#تیک_عصبی
سلام پسرم ۱۵ ساله هست شش هفت ساله تیک در سر و گردن و کمی هم چشم داره.موقع امتحانات این تیک تشدید میشه.باید دکتر اعصاب ببرم یا مشاوره ببرمش.خیلی وقتها به روش نمیارم که شاید کمتر بشه ولی بیفایده ست.
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکارخانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی 🌺
✔️بیان نکردید که آیا تا کنون اقداماتی انجام دادید یا خیر .
به صورت کلی نکته ای رو خدمت همه باید عرض کرد :متاسفانه مشکلات و مسائل رفتاری در خانواده ها جدی گرفته نمیشود، به نظر میرسد بیماریها و مسائل جسمی از اهمیت ویژه تری برخوردارند،حال آنکه جسم و روح رابطه دو سویه و مستقیم دارند .👇در نتیجه 👇
خواهش میکنیم مسائل و عادتهای رفتاری هم به همان میزان و درجه از اهمیت و حتی اولویت برخوردار باشند .همین فاصله و به تاخیر انداختن تشخیص و درمان در بسیاری از موارد راه را برای ماندگاری و درمان سخت در افراد باز میکند.
✔️باید بررسی کنید در آن سالها چه عاملی موجب استرس و اضطراب پسرتان شده و سعی کنید از همان ناحیه ،حس امنیت را در ایشان تقویت کنید .
✔️حتما هم به روان پزشک و هم روان شناس (هر دو ) مراجعه کنید .
✔️اعتماد به نفس او را تقویت کنید .
✔️با توجه به توانایی های او مسئولیتهایی برای او در نظر بگیرید .
✔️از ورزش و باشگاه (شنا)کمک بگیرید .
✔️سعی کنید رابطه کلامی خوبی با او داشته باشید و در آن مدت تمام توجهتان به او باشد ،نشان دهید از هم صحبتی با او لذت میبرید.
✔️به او حس ارزشمندی ،مفید بودن و...بدهید ،میتوانید از نطرات او بهره ببرید .
✔️رفتارهای مثبت او را تقویت کنید .
✔️ذهن خود و او را از نداشته ها خالی و به سمت داشته ها ببرید .
✔️مستند انسانهای موفق را با هم تماشا کنید .او را تشویق و ترغیب به دیدن این موارد مخصوصا آنان که با وجود نقص عضو موفق هستند نمایید .
✔️سعی در ایجاد و تداوم و استمرار روابط دوستانه او با هم سن و سالهایش کنید .
✔️حمایت خود را انجام دهید ،او را رها نکنید ،اما وابستگی هم جالب نیست .
✔️خودتان نقصهای دیگران را نزد او و با بقیه اعضا خانواده مطرح نکنید .
✔️گاهی دارو درمانی نیاز است پس در این زمینه به پزشک اعتماد کنید .
✔️هر چه قدر بتوانید حس آرامش و توکل و همچنین پذیرش را در رویارویی با مشکلات د خود و ایشان تقویت کنید از بروز همچین مواردی پیشگیری خواهید نمود .
حتما از مشاوره تلفنی مجموعه بهره ببرید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم_تفاهم_در_مورد_تعداد_فرزند
#ملزومات_فرزندآوری
باعرض سلام.من ۸ساله که ازدواج کردم سه بار سقط داشتم والان یک دختر دوسال و نه ماهه دارم.توی بارداری همسرم بهم خیانت کرد و الان هم رفتارش به شدت باهام سرد شده و گاهی منو با زن های دیگه از نظر خانه داری مقایسه میکنه.به خاطر رفتارهای سرد و وسواسی که توی تمیزی منزل داره و سختگیریهاش و شرایط جسمی و روحی خودم هرگز دیگه بچه نمیخوام ولی همسرم خیلی بچه دوسته و چون ناراحت میشه اصلا نمیتونم بهش بگم که بچه نمیخوام لطفا راهنمایی کنید چطوری بهش بگمو راضیش کنم؟
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
باسلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
خداراشکر که پس از سختی هایی که کشیدید خداوند یک دختر سالم به شما عطا کرد و طعم شیرین مادری را چشیدید.
مهمترین چیزی که زن و شوهرها را در طول سالیان سال در کنار هم نگه می دارد و صمیمیت آنها را حفظ می کند مهارت گفتگو است.تا زمانی که زن و شوهر راجع به دیدگاهشان و مسائل مختلف دیگر باهم به روشنی صحبت نکنند قادر نخواهند بود که خواسته های هم را برآورده کنند و روز به روز بینشان فاصله بیشتری می افتد.
🔹من فکر میکنم خیلی خوب است که شما و همسر محترم صوتهای استاد پوراحمد را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید و نکات گفته شده را به کار ببندید.(هنرزن بودن و هنر مرد بودن).
🔹برای مطرح کردن این موضوع با همسر محترم سعی کنید زمان مناسبی را انتخاب کنید که دغدغه ی خاصی نداشته باشند و با بیان خوب و گرم دغدغه های خود و دلایل تان را برای نخواستن فرزند بیشتر مطرح کنید.
🔹به این هم فکر کنید که شاید این مشکلات قابل حل باشند بطوری که نظر شما هم درمورد فرزند بعدی تغییر کند.
🔸مثلا راجع به توانتان در بحث خانه داری بگویید.(اول سعی کنید این مهارت را در خودتان تقویت کنید)و در ضمن از ایشان بخواهید در انجام امور منزل به شما کمک کنند تا شما هم بهتر بتوانید به خودتان و فرزندتان برسید.
🔸از ایشان راجع به خواسته هایی که ازشما دارند بپرسید و متقابلا شماهم درمورد خودتان بگوییدتا دیگر شاهد مشکلی که در بارداری پیش آمد نباشید.
🔸برای بهبود شرایط روحی و جسمی خود اقدام کنید.آزمایش چکاپ،مراجعه به پزشک طب سنتی و مشاور روانشناس متعهد و متخصص میتواند کمک کننده باشد.
🔹سعی کنید مشکلات قبلی را ببخشید و فراموش کنید تا بتوانید از امروز روابط صمیمانه تری باهمسرخود بسازید تا جو خانواده برای شما و همسر و فرزندتان شادتر و امن تر شود.صوت هنر رضایت از زندگی میتواند کمک کننده باشد.
🔹درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی کمک بگیرید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#عدم_غسل_شوهر
سلام اول تشکر میکنم از کانال آموزنده و بسیار خوبتون
من یه مشکل دارم که از نظر خودم خیلی مهمه ولی متاسفانه بیست ساله هرچه از راه های مختلف تلاش کردم اثر گذار نبوده ..شوهرم از همه لحاظ خوبه ، فقط در انجام غسلهای واجب کاهلی میکنه واین واقعا من رو نگران کرده ..شک ندارم که روی زندگی و حتی آینده بچه هام تاثیر میزاره .. لطفا کمکم کنید 🙏🙏
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
این که فرمودید شوهرتان از همه لحاظ خوب است جای شکر دارد.
و در رابطه با مسئله ای که مطرح فرمودید چند سوال پیش می آید.
آیا از ابتدای ازدواج اینگونه بودند؟
آیا درمورد سایر مسائل دینی هم کاهلی میکنند؟مثل نمازو...
آیا درمورد بقیه مسائل بهداشتی هم همینگونه هستند؟مثلا به طور کلی به حمام رفتن علاقه ای ندارند؟
همانطور که فرمودید این مسئله واقعا مهم است و اثرات مختلفی میتواند داشته باشد از جمله کم شدن برکت در جنبه های مختلف زندگی.
پس اینکه شما تصمیم به حل آن گرفته اید بسیار خوب است.
اما باید در نظر داشته باشید که عملی که طی بیست سال انجام نشده نباید توقع داشت که با یک بار صحبت کردن یا چندروز تلاش نتیجه بدهد.
در این راه باید صبوری کنید تا وضعیت بهبود یابد.
🔹نوع درخواست شما از همسر بسیار مهم است.
سعی کنید در همه امور اقتدارهمسرتان را حفظ کنید و با احترام برخورد کنید،روی خوش نشان دهید و خلاصه هنر زن بودن را بکار بگیرید.(میتوانید صوت های هنرزن بودن را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.)
بعد با لطافت درخواست خود را مطرح کنید.(که میتواند بصورت نامه باشد یا به صورت گفتگو،اما در هرصورت زمان مناسبی را باید انتخاب کنید که توجه لازم را به شما داشته باشند).
🔹میتوانید کتابی مناسب در این رابطه به ایشان هدیه بدهید.
🔹اگرهمسرتان موافقت میکند باهم به نزد یک مشاور امین بروید تا اهمیت این موضوع را برایشان بازگو کنند.
🔹میتوانید با هم به مسجد بروید و به نوعی از سخنران درخواست کنید تا راجع به اهمیت این موضوع صحبت کنند.
🔹سعی کنید به نوعی این عمل را برایشان جذاب کنید که بیشتر ترغیب به اینکار بشوند.و هربار که ایشان غسل را انجام دادند تحسینشان کنید و تشکر کنید که به این مسائل پایبند هستند تا علاقه ی بیشتری به این کار پیدا کنند.بعنوان تشکر میتوانید غذای مورد علاقه شان را بپزید یا لباس مورد علاقه شان را بپوشید.
🔹سعی کنید فقط بر این موضوع متمرکز نشوید بلکه به ویژگیهای مثبت همسر هم توجه کنید( آنهارا یادداشت کنید و هرروز باخود مرور کنید).اینکار باعث بیشترشدن علاقه ی شما به همسر میشود و ناخودآگاه روی نحوه ی برخورد شما اثر مثبت میگذارد.
🔹به این فکر کنید که همسرشما میتوانست ایرادهای دیگری داشته باشد که زندگی را برایتان بسیار سخت میکرد.الان که این گونه نیست خدارا شکر کنید.
🔹درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید به صورت تلفنی از مشاوران کانال راهنمایی بگیرید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#زوج_درمانی
سلام.
همسرم و من تحصیلات عالی داریم،۸ ساله ازدواج کردیم،جدیدابرادرشوهرم فوت کرده،شوهرم خونه اونا این ۸ سال یبارم نرفته بهانه کاروغیره،جاریم سرهمین موضوع هرجامیرفت پشت سرشوهرم توهین میکردحتی ب خودمم گفت،برای اینکه دعوانشه چیزی ب شوهرم نگفتم که الان سخت پشیمانم،شوهرمم قبلا باهاش کاردوپنیر از درون بود،بهش نمیگفت،اماالان چپ میره راست میره از اون زنه تعریف میکنه😏چندین باررفته کارای دادگاهشوانجام بده ک بی نتیجه بوده،جاریم اصلااهل حجاب نیست،دوتا بچه بزرگ داره،من ب این روابط و رفتن شوهرم ب خانه آنها نگرانم که ادامه دار بشه،چیکارباید بکنم؟تاحالاخیانت نکرده،من مریضم وچندین ماه بایداستراحت کنم وگرنه باهاش میرفتم هربار.
ممنون
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در این موردباید خدمت شما عرض کنم که تا حدودی شناخت شما نسبت به همسرتان در این ۸ ساله میتواند تعیین کننده باشد .
اگر در این مدت رابطه ی شما مطلوب بوده خیلی به شما در این مورد هم کمک خواهد کرد.
شابد همسر شما بعد از فوت برادر احساس وظیفه میکنند برای سرکشی به خانواده ی مرحوم پس نمیشود نسبت به این موضوع ظن بد داشت .
ولی برای جلوگیری از خطا هم شما باید رابطه ی خودتون و همسرتون رو با همسر بهبود ببخشید.
کنترل گری و سخت گیری زیاد قطعا نتیجه ی عکس خواهد داشت پس تلاش کنید دائما ناراحتی و حساسیت خودتون رو نشان ندهید .به یکبار اکتفا کنید و تذکر دهید از این رفتار احساس ناراحتی دارید .
سعی کنید هر طور هست خودتون همراه همسر باشید حتی با وجود بیماری سعی کنید در این زمان ها خودتون همراه شوید و یکسری کارها رو به عهده بگیرد .
میتوانید با مشورت با یک مشاور امین موضوع رو کامل تر و ریشه ای تر پیگیری کنید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مشاوره_پیش_از_ازدواج
سلام
آقایی به خواستگاری اومدن که در جلسات خواستگاری و بیرون متوجه حیا در رفتار و کنترل نگاهشون شدم. اما در فالورای پیج اینستاگرام ایشون خانم بی حجاب، بلاگر و بازیگر هم است. از طرفی نجابت و ارتباط با نامحرم برای من بسیار مهم است، لطفا راهنمایی کنید چطور این مسئله رو روشن کنم و متوجه علت دنبال کردن پیج خانم ها توسط ایشون بشم.
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی
شما قبل از ازدواج باید در مورد مسائلی که خط قرمز های شما محسوب میشود با یکدیگر صحبت کنید و به یک توافق برسید و قطعا این بهتر از این است که بعد ها بخواهد مورد اختلاف شما واقع شود .
در این مورد هم توجه داشته باشید که اگردر رفت و آمد ها و محیط های خارج از منزل متوجه رعایت حیا و کنترل نگاهشون ایشان شده اید برای این مورد جزئی سخت گیری نکنید بلکه از ایشان فقط یک توضیح مختصر بخواهید .
دنبال کردن سلبریتی ها امروزه مرسوم شده گاهی برای کنجکاوی،گاهی برای پیگیری موضع گیری هایشان در مواقع خاص و ...
به همین دلیل سعی کنید در این باره با هم صحبت کنید ،نظر ایشان رو جویا شوید ،ببینید حساسیت ایشان برای اینکه شما یکسری سلبریتی هایی آقا رو دنبال کنید در چه حدی است و بعد برای این موضوع به یک توافق و تعهد برسید.
برای این موضوع میتونید با هم به یک مشاور زوجی مراجعه کنید تا فر آیند مشاوره پیش از ازدواج رو تحت نظر ایشان سپری کنید .
براي شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم
کانال تربیتی همسران خوب.
@hamsaranekhoob
#افسردگی
#عدم_رضایت_از_زندگی
سلام وقت بخیر
بنده چهار سال و نیم هست ک ازدواج کردم و یک پسر یکساله دارم مدتیه علائم افسردگی دارم زود رنجی پرخاشگری حس ناکافی بودن و.. خیلی کم خواب شدم پسرم شبها خوب نمیخابه و توی روز همش درگیرشم همسرم هم دو شیفت کار میکنه و وقتی میاد فقط یا سرش توی گوشیه یا میخابه اصلا نه کمک میکنه نه باهم صحبت میکنیم بهش گفتم باید در روز حداقل بیست دقیقه حرف بزنیم اما حرفی هم نداریم اصلا کنار هم نیستیم اون جدا میخابع و من هم با بچم توی اتاق دیگه
بهش ک میگم من افسرده شدم درکم کن کمکم کن یا غر میزنم فقط منو مسخره میکنه یا میگه تو ناشکری توی بحث ها منو سرزنش میکنه ک چرا میگی افسردم اهل مشاوره هم نیست من واقعا نمیدونم باید بی خوابی ها خستگی ها و. رو چطوری بهش بگم ک اسمش غر نباشه فقط خرفش اینه ک منم دایم سر کارم حتی خرید خونه و دکتر بردن بچه همه رو دوش منه و من فقط حس میکنم از تمام خواسته هام زدم و همینم هست در صورتی ک دیده هم نمیشع
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
کودک تا سن دو سالگی کاملاً وابسته به مادر است و این وابستگی علی رغم همه ی لذت ها برای مادر سختی ها و دشواری های خود را دارد،که شما بخاطر شرایط شغلی همسرتان کمکی در این زمینه دریافت نمیکنید و این موضوع شرایط را برای شما سخت تر می کند.احساس شما کاملا قابل درک است و بین تمام مادران مشترک است،پس سعی کنید توجه خود را به شیرینی های این دوران زود گذر متمرکز کنید.
تنها کسی که می تواند شرایط شما را تغییر دهد،خودتان هستید و هیچ معجزه ایی برای تغییر شما وجود ندارد،پس عزم خود را برای تغییر جزم کنید.
و اما چند نکته خدمت شما عرض می کنم:
❄️روزانه برای خود برنامه ریزی مشخصی داشته باشید و برای اوقات فراغت خود برنامه داشته باشید و به کارهای مورد علاقه خود ولو ۱۰دقیقه در روز بپردازید؛مانند:ورزش،مطالعه،انجام کارهای هنری
❄️برنامه ی خواب خود را منظم کنید و سحر خیزی را در برنامه ی خود داشته باشید.
❄️برنامه ی غذایی سالم و مناسبی برای خانواده و خود داشته باشید.
❄️گروه دوستان مناسب و هم عقیده برای خود پیدا کنید.
❄️افکار منفی خود را کنترل کنید.
❄️در صورت امکان از خانواده برای نگهداری کودکتان در ساعاتی از هفته کمک بگیرید.
❄️از شکرگزاری روزانه از خداوند برای نعمت هایش غافل نشوید.
❄️برای خود و خانواده تان برنامه ی معنوی داشته باشید.
❄️انتقاد های خود را به همسر یا در شرایط و مکان مناسب و یا از طریق نامه به ایشان عنوان کنید.
❄️روزانه با همسر خود گفتگوی محبت آمیز داشته باشید،خودتان آغازگر گفتگو باشید و از گفتگو پیرامون نقاط مشترک،خاطرات خوش زندگی و دیدن عکس های خانوادگی شروع کنید.
❄️برای آخر هفته های خانوادگی برنامه داشته باشید.
❄️بدون گلایه و غر احساسات خود را به همسر بیان کنید و تنها از ایشان بخواهید شنونده ی حرف های شما باشند.
💠به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن و رضایت از زندگی را تهیه و گوش دهید.
هنر مرد بودن را نیز به همسرتان هدیه دهید.
✨برای راهنمایی بیشتر بهتر است با یک مشاور امین صحبت کنید تا بتواند در این زمینه کمک بیشتری به شما بکند.
انشاءالله زندگی تان سرشار از آرامش و یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#پوشک_گرفتن_کودک
با سلام
فرزند پسری دارم ۳ سال و ۱ ماهه در سن ۱ سال و نیمی تصمیم گرفتم که او را از پوشک بگیرم اما باردار شدم و باید او را از شیر جدا میکردم و فکر کردم هم زمان نمی شود دو کار را روی بچه انجام داد .در طول بارداری هم موفق نشدم او را از پوشک بگیرم .تقریبا در سن ۲ سال و ۸ ماهگی او را کمتر پوشک کردم تا یاد بگیرد اما متاسفانه فقط ادرار را توانستم کنترل کنم و همچنان باید برای مدفوع او را پوشک کنم وقتی با او حرف میزنم میگوید از پی پی (اصطلاحی که فرزندم به کار میبرد)میترسم.
خیلی راه حل هایی به کار بردم اما نشد .واقعا نمیدانم چه کار بکنم .
ممنون میشوم راهنماییم کنید .
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
ترس از مدفوع در کودکان ۲ تا ۴ سال شایع هست که برای برطرف کردن آن ریشه و دلیل این ترس باید شناسایی شود.
آیا دلیل جسمی مثل یبوست و دفع دردناک دارد یا نه مربوط به مسائل روانی است تشخیص و پیدا کردن دلیل کمک شایانی در حل آن خواهد داشت.
برای کمک بیشتر باید یک سری سوالات از شما پرسیده شود مثلاً فرزند شما چه رفتار و واکنشهایی نسبت به فرزند بعدی شما دارد ؟و اینکه زمانی که او نمیتواند این عمل را انجام دهد شما چه واکنشی نشان میدهید؟ ولی به طور کلی راهکارهایی را خدمتتان عرض خواهم کرد :
🔸شاید یکی از گزینههای فرزند شما در دریافت توجه بیشتر نسبت به فرزند بعدی این کار باشد با توجه به اینکه فرزند بعدی شما زود به دنیا آمده و فاصله سنی آنها کم است او برای گرفتن توجه این کار را انجام میدهد پس در نتیجه شما نسبت به قبل توجه بیشتری به او بکنید.
🔸 زمانی که او از این کار ناتوان است او را دعوا نکنیدیا کتک نزنید بلکه با مهربانی و گزاره های تشویق و تنبیه صحیح با او برخورد کنید.
🔸برای برطرف شدن مشکل صبوری نیاز هست چراکه اجبار و اصرار نتیجه عکس به دنبال دارد.
🔸به دیوارسرویس بهداشتی یک سری اسباب بازیها جذاب و اسباب بازیهایی که دوست دارد وصل کنید و زمانی که او در حال دستشویی کردن است توجه او را به اسباب بازیها معطوف کنید
🔸 یا حتی زمانی که او دستشویی است به جای اینکه فکر کودک را به سمت اینکه تو میتوانی دستشویی انجام دهی ببرید بلکه با او در مورد موضوع جالبی صحبت کنید تا حواس او پرت شود .
🔸از بازی قطار قطار استفاده کنید که او راننده قطار است و تمام مسافرها از جمله شما و فرزند بعدیتان منتظر هستید تا او از سرویس بیرون بیاید پس او به خاطر ذوق راننده بودن زودتر کار خود را انجام میدهد و بیرون میآید.
🔸در طول روز شما و همسرتان حتماً با او بازی مخصوصاً بازیهای هیجانی انجام دهید.
🔸 از محبت دیداری و چشمی غافل نشوید.
🔸 او را در آغوش بگیرید و به او محبت کنید.
🔸او را نزد یک پزشک متخصص ببرید تا از سلامتی او اطمینان کامل داشته باشید .
🔸هشتک موجود را در کانال جستجو کرده و از مطالب مرتبط استفاده کنید.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید .
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#روابط_پدر_با_دختر
سلام و خداقوت،ممنون از کانال خوبتون،۲۳ ساله ازدواج کردم و دو دختر ۲۰ ساله و۱۰ ساله دارم،همسرم ادم مذهبیه زندگینامه ائمه رو میخونه ولی اصلا ب دخترام توجه و محبت نداره،اصلا اهل مسافرت و رفت و امد نیست، مشکل اولم اینه ک رابطه دختر بزرگم باهاش خوب نیست چند بار از پدرش کتک خورده و از پدرش متنفر شده،مشکل بعدی اینه ک دچار وسواس شده و فکر میکنه همه چیز رو باید بشوره ،مرتب دستشو میشوره،شما رو بخدا راهنماییم کنید من چکاری میتونم انجام بدم،هیچی نمیخوره و ضعیف شده،ممنون از پاسخگوییتون
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
ابتدا باید یک سری سوالات از خود شما پرسیده شود مثلاً رابطه خود شما با همسر و دخترنتان به چه صورت است و اینکه شما در غیاب یا حضور همسرتان در مورد او چطور با فرزندانتان صحبت میکنید. ولی با این وجود یک سری راهکارهای کلی خدمتتان عرض خواهم کرد:
🔸 اولین گام برای کمک بیشتر دخترتان در مورد زمینه وسواس و مسائل دیگر، خود او یک مشاور امین حضوری یا یک مشاوره تلفنی داشته باشد تا شخص دیگری با او صحبت کند. و استرس و اضطراب او ریشه یابی شود.
🔸 نیازهای فرزندتان را بشناسید و درصدد برطرف کردن نیازهای او باشید.
🔸 با دخترتان دوست باشید و زمان هایی را با یکدیگر صحبت کنید صحبتی که عاری ازهر گونه نصیحتی باشد.
🔸 اگر در زمینه ای موضوعی را مطرح کرد حتما یک گوش شنوا باشید.
🔸 روابط خود با همسرتان را تقویت کنید.
🔸 در حمایت از فرزندانتان هیچگاه جلوی بچهها به همسرتان بیاحترامی نکنید و جلوی او نایستید؛ زمانی که به او احترام بگذارید دو کار مهم انجام دادهاید اول: همسر شما زمانی که احترام شما را ببیند حرف شما در مورد روابط بهتر با دخترانش را بهتر پذیرا است دوم شما زمانی که به پدرشان احترام بگذارید آنها او را به عنوان یک انسان قابل احترام در نظر میگیرند.
🔸اگر شما بتوانید روابط خود و همسرتان را در خانه تقویت کنید و روابط گرمی در خانواده ایجاد کنید کمی از مشکلات حل خواهد شد .
🔸 اگر همسرتان اهل مسجد رفتن هست از حاج آقای محل بخواهید چند جلسه در مورد ثواب روابط با خانواده و چگونگی روابط خوب با خانواده صحبت بکند.
🔸 در مورد مشکلات دخترتان زمان مناسبی با همسرتان صحبت کنید یا در قالب یک نامه دغدغههای خود در مورد مشکلات دخترتان و گزاره های تربیتی و آسیب های دوران نوجوانی و نیاز به تکیه گاه امن و دوست داشتنی صحبت کنید .
🔸 شما با برنامه ریزی و البته صحبت با همسرتان و اینکه دخترانتان نیاز به تفریح سالم دارند و اگر با خانواده تفریح سالمی نداشته باشند ممکن است این نیاز را جایی دیگر رفع کنند، تفریحات سالمی مثل یک پیاده روی ساده، یا خوردن ناهاری که خودتان پختید در پارک محله برنامه ریزی کنید که این کار به روابط بهتر کمک می کند.
🔸 وقتی دخترتان حالش خوب است و زمان و مکان مناسبی است در مورد خوبیها و محبت های پدر صحبت کنید و به او یادآوری کنید که پدرش او را دوست دارد و حتما برای داشتن یک آینده بهتر باید گذشته را فراموش کند.
🔸 پیشنهاد میدهم فایل هنر زن بودن را شما و فایل هنر مرد بودن را همسرتان و فایل تربیت نوجوان را هر دو گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#افسردگی
#عدم_رضایت_از_زندگی
سلام وقت بخیر
بنده چهار سال و نیم هست ک ازدواج کردم و یک پسر یکساله دارم مدتیه علائم افسردگی دارم زود رنجی پرخاشگری حس ناکافی بودن و.. خیلی کم خواب شدم پسرم شبها خوب نمیخابه و توی روز همش درگیرشم همسرم هم دو شیفت کار میکنه و وقتی میاد فقط یا سرش توی گوشیه یا میخابه اصلا نه کمک میکنه نه باهم صحبت میکنیم بهش گفتم باید در روز حداقل بیست دقیقه حرف بزنیم اما حرفی هم نداریم اصلا کنار هم نیستیم اون جدا میخابع و من هم با بچم توی اتاق دیگه
بهش ک میگم من افسرده شدم درکم کن کمکم کن یا غر میزنم فقط منو مسخره میکنه یا میگه تو ناشکری توی بحث ها منو سرزنش میکنه ک چرا میگی افسردم اهل مشاوره هم نیست من واقعا نمیدونم باید بی خوابی ها خستگی ها و. رو چطوری بهش بگم ک اسمش غر نباشه فقط خرفش اینه ک منم دایم سر کارم حتی خرید خونه و دکتر بردن بچه همه رو دوش منه و من فقط حس میکنم از تمام خواسته هام زدم و همینم هست در صورتی ک دیده هم نمیشع
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
کودک تا سن دو سالگی کاملاً وابسته به مادر است و این وابستگی علی رغم همه ی لذت ها برای مادر سختی ها و دشواری های خود را دارد،که شما بخاطر شرایط شغلی همسرتان کمکی در این زمینه دریافت نمیکنید و این موضوع شرایط را برای شما سخت تر می کند.احساس شما کاملا قابل درک است و بین تمام مادران مشترک است،پس سعی کنید توجه خود را به شیرینی های این دوران زود گذر متمرکز کنید.
تنها کسی که می تواند شرایط شما را تغییر دهد،خودتان هستید و هیچ معجزه ایی برای تغییر شما وجود ندارد،پس عزم خود را برای تغییر جزم کنید.
و اما چند نکته خدمت شما عرض می کنم:
❄️روزانه برای خود برنامه ریزی مشخصی داشته باشید و برای اوقات فراغت خود برنامه داشته باشید و به کارهای مورد علاقه خود ولو ۱۰دقیقه در روز بپردازید؛مانند:ورزش،مطالعه،انجام کارهای هنری
❄️برنامه ی خواب خود را منظم کنید و سحر خیزی را در برنامه ی خود داشته باشید.
❄️برنامه ی غذایی سالم و مناسبی برای خانواده و خود داشته باشید.
❄️گروه دوستان مناسب و هم عقیده برای خود پیدا کنید.
❄️افکار منفی خود را کنترل کنید.
❄️در صورت امکان از خانواده برای نگهداری کودکتان در ساعاتی از هفته کمک بگیرید.
❄️از شکرگزاری روزانه از خداوند برای نعمت هایش غافل نشوید.
❄️برای خود و خانواده تان برنامه ی معنوی داشته باشید.
❄️انتقاد های خود را به همسر یا در شرایط و مکان مناسب و یا از طریق نامه به ایشان عنوان کنید.
❄️روزانه با همسر خود گفتگوی محبت آمیز داشته باشید،خودتان آغازگر گفتگو باشید و از گفتگو پیرامون نقاط مشترک،خاطرات خوش زندگی و دیدن عکس های خانوادگی شروع کنید.
❄️برای آخر هفته های خانوادگی برنامه داشته باشید.
❄️بدون گلایه و غر احساسات خود را به همسر بیان کنید و تنها از ایشان بخواهید شنونده ی حرف های شما باشند.
💠به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن و رضایت از زندگی را تهیه و گوش دهید.
هنر مرد بودن را نیز به همسرتان هدیه دهید.
انشاءالله زندگی تان سرشار از آرامش و یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر
سلام خسته نباشیدشرمنده میخواستم اگه میشه کمکم کنید من تو دوران عقدمون متوجه شدم ک شوهرم اهل ناس و سیگارو...اینا هستش بعد ک متوجه شدم دعوامون شد و گفت ک من میزارم کنارولی میدونستم ک پنهونی ازمن این کارو میکنه بعد ک رفتیم سر خونه زندگیمون دوباره بحثمون شد گفت ک اصلأ من میکنم آشکارش کرد والان ۱۰ساله ک از این قضیه میگذره بادوتا بچه ومن همینجور جوش و نگرانیم بیشتر میشه والان هم فکر میکنم تفریحی تریاکم میکشه😭 اصلأ هم اهل رفت وآمد با اقوام نیس تورو خدا بگین چیکار کنم چند وقته میخوام بهتون پیام بدم ولی استرس داشتم وخجالت😔 الان باید چیکارکنم؟؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
احساس خجالت و اضطراب شما و سختی های مسیر زندگی تان قابل درک است و انشاءالله صبوری شما به راحتی و آسایش منجر شود.
🔸 ابتدا شما باید این مشکل را ریشه یابی کرده و علت آن را بیابید و سپس برای حل آن اقدام کنید.
✔️آیا گرایش همسر شما به مواد مخدر بخاطر شرایط اقتصادی است؟
✔️آیا بخاطر دوستان و اطرافیان نامناسب است؟
✔️آیا بخاطر مشکلات عاطفی و روحی در زندگی با شما است؟
✔️آیا بخاطر مشکلات فردی مانند عدم اعتماد به نفس و یا ناتوانی در حل مشکلات و...است؟
🔸شرایط ایشان را درک کنید و از هرگونه سرزنش،غرزدن،تحقیر،بی احترامی جلوگیری کنید،اعتیاد همسر شما به یک عادت تبدیل شده که احساس استیصال ایشان را کوتاه مدت درمان می کند به حدی که به عوارض طولانی مدت آن توجهی ندارد.
🔸تمام وظایف همسرانه ی خود را در قبال همسرتان انجام دهید و تحت تاثیر این اتفاق قرار نگیرید.
🪶به شما پیشنهاد می شود صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
🔸گفتگوی محبت آمیز روزانه با همسر خود داشته باشید و در خلال گفتگو ها به صورت غیر مستقیم با ادبیات مهربانانه به او بگویید که احساس می کنید در زندگی مسئله ایی باعث فاصله ی بین شما و او شده و از او بخواهید بیشتر مراقب رابطه تان باشد و برای بهتر شدنش تلاش کند.
🔸حس اقتدار و اعتماد به نفس را در همسرتان به وسیله ی رفتار و گفتارتان افزایش دهید.
🔸به صورت نامه نگاری یا گفتگو در شرایط مناسب، ناراحتی خود را از اعتیاد ایشان به او انتقال دهید.
🔸 احساس رضایت از زندگی و شکر گذاری را در خود افزایش داده و آن را به همسرتان نیز منتقل کنید.
🔸از یک درمانگر اعتیاد کمک گرفته شرایط ترک را برای ایشان فراهم کنید و در طول درمان هم به او احساس امیدواری دهید.
🔸فضای معنوی را در خانه ی خود افزایش دهید و برای حل مشکلتان به اهل بیت متوسل شوید.
🔸با شرکت در مسجد و هیئات گروه دوستان خوبی را برای خود ایجاد کنید.
🌺در آخر توجه داشته باشید که به هیچ عنوان ناامید نشوید.
پس به خداوند توکل کنید و از او مدد بخواهید.
🪶با سرچ #اعتیاد می توانید پاسخ های بیشتری درباره ی چگونگی حل این مشکل بیابید.
انشاالله زندگی تان در پناه حضرت حق مملو از آرامش باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_به_رسانه
باسلام و خدا قوت.پسری ۱۶ ساله دارم تا کلاس ۷ خیلی خوب بود .در زمان کرونا که مجبور شدیم گوشی تحت اختیارش بدیم خیلی عوض شد .اعتیادشدیدی به بازیهای رایانهای پیدا کرد بطوری که روزانه ۳ ساعت بازی میکنه اگه بهش تذکر ندم تا ۵_۶ساعت هم بازی میکنه .پدرش خیلی زودجوشه با ۲بار تذکر بهم میریزه و کتکش میزنه هرچی تذکر بدم فایده نداره میگه مگه پدرم ما رو نمیزد .خودشه شبی ۲_۳ساعت سرشون تو گوشیه تا میخوابه. با پسرش دوست نمیشه.چکار کنم پسرم اعتیاد به کامپوتر رو کنار بذاره ورابطه پدروپسری خوب بشه
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
خیلی خوب هست که شما به عنوان یک مادر دغدغه ی این رو دارید که فررندتون به رسانه و گوشی اعتیاد نداشته باشد.
در ارتباط با مسئله ای که فرمودید، چند نکته را خدمت شما عرض می نمایم.
🔹 بیشترین الگو گیری کودکان از والدین خودشاناست؛ لذا یکی از مهم ترین راه ها این هست که شما به عنوانمادر و پدر خودتان به گوشی وابستگی نداشته باشید.
البته الان که می فرمایید همسرتان اهل گوشی است خب این کمی کار را مشکل می کند اما شما خودتان به عنوان یک مادر حواستان به این قضیه باشد.
🔹 نکته ی بعدی این هست که ما زمانی که به بچه مان می گویم تبلت و موبایل بد است باید به او جایگزین ارائه بدهیم و آن جایگزین ها دارای لذت و هیجان برای فرزندمان باشند.
🔹 حتما و حتما فرزندتان را به کلاس های ورزشی بفرستید و در طول روز وی مشغول فعالیت های مفید باشد.
🔹 ارتباط محبت آمیزی همراه با جو آرام خانه را برای فرزندتان مهیا نمایید.
🔹 به هیچ عنوان گوشی و یا تبلت جداگانه برای ایشان نگیرید.
🔹 در استفاده از رسانه و گوشی حتما زمان استفاده داشته باشید.
🔹 اینجور نباشد که بی رویه و بدون برنامه از رسانه های جمعی استفاده نمایید.
🔹 صوت مرتبط با استفاده صحیح از رسانه از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_بیش_از_حد
#تشویق_نا_مناسب
سلام خسته نباشین..ببخشید من۲دختر۳ونیم و دوسال دارم دختر بزرگم کوچیک تر که بود تا چنساعت خونه بابابزرگش میموندیاباهاشون بیرون میرف ولی دوسه ماهی میشه خیلی وابستم شده اصلا جایی نمیمونه برایه بازاررفتنم باهامه چیکارکنم؟و اینکه دخترکوچیکموخخیلی میزنه و هرچی برمیداره ازش میگیره..و اینکه چجور جداش کنم براخواب ک ایقد وابستس وگوشمومیگیره موقع خواب تابخوابه،یچیزدیگم هس یه راه تشویق براش گذاشتم ک کارخوب کنه ولی دوباره همونکارو انجام میده میگم برات برچسب نمیزنم گریه میکنه بزن چیکارکنم دراین نواقع؟
🌱🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
خب در ارتباط با مسئله ای که شما بیان فرموده اید، ابتدا باید دلیل این وابستگی بیش از حد دخترتان به شما مشخص گردد...
🔹 آیا دختر شما از چیزی نمی ترسد یا اینکه کسی او را از چیزی نترسانده است؟
🟢🟢 یکی از دلایل وابستگی بیش از حد ایشان به شما می تواند این باشد که او از کسی و یا چیزی می ترسد و با وابستگی و کنار شما بودن احساس امنیت می کند....
شما باید به صورت غیر مستقیم و با برقراری رابطه ی محبت آمیز با وی ببینید که آیا چه عامل ترسی باعث شده است که ایشان به شما بیش از حد وابستگی داشته باشد؟
🔹 دلیل بعدی می تواند ناشی از تهدید و خشونت فرد دیگری با ایشان باشد که وی با چسبیدن به شما می خواهد به آن امنیت روانی دست پیدا کند.
در هرصورت شما باید به ریشه ی این رفتار وی که احتمال بالا به علت ترس و ناامنی از دیگران است را پیدا نمایید و آن ریشه را از بین ببرید.
در این ارتباط بهتر هست که شما به صورت حضوری با یک مشاور امین و معتقد به اصول صحبت نمایید و ریشه ی این وابستگی را حل نمایید.
🔹 در ارتباط با زدن دختر کوچک تان هم شاید یکی از علت های این رفتار به این دلیل باشد که شما در ارتباط بین این دو خواهر همیشه حق را به خواهر کوچک تر داده و از اینطریق حسادت ایشان را شعله وری سازید..وی نیز از این طریق خواهر کوچک خودش را اذیت می نماید.
🔹 استفاده از روش های تشویقی و تنبیهی هم یسری اصول و نکات مرتبط با خود را دارد...
🔹 توصیه می شود که صوت های مربوط به کلاس تربیت صحیح کودک از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش نمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#همسرداری
سلام وقتتون بخیر خانمی۳۰ ساله همسرم ۳۴نزدیکه ۱۰ساله ازدواج کردیم اوایل همسرم مذهبی بود رفته رفته ایمانش ضعیفتر شد البته منم کم مقصر نبودم بعضی کارهایی که خوب نبوده زیاد جدی نبودم میگم شاید مذهبی نمابوده من متوجه نشدم بعد همین کارهاش باعث شد پارسال با همکارخانمش صمیمی شد یکسره باهم تلفنی در ارتباط بودن حرفهاشون جنسی و عاطفی نبودالان مشکلم اینه توزندگی حس شکست میکنم و خیانتشم از یادم نمیره بهش اعتمادندارم بعضاسرکوفت میزنم توچطور تونستی تو که مومن بودی البته الان باز خیلی بهترازقبل هست.
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
🌻خود خوری و در گذشته ماندن جز ضرر و خسران چیز دیگری به ارمغان نمی آورد.
💐در خانه خود و بعنوان خانم خانه پرجاذبه و با نشاط و شاداب باشید .
🌷از ورزش و تفریح و آنچه موجب فرح شما می شود دریغ نکنید.
🌻در مسائل جنسی و روابط زناشویی کوشا و فعال باشید تا بدین واسطه گرما و صمیمیت در زندگی شما حکمفرما شود.
☘از بهانه گیری و سرزنش و جر و بحث های بیهوده به شدت بپرهیزید.
بدانید هر دعوا بین شما زندگی را سرد و خسته کننده می کند.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#همسرداری
سلام۱۰ ساله ازدواج کردم و ۲دختردارم شوهرم خیلی سرد مزاجه ازهمون اول همینطوربودالان بدتر شده حدودیکساله هیچ رابطه ای نداره و این موضوع زمینه ی خیلی مشکلات مثل سیگارکشیدن و مشروب خوردن و رفیق بازی و احتمالا ارتباط با دخترا رو باز کرده و اهل بی احترامی و بی توجهی به من هست اعتقادی به هیچی نداره بی احترامی به اهل بیت میکنه و با خانواده من ارتباط نمیگیره و اعتقادی به دکتر و مشاوره ودرمان هم نداره
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
💐محل خانه و خانواده را برای او دلپذیر و جذاب و پر از نشاط و شادابی کنید.شما به اتفاق دو دخترتان یک تیم تشکیل دهید و با هم فضای خانه و خانواده را برای او دلنشین کنید.
🌷از طعنه،سرزنش و هر آنچه موجب جر و بحث و بگو مگو می شود به شدت بپرهیزید.
💐تا می توانید از او و توانمدی هایش تعریف و تمجید کنید.
💐از نظر روابط زناشویی خود را به اصطلاح وقف همسرتان کنید و به خواسته های مشروع همسرتان ولو اینکه خیلی باب میلتان نباشد توجه ویژه داشته باشید.
🌷برای او علاوه بر اینکه همسر خوبی هستید ، رفیق و همراه خوبی هم باشید تا بتوانید حس رفیق بازی او را هم اقناع کنید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#ازدواج
سلام ووقت بخیر میبخشید من دخترم یکسال هست طلاق گرفته ویه دختر ۱۰ ساله داری وهمسرشون پسر دایی دخترم بود بداز یکسال همسرش پشیمان شده و به ما گفتن اکه میشه برای روز مادر بیاد ببینه دخترم راضی به زندگی دوباره هست یا نه چون دخترم به هیچ صراطی مستقیم نیست وراضی به زندگی مجدد نیست به نظر شما باید چکار کنم که بلکه دوباره راضی به زندگی بشه ممنون از پاسخ گویی شما استاد عزیز.
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
تنها راه راضی شدن دختر خانم شمابه دست آوردن دل اوست . باید آقا پسر هر کاری می تواند انجام دهد تا دل او را بدست آورد.باید ناز او را بخرد .نیاز به اصرار و پافشاری مرد است .برای او هدیه بگیرد ، به او زنگ بزند ،پیام و استیکرهای عاشقانه بفرستد،با او از در شوخی وارد شود؛ تا بتواند نشاط و شادابی را به او بازگرداند و امید به ادامه زندگی را در دل او ایجاد کند.
هم دختر شما نیاز به همسر دارد و هم دخترش نیاز به پدر .و از آنجا که شما عمه
آقا پسر هستید سعی کنید راه را برای وصال این دو هموار کنید.
با پسر برادرتان مثل پسر خودتان ارتباط بگیرید وصحبت کنید و به او کمک کنید تا بتواند دل دخترتان را بدست بیاورد.
با آرزوی موفقیت شما در همه عرصه ها مخصوصا در ایجاد این ارتباط خوب و مبارک.
@hamsaranekhoob
#نوجوان
سلام،دختر ۱۰ ساله ای دارم کخیلی باهوشه وزرنگه،درسش خیلی خوبه،نمازخون هست و پارسال روزه اولی بود کامل روزه گرفت،مشکلش عدم ارتباط با خواهر کلاس اولیش و داداش ۴ ساله ش هست،اصلا نمیذاره بیان پیشش ،اگه برن تو اتاقی ک اون هست میزنه بیرون از اتاق،پرخاشگری میکنه خیلی روشون،اصلا نمیذاره ب وسایلش دست بزنن،همیشه هم کارتون ماهواره نگاه میکنه،منم نمیتونم مانعش بشم چون با خونواده شوهرم زندگی میکنم،خیلی پرجمعیت،داداش مجرد دو تاداره با خواهرمجرد،جاری و بچه های جاری،نمیتونم ماهواره رو جمع کنم،اونا فیلم ماهواره نگاه میکنن،دلم ب حال بچه هام میسوزه،چون با این گرونی طول میکشه خونمون بسازیم نیمه ساخت هست،لطفا راهنمایی کنید.
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘سلام علیکم ☘
💐تا زمانیکه پای ماهواره و فیلم های ماهواره ای در میان باشد ، هیچگاه تربیت و رشد صحیح و درست شکل نخواهد گرفت و محقق نخواهد شد.
شده از خواب شبتان بزنید و وقت خود را برای او بگذارید این کار را انجام دهید باندازه ای که دخترتان و حتی بقیه متوجه اهمیت این موضوع بشوند.
فعلاً تا زمان تکمیل خانه ، جز با وقت ویژه گذاشتن برای دخترتان هیچ راه دیگری وجود ندارد،زیرا تربیت درست او موجب الگوگیری دو فرزند دیگر شما می شود.
💐علاوه بر زیاد وقت گذاشتن برای او (حتی بیشتر از برادر و خواهر کوچکش)
تا می توانید بعنوان خواهر بزرگتر به او بها دهید و او را در مقابل خواهر و برادرش بالا ببرید باندازه ای که آنها متوجه شوند که فرزند بزرگتر جایگاه ویژه تری دارد،زیرا او از نظر سنی بزرگتر و فهمیده تر و قوی تر است ، پس باید نسبت به او احترام ویژه ای قائل شوند.
او باید باصطلاح دست راست شما باشد و کارها به او محول شود.
نکته آخر اینکه درجنگ و دعواهای آنها اصلاً وارد نشوید و اجازه بدهید دخترتان خودش و توانمندیهایش را به آنها ثابت کند،آن موقع است که روی خوش آرامش را خواهید دید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#حجاب
سلام خدمت استاد گرامی
من یه دختر ۸ ساله دارم که تا چند ماه دیگه تکلیف میشه وما یه خانواده چادری هستیم که هیچ کس توش بی حجاب نیست ولی متاسفانه دخترم به شدت از چادر و حجاب بدش میاد و میگه من نمیخواهم چادری بشم در ضمن هنگام چادر پوشیدن هم حسابی مورد تشویق قرار میگیره هم از طرف ما وهم از در مادر بزرگ وخاله و... وهمینطور زبانی هر بار که میپوشه کلی ازش تعریف میکنیم ولی بازم زیر بار حجاب نمیره بعضی ها میگن که داری به زور چادر سرش میکنی نتیجه نمیگیری باید آزاد باشه و خودش انتخاب کنه واقعا درمونده شدم چکار کنم؟؟؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر گرامی
پیشنهاد می کنم علاوه بر تشویق زبانی در این زمینه حتما از زمینه سازی و انتخاب محیط مناسب هم بهره ببرید.
رفت و امد با گروه همسالان دختر شما که مقید به رعایت حجاب و احکام هستند می تواند نقش موثری داشته باشد. پس از انتخاب دوست خوب غافل نشوید که نه تنها در این سن بلکه در سن نوجوانی هم بسیار مهم و ارزشمند است.
ضمن اینکه ارزش های تعریف شده در خانواده بسیار تعيين کننده است.اگر مباحث و ارزش ها حول زیبایی های ظاهری باشد و ما مدام به این معیارها توجه کنیم قطعا در این نوع انتخاب اثربخش است. در حالیکه اگر مبنای تصمیم ها و قضاوت های ما حکم خدا باشد پس پذیرش حجاب هم بسیار آسان تر می شود.
علاوه بر این توصیه می کنم با توجه به اینکه هنوز به ین تکلیف نرسیده است سخت گیری نکنید و الزامی بر چادر نداشته باشید بلکه پوشش مناسب را مدنظر قرار دهید. در صورتیکه موارد فوق را رعایت کنید و محیط مناسب را انتخاب کنید خود به خود چادر رو انتخاب خواهد کرد.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ازدواج_سابق
#خواستگاری
سلام استاد
حدود دوسال پیش دخترم در سن۲۲سالگی بود که به خواستگارش جواب مثبت دادو نامزدشدن اما با رفت وامد ها ومشاوره رفتن ها فهمیدن که باید ادامه ندهند وتموم شد وحالا بعد دوسال یه خواستگار خوب وبا ایمان بعد ازکوهی از خواستگارها پیدا شده ونظرش هم مثبت هست اما سر دو راهی قرار دارد که نامزدی قبلی رو مطرح کند یا نه ؟!
اگر بگوید آینده رو خراب نمی کند واگر نگوید در آینده مشکلی برایش پیش نمی آیدحدود یک ماه نامزد بود فقط لطفا راهنمایی کنید ممنونم از صبوری شما استاد گرامی
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
اگر منطور شما از نامزدی عقد رسمی است پیشنهاد می کنم حتما بیان شود .
البته نه در جلسه اول، بلکه در جلسه دوم آن هم توسط دختر شما به شخص خواستگار توضیح داده شود.
این روند هم حساسیت چندانی بر نخواهد انگیخت بلکه باعث پروسه اعتمادزایی می شود و از بروز مشکلات آتی احتمالی جلوگیری می کند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ردکردن_خواستگار_ بدون_عذر
سلام علیکم
خواهری دارم ۲۲ساله،(سه تا خواهریم و بنده ازدواج کردم) که خیلی خواستگار داشته و داره. اوایل به خاطر سن کمش، خواستگارو رد میکردن. اما رفته رفته خودش سخت گیر تر شد و با ریزبینی رد میکردـ حالا نزدیک دو ساله که پدرم سخت میگیرن به طوری که اصلا احازه نمیدن خواستگار بیاد. بهانه میگیرن مثلا طرف دوره، دخترنمیدم. از قیافه و اخلاق طرف خوشم نمیاد پس نیان. از محله ی فلانی خوشم نمیاد پس نه و...
طرف رو نمیشناسیم غریبه هستن، نه
و... طرف فامیل نیست، شناخت نداریم
اصلا اجازه ندادن که خواستگار بیان خونه و دختر ببینه طرف رو. و تهدید میکنن که شما خودتون میبرید میدوزیداگر فلانی بیاد من میرم از خونه بیرون.اگر همینطور پیش بره، میترسم از اینده ی خواهرم
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز قابل افتخاره که شما انقدر نسبت به خواهرتون دلسوز هستید.
دوست عزیز آیا در فامیل کسی نیست که پدرش شما رابطه ی خوبی باهاش داشته باشه از اون طریق یا از طریق مادرتون عواقب این کار گوشزد بشه و بیان بشه که ممکنه این سختگیری ها در تصمیم گیری صحیح و منطقی خطر ساز باشه و آیات و روایات در این زمینه رو براش بگند ...
البته اصول رو رعایت کنند اول تاییدشون کنند و چندتا از خوبیهاش رو بگن بعد اقدام به انتقاد کنند.
البته در وهلهی اول کسانی با پدرتون صحبت کنند که با ایشون صمیمی تر هستند در مرحلهی بعد شخصی مثل شما ضمن حفظ احترام ایشون و رعایت ادب شروع به صحبت کنید و عواقب این تصمیمات رو براشون باز کنید ...
دوست عزیز ضمن توسل از ائمه از آن بزرگان بخواهید که به شما کمک کنند حرفی بر خلاف رضایت خدا نزنید...
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#آرایش_پسران
سلام وقت بخیر تشکر از استاد بزرگوار اقای پور احمد
پسر من ۱۴ساله است واز ما درخواست کرده که اجازه بدهیم وسط ابروهایش را بردارد ومن وپدرش مخالفت کردیم وباز اصرار بر این کار دارد و وقتی علتش را میپرسم میگوید میخواهم زیبا باشم ونظر من این است که ابروهایش بسیار هم زیباست وقیافه ی خوبی هم دارد و از ما خواسته که من چون مشاوره های شما را قبول دارم از شما بپرسم میخواستم شما در این مورد صحبت کنید ومیگوید هرچه شما بگویید گوش میکند
اگر پاسخگو باشید بسیار ممنونم
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی خوشحالیم که در خدمت دوست دغدغه مندی مثل شما هستیم .
دوست عزیز پیرایش ابرو به تنهایی مشکلی حائز اهمیت نیست ولی چیزی که مهم هست فرزند شما به آرام و به تدریج به بقیه تابوها نزدیک بشه و بقیه رو بشکنه برای همین مخالفت شما باید پابرجا بمونه ولی نوجوان پسند....
تا بحث رو به این سمت کشوند با شوخی و خنده و گفتن خوبیهاش بحث رو جمع کنید،رابطه در سن نوجوانی مهمترین چیزی هست که باید مراقبش باشید ولی نه گفتن مکرر باعث ضربه به رابطه میشه پس در موارد حلال تا جا داره همراهی کنید، و در کوپن نه گفتن را فقط برای موارد ضروری به کار بگیرید. و وقت اختصاصی با نوجوانتان داشته باهاش حرف بزنید یا بیرون برید ...
دوست عزیز نوجوان مثل یک بانک هست هرچقدر وقت بیشتری براش سرمایه گذاری در آینده وام های بهتری حواهید گرفت، رابطه ی بهتری خواهد داشت اگه رابطه ای خوب شکل بگیره این قدرت رو داره که ارزشهاش رو به نسل بعد انتقال بده.
در راه خطیر تربیت دست از دامن اهل بیت برندارید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#افراط_در_دیدن_تلویزیون
سلام وقتتون بخیر
من مادر دوفرزند دختریکساله و پسر ۵ساله هستم
پسرم چندماهیه که کلا اخلاقش عوض شده،خیلی نگرانشم.
بهش میگم بیا بازی کنیم نمیاد،میگم دوس داری بری مهد اونجا دوست پیداکنی میگه ن،میگم برو توکوچه بابچه ها بازی کن میگه ن در بسته میشه میمونم بیرون.حتی وقتی راجب مدرسه رفتن حرف میزنیم میگه من نمیخام برم مدرسه.هروقت بزرگ شدم میرم
خیلی خیلی لجبازشده.هرجوری خیالشو ازین بابت ک من همیشه کنارشم،مراقبشم راحت میکنم ولی فایده نداره.
فقط یکسره پویا میبینه،براش قانون میزارم ک فقط روزی یساعت نگاکن و بقیشو بیابازی کنیم فایده ای نداره
توروخدا کمکم کنید خیلی نگرانم ک نکنه همینجوری بمونه.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
مادر عزیز دقیقا باید بررسی شود که چرا چندمدتیه که اخلاق پسرتون عوض شده؟
آیا شما بدون اطلاعش جایی رفته بودید؟ آیا زیاد مورد امر و نهی شما و یا پدرش قرار می گیرد؟ و ...
در هرحال شما خودتان متوجه اید که غرق شدن کودکان در فضای مجازی برای جسم و روحش به شدت مضر هست .
باید تمام تلاشتان را بکنید که در حد همان نیم ساعت و نهایتا یک ساعت تلویزیون دیدن باشد .
سعی کنید بازی های جذاب و هیجانی به او پیشنهاد بدید . و اگر قرار شد با شما بازی کند حسابی بهش خوش بگذرد .
بازی با آب و خاک هم میتواند برای بچها جذاب باشد .
گاهی به او مسئولیت بدهید .
مثلا در کارهای آشپزی ، ظرف شستن ، چیدن ظرفها سرجای خودش و ...به او اجازه دهید که انجام دهد هرچند درست انجام نداد او را تحسین کنید .
در این رابطه برای جایگزین تلویزیون پیشنهاد میکنم کتاب بازی ، بازوی تربیت نویسنده آقای عباسی ولدی را تهیه کنید و بخوانید .ایده های زیادی در مورد بازی های جذاب مطرح میکند .
اگر میبینید پسرتان به هیچ وجه از تلویزیون جدا نمیشود مدتی با دستکاری کردن این وسیله وانمود کنید که خراب شده و حتما جایگزین داشته باشد . تا کم کم به نبود آن عادت کند و بعد که به حالت عادی برگشت به شرط اینکه قانون دیدن را رعایت کند به او بگویید تعمیرش میکنید .
ان شاءالله با تلاش و صبر شما مادر عزیز این مسئله حل خواهد شد .🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دیدن_فیلم_پورن
#تربیت_نوجوان
با سلام
پسری 14ساله دارم که متوجه شدم چند ماهی فیلم های سوپر و پورن میبنه
این موضوع را باهاش در میان گذاشتم و گفت که توبه کرده و از امام حسین علیه السلام کمک خواسته و الان یک ماهی هست که دیگر نگاه نمی کند، الان وظیفه من چیست و باید چکار کنم
البته پسر من گوشی اختصاصی ندارد و متاسفانه به خاطر مدرسه ها مجبور شدم گوشی خودم را برای زمان کلاس های مجازی در اختیارش قرار بدم و الان هم وقتی اکانت خودم را چک کردم دیدم چند اکانت ساخته که من وقتی به سابقه جستجو رفتم متوجه شدم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
درمورد دیدن فیلم های مستهجن توسط فرزند ۱۴ ساله باید خدمت شما عرض کنم در وهله ی اول باید مسیر هایی که منجربه تکرار رفتار میشود را تا حد امکان مسدود کنید
برای این منظور سعی کنید گوشی در اختیارش قرار ندهید و اگر قرار است از گوشی استفاده کند باید از سیم کارت ها دانش آموزی که اینترنت امن دارد استفاده کنید نه اینکه اینترنت نامحدود در اختیار
فرزندتون قرار بدهیم.
اینکه فرزند شما توانسته فیلم های مستهجن تماشا کند احتمالا روی گوشی فیلتر شکن دارید .گوشی که قرار است دست فرزند شما باشد آن هم برای مدت کوتاه نباید فیلتر شکن و اینترنت آزاد داشته باشد و حتما باید مشترک باشد نه اینکه نسبت به آن گوشی احساس مالکیت داشته باشد.
سعی کنید زمان اورا پر کنید با قرار گرفتن در گروه های سالم دوستی ،کلاسهای متنوع و خصوصا تحرکی،گردش و تفریح کردن ،بودن و خوش گذرانی در کنار خانواده .
رابطه ی خود را با اوبهبود ببخشید ،دائم اتفاقات گذشته راتکرار نکنید و به او اطمینان دهید که برای رهایی از این مشکل اورا حمایت میکنید .برای ارتباط موثرتر با فرزند ویس های مربوط به تربیت کودک و نوجوان استاد پور احمد را گوش دهید .
در مورد عوارض دیدن این فیلم ها برای اوبه صورت اختصار توضیح دهید برای این منظور میتوانید از یک درمانگر کودک و نوجوان یا یک مربی متخصص و متعهد استفاده کنید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#رفتار_با_کودک
سلام خدمت آقای پوراحمد
خیلی ممنون بابت کانال خوبتون
آقای پوراحمد من ۵ ساله ازدواج کردم و یه بچه پسر ۳ سال و ۱۰ ماهه دارم.شوهرم وقتی از سرکار میاد خونه همون وقت شروع میکنه به بچه امر و نهی کردن.هر چی هم بهش میگم کاری به بچه نداشته باش اون بچس فایده نداره.عین یه آدم ۳۰ ساله میخاد با بچه رفتار کنه.همه بحثای ما هم سر همین موضوعه.
بچم یه لحظه با باباش تنها نمیمونه. اصلا احساس امنیت نمیکنه.خیلی هم عصبی شده.
این رو هم بگم که رفتار مادرشون با ایشون به همین سبک بوده همش بکن نکن میکردن به شوهر من و بقیه بچهاشون و شوهرم داره عینا همین کار رو با بچه خودمون میکنه.من نمیدونم چه برخوردی با این رفتار شوهرم داشته باشم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.خدا خیرتون بده الاهی
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی
برای حل این مشکل اول از همه بهبود رابطه ی شما و همسر .
فقط شما در صورتی که رابطه ی گرم ،صمیمی و دوستانه ای با همسر داشته باشید میتوانید روی ایشان تاثیر گذار باشید .
برای بهبود رابطه میتونید از ویس های مربوط به هنر زن بودن را گوش دهید .
بعد از بهبود رابطه و برقرار شدن یک رابطه ی مطلوب میتوانید در یک شرایط خوب با ایشان در مورد تربیت فرزند و نگرانی هاتون در مورد فرزندتون صحبت کنید و از ایشان درخواست کنید برای برطرف شدن نگرانی هاتون بایک مشاور متخصص مشورت کنید یا کتاب ها و کارگاه هایی که در مورد تربیت فرزند هست استفاده کنید .
گاهی از اینکه چقدر حضورشون و محبتشون برای شما و فرزندتون حائز اهمیت است صحبت کنید .
برای بررسی بیشتر و راهنمایی دقیق تر حتما از یکی از مشاورین امین مجموعه مشورت بگیرید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#تربیت_نوجوان
#دوست_ناباب
سلام و عرض ادب
دخترم۱4 سالشه کلاس دهم جدیدا با همکلاسی های بی حجاب و بدهن توی کلاس هست دوستی خیلی براش سخته.اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه . تازگیا متوجه شدم که با یه دختر توی فضای مجازی آشنا شده گوشیش رو که چک میکردم دیدم اون دختر حرف های جنسی و فحش های بد میفرسته اللخصوص استیکر بد.خیلی نگرانم نمیدونم چطوری از این دختر دور بشه (خودش نمیدونه که من گوشیش رو چک میکنم)
کم کم داره حجابش هم میره
خیلی هم کاهل نماز اکثر مواقع نماز نمیخونه . لطفاً لطفاً راهنماییم کنید😭
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز.
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی🌺
دخترخانم شما وارد دنیای نوجوانی شدند و در این دوران بیشترین اثرپذیری را از دوستان خود و محیط های اجتماعی و حتی فضای مجازی دارند.
🔹باید به او کمک کنید که دوستان مناسب تری پیداکند.
اگر برایتان مقدور است کلاس او را جابجا کنید.
اوراباخود به مسجد ببرید و سعی کنید با فضاهای معنوی بیشتر مانوس شود در این راه باید صبوری به خرج دهید تا کم کم دوستان مناسب تری پیدا کند.
🔹و اگر وقت زیادی دارد که سرگرم کارهای بیهوده میشود درکنارمدرسه اورابه یک کلاس مناسب که مورد علاقه اش باشد بفرستید تا هم یک مهارت یاد بگیرد و هم وقتش پرشود.
🔹سعی کنید بااو با مهرو محبت و احترام برخورد کنید و مثل یک دوست باشید تا کم کم اعتمادش را جلب کنید و حرفهایش را باشما درمیان بگذارد و بتوانید مستقیم راجع به مسائل مختلف صحبت کنید.پس در قالب یک مادر مکرر اورا سرزنش نکنید.
🔹از پدرش بخواهید رابطه ی صمیمانه تری با او داشته باشد و گاهی خانوادگی به دل طبیعت بروید تا کم کم از فضای مجازی فاصله بگیرد.
🔹اگر مقدوراست بهانه ای پیداکنید و گوشی را از او بگیرید.
🔹فایل های تربیت نوجوان استاد پوراحمد نکات مفیدی دارد که میتوانید استفاده کنید.برای این کار دوره را از کانال تهیه کنید.
🔹درصورت نیاز میتوانید از راهنمایی مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم بهره مند شوید.
موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#اعتیاد
سلام استادعزیزممنون ازمطالبای زیباتون که بهمون امیدزندگی میده 🙏ما۳۰سال هست ازدواج کردیم ودوفرزندم ازدواج کردن رفتن وتواین چندسال خیلی تلاش کردم همسرم اعتیادشون روکناربزارن وبخاطرهمین خیلی شکست خوردم جسمی وروحی وچندسالی هم هست ازلحاظجنسی بهم ریخته وازهم دورشدیم ومن خیلی خداروقبول دارم ولی حس بدی پیداکردم به همسرم وازخدامیخام اززندگیم حذفش کنه وهمین دعا باعث شده نمازوعبادتم قبول خودم نیاشه تابرسه به خدا ونفرت پیداکردم ازش لطفا راهنمایی کنیدکه من چکارکنم واردحرام وگناه نشم
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز.
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شماخواهرگرامی🌺
این که برای ترک اعتیاد همسرخود تلاش زیادی انجام دادید خیلی خوب است اما نباید فراموش کنید که در وهله ی اول او خودش باید بخواهد که ترک کند و تا زمانی که خودش نخواهد از دست کسی کاری بر نمی آید.
🔹کاری که شما باید انجام بدهید این است که این انگیزه را در درون او به وجود بیاورید.
🔹برای ایجاد انگیزه ی ترک،باید به او عزت نفس بدهید و اقتدارش را حفظ کنید و کمک کنید تا قدر و ارزش خود را بداند و واقعا بخواهد از وضعیت اعتیاد خلاص شود.
🔹اگر با او با احساس تنفر یا ترحم یا تحقیر مواجه شوید معمولا جواب نمیدهد.
پس به هر سختی که شده به این احساس تنفر پیش آمده بها ندهید و برای بهبود زندگی با مرد خود و پدر فرزندانتان بار دیگر تلاش کنید اما نه بگونه ای که فشارزیادی به خودتان وارد شود و خسته شوید.
🔹صوت های هنرزن بودن۱و۲ وهنر رضایت از زندگی را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید و تا جایی که مقدور است نکات را بکار ببندید و سعی کنید دلش را به زندگی گرم کنید.
🔹معنویات خود و خانواده را بالا ببرید و بیشتر به امور معنوی اهمیت بدهید.از خدا بخواهید و برایش دعا کنید که از این وضعیت نجات پیدا کند و ترک کند.
🔹برای اینکه شرایط برایتان قابل تحمل ترشود یک مهارت یا هنری که به آن علاقه دارید را یاد بگیرید و بخشی از روز را به آن سرگرم باشید و به کلاس ورزشی بروید.
🔹درصورت نیاز میتوانید از مشاوران کانال بصورت تلفنی کمک بگیرید.
موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob