#ازدواج
با عرض سلام و سپاس فراوان
بنده دختری ۲۷ ساله از یکی از کلان شهر ها هستم،مجرد،با مدرک ارشد ،نویسنده و موقعیت اجتماعی و خانوادگی سطح بالا ، والدین من خودشون رو مالک تمام اختیار بنده میدونند،اصلا درمورد ازدواج من نه کاری میکنند، نه صحبتی، خودمم اجازه ندارم کسی رو پیدا کنم، کلا معتقدا وقت برای ازدواج زیاده، ولی من واقعا درباره آیندم می ترسم،که شاید نتونم هرگز خانواده ای برای خودم داشته باشم،اصلا هم نمیتوانم باهاشون صحبت کنم،چون جرم،بی حیا ،پررو،بی شخصیت به من نسبت میدهند،چند وقتی است که تصمیم گرفتم دیگر به ازدواج فکر نکنم،ولی میترسم که آخرش مرا مجبور کنند به خواسته و انتخاب آنها تن بدهم، چه کنم ؟؟؟ خواهشمندم راهکاری بفرمایید؟؟
🌷#پاسخ_مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
🌸 ابتدا با یک قاعده شروع میکنیم :
هر قفلی کلیدی دارد که با یافتن آن کلید ،قفل به راحتی باز میشود.
کار ما در زندگی یافتن آن کلید هاست پس نگران نباشید و کلیدها و روشهای مختلف را برای حل شدن مسئله تان بیازمایید.
💐چند روش پیشنهادی برای حل این مسئله :
🌈اولاً سعی کنید در هر صورتی نشاط و شادابی و امید به آینده را در خود تقویت کنید .برای این کار از ورزش ، پیاده روی، تفکر، خوشبینی و مثبت اندیشی، نویسندگی ، طراحی و هنر، مطالعه کتب مورد علاقه ، رسیدن به سر و وضع خود در خانه ، با دوستان خوب ارتباط داشتن و ارتباط با بستگان ،بهره بگیرید؛که با امید و نشاط و شادابی هر کاری آسان می شود.
🌈 ثانیاً: پل ارتباطی خود با پدر و مادر را در هیچ موقعیتی قطع نکنید.
هر فردی و به تبع هر پدر و مادری باقی دارد.قلق و راه ارتباطی با آنها را پیدا کنید.پیشنهاد می کنم با احترام و ادب و خوشرویی و حتی ناز آنها را کشیدن و حتی اگر لازم باشد هدیه یا شاخه گلی گرفتن و در موقعیت های مختلف و با منطق و استدلال و گاه هم با شوخی درباره ازدواج با آنها صحبت کنید و بدانید که سن شما بهترین سن برای ازدواج است و هر کسی خودش لازم است برای آینده خودش تلاش کند و کاری انجام دهد .
🌈 ثالثا:با توجه به اینکه شما خواهرمحترم اهل قلم و نوشتن هستید به نظر میرسد راه بعدی برای ارتباط موثر با پدر و مادرتان این است که با آنها در قالب نامه و با لحنی آکنده از مهر و محبت حرف دل خود را بزنید. می توانید نامه را با تشکر و قدردانی از زحمات پدر و مادر آغاز کنید. ممکن است لازم باشد خواسته تان را در چند مرحله و چندنامه بیان کنید.
🌈 رابعاً: اگر احیاناً صحبت کردن و نامه نوشتن موثر واقع نشد راه بعدی این است که ببینید از بستگان و یا دوستان و آشنایان چه کسی بر روی پدر و مادر تاثیر گذارتر است. ممکن است پدر بزرگ و یا مادر بزرگ و یا دیگری با یک صحبت کرد نظر آنها را درباره ازدواج و زمان آن تغییر دهد .
البته در این مورد باید با ظرافت عمل کنید که منتهی به عکس العمل منفی پدر و مادر نشود .
و اما آخرین کلام👈 برای قوت قلب، کسب آرامش و گرهگشایی در کارها، نماز اول وقت ، نسخه ای مجرب و آزموده شده است .
ان شاءالله به مدد الهی در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
#چگونگی_ارتباط_باشوهروخانواده_شوهر
سلام و خسته نباشین وقتتون به خیر باشه/
من یه خانم بیست و شش ساله هستم و همسرم سی سالشونه .چهارده ماه هست عقد کردیم /یه رفتاری که میدونم مشکل از من هست اینه که من به شدت حساس هستم و نسبت به همسرم تمام خواهی دارم. و وقتی ایشون حتی پیش خواهرشون هم میشینند عصبی میشم (ایشون خواهراشون را خیلی دوست دارند ) وقتی رفتار محبت شون را میبینم به شدت به هم میریزم و اعصابم خرد میشه خواهش میکنم کمکم کنین بگین چه کار باید کنم .؟من رفتارم را فقط نسبت به ایشون دارم .خیلی کمکم کنین.
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم 🌺
🍃🌾چه خوب و پسندیده است که شما خواهر محترم از همین ابتدای زندگی مشترک اهل مشورت و مشاوره هستید؛ با تفکر و اندیشیدن ، مشورت و توکل به صاحب آفرینش همه فراز و نشیب های زندگی زیبا و به یاد ماندنی می شود.
🌻هر زنی دوست دارد که تک ستاره آسمان قلب همسرش باشدو اگر به غیر از این باشد و برای این وحدت و یگانگی و تک بودن تلاش نکند ، پایه های زندگی مشترک از هم فرو میریزد .
زن موفق زنی است که با مهارت و طنازی تمام چشم و گوش و حواس و قلب همسرش را از آن خود کند.
🌻 این یک روی سکه است. اما روی دیگر سکه آن است که نیمی از آرامش و سکینه مرد در خانه و کاشانه خودش زمانی تامین میشود که در خانه پدریاش محبوب و دوست داشتنی باشد. مطمئن باشید مردی که نسبت به خانواده خود محبت دارد و با آنها مهربان است حتماً نسبت به همسرش در محبت کردن و مهر ورزیدن موفق تر است تا مردی که در میان خانواده خود جایگاه مناسبی ندارد.
از همین آغاز پروازتان همیشه تلاش کنید که رابطه بین همسرو خانواده ایشان یک رابطه دوستانه و صمیمی باشد تا آثار آن را در روابط بین خود و همسرتان مشاهده نمایید .
🌻برای اینکه بتوانید بر حساسیت خود نسبت به خواهران همسرتان غالب شوید و به سادگی از این مرحله به شیرینی گذر کنید پیشنهاد بنده این است که خواهران ایشان را همانند خواهران خود بدانید و با آنها همانند همسرتان با محبت و مهربانی برخورد کنید .حتی در صورت امکان برای آنها از جانب خودتان هدیه و کادو بخرید.
رابطه بین شما و آنها میتواند یک رابطه کاملا دوستانه و همراه با رفاقت باشد .
با این روش هم در قلب همسرتان و هم بین خانواده ایشان جایگاه ویژه ای پیدا خواهید کرد و حساسیت شما هم نسبت به آنها به طور کلی از بین میرود.
موفق باشید
#خودکنترلی
#کنترل_خشم
سلام. وقتتون بخیر. ممنون میشم تو مشکلی که دارم کمکم کنید.
از بچگی خیلی حساس و زودرنج بودم و به قول معروف اشکم لب مشک بود. این خصوصیت را از مادرم گرفتم و متاسفانه از پدرم هم زود عصبانی شدن... سالها سعی کردم خودم را تغییر بدم و نسبت به اطرافیانم خیلی موفق بودم ولی نسبت به همسرم که مهمتر از بقیه هم هست نه! خیلی زیاد و زود به زود از دستشون ناراحت میشم و به تبع اون عصبانی...
در لحظه ناراحتی اون مساله اونقدر برام سنگین و ناراحت کننده است که به خودم حق میدم ولی با گذشت زمان به این نتیجه میرسم که در این حد هم مهم و ناراحت کننده نبوده.
دختری دوساله هم دارم و نگرانم که این خصوصیات اخلاقیم به او هم منتقل بشه
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم 🌺
💐برگ برنده شما خواهرمحترم این است که شما این راه را نسبت به اطرافیان با موفقیت طی کرده اید و این یک تجربه موفق است که می توانید از آن نسبت به شوهرتان استفاده کنید.
🎍 شوهر شما همانند بقیه حق انتخاب و تصمیم گیری دارد و لازم است آزادانه آنچه را تصمیم می گیرد انجام دهد .
شماباید طوری رفتار کنید که او بدون هیچ ترسی به تصمیمش جامه عمل بپوشاند حتی اگر به نظر شما آن کار نادرست باشد.
🌟 برای رسیدن به این مرحله لازم است برای شوهرتان همانند دیگر اطرافیانتان احترام قائل شوید و حتی بیشتر از بقیه او را بزرگ بشمارید و برای او جایگاه ویژهای در نظر بگیرید زیرا رسول خوبی ها فرمودند بالاترین حق را به گردن زن همسر او دارد.
❄️ شما خواهر بزرگوار مدتی کوتاه و با تمرین و ممارست، در هنگام ناراحتی ها و عصبانی شدن ها بلافاصله مکان خود را تغییر دهید و مقداری آب خنک بنوشید دست و صورت خود را بشویید و در همین حال سعی کنید علت ناراحتی و عصبانیت خود را بیابید.
در هنگام عصبانیت به خود هیچ حقی ندهید زیرا هر گفتار، رفتار و کرداری در هنگام عصبانیت نادرست و غلط است.
🌈 خط قرمز شما فرزند شماست. هیچگاه در مقابل او با همسرتان به مشاجره و جر و بحث نپردازید؛زیرا اولاً او تمام اینها را در ذهن کوچک اما دقیقش ثبت و ضبط می کند و ثانیا خدای ناکرده عظمت وابهت پدر نزد او خرد و ناچیز می شود.
🌹با آرزوی موفقیت شما و خانواده محترمتان، پیشنهاد می کنم صوت بسیار مؤثر ((کنترل خشم ))استاد محترم پور احمد خمینی را از کانال همسران خوب دریافت کنید و در اوقات فراغت خود گوش دهید.
#ترک_عادت
باسلام و آرزوی قبولی عزاداریها
من دختر ۱۷ ساله ای هستم که متاسفانه سه چهار سالی هست به عادت کندن پوست لبم گرفتار شدم
تا حالا خیییییلی سعی کردم که این کار رو ترک کنم اما تاحالا بیش تر از یک روز موفق به ترک این کار نشدم
این عادت هم خودم رو خیلی اذیت می کنه هم پدرو مادرم خیلی از دستم حرص می خورند
دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم
این کار بیشتر وقتی که استرس یا فشار عصبی بهم وارد میشه تشدید میشه اما در حالت عادی هم اینکارو می کنم
در ضمن حدود پنج ماهی هم میشه که عقد کردم اما بازهم نتونستم خودمو اصلاح کنم
ممنون میشم کمکم کنید😔🙏
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #یاسر_سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
🌷🍃همان طور که خودتان گفتید این کار فقط یک عادت است و خوشبختانه عادت شما پیش بعضی از عادتها عادتیست بسیار ساده و قابل حل .
عادتی مثل عادت شما فقط ۳الی۴روزلازم دارد تا بطور کلی ترک شود . در این سه چهار روز کمر همت را ببندید و با خود عهد نمایید که در هیچ صورتی و در هیچ موقعیتی این کار را انجام نمی دهم.
🌷بعد از این چهار روز هم تا یک هفته مراقبت کنید که این کار حتی به کمترین وجه آن صورت نگیرد.
🌈بهترین روش برای ترک این عادت این است که هیچگاه عمدا و در صورتیکه حواستان جمع است ، این کار را انجام ندهید و بلافاصله خود را به کار دیگری مشغول نمایید و در حالی که ناخودآگاه آن کار را انجام می دهید به محض اینکه متوجه شدید و حواستان جمع شد آن کار را ترک کنید.
کلام آخر : 👈بدانید هر کاری که با نام و یاد خدا آغاز شود و با توسل همراه گردد،فرجامی نیک و خوشایند دارد.
💐موفقیت و خوشبختی همه دختران وپسران ایران زمین آرزوی قلبی ماست.
#کم_محلی_شوهر
سلام علیکم. ماحدود 12ساله ازدواج کردیم.
شوهرم، آدم عصبی هستن. توی خونه ومهمونی مشغول گوشی وتلویزیون هستن. با بچه بازی نمیکنن. با من خیلی کم صحبت میکنن. برای اوضاع ظاهرشون من باید تذکر بدم تا به خودشون برسن. روحیه حساسی دارن، نسبت به خانواده ها وهمکاران شون. تلاشی نمیکنه ببینه خواسته من از خودشون چیه. هنر مرد بودن هم گرفتم گوش ندادن. خودم خیلی صوت گوش دادم، واجرایی کردم، اما یه طرفه پیش میره. خیلی وقتا با خدا معامله میکنم. اما منم خواسته هایی دارم. دیگه شاداب نیستم.
🌷#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
🌿بعضی مواقع کم محلی ها و عدم توجه کردن های یک مرد به خواسته های همسرش نوعی اعتراض به وضعیت موجود است که با زبان بی زبانی و کم محلی کردن ها اعتراض خود را بیان می کند.
هر مردی دو نیاز اصلی دارد :
۱. حفظ اقتدار و نشکستن اقتدار یک مرد.
فعلاً دست به هیچ انتقادی نزنید تا زمانیکه روابط بین شما و همسرتان یک رابطه گرم و دوستانه شود.
هر مردی که در خانواده مخصوصاً از جانب همسر، مورد تایید و تمجید همیشگی واقع شود هم در خانه و هم در بیرون از خانه فردی موفق خواهد بود.
این موفقیت فقط به دست شما رقم می خورد.
بعنوان مثال برای حفظ اقتدار همسرتان
هیچگاه به او دستور ندهید که مثلاً این کار را انجام بده یا این کار را انجام نده و در صورت لزوم بصورت پیشنهاد ویا نظر خواستن ،اقدام نمایید.
۲.دومین نیاز اساسی یک مرد نیاز جنسی اوست.
هر چه می توانید این نیاز را با طنازی و ظرافت و هنر زنانگی خود بیش از پیش پاسخگو باشید .
در این زمینه از جمله کارهایی که می توانید انجام دهید این است که همیشه به خود برسید و هیچگاه در خانه بدون آرایش نباشید؛این کار ان شاء الله هم موجب شادابی خودتان و هم جذب و شادابی همسرتان خواهد شد.
موفق باشید.
#مهارت_کلامی
به نام خدا
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دلسوزان
بنده دختری ۱۷ ساله هستم شش هفت ماهی هست ک عقد کردم با پسر عمه ام.
مشکلی ک دارم از طرف خودم هست، اینکه زیاد بهشون وابسته هستم اما در عین حال نمیتوانم درست علاقه ام را ابراز کنم .
و زمانی ک بینمان اختلافی می افتد ک زیاد هم اتفاق می افتد من در چهره ام همه چیز نمایان است و همه از اختلاف ما با خبر می شوند نامزد من از موضوع دلخور است و همیشه ب من میگوید همیشه شاد باش حتی اگر خیلی ناراحتی، من چطور با وجود ناراحتی زیاد شاد باشم و بقیه از جزییات رابطه ما باخبر نشوند؟
و مشکل دیگر اینکه ما هنوز همدیگر را محرم راز های هم نمیدانیم همسر من کوچک ترین چیز را برای برادرانش ک دو نفر هستند بازگو میکند اما ب من چیزی نمیگوید، همیشه از سفر مجردی صحبت میکند اما من دوست دارم بیشتر برایم وقت بگذارد بدون اینکه خودم ب او بگویم...
چگونه در دلش نفوذ کنم و فاصله بینمان را کم و کمتر کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
سلام به شما دختر عزیزم، ضمن تبریک پیوند مشترکتان، چند نکته اساسی خدمت شما بیان میشود:
۱. دوران عقد میتواند بهترین دوران زندگی و یا بدترین دوران زندگی شود.
بشرطی که طولانی نشود که باعث حاشیه و دلخوری میشود.
برای آن برنامه داشت.
قرارهای دیدار و برنامه های دونفره از قبل مشخص و فقط و فقط محصور به فضای خانه نشود.
پارک، مسجد، سینما، رستوران، پیاده روی، مهمانی و ... در آن برنامه ریزی شود.
۲. انتظار نداشته باشید که تمام اوقات تان را همسرتان پر کند. برای خود برنامه داشته باشید تا سطح توقعات و انتظاراتتان از همسرتان معقول باشند و حس در بند بودن و چسبندگی منتقل نشود که حس کنند آزادی عمل از ایشان سلب شده و منجر به کدورت شود.
وابستگی را تبدیل به دلبستگی کنید.
یعنی برای خود اهداف کوتاه مدت و بلندمدت تعریف کنید. بصورت روزانه و هفتگی مثل مطالعه، کارهای فرهنگی، هنری، شرکت در کارگاه های مهارتی خانواده ورزشی، تغذیه سالم، و ... و بخشی را اختصاص به همسرتان دهید تا تمام روز ذهنتان درگیر رابطه تان نبوده و دچار فرسایش نشده و دست به رفتارهای کنترل گری نزنید.
۳. تقویت مهارت کلامی تا هم صحبت خوبی باشید.
استفاده از کلاس هنر زن بودن ۲ استاد پوراحمد
استفاده از کارگاه گل بگو گل بشنو، سرکار خانم کشوری.
کتاب رازهای تسخیر قلب همسر از دکتر داوودی نژاد.
۴. برای کنترل ناراحتی خود بایستی مهارت حل مسئله و مهارت کنترل خشم را یاد بگیرید.
استفاده از کلاس کنترل خشم استاد پوراحمد.
موفق و پر توفیق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#هوش_اجتماعی_کودک
#رفتارهای_شبه_جنسی
با سلام
پسر ۳ساله دارم بعد از شیر گرفتن حدود ۲۳ ماهگی با شیشه شیر میخوره و موقع شیرخوردن با دست من بازی میکنه و حتما باید این دو کار همراه هم باشه.یه خواهر بزرگتر داره خانواده مذهبی و اهل رعایت هستیم
سوال اول اینکه بدلیل کرونا خیلی از مردم و حتی فامیل ها که کم آنها را دیده می ترسه و از آدم ها فرار میکنه ولی در حالت کلی خجالتی نیست در زمان برخورد با مردم باید چه رفتاری باهاش داشته باشم؟
سوال دوم اینکه پسرم دائم دستش به آلتش است هروسیله ای هم که بهش میدم یا حواسش رو پرت میکنم یه دقیقه رها میکنه دوباره دستش رو به آلتش میگیره البته گاهی هم که دستشویی داره این حالت تشدید میشه و جدیدا که میخوام شلوارش رو بپوشم آلتش رو دست میزنه و به من میگه میخوام یه کاری کنم ولی شما نگاه نکن یا میگه میخوام برم تو اتاق حالا من چکارکنم که این حالت ازبین بره؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
مادر عزیز فرزند شما در طول روز چقدر از فضای مجازی (گوشی، تبلت، تلویزیون، بازی رایانه ای) استفاده میکند؟ آیا جدا خوابی کودک را در زمان مناسب انجام داده اید؟ آیا از پوشک گرفتن کودک همزمان با تجربه سخت دیگر (مثل فوت عزیزان، تغییر منزل، از شیر گرفتن و جداخوابی، و ...) نبوده است؟
آیا زمان خواب کودک تنظیم شده است.
بایستی ریشه رفتارها بررسی گردد.
توصیه بنده استفاده از مشاوره تلفنی می باشد.
موقتا سعی کنید، استفاده رسانه را محدود و سپس قطع کنید،
دوم، امر و نهی به کودک نداشته و فضای آزادتری در اختیار او قرار دهید تا محیط اطرافش را تجربه و خلاقیت داشته باشد.
خواب کودک را اصلاح نمایید.
در طول روز نسبت به رفتارهای شبه جنسی تغافل و خاموشی و سپس فقط و فقط حواس پرتی کودک را داشته،
شیشه را پنهان کرده و بیان کنید گم شده و لیوان رنگی و خوشایند کودک جایگزین کرده حتی با نظر خودش برایش خرید لیوان یا فنجان داشته باشید.
اگر با رعایت کانل نکات فوق مسئله برطرف نشد از فضای مشاوره استفاده کنید.
موفق و سلامت باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#شروط_ازدواج
سلام
دخترم ۲۹ساله و شاغل هستند . برای امر ازدواج یک چارچوب قرار داده ، حق طلاق ، حق خروج از کشور ، حق کار ، محل زندگی دور از خانواده دو طرف باشه ، مرد هیچ وابستگی به خانواده اش نداشته باشد . در عوض ایشون در امر طلاق مهریه طلب نکنند و هزینه زندگی مشترک باشه و غیره ...
ایشون چادری هستند اهل نماز و روزه ولی میگن من قانون و هدف ازدواج را به دیدگاه اسلام قبول ندارم .
در حالیکه دوستان صمیمی ایشون ازدواج کرده اند و زندگی خوبی دارند . برای ازدواج برادرش هم چنین نظری دارد .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر گرامی فکر می کنید چرا ایشان رو به شروط نامعقول و محکم این چنینی آورده اند؟
علت ها را بررسی کنید: مانند،
۱. ترس از ازدواج
۲. عدم اعتماد بدلیل تجربه ناموفق شخصی یا خانوادگی🌟
۳. عدم تمایل به ازدواج و اصرار دیگران
معمولا رفتارهای صفر و صدی در چنین مواردی، ریشه در تجربیات نا موفق شخصی و یا خانوادگی دارد، و یا استفاده افراطی از فیلم ها و رمان هایی با فضاهای این چنینی.
لذا توصیه میشود برای حل مسئله بصورت حضوری از یک مشاور حاذق استفاده نمایید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#پنهان_کاری_همسر
سلام عرض میکنم خدمتتون
خانم ۲۶ ساله هستم و شوهرم ۳۱ سال دارن و الان ۸ ماهه که ازدواج کردیم
شوهرم خیلی مخفی کاری میکنن ، هر کاری که بخوان انجام بدن، هرکاری ، حتی برای تصمیمات خیلی مهم مثل خرید لوازم خانه هیچ مشورتی انجام نمیدن ، هر بار که متوجه میشم اول برای اینکه دلخوری و ناراحتی پیش نیاد اگر کاری که انجام دادن خوب بوده میگم بهشون و استقبال میکنم . ولی با اینکه گفتم بهشون این رو من بی احترامی به خودم میدونم که نه مشورت میکنی و نه حتی خبر میدی و بعد از اینکه کاری رو انجام دادی خودم متوجه میشم یا از طریق خانوادتون متوجه میشم ، هر بار توجیهی میاره که نخواستم نگران بشی یا دلیل های بچه گانه دیگه ... این رفتارشون واقعا منو اذیت میکنه و نمیدونم باید چیکار کنم و چطور دیگه باید درمیون بزارم باهاشون
ممنون میشم راهنماییم کنین.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر عزیزم، سوال بنده این است که خودتان فکر می کنید که علت این رفتارهای همسرتان چه چیز می تواند باشد؟ آیا در دوران شناخت به این مسئله پی نبرده بودید و صداقت را بررسی نکرده بودید؟
الحمدالله که فرمودید در این شرایط که خودتان از مسئله ای مطلع میشوید رفتاری آرام و حمایتگر و تاییدگر داشته اید.
بعضا ممکن است این مدل پنهان کاری ها، بدلیل اعتماد بنفس پایین، مثل ترس از تایید نشدن، ترس از سرزنش و مورد تمسخر قرار گرفتن باشد و اصلا هدف پنهان کاری یا خدای نکرده دروغگویی نیست.
و یا درجه اهمیت مشورت و نظر خواهی برای یک فرد تعریف نشده و اصلا در این فضا رشد نکرده و قرار نگرفته است و همیشه خودش مسئولیت های بزرگ را بنا به شرایط محیطی و زندگی اش بر دوش کشیده و به نوعی در روابط اجتماعی ضعف دارد.
لذا ابتدا در رفتارهای همسر محترم علت یابی کنید.
اگر احیانا خودتان در خرید های حتی جزئی، مثل میوه و سبزی، ایشان را نقد یا نفی می کنید، رفتار خود را اصلاح.
حمایت و تایید خودتان را بالا ببرید، به جای ابراز دلخوری، اعلام کنید اگر خودت بهم می گفتی بیشتر خوشحال میشدم ولی خیلی تصمیم خوبی بود یا خیلی خرید خوبی بود کاش منم اون لحظه پیش تون بودم و ... و از شماتت و سرزنش و توبیخ پرهیز کنید.
از طرفی خودتان در تصمیم ها و انتخاب های هر چند جزئی، این مسئله را فرهنگ سازی کنید تا به نوعی آموزش غیر مستقیم هم صورت گیرد.
مثلا بنظرتون این روسری را با فلان لباسم بپوشم یا دیگری.
بنظرتون فلان غذا را برای مهمان بزارم یا این غذا
بنظر شما کادوی تولد برای خواهرتان این وسیله را بخرم یا این لباس و ....
و بعد در جمع سلیقه و نظر همسرتان را تایید کنید، مثلا غذای مهمانی خوب شده و مهمان ها تایید می کنند، بگید انتخاب علی آقا بوده، خواهرهمسر از کادوی تولدش خوشحال میشود، بگید سلیقه علی آقا بوده و ...
تا اگر مسئله اعتماد به نفس ضعیف هست به این شیوه ترمیم شود و یا اگر فرهنگ خانواده نبوده است، به این طریق فرهنگ سازی شود.
و در نهایت، زمان انتقاد مراقب باشید افراط نکنید و از جملات منفی پیاپی استفاده نکنید.
انتقاد فقط در یک جمله، آن هم بعد از بیان چند جمله تاییدی و تعریفی، آورده شود تا قدرت اثربخشی کلامتان بالا رود.
موفق و برقرار باشید انشاالله.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#حاشیه_و_بستر_گناه
سلام خانمی 25ساله هستم لیسانسه باهمسر و یک دختر 4ساله.چندین سال پیش که مجردبودم شوهرخواهرم در خلوت برام ایجاد مزاحمت کرد.مدتی با آنهاقطع ارتباط کردم امابه خاطرخواهرم روابط خانوادگی دوباره برقرارشد.تااینکه شوهرخواهرم بهم ابرازعلاقه کردمجبور شدم رابطه مو باهاشون قطع کنم.ولی خواهرم بی خبرازهمه جا خواهان روابط خانوادگی باماست لطفاراهنماییم کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر عزیزم، در رابطه با این مسئله پیش آمده، آیا همسر شما اطلاع دارند؟ آیا در روابط خانوادگی رعایت حدود، حیا و عفاف را در نظر داشته و به آن پایبند هستید؟ هر چند نوع و کیفیت روابط خواهر شما و همسرشان هم جای بررسی دارد.
به هر حال با توجه به این وضعیت و متاسفانه اتفاق پیش آمده، تصور بنده این است که همسر محترم شما در جریان مسائل نبوده، و این عامل یعنی سکوت و عدم واکنش شما باعث طمع و دست اندازی فرد مذکور شده، که مجدد به سمت شما آمده اند.
به شما توصیه میکنم جهت پرهیز از گناه، و حفظ عفت خود و حفظ پایه های زندگی دو خانواده، از برقراری رفت و آمدهای خانوادگی خودداری کرده.
و با همسر خود در میان بگذارید که حس خوبی از این ارتباط ندارید و اذیت هستید و به خواهرتان نیز غیرمستقیم بیان کنید که حدود در روابط رعایت نشده و بیشتر به فکر پایه های معنوی زندگی شان باشند و به ایشان دلسوزانه راهنمایی و راهکار دهید تا از فضای مشاوره و مهارت آموزی برای حفظ زندگی خود بهره ببرند. ضمن اینکه خودتان نیز کدورت و دلخوری از ایشان ندارید و صله ارحام فقط بین دو خواهر ، آن هم نه الزاما حضوری (تلفنی و پیامکی) از حال یکدیگر با خبر باشید.
در نهایت تاکید میگردد که یک بازنگری روی رفتارها، پوشش، آرایش و ... خودتان هم داشته باشید، از قرار گرفتن در خلوت با هر نامحرمی بشدت پرهیز کنید، از حضور در فضاهایی که بیم خطر و گناه می رود همیشه دوری و پرهیز داشته و برای سلامت روانی و امنیت جسمی و جنسی خود خط قرمز داشته باشید.
انشاالله در پناه خدا محفوظ باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ازدواج_مجدد
سلام علیکم خیلی نیاز به کمک وراهنماییتون دارم یه اقای متاهلی بابنده درارتباط هست ومن خیلی به ایشون علاقه مندو وابسته شدم بنده مطلقه هستم ایشون عالی هستن ازهرلحاظ ومرد ایده ال این اقا به من میگن که شمارم صیغه میکنم ومن مخالفت کردم وگفتم تو زن داری و با متاهل خوشم نمیاد واحساس گناه میکنم ایشون گفتن که زنشو راضی کرده وزنش شرط گذاشته که به شرطی که جلو من باهاش حرف نزنی گفت تاصبح حرف زدم باهاش ویجوری راضیش کرده حتی گفتم باهمسرت حرف بزنم ببینم چی میگه گفت باشه ولی یکم صبرکن مهلت بده واینو میدونم که راست میگه حرف زده چون زنش توخیابون مابافاصله ازهم میرفتیم که مارو دیدش وگفت دنبال کی افتادی وصداش کرد من رفتم.این اقا هم میگه چون تعهد دارم به اون بخاطر بچه ها یه قراردادی هست وازدواجش به اصرارمادرش شده حتی گفتم اگه منو میخوای طلاق بده بیا گفت باشه کار یکی دوروز نیست صبرکن.حتی چندباری گفتم برو دنبال زندگیت به شدت پیشم گریه کرده وگفته تاشب کارمیکنم خرج دو خونه رو میدم فقط تنهام نزار کارمند هستن.شناخت کامل دارم به این اقا وحتی خانوادش میدونم که این استثناست تومردها وخوبیاش میچربه به بدی هاش حتی به مشاور حضوری هم رفتیم وتاییدش کردن.ادم درست وحسابی وباشخصیتی هستن ولی باز موندم که کار درست چیه ایا ادامه بدم و زن دوم این اقا بشم یا نه.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
تصمیم بر ازدواج مجدد تصمیمی بسیار خوب و البته حق شماست.
اما بایستی اهداف و آرمان های خود را برای ازدواج مجدد مشخص بفرمایید، اینکه می خواهید در زندگی به چه چیزی برسید و آیا با این گزینه انتخابی و این شرایط موجود به آن هدف خواهید رسید؟!
آیا صرف اینکه شما انتخاب شخصی این آقا هستید و همسر فعلی شان انتخاب خانواده ایشان بوده است، تعهدات و مسئولیت ها و تلاش ایشان را برای ایجاد و بهبود رابطه همسری و پدری از ایشان سلب میکند؟!
پس چگونه میتوان مطمئن بود که در ارتباط با شما متعهد و مسئولیت پذیر باشند؟
اگر بر فرض وارد زندگی ایشان شدید، و بقول خودشان صبح تا شب کار کنند که مخارج دو زندگی را بدهند، خب چه زمانی برای شما و چه زمانی را برای خانواده فعلی شان زمان خواهند گذاشت؟
سوال دیگر ، حفظ حرمت و جایگاه شما در خانواده ایشان می باشد و این مقبولیت مسئله کوچکی نیست، چون دایره ارتباطات و اجتماع شما و فرزندان شما خانواده ایشان و همچنین خانواده خود شما برای این آقا خواهد بود. و نادیده انگاری این مسئله چالش های عمیقی در پیش روی شما خواهد داشت.
اینکه فرمودید همسرشان را یک شب تا صبح راضی کرده اند! این رضایت بوده است یا اجبار و الزام و... !
الزام جنابعالی برای طلاق همسر اول هم، اشتباهی بزرگ است که انتظار داشته باشید بنایی مستحکم را روی خرابه های زندگی دیگر استوار کنید. و از طرفی پذیرش آن از سمت آقا، بی تعهدی و بی مسئولیتی ایشان را در قبال مادر فرزندانش و اولادش می رساند.
خواهر عزیزم، با توجه به شرایط فعلی و ایجاد وابستگی در شما، هیچ شناخت منطقی و عاقلانه صورت نخواهد گرفت و تمام علامت سوالات و سختی ها را مطمئنا پاسخی خواهید یافت.
ولی دو ماه بعد از زندگی متوجه اشکالات این رابطه خواهید شد.
لذا برای یک انتخاب عاقلانه و هوشمندانه، به شما خواهر عزیز پیشنهاد میکنم نزد مشاوری امین رفته و بررسی بیشتر و دقیق تری بفرمائید.
موفق و عاقبت بخیر باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#عصبانیت_خانم
#کم_محلی_همسر
سلام استاد من خیلی زندگی مو خراب کردم وقتی عصبانی میشم حرفهای بدی میزنم و فقط اون لحظه خودمو خالی میکنم همسرم خیلی بهم علاقه داشت ولی بخاطر حرف های ک تو عصبانیت میزنم دیگه نه بهم اهمیت میده نه بهم اعتماد داره نه نسبت بهم دلسوزی داره نمیدونم زندگیم دوباره درست میشه یا نه این رو هم میخواستم اضافه کنم بنا به دلایلی با خانواده همسرم زندگی میکنیم و ساعت های خلوتمون کمتره و مشکل رو بدتر کرده میدونم ک مقصر خودم هستم حتی اگه تو بدترین شرایط باشم باید امید و نشاط داشته باشم ولی همیشه مضطرب و نگران هستم الان ک کم محلی همسرم رو می بینم فکر میکنم ک فقط داره منو تحمل میکنه و از خودم ناراحتم ک رابطه مون خراب کردم این فکر مثل خوره داره نابودم میکنه اعتماد به نفس درست کردن زندگی مو از دست دادم کمکم کنید لطفا.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌟از اینکه جراتمندانه نقش خودتان را در این شرایط پررنگ میبینید شما را تحسین میکنم. همین که متوجه عواقب رفتارها و عصبانیت خود شده اید کمک بزرگی به شما میکند که بخواهید از نو بسازید. چون خیلی از مواقع ما سهم خود را در اتفاقات و ناراحتیا نمیبینیم و فقط دنبال مقصر در دیگران و یا شریک زندگی خود هستیم. با آگاهی که نسبت به شرایط و احوال خودتان پیدا کردید میطلبد که من بعد صبورانه و با مهارت رفتار کنید. هرگز ناامید نشوید و از تلاشی که برای حفظ آرامش و برگشتن محبت و احترام به زندگیتان میکنید خسته نشوید.
🌸در روایتی از حضرت علی (ع) آمده است که زن ریحانه است (ریحانه یعنی گل خوشبو و معطر) . ویژگی گل زیبایی و حس آرامش است. زن هم چنین است باید حس آرامش را به همسر و اطرافیان انتقال دهد. رفتار پرخاشگرانه زیبنده رفتار زنانه که همچون گل است نیست.
🌟آنچه در زن انتظار میرود نمود بیشتری داشته باشد: لطافت، زیبایى، مهر، عاطفه، شور و احساس قلبى است. ریحانه بودن زن به این معنا است که زن به دلیل نوع خاص آفرینش خود کانون عاطفه و احساسات رقیق و ظریف است . زنی که پشتیبان روحی و عاطفی خانواده است و وجودش موجب آرامش و سکون است و دامن پاکش پرورشگاه فرزندان صالح و شایسته است باید از روحی لطیف مانند گل و عاطفه ای سرشار و وجودی آکنده از مهر و محبت و احساساتی رقیق و عمیق برخوردار باشد . که در این باره شما باید تلاش و تمرین کنید که این ریحانگی را در خود تقویت کنید.
🌟نکته بسیار مهمی که در این رابطه باید توجه کنید این است که رفتار عصبی و صحبت های پرخاشگرانه؛ اقتدار همسر را زیر سوال میبرد و مردی که اقتدار خودش را از دست رفته ببیند شوق و انگیزه برای محبت ندارد و فضای لجبازی و دلسردی بر روابط حاکم میشود. پس اگر میخواهید روابطتان صمیمانه شود و کلامتان بر همسر اثرگذار باشد رفتار صبورانه و با آرامش در پیش بگیرید. و اقتدار همسرتان را حفظ کنید.
🍂در این رابطه ابتدا باید مهارت آموزی کنید تا میتوانید سطح آگاهی خودتان را نسبت به مهارت ارتباط با همسر بالا ببرید. در زمینه کنترل خشم و راهکارهای آن مطالعه کنید. دو مجموعه صوتی "هنر زن بودن" و "کنترل خشم و راهکار مقابله با آن" را به شما پیشنهاد میدهم که میتوانید از ادمین محترم کانال همسران خوب درخواست بدهید و گوش کنید.
سعی کنید نکات مطرح شده را یادداشت برداری کنید و با قدرت و انگیزه قوی ان شاء الله در زندگی پیاده کنید.
🍂در صورت امکان یک اصلاح مزاج هم داشته باشید. و تغذیه مناسب طبعتان را میل کنید. این حالات ممکن است ناشی از غلبه سودا در شما باشد.
🍂به جای تمرکز بر افکار منفی و مایوس؛ انرژی خود را بر افکار مثبت بگذارید و خوش بین باشید و روحیه نشاط و سرزندگیتان را حفظ کنید. تا بتوانید در دل همسرتان نفوذ کنید.
🍂در صورت امکان اگر بتوانید از خانواده همسر مستقل شوید آرامش بیشتری خواهید داشت. که البته میطلبد شرایط زندگی را در نظر بگیرید و با همسرتان همراهی کنید و اگر در این رابطه میخواهید کلامتان اثرگذار باشد باید موقعیت شناس باشید و با ادبیات مناسب و محبت آمیز مطرح کنید و یا از واسطه ای امین کمک بگیرید.
🍂معنویت و یاد خدا را در زندگیتان تقویت کنید که آرامش حقیقی را باید از خدا خواست.
ان شاء الله تمام لحظات زندگیتان پر از یاد خدا و آرامش باد.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#شک_به_همسر
#برخورد_با_نامحرم
سلام وقتتون بخیر ،بابت کانال خوبتون ممنون مطالب واقعا مفید هستن انشالله اجرتون با خدا ... من چند تا سوال از محضر تون داشتم ! من خانمی ۲۰ ساله ام و همسرم ۲۵ سالشونه حدود ۱سال و نیمه که ازدواج کردیم الحمدالله زندگی خوب و آرومی داریم و همسرمم واقعا مرد زندگیه واما مسئله ای که من باهاش مواجهم اینه که حس میکنم ایشون در مواجهه با جنس مونث کمی صمیمی برخورد میکنن ،از نظر من خود جلوه گری هست ولی ایشون میگن از روی احترامه .. مثلا وقتی با خانوم همکار ایشون رو به رو میشیم یا خانومای نامحرم فامیل به جای اینکه احوال پرسی خلاصه و کوتاهی داشته باشن ، احوال پرسی شون گرم و پر شور هست البته بگم همسرم درکل آدم با شور و شوقی هستن ولی من به این موضوع حساسم و حساس ترم شدم ضمنا فایل هنر زن بودن رو گوش دادم خیلی مفید بود ولی سوالم اینجاست آیا حساسیت من نابجاست و اگر به جایت چطور میتونم همسرم رو قانع کنم که این رفتار بار اجتماعی و اخلاقی خوبی نداره خوبی نداره ؟ و سوال دیگه اینکه با اینکه میدونم همسرم دوستم داره و اینو همیشه بهم میگه ولی من یه شکی دارم همیشه و حس میکنم یه زمانی از هم جدا میشیم و نسبت به ایشون گاهی بی اعتماد میشم ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید چیکار میتونم بکنم ..انشاالله با امام زمان محشور شوید .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
الحمدلله که از تلاش مجموعه خادمین کانال راضی هستید و ان شاء الله مورد عنایت پروردگار قرار بگیرد و سهمی در حال خوب شما عزیزان داشته باشیم. ما رو از دعای خیر خودتون فراموش نکنید.🌹
🌟خواهر گلم جوان هستید و ابتدای زندگی مشترک و طبیعتا با روحیه حساس و هر بانویی دلش میخواهد که شوهرش در بند نگاه و محبت او باشد و لا غیر... و البته این انتظار هم از آقایان میرود که مراقب نگاه و کلام خود باشند و حد تعادل را بر اساس آموزه های دین رعایت بفرمایند.
🌟در رابطه با دغدغه شما آنچه مهم است اینست که مبادا این حساسیت؛ افراط گونه شود و تبدیل به تذکر تند و مستقیم و یا غر زدن مدام شود. با توجه به روحیاتی که از همسر گفتید این نحوه رفتار؛ بیشتر به سبک تربیتی و نحوه تعامل ایشان برمیگردد. یعنی نیت بدی ندارند.
🍂اما اگر میخواهید در این رابطه اثرگذار باشید ابتدا سعی کنید خودتان مقید به رعایت این مسائل باشید. در ارتباط با نامحرم رفتاری توأم با نجابت و حیا داشته باشید.
🍂از گفتن و تذکر های مستقیم پرهیز کنید و به صورت غیر مستقیم اشاره کنید.
🍂در ارتباط با خانمها چه همکار و فامیل خودتان پیش قدم شوید و با روی خوش تعامل برقرار کنید.
🍂بر اساس آنچه در مجموعه هنر زن بودن آموختید نسبت به تقویت معنویت و رنگ و بوی خدا در فضای منزل و حتی برنامه های دونفره بیرون و.... برنامه داشته باشید و پیگیر باشید.
🍂و اگر نکته ای هم بناست گفته شود در فضای آرامش و با ادبیات محبت آمیز و خیرخواهانه مطرح شود.
🍂از طعنه و کنایه زدن پرهیز کنید.
🌟در رابطه با بخش دوم سوالتان که دچار شک میشوید سعی کنید با آگاهی رفتار کنید و به عواقب اینگونه افکار بیندیشید.
"فرانکلین دی رزولت" میگوید : آدمها زندانی سرنوشت نیستند؛ زندانی افکار خودشان هستند. سعی کنید افکارتان را به جهت مثبت هدایت کنید و افکار منفی را مدیریت کنید.
شک و بی اعتمادی بدترین حسی هست که به طرف مقابل القا میکنید و ناخودآگاه بر اساس شکی که به ذهن آمده رفتار و گفتگو میکنید.
احتمالا بخشی از این افکار ناشی از بیکاری هست که پیشنهاد میکنم حتما یک مشغله مثبت برای خود ایجاد کنید.
روابط عاطفی و جنسی خود را با همسر تقویت کنید.
مثبت بین باشید و مثبت فکر کنید. و اجازه ندهید با افکار بی اساس و شک ناروا آرامش زندگی خود را تحت تاثیر قرار دهید. آغاز زندگی مشترک هستید حتما پیگیر یادگیری مهارت های زندگی و تعامل صحیح با همسر باشید.
حس اعتماد؛ اقتدار؛ همدلی؛ همراهی و آرامش را به همسرتان هدیه کنید و با مهارت رفتار کنید تا بنیان روابطتان را به مرور تحکیم کنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#چک_کردن_گوشی
#مشورت_کردن_با_مشاوری_امین
سلام خداقوت استاد
دخترخانمی19ساله هستم و نامزدم28سالشونه و 7ماه عقد موقت بودیم الان 2ماه عقد دائم هستم
استاد از اوایل عقد میدیدیم به دوستاشون پیام میدادن یه روز ناخواسته پیام های یکی از دوستانشون رو دیدم و خوندم
که متوجه شدم از خواستگاری بهشون مشاوره میدادن من خیلی ناراحت شدن چون در خصوصی ترین مسائل ما مثل(مسائل جنسی و...)هم صحبت میکردن چیزی نگفتم تا مدتی بعد که پیام دوستی دیگه اشونو دیدم که به ایشون گفته بودن من رو دوست ندارن و کاش از اول من رو انتخاب نکرده بودن
بهشون گفتم و یه توضیح دادن و من هم قبول کردم
ولی استاد دیروز دیدم باز به دوستشون پیام میدن و درمورد خانواده ی من بد میگن و دوستشون بهشون گفته بود من رو از خانواده ام دور کنن
از دیروز تاحالا من خواب و خوراک ندارم حتی به طلاق هم فکر کردم چون حتی بلد نیست محبت کنه چندبار خودم بهش گفتم که تو اصلا محبت نمیکنی بعدش محبت کرده ولی به دل من نشنسته من نمیدونم دیگه چقدر بهش محبت کنم تا یاد بگیره.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌟در رابطه با مسئله شما با توجه به اینکه در دوران عقد هستید فرصت مناسبی است که بتوانید شناختتان را از یکدیگر کامل کنید. هنوز ابتدای راه هستید و نیاز هست با مهارت های زندگی آشنا شوید.
🌟مشورت کردن امری پسندیده است و بسیار در این زمینه سفارش شده است چرا که انسان با مشورت کردن از لغزش و خطا مصون میماند اما مشورت کردن هم اصولی دارد و باید با افراد بی طرف؛ خدا ترس؛ با تجربه و آشنا به فنون و مهارت های زندگی مشورت کرد. زن و شوهر باید یاد بگیرند که در زندگی مشترک برای روابطشان حریم قائل شوند. محرم راز یکدیگر باشند و اگر مسئله ای هم بینشان بوجود آمد در فضای آرام و با ادبیاتی محبت آمیز در آن رابطه صحبت کنند و به توافق برسند. و اگر حل نشد با هماهنگی یکدیگر به نزد مشاوری امین رجوع کنند.
سعی کنید از فرصت گفتگویی که با یکدیگر دارید استفاده کنید. در فضای آرام و با محبت در رابطه با خواسته ها و انتظارات یکدیگر گفتگو کنید.
🌟نکته مهم بعدی در رابطه با چک کردن گوشی همسرتان است اینکار صحیح نیست و شما را حساس تر و بدبین میکند. و اعتمادتان را به همسر کم میکند. ضمن اینکه این رفتار خوشایند همسر هم نیست و باعث پنهان کاری میشود. هر چه آگاهی شما نسبت به یکدیگر بالا رود و مهارت ها را فرا بگیرید تعامل بهتری با یکدیگر خواهید داشت.
جهت بررسی بهتر روابط شما در صورت امکان ارتباط تلفنی و یا حضوری با مشاوری امین برقرار نمایید.
🦋مجموعه "هنر زن بودن" را از ادمین کانال درخواست بدید و گوش کنید. مهارت های مطرح شده بسیار به شما کمک خواهد کرد. و مهارت و پختگی شما را بالا میبرد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دیدن_داشته_ها
#تنهایی_مادر
سلام وقتتان بخیر
من دختر ۲۶ ساله ای هستم که پدرم سالهاست فوت کردن و قبلا در شهر مستاجر بودیم اما الان در منزل خودمان مسکن مهر ساکن شده ایم
مشکل من اینکه از روزی که اومدیم اینجا هر کسی برای خواستگاری تماس میگیره و متوجه میشن ما دیگه در شهر نیستیم حاضر نمیشن بیان خواستگاری
مسئله بعدی اینکه ما در بین فامیل هایمان تنها خانواده مذهبی هستیم و این باعث میشه من کم معرفی بشم برای امر ازدواج یا شخصی که معرفی میکنن مذهبی نیستن .وقتی صوت های انتخاب همسر را گوش میکردم فقط گریه میکردم چون همه به من میگن سخت گیر هستی اما من فقط تمام مراحلی که شما گفته اید و در مراسم خواستگاری رعایت میکردم
و الان میگن تقصیر خودته که تا وقتی شهر بودیم خواستگار رد میکردی.اما بیشترشون سخت گیری هاشون برای خانم هایشان بود و میگفتن ما آقا هستیم مشکلی نداره .یک بارم یکی از اطرافیانمان منو در سایت ثبت نام کردن و وضعیت مالی مان را زده بودن ضعیف به خاطر همین دو نفر اومدن گفتن خونه که نمیشه بهش گفت خونه اما اونجا باید زندگی کنی .من نمیخوام دروغ بگم اما خانواده ما فقط چون از بچگی بدون هیچ حمایتی مادرم ما را بزرگ کردن سطح مالی مان پایین هست و اونا که خودشون میان خونه و زندگیمان را میبینن چرا باید نوشته بشه ضعیف.اینجا هم که خونه از خودمون هست و در حد متعارف اسباب و اثاثیه فراهم هست. هر کی از اون طریق میامد میگفتن کی شما را ثبت نام کرده و چرا؟و مسخره میکردن
من الان باید چیکار کنم؟من در جامعه هم بودم هم کار میکردم هم درسمو خواندم .الان به خاطر مسئله کرونا خونه هستم
مسئله دیگه اینکه من مادرم تنها هستن و بیشتر خواستگارا پیشنهاد میدن برم قم یا راه دور اما من قبول نمیکنم آخه همین مدت مادرم سخت مریض بودن و برادرانم که زن گرفتن یکبارم نیومدن بهش سر بزنن چطور بعد این همه سال که دست تنها ما رو بزرگ کردن من ایشان و ول کنم برم
حتی به یکی از خواستگارا گفتم چند سال میام قم تا درستون تموم بشه بعد برگردیم قبول نکردن
حالا من باید چیکار کنم مادرم و باید رها کنم چون میخوام ازدواج کنم؟پس ایشان بعد این همه سال کار کردن و زحمت چی؟الان دوباره من در این اپلیکیشن واسطه گری ثبت نام کنم یا نه؟
ببخشید طولانی شد
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
💫شما خواهر محترم از داراییهای بسیاری بهره مندید :
✨ اولاً : اینکه مادری مهربان و دلسوز دارید که فرزندان خود را به تنهایی از آب و گل در آورده است.
✨ دوماً:برادرانی بزرگتر از خود که میتوانند تا حدودی جای خالی پدر را پر کنند.
✨ سوما :مذهبی بودن خود و خانواده محترمتان.
✨ چهارما: خانه شخصی که مال خودتان است.
در تمام نقاط کشور حتی کلانشهرها ،خانه های آپارتمانی در قالب مسکن مهر و یا شهرک های مختلف وجود دارد که مردم به راحتی در آنها زندگی می کنند ؛ شما سالها طعم مستاجر بودن را چشیده اید و می دانید مستاجری با چه سختی ها و فشارهای روحی همراه است. پس قدردان این موقعیت باشید.
✨پنجما: طبق گفته خودتان اسباب و اثاثیه زندگی هم در حد متعارف در خانه مهیا است و کمبودی از این نظر هم وجود ندارد.
این ۵ مورد که عرض شد تعدادی از داشته هایی بود که خود شما در لابلای گفته های خود بیان کردید و بنده مطمئن هستم که داشته ها و دارایی ها و کمالات شما چه از نظر شخصی و شخصیتی و چه از نظر امکانات مادی بیشتر از اینها می باشد .
خود و داشتههای خود را هیچگاه دسته کم و پایین نگیرید و همیشه شکرگزار نعمت های بی حد و حساب خداوند باشید و بدانید نگاه مثبت و زیبا داشتن به زندگی یک سبک زندگی همراه با موفقیت و خوشبختی است .
🌷اما در رابطه با صوت ها : بسیار خوب است که شما خواهر محترم اهل دقت و تحقیق هستید و نسبت به ازدواج عالمانه عمل می کنید . در این رابطه دقت به این نکته ضروری است که لازم است دانسته های خود را به اصطلاح بومی کنید یعنی اینکه دانستههای خود را در قالب متعارف شهر و دیار خود درآورید .خیلی وقت ها می شود که خواستگار در حد ایدهآل نیست اما تا حد زیادی قابل قبول است و بدانید فردخواستگاری که همه شرایط را داشته باشد اصلا وجود ندارد. 🌷اما سوال شما در رابطه درباره ثبت نام در اپلیکیشن های واسطه گری: به نظر بنده اگر با رعایت حد و حدود دینی و شئونات اسلامی باشد اشکال ندارد و
حتما در رابطه با وضع اقتصادی در حد متعارف معرفی کنید.
🌷 در رابطه با تنهایی مادر گرامیتان هم بهترین و عاقلانه ترین راهکار این است که بعد از زحمات و از خود گذشتگی های زیادی که ایشان برای فرزندان خود متحمل شده است و بحمدالله همه فرزندان را به نوعی به ثمر نشانده است، زمان آن رسیده که فرزندان زمینه را برای ازدواج مادر فراهم کنند . شاید این کار هم برای خود مادر و هم برای فرزندان مقداری سخت
و سنگین به نظر بیاید اما همین اندازه عرض کنم که هیچ انیس و مونسی برای انسان مانند زن و شوهر نمیشود . با این کار هم مادر از تنهایی در میآید و هم خیال شما از این بابت راحت میشود . اما اگر به هر صورت این امر محقق نشد به هیچ وجه نباید به ازدواج شما لطمه ای وارد کند و شما میتوانید با سر زدن ها و رسیدگی به امورات مادر هوادار ایشان باشید.
🌈موفیت و خوشبختی همه دختران و پسران این مرز و بوم آرزوی قلبی ما می باشد.
#شیوه_تعامل_بادرس_بچه_ها
سلام وقت بخیر
استاد پور احمد ممنون از راهنمایی های خوبتون
سوالی دارم خدمتتون
پسرم کلاس سوم ابتدایی هست اصلا علاقه ای به نوشتن و خواندن نداره ولی به ریاضی علاقه داره یعنی اگه تمرین ریاضی باشه انجام میده ولی فارسی نوشتن اصلا انجام نمیده لطفا راهنمایی کنید اول مهر ما همش تو خونه دعوا داریم بعضی وقتها هم مجبور میشم کتکش بزنم با اینکه خودم پشیمون میشم خودم هم به شدت عصبی شدم چه کار کنم هر کاری و هر راهی هم که دیگران و مشاوران توصیه کردن رفتم ولی متاسفانه این سه سال تحصیلی به اندازه ۱۲ سال بر من گذشته لطفا راهنمایی کنید
🌷#پاسخ_مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
🌻از آن جا که فرزند شما خواهر محترم در ریاضی قوی است مشخص است که از نظر ضریب هوشی دارای هوش خوبی است و همین قوت در هوش ریاضی یک فرصت است ؛ شما می توانید با تشویق او بابت حل تمرینات ریاضی ، رغبت و انگیزه او را نسبت به بقیه دروس مخصوصاً فارسی تقویت کنید ؛ علاوه بر اینکه فارسی زبان مادری ماست و اصلاً نیاز به تمرین و سختگیری زیاد ندارد. 🌻ویژگی بچه ها این است که هر موضوعی را که بزرگترها بیشتر اصرار کنند به صورت طبیعی عکس آن را انجام میدهند.
✨راهکار اول :
مدتی او را در این زمینه رها کنید و اجازه بدهید خود او درگیر کار خود شود. و مسئولیت فارسی را به گردن خودش بیندازید.فقط گاهی به او یادآوری کنید.
خواهید دید که بعد از مدتی فارسی و نوشتن را هم، مانند ریاضی، خود او انجام میدهد.
✨راهکار دوم:
هر چه غیر مستقیم و در قالب بازی ورود پیدا کنید موفق تر خواهید بود.سعی کنید با ارتباط محبت آمیز او را با خود همراه کنید. به عنوان مثال ابتدا دستی بر سر رو بکشید و او را ببوسید و بعد در قالب نقاشی و یا تمرین ریاضی آن هم روی دیوار سنگی یا سرامیک خانه و با ماژیک وایت برد به تمرینات فارسی بپردازید. تا میشود ابتدا به سراغ فارسی نروید و به صورت غیر مستقیم و در حین بازی ، گریزی هم به فارسی داشته باشید.
در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
#وابستگی_کودک_سه_ساله
باسلام وتشکر از شما به خاطر همه کمک ها و مشاوره های خوبتون
من یک دختر 3 ساله دارم و دختر دومم إن شاألله 3 ماه دیگه به دنیا میاد
دخترم خیلی به من وابسته است و خیلی هم از تنهایی میترسه مدام به من میچسبه و غیر از پدرش پیش هیچکس نمی مونو البته از نوزادها و بچه های کوچیک هم میترسه، من با این شرایط خیلی استرس دارم که بعد از تولد نوزادم باید چیکار کنم و همش احساس میکنم اشتباه کردم که زود اقدام کردم برای فرزند دوم
لطفا راهنماییم کنین
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🌟از اعتماد و همراهی شما با کانال سپاسگزارم.
در رابطه با نگرانی شما طبیعتا در این سن کودکان وابستگی دارند اما اگر وابستگی بیش از حد باشد باید بررسی شود که ریشه این وابستگی از کجاست. که دلایل مختلفی میتواند باشد نظیر وابستگی خودِ مادر؛ زود از شير گرفتن؛ تنهایی کودک و نداشتن همبازی و.... همچنین در رابطه با ترس کودک هم باید بررسی شود که ریشه آن از کجاست. آیا کودک شما شاهد تصاویر و یا فیلم های ترسناک بوده است؟ آیا شاهد مشاجرات و تنش بین شما و پدرش هست؟ آیا در ارتباط با نوزدان دیگر تذکرات زیادی دریافت کرده؟ و سوالات دیگر که در صورت امکان میتوانید با مشاوری امین صحبت کنید.
در بحث وابستگی؛ در کانال زیاد صحبت شده که میتوانید سرچ کنید و مطالعه بفرمایید. (وابستگی کودک)
✨یکی از راهکارهایی که میتواند وابستگی کودک شما را تعدیل کند وجود هم بازی هست. و اتفاقا اقدام شما در این زمینه و فاصله سنی فرزندان مناسب است. نگرانی در این زمینه نداشته باشید. و سعی کنید با آرامش رفتار کنید. مهمترین نکته در این رابطه حفظ آرامش شما و رفتار صبورانه است تا کم کم فرزندانتان را از این وابستگی رها کنید.
✨فضای منزل امن و آرام باشد و اگر احیانا با همسرتان اختلاف نظری داشتید مراقبت کنید که جلو فرزندتان بحث و تنش نداشته باشید.
✨زمینه ای را فراهم کنید که با دوستان همسال خود بیشتر ارتباط بگیرد.
✨کودک را برای آمدن فرزند دوم آماده کنید. از اینکه یک همبازی دارد و به عنوان دوست در کنار اوست و در کل از مزایای خواهر داشتن با او حرف بزنید.
✨بازی بسیاری از عادت ها و یا رفتارهای نابهنجار کودک شما را تعدیل میکند برای کودکتان وقت بگذارید و با او بازی کنید. به ویژه بازی هایی مثل قایم موشک تا فرزندتان برای لحظاتی تنها باشد و کم کم به نبود شما عادت کند.
✨اگر در فامیل نوزاد دارید زمینه ای فراهم کنید که خیلی آرام با او ارتباط بگیرد البته در این رابطه اصرار نکنید و اجازه دهید خودش کم کم ارتباط بگیرد.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی تربیت کودک از تولد تا ده سالگی را از کانال تهیه و گوش کنید تا با اصول صحیح تربیتی بیشتر آشنا شوید.
خدای متعال شما را در تربیت صالح فرزندان یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_پدر
سلام وقت بخیر
پدر من بخاطر شغل سخت و شرایط جسمی که داشتند از خیلی وقت پیش حتی قبل بدنیا اومدن من اعتیاد پیدا کردن البته اعتیاد به مواد خیلی بد و روانگردان ها نه و بعد از اون نتونستن ترک کنن. اما در کنار اینها بد رفتاری یا خشونت هم توی خونه ندارن و خیلی هم مهربانند و از هر لحاظ از ما حمایت میکنن من هیچ کمبودی توی زدنگی با پدر و مادرم نداشتم و همه یعنی آشنایان میدونن این قضیرو. میخواستم بپرسم من وقتی که خاستگاری برام اومد این مسئله رو کی و چطور بگم ،اگه از قبلتوی تحقیقات متوجه نشده باشن.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و ادب خدمت شما خواهر نازنین
احسنت به نگاه زیبای شما که در کنار این مسئله به خوبی های بسیارِ پدر متمرکز شدید و قدردان زحمات والدین هستید.🌹
🌟بحث صداقت از مهمترین نکاتی است که توصیه میشود طرفین به آن پایبند باشند و در امر شناخت صادقانه پیش روند. اما اینکه برخی مسائل چگونه و چه زمانی مطرح شود نکته مهمی است که باید به آن دقت شود. چرا که گاهی اوقات زمانی که هنوز شناخت ابتدایی حاصل نشده و به خواستگار اعلام شود؛ ممکن است ذهنیتی پیدا کند و تحت تاثیر آن قرار بگیرد. پس بهتر است جلسه اول گفته نشود.
اما از جلسه دوم به بعد میتواند بگوید. البته اگر در تحقیقات خوب عمل کنند با توجه به اینکه این مسئله مشهود است متوجه میشوند. اما اگر نه از جلسات دوم به بعد میتوانید مطرح کنید اما اجازه دهید فرد مقابل با شما و نگرشتان و رفتارتان به قدری آشنا شده باشد تا اگر تصمیمی بخواهد بگیرد تحت تاثیر این مسئله قرار نگیرد.
و یا اینکه فردی که واسطه آشنایی و معرف خواستگار هست میتواند این مسئله را بعد از آشنایی اولیه مطرح کند.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه "انتخاب صحیح همسر" را از کانال تهیه و گوش کنید. تا با پروسه صحیح خواستگاری آشنا شوید.
خوشبختی و سعادت را برای شما آرزومندم. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مدیریت_درآمد_همسر
سلام
ما حدود ۱۰ ساله ازدواج کردیم و خودم ۳۳ ساله ، دیپلمه و خانومم هم ۳۳ ساله ،لیسانس مدیریت بازرگانی و یک پسر ۷ ساله هم داریم. قضیها این طور بوده که خانمم همیشه کل درامد رو طلب میکرد ومن هم تمام درامد رو میدادم به ایشان، همیشه خودش به اصطلاح مدیر بود و گاهی سوال جواب میکرد که چرا پول کمه یا و.... این باعث میشد که من ناراحت بشم و پنهانی مقداری پول کنار بگذارم حتی برای اینکه تو جیبم باشه یا گاهی به هر حال مرد یک جایی پول لازم داره . ایا کارم شرعا یا اخلاقا اشکال داشته؟ سوال دیگر من در این هست که ایا خانم میتونه میزان دقیق درامد همسر رو بدونه و مدیریت کنه که باید با پول چه کرد ؟دیگر اینکه مرد باید اجازه بگیره که پول قرض بده مثلا به فامیل یا اعضای خانواده خودش که نیازمند هستن؟ از انجایی که خانم با خانواده من مشکل هم داشتن که دخالت میکنن و...
با تشکر از شما و تمام همکارانتان ، خدا خیر دنیا و اخرت نصیبتان کند.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما برادر گرامی
از اعتماد و همراهی شما با کانال همسران خوب سپاسگزاریم.
🌟در رابطه با مسائلی که اشاره کردید از جمله برای پس انداز کردن و یا قرض دادن و کمک به نیازمندان و... ضرورتا نیاز به گفتن به خانم نیست. و نگفتن آن به لحاظ شرعی اشکالی ندارد. چون به هر حال مدیریت اقتصادی و مسائل مالی با مرد است و در دین ما به آن سفارش شده است و این به دلیل عدم صلاحیت خانم ها در این مورد نیست بلکه به دلیل توجه به روح و لطافت زنانگی خانم هاست چون با روحیات خانم ها سازگار نیست و دچار استرس و نگرانی میشوند و در طولانی مدت باعث آسیب میشود.
به لحاظ شرعی آنچه بر ذمه شماست این است که نفقه همسر و فرزند خود را تامین کنید و تلاش کنید در این زمینه کوتاهی نداشته باشید.
🌟مسئله مهمی که باید به آن توجه کنید این است که ببینید علت رفتار همسرتان چیست؟ آیا مدیریت لازم از جانب شما در مسائل اقتصادی صورت میگیرد؟ آیا دخل و خرج زندگیتان یکسان است و در اواسط ماه با کمبود مالی مواجه نمیشوید؟
که در این زمینه شما باید با بینش و دوراندیشی مخارج زندگی را تدبیر کنید تا مواردی مثل صدقه و کمک و یا پس انداز و... که بسیار هم عالیست شما را با کمبود مواجه نکند.
برای رضایت خانم میتوانید با توجه به میزان حقوق خودتان مبلغی را به عنوان مقرری ماهانه خارج از بحث نفقه برای ایشان در نظر بگیرید که هم همسرتان راضی باشد. هم به اقتدار شما خدشه وارد نشود.
🦋جهت بهبود کیفیت روابطتان و بالا بردن آگاهیتان از مهارت های زندگی پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی "هنر مرد بودن" را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اراده_سست_و_تنبلی
سلام وخسته نباشید
سوالی که از خدمتتون داشتم اینکه با همسری که دچار رخوت و سستی نسبت ب کارشون شده چطور باید رفتار کرد؟ از اول هم همت بلند نداشتند و زبر و زرنگ نبودند ولی اخیرا خیلی بدتر و بی انگیزه تر شدند. شخصا فکر میکنم دچار وسواس هستند ولی پیگیری و درمان نمیکنند. 40سالشونه و 6ساله ازدواج کردیم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر عزیزم گفتگو برای حل هر مشکلی بهترین راه حل هست.
اما نه گفتگویی که منجر به تنش و دعوا شود، بلکه باید اصول یک گفتگوی سالم را دانست و عمل کرد تا به نتیجه دست یافت.
در این خصوص بارها در کانال کتب متعددی پیشنهاد شده، سرچ کرده و بهره مند شوید.
بایستی علت این سستی و رخوت بررسی شود.
بی انگیزگی، تنبلی، عدم علاقه مندی و جذابیت فضای کاری، سرزنش و سرکوفت زیاد اطرافیان، در آمد کم و توقعات زیاد مادی، تیپ شخصیتی و افسردگی خود شخص، و ....
بجای رسیدن به هدفی که مدنظرتان هست، روی مسیر رسیدن و برطرف مشکل اصلی همسرتان تمرکز کنید
مهارت همدلی داشته باشید.
یه جاهایی به ایشان حق دهید، همدردی کنید.
حمایت کنید، اعتماد به نفس بدهید.
راهکار و ایده های نو به همدیگر بدهید.
با هر مشکلی بحث اختلالات و درمان پیش نکشید. باید هم شما و هم ایشان حس مشترک این را داشته باشید که با کمک و یاری یکدیگر مشکلات را برطرف و مشکل هر کسی خاص خودش نیست و مال همه اعضای خانواده است و با کمک هم و تلاش هر دو برطرف خواهد شد.
از سرزنش، قیاس، سرکوفت و خدای نکرده تهدید و ایجاد فضای مشاجره در زندگی پرهیز کنید.
اهل قناعت بوده و اعتماد بنفس ایشان را تقویت کنید.
اگر برای مخارج زندگی از خانواده ها و یا ... کمک بگیرید، این فاکتور را حذف کنید.
زندگی را به لحاظ مادی مستقل پیش ببرید، و دور از تنش و غر زدن تا آخرین مقدار مواد غذایی را با هم مصرف کنید تا واقعا به صفر برسید.
اگر مستاجر هستید، اگر قسط دارید، و ... قرض نکنید و نقش منجی را بازی نکنید، بگذارید تا فشار و مسئولیت مالی را احساس کنند، اما باز هم تاکید میکنم شما جو خانه را ناآرام نکنید فقط اجازه دهید با شرایط مواجه شوند و شما انگیزه و حمایت کنید از ایشان و عملکرد ایشان.
انشاالله موفق و سربلند باشید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#پنهان_کاری
سلام علیکم
ببخشید خانمی ۳۱ ساله هستم ،حدود چهارساله که عروسی کردم،و پسری دارم که زیر دوسال سن داره،همسرم الحمدلله خوبی های زیادی داره،ولی مسأله ای یه مدت هست خیلی زیاد ذهنم رو مشغول کرده و آرامشم رو از بین برده اینه که قبلا قرصی در جیب وکیف همسرم دیدم بودم که ازش پرسیدم گفتن بخاطر مسائل جنسی فقط همون زمانرابطه مصرف میکنم و من ازش خواستم که بذاره کنار ایشون هم قبول کردند، ولی الان چند ساله دیگه ازش میگذره ولی بازم میبینم که داخل ماشین تو جا سیگاری پنهان میکنه، و ابن مسئله زیاد ذهنم رو اذیت میده
...فعلا فقط دادم صبر میکنم و نتونستم بازم این مسئله رو باهاش در میان بگذارم...میترسم پنهان کاری بیشتری انجام بده...ولی از طرف دیگه هم میترسم که سکوتم به ضرر هر دوی ما تمام شود...مخواستم بنده رو راهنمایی کنید که چطوری این موضوع رو باهاش درمیان بگذارم که هم از حرفم حساب ببره و هم جواب درست بهم بده که چرا استفاده میکنه؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الحمدالله با مدیریت هیجان و رفتار خود واکنش خوبی تا به اینجا داشته اید.
علت هر چه باشد، این پنهان کاری نشانه علاقه همسرتان به شماست، چون ترس از دست دادن وجود دارد. پس شما باید با تمرکز بر دادن اطمینان به همسرتان از این ترس که در کنار او هستید و با هم دیگه هر کار و مشکلی رو میتونید از پسش بربیایید، سراغ علت یابی مسئله میرید.
اگر واقعا علت آن همانطور که همسر محترم گفته اند برای بهبود کیفیت رابطه زیستی می باشد، شاید ایشان مشکل زود انزالی داشته باشند و برای افزایش مدت زمان رابطه زیستی سراغ این قرص رفته اند. اگر واقعا مسئله این باشد، از طریق گفتگوی سالم که حس عدم اعتماد و یا جستجوگری به همسرتان منتقل نشود، به ایشان پیشنهاد دهید تا در خصوص این نکته از طب مکمل و سنتی و داروهای بسیار موثر آن بهره مند شوند و حتما خودتان در این موضوع با ایشان همراهی داشته باشید. و راهکارهای مکمل بسیار راحت و بدون عارضه با مراجعه به حکیمی حاذق قابل دسترس خواهد بود.
و یا علت هر چیز دیگری هم باشد، مانند مثال فوق، راهکار آن هم مهیا خواهد بود. فقط باید توجه داشته باشید که در گفتگو با همسر محترم، شک و نگرانی را القا نکنید که باعث پنهان کاری و مقاومت خواهد شد.
بجای اینکه بگوئید چرا ، بپرسید چی شد که تصمیم گرفتید از این دارو استفاده کنید ، من ایده های خوبی دارم و ... که میدونم بدون عوارض روی جسم شما، جوابگو هست، حتی از طریق غذاهای دارویی در این زمینه.
و موقع شنیدن فعال باشید، و خوب گوش دهید و در چهره تان تبسم و اعتماد بنفس وجود داشته باشد، تا انشاالله با گفتگویی سالم به نتیجه ای رضایت بخش برسید و با تکیه بر خوبی ها و ویژگی های مثبت زندگی و ایشان، این مسئله را هم از پیش پای زندگی خود بردارید.🌺
انشاالله موفق و سربلند باشید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#پورن_گرافی
سلام و عرض ادب.
من ۶ سال و نیمه ک ازدواج کردم و دوتا دختر دارم.هم من و هم همسرم از خانواده های مقید هستیم.
وقتی ازدواج کردیم همسرم هیچ چیزی از روابط جنسی زناشویی نمیدونست و با پرسیدن از دوستا و سرچ در اینترنت آگاهی کسب میکرد.حتی اوایل ازدواجمون چندتا فیلم پورن از دوستش گرفته بود ک مثلا روش های روابط جنسی رو یادبگیره.بعدش هم پاک کرد.بعد ی سال ب طور اتفاقی توی گوشیش دیدم ک پر از فیلمای پورنه.باهاش صحبت کردم پاک کرد....تا الان حدود ۷ الی ۸ بار ب طور اتفاقی وقتی گوشیش دستم بوده دیدم ک از این فیلم ها داره..
همیشه وقتی بهش میگم پاک میکنه ولی فایده ای نداره چون ممکنه ببینه و توی گوشیش ذخیره نکنه.
حتی حدود یکماه پیش خودم رفتم و کل فایلش رو از گوشیش پاک کردم بدون اینکه بهش بگم ک متوجه شدم دوباره توی گوشیش فیلم هست ...اونم اصلا ب روی من نیاورده.
امروز برای اولین بار رفتم ب گوشیش سرک کشیدم دیدم باز هم همون آش و کاسه اس...
خب من حس بدی بهم دست میده.دلم نمیخواد همسرم ک فقط مال منه بدن لخت زن دیگه ای رو حتی توی فیلم ببینه.پس اعتقاد و مسلمونی چی؟
من واقعا نمیدونم چطوری باید این رو از سرش بندازم؟حتی بیشتر ب خودم رسیدم. تقریبا هفته ای ۵ بار باهم رابطه داریم و سعی کردم از این لحاظ هم اشباع کنم ولی هنوز درگیره فیلم هاست.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر عزیز
در مورد شرایط پیش آمده و وضع فعلی ناراحتی و نگرانی شما کاملا قابل درک و توجه است.
متاسفانه در قدم اول برای یادگیری اصول و اخلاق جنسی به بیراهه رفته و بعد در دام این آب شور افتاده اند. کم نیستند مباحث و کارگاه های سالم در این خصوص که بدون کمترین آسیبی اخلاق جنسی و رابطه با کیفیت زناشویی را آموزش می دهند و براحتی در دسترس هستند.
نکته دوم، تجسس شما در طول این ۶ سال در گوشی همسر محترم چه سودی برای شما داشته است؟
جز این است که دچار بی اعتمادی، تشویش، اضطراب، عدم اعتماد، سردی عاطفی، تنش و ... شده اید. لذا اکیدا توصیه میشود از اقدام به این کار بپرهیزید که علاوه بر نتایج فوق باعث ریختن قبح این مسائل و حریم ها بین زوجین شده، و چه بسا خدای نکرده در مراحل بعد بصورت علنی به تماشای این محصولات پرداخته و یا حتی مشاهده آن را به شما نیز پیشنهاد دهند👌
اما قدم شما جهت بهبود و سپس ترک این شرایط اقدامات زیر میتواند بسیار مهم باشد:
۱. در این شرایط افزایش کمیت رابطه جنسی کمتر ملاک است، بلکه بایستی تنوع و کیفیت رابطه را بالا ببرید تا ذهن سیراب شود نه اینکه جسم فقط خسته و درگیر شود.
جهت موفقیت در این خصوص به شما پیشنهاد میکنم دوره بانوی سکسی، از خانم زهرا عباسی، سایت ریحانه سنتر استفاده بفرمائید.
۲. طرح گفتگوی سالم با همسر محترم
به دور از سرزنش، مقایسه، تحقیر و حیا زدایی
تمرکز روی این مسئله که با بیان تمام خوبی ها و نقاط قوت همسر محترم ، بپردازید که اگر در این خصوص کمکی بخواهند شما حامی ایشان خواهید بود. تمام.
۳. مبحث طب سنتی و اصلاح مزاج را جدی بگیرید و از اصولی که باعث کاهش شهوت خواهد شد استفاده کنید.
۴. در زندگی خود، رفتن به اماکن مذهبی از جمله حرمین، امام زاده ها، مسجد، نماز جمعه، مجالس اهل بیت را حتمااا در دستور کار مرتب و برنامه ریزی شده قرار دهید.
۵. از قرار گرفتن در مجالس و فضاهایی که بیم گناه و ارتباط زیاد و یا مستمر با نامحرم وجود دارد پرهیز کنید.
۶. به تقویت رابطه کلامی و عاطفی خود با همسرتان بیشتر بها دهید.
۷. سعی شود برای استفاده از فضای مجازی در منزل ، برنامه و قانونی وجود داشته باشد. هم چنین وقت خواب و بیداری اعضای خانواده.
۸. بشدت از قرارگرفتن همسر در اوقات تنهایی و بیکاری اجتناب شود.
۹. کنار گذاشتن دوستان و همراهانی که باعث خسران و ضایع شدن وقت و دین انسان میشود و جایگزین کردن ارتباطات اجتماعی مثبت.
۱۰. بر قرائت روزانه زیارت عاشورا و اشک بر امام حسین ع توجه داشته باشید.
انشاالله موفق و سعادتمند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ولخرجی_همسر
#تعامل_باهمسر
#تعامل_باخانواده_همسر
سلام ممنون از کانال خوبتون
هنر زن بودن برای من تحول عظیم بود.
۲۷ ساله هستم۶ ساله هست متاهل هستم.
مشکلم اینکه که همسرم خریدهای غیر ضروری برا کارش زیاد داره و هر کاری دست بزنه کلی چیزای الکی خریده که نیازهای من رو به تاخیر میندازه با وجودی که من خودم کارمندم نیازیهایی دارم که برا ۵ سال پیش بوده (کارهاش برای رسیدن به درآمد هست) خودش میگه کلی نیاز داری انجام ندادم
شروع زندگیمون خانوادشون قرار بود حمایتهای داشته باشن که مرموزانه زیرش دررفتن.
خیلی ما رو از زندگی عقب انداختن.
شاید من با گلهگیهام این بلا سرش آوردم شاید از خانوادهش الگو گرفته
کمی از خودم: خانواده من دست و دل بازن و من از همه بیشتر بخشش دارم، انتقادهای زیاد از خانوادهی همسر نزد همسر و دعوا با همسرم، همسرم میدونه من از مادرش بدم میاد و...(قبل از هنر زن بودن)
ویژگی خانواده همسر: پدر همسر هست ولی انگار نیست، دوست داره کارای فرهنگی انجام بده ولی همسرش نمیزاره، خیلی ساده هست کلا از خانواده هیچی انگار نمیدونه همه هم میفهمن و...
مادر همسر خیلی اقتصادی، خسیس، همیشه از وضع اقتصادی و سیاسی کشور میناله، همش تو فکر کار اقتصادی هست و...
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب #آقای سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
⚡️با توجه به احوالاتی که شما خواهر محترم درباره پدر و مادر همسرتان بیان کردید به نظر میآید که همسر شما از جانب پدر الگوی مناسبی برای مسائل اقتصادی نداشته و شاید هم برعکس بریز و بپاش های پدر را در برخی امور غیر مهم ، الگوی خود قرار داده است.
برای حل این مسئله به دو نکته دقت بفرمایید:
۱. رشد و بلوغ اقتصادی امری است که نیاز به فرصت و گذر زمان دارد پس در این امر جای عجله نیست و لازم است شما خواهر محترم با صبر و حوصله خود مراقب باشید که زندگی مشترکتان ، تحت الشعاع امور اقتصادی قرار نگیرد.
۲. شما خواهر محترم برای سر و سامان دادن به امور اقتصادی زندگی تان نیازمند یک الگو و یا مشاوره اقتصادی هستید. همانطور که شما صوت های هنر زن بودن را گوش داده اید ، لازم است این کار با ظرافت و لطافت زنانگی انجام پذیرد.
⚡️اما درباره تعامل با همسر محترم تان :
اگر خواستار موفقیت و سرفرازی خود و همسر و زندگی مشترک تان هستید تقاضا می کنم تا میتوانید گلگی و زیر سوال بردن همسرتان را فراموش کنید.
با نرمی و لطافت در گفتار و رفتار به راحتی می توانید همسرتان را با خود همراه کنید و بدانید که با جرّ و بحث کردن و مشاجره به هیچ نتیجه ای نمی رسید.
💫نکته آخر: در مورد تعامل با خانواده همسرتان تا می توانید نسبت به آنها دید مثبت داشته باشید مخصوصاً در مقابل همسرتان هیچ گاه از آنها زبان به مذمت و بدگویی نگشایید. شما با این کارتان اسباب قوت قلب و همراهی بیشتر همسرتان را فراهم می کنید.
🌻 امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
#خمس
سلام وعرض ادب خدمت استادبزرگوار.من یه سوال خیلی مهمی داشتم.
ازتون خواهش میکنم این سوال منو جواب بدین
من کانال هنرزن بودن رو گوش کردم و واقعا عالی نتیجه دیدم و همیشه واستون دعا میکنم.
یه مبحث جلسه۶ عرض کردین در مورد خمس.
همسرمن خیلی مرد خوب و مهربانی است نماز و روزه هم میخونه و میگیره.حتی در امور کارهای خیر پیش قدم میشه.ولی وقتی در مورد خمس باهاش حرف میزنم قبول دار نمیشن و میگن من چیزی ندارم که بخوام خمس بدم.و من خیلی با منطق واسشون گفتم که سرمایه که داری وحتی زمینی که داری خمس داره ولی اصلا حرف گوش نمیدن و جدی برخورد میکنن و منم چیزی نمیگم الان چندوقته دیگه در موردش حرف نزدم.بنظرتون من چیکار باید بکنم همسرم خیلی زحمتکش هستن و واسه نون حلال خیلی کار میکنن واینکه من میتونم با نامه نگاری این مسئله رو مطرح کنم؟.اگه جوابمو بدین واقعا ممنونتون میشم یه عمر دعاتون میکنم خیلی واسم مهه
🌷#پاسخ_مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب حجة الاسلام #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
✨طبق فرمایش مراجع محترم تقلید کسی که خمس مالش را نداده است فقط به ذمه و گردن خود اوست که خمس را بپرداز و هیچ چیزی به عهده اطرافیان،خانواده و حتی زن خانه نیست و می توانند بدون هیچ دغدغه ای از وسایل موجود در خانه و خریدهای جدیدی که انجام می شود، استفاده کنند.
با توجه به حساسیتی که همسر شما نسبت به این موضوع نشان می دهد نیاز به نوشتن نامه هم نیست.
موفق باشید
#وسواس_همسر
#بدزبانی_همسر
سلام.وقت بخیر.خانمی هستم ۲۹ ساله مدت ۳ماهی هست که عقد کردم حدود چهارسال باهمسرم تفاوت سنی دارم ایشون ازمن کوچکترهستند.من بعداز مدتی که ازعقد گذشت فهمیدم که ایشون وسواس فکری عملی دارند وبسیار روی جزئیات هرمسئله ای فکرمیکنند این مورد خیلی منو اذیت میکنه به ایشون هم که گفتم گفتند هرمسئله ای که پیش میاد خیلی ذهنش رو درگیر میکنه حتی پیامهایی رو که بینمون ردوبدل میشه و بارها وبارها میخونند واز توی پیامهایی که براشون فرستادم نکته های مثبت و منفی درمیارند.درصمن ایشون خیلی هم سرکوچکترین مسائل شروع به فحاشی به من توهین به خانوادم میکنند.البته توضیحات مفصلی دارم که اینجا مجال گفتن نیست فقط ازخدمتتون درخواست راهنمایی دارم باتشکر
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
💐بسیار خوب است که شما خواهر محترم در همین اوایل دوران عقدبستگی به فکر محکم کردن پایههای زندگی مشترکتان هستید و این سرعت عمل برگ برنده ای است آن است که شما از آن خود کرده اید.
🍃 در رابطه با درمان ریزبینی و دقت بیش از حد به جزئیات ، لازم است شما خواهر محترم کمک کار همسرتان باشید؛پس دقت داشته باشید که برای درمان نباید خود شما نسبت به ایشان ریزبینی کنید چون وسواس چیزی نیست که یک دفعه و یک روز به وجود آمده باشد بلکه ناشی از یک سبک زندگی طولانی مدت است و نیازمند گذر زمان است.
از آنجا که وسواس نوعی منفی نگری به اطراف و مسائل می باشد راهکار شما این است که حس خوش مثبت اندیشی و زیبا بینی را در خود و ایشان پرورش دهید تا هم خود شما و هم همسرتان از زندگی و در کنار هم بودن لذت ببرید.
برای این مهم دو چیز لازم است :
۱. صبرو استقامت در این راه :
همیشه عیب پوش همسرتان باشید .
همه ما عیوبی داریم که باصبرواستقامت و داشتن برنامه میشود آنها را برطرف کرد .
۲. تا حد امکان زیباییها و توانمندیهای همسر و زندگی مشترک تان را بزرگ کنید و به طور ابتکاری درباره آنها سخن بگویید.
همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید ، پشتیبانی و حمایت شما دارد ؛ این کار شما نوعی مثبت اندیشی را به ایشان القا میکند.
⚡️ اما در رابطه با این نوع بد زبانی ایشان آن هم فقط در عرض سه ماه اول عقدبستگی ، حتماً طبق گفته شما نیاز به توضیحات بیشتری می باشد اما به طور کلی توجه به این نکات در این زمینه تا حدودی کار گشا است :
۱ . از آنجا که دوران عقد ، زمان شناخت دو طرف از یکدیگر است خوب است که شما خواهر محترم حساسیتهای همسرتان را بشناسید تا در مواقع لازم بتوانید بهترین عکس العمل را نشان دهید .
۲ .به هیچ وجه با ایشان بحث نکنید و سنگ صبوراو باشید و اجازه بدهید به طور کامل سبک شود.
۳. در هر صورت بر خود مسلط باشید و سعی کنید با لیوانی آب همسرتان را نیز به آرامش دعوت کنید .
۴ . لازم است با مشاوری امین در این رابطه در ارتباط باشید.
ان شاءالله در تمامی مراحل زندگی موفق باشید.
#جداکردن_محل_خواب_کودک
#دوستیابی_درمحله_جدید
#مسؤولیت_پذیری_فرزندان
سلام وخداقوت خدمت شما دلسوزان کانال همسران خوب...
من ۳۲سالمه و سه فرزند دختر ۱۲ساله پسر ۹ساله و پسر۴ساله دارم. من دو فرزندم را تقریبا دو سال و نیمه که بودند جای خوابشان را از خودمان جدا کردم ولی پسر سومم همچنان برای جدا خوابی از من مشکل دارد هرچند کنار خواهر و برادرش هست و بیشتر شب ها یا برایشان قصه میگم یا قصه صوتی میذارم اما باید حتما کنارش بخوابم تا خوابش ببرد و خودم هم کنارش خوابم میبرد و نصف شب بیدار میشم و به اتاق خودمان میرم ولی باز هم بیشتر اوقات بیدار میشود و میآید کنار من میخوابد لطفاً راهنمایی کنید چه کنم؟
شغل همسرم نظامی هست و هر از چندسال به جاهای مختلف منتقل میشویم برای همین در دوستیابی برای فرزندانم دچار مشکل شده ام مثلا تا بچه ها بخوان عادت کنند با محیط و بشناسند و دوستان مناسبی پیدا کنند از آنجا منتقل میشویم و به جای دیگری میرویم در چنین مواقعی چه باید کرد؟ و اگر دوستان و همسالان که از نظر حجاب و... از ما بهتر و بالاتر باشند در شهرک و محل زندگی ما نباشد آیا نباید با آنها دوست شوند؟؟
سوال بعدی اینکه فرمودید به بچه ها مسئولیت دهید و برای نوجوان مشغله ایجاد کنید وقتی مسئولیتی به آنها میدهیم میگن حوصله م نمیشه انجام بدم یا بهانه های دیگه میارن چه کنیم؟
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
🌈روزها اصلا نباید بخوابد و صبح هم زود بیدار شود و حسابی در روز با او بازی کنید تا هم خسته شود و هم بواسطه بازی با شما آرامش مورد نیازش را بدست آورد در این صورت هم شب ها زود می خوابد و هم کمتر بیدار می شود.
شب ها قبل از خواب اتاق و بالشت او را
با گلاب بدون اسانس وطبیعی معطر کنید.
🌈تا حد امکان برای فرزندتان از غذاهای فست فودی و پر ادویه و کاکائو و پفک و نوشابه مخصوصاً در شب استفاده نکنید.اینها مواردی هستند که تنظیم سیستم خواب بدن را به هم میریزند.
🌻در رابطه با دوست یابی برای فرزندانتان باید از فرصت ها و ظرفیت های موجود در محل استقرار تان کمال استفاده را ببرید.
بلافاصله پس از استقرار در محل جدید می توانید از ظرفیت مدرسه ، مسجد و همسایگان استفاده کنید.
معلم و معاونین مدرسه مخصوصاً معاون پرورشی به خوبی بچه ها و خانواده آنها را می شناسند و بعد از شناسایی می توانید با چند ارتباط خانوادگی رابطه بین بچه ها را ایجاد کنید.
🌻درباره مسؤولیت دادن به چند نکته طلایی دقت بفرمایید:
اولاً:لازم است قبل از مسؤولیت دادن به بچه هایک ارتباط دوستانه با آنها برقرار کنید تا پذیرش در آنها بالا رود.ویکی از بهترین پل های ارتباطی بین والدین و فرزندان بازی کردن با آنهاست. بعداز ارتباطی که در پرتو بازی با بچه ها ایجاد می شود می توان به راحتی درباره مسؤولیت بچه ها با آنها صحبت کرد.
دوماً: ممکن است بچه ها مسؤولیت خود را فراموش کنند.پس لازم است با توجه به نکته اول مسؤولیت را یادآوری کنید.
سوما:از مسؤولیت هایی شروع کنید که مورد علاقه هر کدام از بچه ها باشد.
چهارما: از تشویق های اتفاقی و غیر منتظره غافل نشوید.
پنجما: قانون هایی را قرار دهید تا بچه ها بدانند که در صورت عدم انجام مسؤولیت ، بعضی از مزایا را از دست می دهند.
❄️کلام آخر: هرچه فرزندانتان را با ارتباط کلامی و رفتاری و بازی با خود همراه کنید ، مسؤولیت پذیری آنها نسبت به گفته های شما بیشتر می شود.
موفق باشید
#ناراحتی_از_همسر
سلام وقتتون بخیر من خانمی ۲۳ ساله هستم و همسرم ۲۴ ساله ۲ سال هست که تو عقدیم همسرم فوق العاده روی خانوادم حساس هست مخصوصا مامانم که همیشه میگه مامانت در زندگی ما دخالت میکنن و در صورتی که این طور نیست و پدر و مادر خودشون خیلی بیشتر دخالت میکنن و نظر میدن ولی برای خانواده خودشون میگن من مشورت میکنم برای من میگن دخالت میکنن مورد دیگه اینکه ایشون هرجا میرن یا هر کار میکنن اصلا به من هیچی نمیگن وقتی هم سوال میکنن جواب نمیده ولی توقع دارن من همه چی رو براش توضیح بدم میگه این تفاوت بین زن و مرد و اسلام و از این حرفا....خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی اذیت میشم همیشه هم هر موقع بینمون اختلافی پیش میاد من باید کوتاه بیام و پیش قدم بشم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🍁در رابطه با مسئله شما به چند نکته لازم هست توجه کنید:
✨اول اینکه سالهای آغازین زندگی به دلیل اینکه طرفین شناخت کافی از هم ندارند طبیعتا نسبت به رفتارهای یکدیگر عکس العمل زیادی نشان میدهند. و باید به مرور زمان این شناخت کامل شود و هر چه با مهارت های زندگی آشنا باشند مدیریت بهتری براین شرایط خواهند داشت.
✨نکته دوم حساسیت به روی خانواده ها است. که این مسئله از جانب هر دو شما اتفاق افتاده است. اوایل آشنایی و دوران عقد والدین نه بر حسب دخالت بلکه بر حسب دلسوزی و خیرخواهی صحبتی یا پیشنهادی مطرح میکنند. و نباید حساسیت نشان داد. چرا که قطعا تجربه بهتری دارند و هدفشان خوشبختی دختر و پسرشان است. پس تا زمانی که زیر یک سقف نرفته اید بهتر است حساسیت خود را به این گونه نظرات بردارید و بلکه با احترام و همراهی برخورد کنید ولو که بعد بخواهید به نظر خودتان عمل کنید.
✨ نکته مهمی که در این رابطه باید توجه کنید این است که به مرور باید رفتار شما با مهارت باشد یعنی اگر همسرتان نسبت به رفتار و یا صحبت والدین و یا یکی از خانواده شما حساس شد سریع در مقام دفاع از خانواده و یا توجیه رفتار آنها بر نیایید. چون دفاع شما حساسیت ایشان را بیشتر میکند. نه بد بگویید و نه دفاع تمام کنید. بلکه خود را هوادار ایشان نشان دهید تا به مرور حساسیت همسرتان کم شود.
✨مسئله بعد در رابطه با اینکه رفت و آمدهایش را به شما نمیگوید: باید دید که شما چگونه میپرسید؟! آیا لحن بازجویی در کلامتان است؟ آیا مرتب سین جین میشود؟ که طبیعتا مرد در این شرایط واکنش نشان میدهد. پس مبادا با سوال و جواب زیاد و یا عدم مهارت؛ اقتدار همسر کمرنگ شود.
به لحاظ حقوقی و شرعی زن باید برای بیرون رفتن از همسر اجازه بگیرد. که این مطلب هم فلسفه بسیار دارد که از حوصله این متن خارج است. اما آنچه شایسته روابط زناشویی است همدلی و همراهی همراه با احترام و محبت است.
چه بسا همسرتان نیز ذهنیت غلطی از این مسئله داشته باشند که رفتار با مهارت و با محبت شما به مرور این رفتار را تعدیل میکند.
✨و نکته آخر؛ دوران عقد طولانی چه بسا اختلافات را بیشتر کند. در صورت امکان با خانواده ها صحبت کنید و با کم کردن هزینه و پایین آوردن سطح توقعات زندگی مشترکتان را شروع کنید. ان شاء الله قبل از آن پیگیر باشید که منطقی و با مهارت؛ دلخوری های خود را برطرف کنید.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه "دوران عقدی ها" از خانم عباسی را از سایت بگیرید و "هنر زن بودن " را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید بسیار برای شما مفید خواهد بود.
خوشبخت و سعادتمند باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خیانت_همسر
سلام توروخدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم من ۲۶ سالمه شوهرم ۳۲
۳ ساله ازدواج کردم ی دختر دوساله دارم شوهرم ۴ ماه از ازدواجون گذشت خیانت کرد هی دستش رو شد گفت فرصت بده، دادم
دوباره خیانت اننننقدر خیانت کرد یا مجازی یا جنسی دیگ حالم ازش بهم میخوره اعتماد ندارم بهش زندگیم چند ماهه جهنمه طلاق عاطفی گرفتیم دیگ ب زندگی باهاش دلگرم نیستم دیگ دوسش ندارم حتی اندازه سر سوزن
مرد خوبیه هرکاری از دستش برمیاد انجام میده برام گیر نمیده فحش و دست ب زن نداره درکل هیج مشکلی جز اعتیاد به خیانتش ندارم باهاش
خیلی فکر کردم درباره طلاق ولی قصد طلاق ندارم به دلایل زیاد
چیکار کنم ارامشمو بدست بیارم ؟
مدام باهاش دعوا میکنم تحمل هیچ حرفیو ازش ندارم لب باز کنه دعوا میکنم خیلی خوب بودم براش از خوبیام سواستفاده کرد دیگ نمیتونم تحملش کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍁شرایط شما قابل درک هست و حق دارید رنجیده خاطر باشید. به هر حال هر زنی دوست دارد که همسرش تمام و کمال برای او باشد و وفادار و متعهد به زندگی باشد. اما اگر آنگونه که باید روابط پیش نرفت و مردِ زندگی دچار حاشیه شد چه باید کرد؟؟! دو راه دارید... یا باید رها کرد و رفت و چه بسا این رفتن آسیب را بدتر کند و کمکی به آرامش روان نکند. همانگونه که خود شما اذعان دارید که رفتن به صلاح نیست. و یا ماند و برای آرامش و حفظ زندگی تلاش کرد و با صبر فعالی که در پیش گرفته اید و مهارت و سیاستی که می آموزید همسرتان و زندگیتان را حفظ کنید.
پس باید ریشه این حاشیه رفتن ها را شناسایی کرد. آیا ناشی از کم کاری خانم هست که باید تلاش کند که این خلأ چه عاطفی و چه جنسی به بهترین نحو جبران شود و یا نه گاهی ناشی از بی تقوایی فرد است که دچار غفلت و حاشیه شده است و قطعا اگر خانمی مهارت و سیاست زندگی بداند در این عرصه نیز میتواند مؤثر باشد و همسرش را از طریق تقویت معنویت و عزت نفس از ورطه گناه و غفلت برهاند.
🍁خواهر خوبم همه جوانب را بسنج و برای حفظ آرامش زندگی ات تلاش کن. نه به عنوان همسر بلکه در جایگاه مادری باید نقطه امن و آرامش برای همسر و فرزندت باشی. و اولین قدم برای رسیدن به این آرامش شروع از خودِ شماست. در این مدت که متوسل به دعوا و تنش و دلخوری شده اید آیا شرایط بهتر شده است؟ قطعا خیر... جز اینکه روز به روز فاصله و سردی روابطتان بیشتر شده و زمینه را برای رفتن همسرتان مهیاتر میکنید.
پس اول توکل به خدا کنید و از خدای منان طلب آرامش و صبر کنید. پیگیر مهارت های آموزشی باشید. و سعی کنید در زندگی پیاده کنید.
🦋در این رابطه پیشنهاد میکنم مجموعه هنر زن بودن را از کانال تهیه و گوش کنید.
مهارت کلامی خود را تقویت کنید و در فضای آرام و محبت آمیز با همسرتان صحبت کنید. و یا میتوانید از روش نامه نگاری بهره ببرید.
👌برای بررسی بهتر پیشنهاد میکنم با مشاوری امین ارتباط بگیرید. تا ارزیابی بهتری از شرایط شما شود و نکات لازم را دریافت کنید.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتبار_تست_روانشناسی
#لزوم_مشاوره_پیش_از_ازدواج
سلام وقت بخیر
سوال اول:نظرتون رو راجع به میزان صحت و سقم تست های مراکز مشاوره پیش از ازدواج میخواستم بدونم چقدره
هر جا یک مدل تست میگیره؟ یک روش خاص داره؟ ( مراکز مشاوره مذهبی منظورمه)
چقدر میشه روی اینها استناد و تمرکز کرد ؟
سوال دوم: و اینکه چند جلسه بعد از صحبت دختر و پسر باید پیش مشاوره مراجعه کنند؟
(هنر انتخاب همسر و گوش دادم)
سوال سوم: وقتی یک آقای حدودا ۳۵ ساله در مراسم خواستگاری سوالات رو نمیتونه جواب بده و میگه که تا بحال به این سوالات فکر نکردم آیا میشه روی چنین فردی برای آینده حساب کرد ؟ کسی که سوالات اساسی مثل ملاک های انتخاب همسر، خط قرمز های زندگی مشترک رو ندونه . یا اینکه این فرد رو باید رد کرد ؟
سوال چهارم: آیا دختر و پسر بالای ۳۲ سال لازم دارند که پیش مشاوره برن؛ اگر خودشون پختگی کافی و بررسی دقیق رو بلد باشند و مطالعات و یادگیری تو زمینه انتخاب همسر زیاد داشته باشند ؟؟
متشکرم از فرصتی که برای طرح پرسش فراهم گردید
اجرکم عندالله
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر ارجمند
🍁در پاسخ به سوال اول :با قطعیت نمیتوان راجع به اعتبار تست ها صحبت کرد و این ادعا که با تست میتوان به شخصیت طرف پی برد پشتوانه علمی ندارد. چه بسا تست پویایی و روایی لازم را نداشته باشد. و یا ممکن است سوال ابهام داشته باشد و فرد سوال را درک نکند و یا فرد در شرایط روحی مناسب برای پاسخ نباشد و موارد دیگر.... بهترین روش مصاحبه بالینی و گرفتن شرح حال از مراجع است.
🍁سوال دوم : تعداد جلسات بستگی به سوالات و شرایط آشنایی دختر و پسر دارد. نمیتوان تعداد خاصی را عنوان کرد. پروسه خواستگاری شامل سه مرحله است: 1. جلسات خواستگاری (که در این جلسات سوالات پرسیده میشود هر چقدر جلسه که طول بکشد) 2. تحقیقات کامل و جامع 3. مرحله آخر مراجع به مشاور هست. یعنی زمانی که دختر و پسر به مشاور مراجعه میکنند باید شناخت خوبی از یکدیگر و روحیات هم پیدا کرده باشند.
🍁سوال سوم : با توجه به اینکه میفرمایید سوالات از دسته سوالات اساسی و معیارهای مهم انتخاب همسر هست در اینجا باید دقت لازم را کرد. البته بهتر است تحقیق هم صورت گیرد. تا شناخت کامل شود. مبادا در جواب رد دادن عجله شود چه بسا در جلسه اول فرد به دلیل استرس نتواند خوب جوابگو باشد اما اگر ایشان با معیارهای اصلی زندگی با شما خیلی فاصله دارند بله میتوان جواب رد داد.
🍁سوال چهارم : مشورت کردن از جمله توصیه های بسیار ارزشمند در آموزه های دینی ماست. در امر ازدواج فرقی نمیکند که طرفین در چه سنی و چه تحصیلاتی باشند بهترین حالت این است که حتما با مشاوری امین ارتباط گیرند. به هر حال مشاور با توجه به صحبت های طرفین متوجه هدف ازدواج و میزان تعهد و مسئولیت پذیری و.... میشود و آنچه را که به صلاح هست را توصیه میکند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob