاری نکنید،این مرحله برای کودک و والدین حساسیت های خود را دارد، نباید آن را برای هر دو طرف، سخت تر و تلخ کرد.
نکته با اهمیت دیگر، مناسب سازی محیط دستشویی برای کودک است، به نحوی که او اشتیاق برای دستشویی رفتن داشته باشد، تمیزی، نور کافی و کمک گرفتن از ابزار هایی مثل قصری برای کودک میتواند به این امر کمک کند.
در مورد جدا کردن جای خواب کودک، قطعا روند باید روندی تدریجی و آهسته باشد، در اتاقی که جدا برای کودک در نظر گرفته اید، وسایل مورد علاقه کودک را قرار دهید، در طول روز در آن جا با او بازی کنید و ذهنیت خوبی از آن مکان برای کودک ایجاد کنید، سعی کنید خواب روزانه کودک که باید البته کمتر شود، حتی المکان در این اتاق باشد، پس از آن هنگام خواب شبانه را کم کم شروع کنید، ابتدا خود شما کنارش بخوابید، بعد برای او قصه بگویید و او را همراهی کنید، زمانی که خوابش برد به اتاق خود مراجعه کنید و بعد در اتاق خود را باز بگذارید تا کودک هر موقع ترسید یا نیازی داشت بتواند سریعا به شما رجوع کند، طبیعتا لباس و شرایط والدین باید در این مدت هنگام خواب مناسب باشد، در این مدت خواب روز را کمتر کنید، سعی کنید طوری تنظیم کنید که کودک هنگام خواب گرسنه نباشد ولی شکم سنگین هم نباشد، کاملا خسته باشد تا سریع به خواب برود، رسانه ها و محتوای رسانه ای او را کنترل کنید که موارد ترسناک نبیند و نشنود، و خودتان از ظرفیت قصه و داستان برای عادت دادن کودک به جدا خوابیدن و طبیعی جلوه دادن این امر برای کودک به شکل نرم و تدریجی استفاده کنید، همچنین میتوانید از کتاب های شعر و داستانی که به همین منظور به چاپ رسیدند استفاده کنید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#فرزند_پروری_سالم
سلام، ما تازه زندگی مشترک رو شروع کرده بودیم که برادرم فوت کرد و بعد از دوماه من باردار شدم و ویار شدید داشتم و حالم اصلا خوب نبود
با همسرم هم مشکل پیدا کرده بودم و دائما یه حالت ناراحت و عصبی داشتم،
بعد زایمان هم تا حدود سه ماه حالم خوب نبود، دخترم که به دنیا اومد موقع خواب یه حالت عصبانی داشت، الان شش ماهه هستش باز هم بیشتر موقع ها موقع خواب ابرو هاشو درهم میکنه و با حالت عصبی میخوابه،وبعضی موقع ها توی خواب حالت گریه داره، البته بعضی موقع ها هم میخنده،
وقتی بیداره و باهاش شوخی کنیم میخنده.ممکنه مشکل روحي پیدا کنه در آینده؟من باید چیکار کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما مادر گرامی
بسیار عالی که است که دغدغه سلامت روان و تربیت سالم فرزند خود را دارید، ان شاالله که خدا در این مسیر شما را موفق بدارد.
به طور کلی شرایط دوران بارداری و شیردهی مادر بر کودک اثر گذار است، اما این گونه نیست که تعیین کننده همه شرایط سلامت جسم و روان کودک باشد، و به هیچ عنوان قابل جبران نباشد.
قطعا در سال های بعدی به خصوص ۶-۷ سال اول به شرطی که مادر و پدر مسیر درستی را در پی بگیرند، قابل جبران است.
دو پیش زمینه اصلی که باید مورد توجه قرار بگیرند و اصلاح شوند، یکی خلق مثبت خود شما هست، یعنی اینکه چقدر حالتان خوب هست و چقدر انرژی و نشاط دارید؟ البته هر فردی به طور طبیعی زمان هایی غمگین، نگران یا مضطرب است. اما این مهم هست که خلق غالب شما را کدام حالات تشکیل میدهند؟
و دوم ارتباط شما با همسر، اینکه چقدر تعاملات مثبتی با همسر دارید و نحوه ی حل اختلافات شما چگونه است؟
این دو پیش زمینه با هم همپوشانی دارند و به شدت بر هم اثرگذارند، پس اگر در این موارد احساس ضعف جدی میکنید، پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر به دنبال رفع مسائل بر بیایید، هم با مطالعه کردن کتاب های مفید و گوش دادن به صوت های مفید و هم مراجعه به روانشناس و مشاور متعهد و متخصص.
گاهی خلق پایین مادر باعث میشود، وضعیت کودک خود را منفی تر از آن چه هست ارزیابی کند، مثلا اکثر کودکان در دوران نوزادی خود برای رفع نیاز هایشان گریه میکنند یا گاهی اوقات درخواب میخندند و گاهی گریه میکنند. یا در سنین بالاتر به تناسب سن، مشکلات و مسائلی پیدا میکند،مثلا در دوره شکل گیری خودمختاری ممکن است کمی لجباز شود یا هر کودکی به طور طبیعی گاهی اوقات بیمار میشود، اما مادری که خلق پایین دارد، از این مسائل برای خودفاجعه سازی میکند و بسیار ضریب دهی منفی به مسائل میکند، به همین خاطر حل مسئله برای او دشوار تر میشود و توان و حوصله ارتباط مثبت با کودک خود را کمتر دارد،بنابراین باید حتما این خلق بهبود پیدا کند.
همچنین پدر و مادر دو ستون ساختار روانی کودک هستند، اگر یکی مدام دیگری را تخریب کند یا هر دو با هم مدام جلوی کودک جنگ و دعوا داشته باشند، پایه های وجودی در ساختار روانی کودک سست و تخریب میشود و کودک مستعد ابتلا به اختلالات روانی میشود. بنابراین مشکلات پررنگ در رابطه باید با خوداصلاحی، مراجعه به روانشناس مجرب و افزایش دانش و مهارت، کمرنگ شود، و جر و بحث ها و اختلافات معمول بین زن و شوهر ها، دور از چشم کودکان و در خلوت زن و شوهر، مورد بحث قرار بگیرد.
در زمینه اول، کتاب هایی مثل سری کتاب های از "حال بد به حال خوب" و کتاب "زندگی خود را دوباره بیافرینید" از جفری یانگ توصیه میشود.
و در مورد دوم گوش دادن به صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد و عمل کردن به آن. مطالعه و اجرای مطالب کتاب هایی مثل سری کتاب های "تا ساحل آرامش" از دکتر عباسی ولدی و کتاب "مهارت های زناشویی" از متیو مک کی توصیه میشود.
سعی کنید برای زمان های خود برنامه منطعفی بگذارید که علاوه بر رسیدگی به امور منزل و فرزندعزیزتان، زمانی را در طول روز یا هفته، ولو اندک برای خود بگذارید و به کاری که علاقه مندید بپردازید، مثلا مطالعه کتاب های مورد علاقه یا پرداختن به کار های هنری یا سرگرمی مورد علاقه، همچنین ورزش کردن را فراموش نکنید که در تجربه احساس بهتر و نشاط به شما کمک شایانی میکند، ولو در قالب بازی و سرگرم کردن کودک خود در منزل و با اپلیکیشن های ورزش در خانه،که به راحتی روی گوشی نصب میشود.
در مورد روش های برخورد و رفتار با فرزند و شیوه های فرزند پروری درست، گوش دادن به صوت های تربیت فرزند استاد پوراحمد و همچنین مطالعه کتاب های "من دیگر ما" از دکتر عباسی ولدی و کتاب "فرزندپروری با کفایت" از جفری یانگ را توصیه میکنم.
ان شاالله که با افزایش دانش و مهارت خود، روز های بهتری برای خود و همچنین آینده همراه با شادی و سلامتی بیشتر برای فرزند خود رقم بزنید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
💓🍃 بنا به پیشنهاد برخی از اعضای محترم، نذر فرهنگی کلاس مهارتی #هنر_مرد_بودن یک هفته زودتر برگزار خواهد شد.
💓🍃 بنابراین ان شاءالله #جمعه مورخ ١۶ مهر (اول ربیع الاول) نذر فرهنگی کلاس آموزشی و مهارتی #هنر_مرد_بودن در تعامل با همسر را در کانال همسران خوب خواهیم داشت.
💓🍃 دریافت #رایگان و یا با احتساب پنجاه درصد #تخفیف
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
😍 بسیاری از آقایان محترم با گوش دادن به این کلاس، توکل بر خدا و تلاش خوبشان رابطه با همسر گرامی شان را اصلاح نموده اند✌️
❤️ اطلاع رسانی به همه آقایان بزرگوار
#ترس_از_حمام_رفتن
سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار
سوالی داشتم خدمتتون
بنده دختری دارم ۸ ساله که از تنهایی بی نهایت ترس داره و یکی از معضل های بزرگش شده حمام رفتن
دلیل ترسش رو هم ازش پرسیدم میگه مامان از اینکه چشم هام رو ببندم شامپو بزنم میترسم یا اینکه چشم هام رو شامپو بسوزونه میترسم یا از صدای آب که فرو میره توی چاه میترسم
و وای به اون روزی که بخواد بره حمام از چند ساعت قبل ذهنش درگیر این ماجرا میشه و وقت و بی وقت از من سوال میپرسه که مامان شما میای با من حمام یا شما پشت در حمام میشینی تا من بیام یا وقتی من توی حمام هستم به من سر میزنی و کلی یای دیگه
لطفا راهنمایی کنید بنده رو که در این شرایط چیکار کنم و چطوری می تونم کمکش کنم تا دیگه ترس نداشته باشه ؟!؟!؟!؟!
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
♻️در رابطه با سوال شما نیاز به بررسی دقیق هست تا بتوان ریشه اصلی ترس فرزند شما را یافت.
آیا همین یک فرزند را دارید؟
آیا از کودکی نیز نسبت به حمام رفتن ترس داشت؟ دقیقا از چه زمان این ترس با ایشان است؟ جو منزل آرام است و یا استرس و اضطراب وجود دارد؟ ارتباط فرزند شما با دنیای مجازی و دیدن فیلم های ترسناک چگونه است و.....
و سوالات دیگه که حتما نیاز هست پاسخ دقیق داده شود و البته خود شما هم میتوانید این بررسی را انجام دهید.
✨سعی کنید فضای منزل توأم با آرامش باشد و از تنش و استرس به دور باشد.
✨در مواقع ابراز ترس از سرزنش کردن و زیر سوال بردن ترسش خودداری کنید.
✨با ادبیات محبت آمیز و آرامش با او صحبت کنید.اجازه بدهید راحت در رابطه با ترسش صحبت کند و به لحاظ روانی خودش را تخلیه کند.
✨از روش حساسیت زدایی استفاده کنید یعنی کم کم او را با ترسش مواجه کنید و به مرور برایش عادی کنید.
شستشوی صحیح را به او آموزش دهید و حتی عنوان کنید درد سوزش شامپو کوتاه و موقت است و با ریختن آب سریع رفع میشود.
✨نظارت بر فیلمها و تصاویری که میبیند داشته باشید چه بسا شاهد فیلم ترسناکی بوده است و با خیال پردازی مرتب این فکر را با خود دارد.
✨زمینه ارتباط با دوستان خوب را برایش فراهم کنید.
✨تا زمانی که درگیر این ترس هست به او اطمینان دهید که هر وقت نیاز شد و صدایتان زد شما هستید.
✨حمام را در طول روز انجام دهد و به شب موکول نکند و ترجیحا حمامش کوتاه باشد که فرصت پرداختن به تخیلات را کمتر داشته باشد.
در صورتی که نکات گفته شده را رعایت کردید و هنوز این ترس برطرف نشد با یک روانشناس بالینی به صورت حضوری ارتباط بگیرید.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob1